❌ Cota 2 Superbet – 22 noiembrie 2022

Home » ❌ Cota 2 Superbet – 22 noiembrie 2022

Marți aduce fotbal din plin la mult așteptatul campionat mondial din Qatar, o zi în care avem 4 meciuri din grupele C și D și putem spune cu certitudine că am intrat în febra acestui mondial. Noi cei de la pariez-online.ro am făcut un efort pentru a-ți oferi cele mai bune șanse de câștig la pariuri, iar de aceea am selectat două meciuri ce alcătuiesc cota 2 Superbet pentru ziua de 22 noiembrie:

  1. Argentina – Arabia Saudită
  2. Danemarca – Tunisia
Cota 2 Superbet din 22 noiembrie, din Cupa Mondială

Cota 2 Superbet:

Argentina vs. Arabia Saudită 1 & Peste 1.5 (Argentina câștigă minim 2 goluri în) ❌

Primul meci ales de noi vine din grupa C de la campionatul mondial cu selecționatele Argentinei și Arabiei Saudite pe terenul de joc.

Pariază cel puțin 20 de lei pe acest meci la Superbet și primești un free bet de 22 de lei!
Valabil numai pentru meciurile din Mondiale

Argentina este una din marile favorite la câștigarea acestui turneu, iar multe predicții bazate pe diferite superstiții și animale ce aleg campionii o dau pe Argentina drept câștigătoare, înainte de începerea turneului. Noi nu facem astfel de predicții bazate pe superstiții, însă considerăm că Argentina are una din cele mai puternice echipe de la acest turneu și va fi o plăcere să-l vedem pe marele Lionel Messi la probabil ultimul său campionat mondial.

Arabia Saudită nu are jucători ce să dea fiori oricărui fotbalist din Europa care se respectă, întrucât toți jucătorii din lot activează doar la echipe domestice, marea majoritate la Al-Hilal, iar de aceea considerăm că Arabia Saudită va fi o victimă sigură în acest meci.

Ținând cont de cele precizate mai sus, vom miza pe un meci câștigat de Argentina și cel puțin 2 goluri marcate în meci.

Danemarca vs. Tunisia Rezultat final 1 (Danemarca câștigă)

A doua partidă aleasă de noi ce completează cota 2 Superbet vine din grupa D cu meciul dintre Danemarca și Tunisia.

Înregistrează-te la Superbet și verifică-ți contul pentru 40 de lei free bet de pariat pe
SuperMondial din Qatar!

Danemarca este poate una din puținele echipe ce nu se numără printre favorite dar au abilitatea de a produce surprize de proporții la acest campionat mondial. Un lot foarte bun cu jucători precum Hojbjerg, Poulsen, Lindstrom și bineînțeles Eriksen poate da bătăi de cap serioase oricărei echipe și poate duce selecționata acestei țări foarte departe în turneul din Qatar.

Tunisia nu prezintă o reală amenințare pentru Danemarca deoarece diferențele de valoare dintre cele două naționale sunt cât se poate de evidente.

Chiar dacă Tunisia mai are câte un jucător ce activează prin campionatele Europene, nu se pot compara cu cei din lotul Danemarcei, iar de aceea vom miza pe victoria fără emoții a selecționatei Daneze în acest meci.

 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Recomandăm
Case de pariuri de top
Mozzart Bet

Bonusuri de calitate, cote excelente la rezultat final și peste / sub

Frank Casino

Elanul unui nou venit cu cotele unui veteran al pariurilor

SlotV

Bonus de bun venit generos, cote bune, retrageri rapide

Mr Bit

600 RON bonus de bun venit pe primele 3 depuneri de bani reali

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!