Home » Unibet
Puncte tari
 • Brand internațional de încredere
 • Funcție actualizată de “Creare pariu”;
 • Serviciu de relații clienți de top
 • Live streaming care include campionate importante de fotbal;
 • Aplicație modernă, rapidă;
Puncte slabe
 • Cotele nu sunt spectaculoase
 • Puține opțiuni la pariurile live

Din 1997, Unibet furnizează jucătorilor de pariuri încredere, dar și o ofertă variată și stabilă. Unibet face parte din Kindred Group, unde mai găsim și primul cazino 100% românesc, Vlad Cazino. Acum câțiva ani, Unibet era pe buzele tuturor pariorilor din online. Între timp, alți operatori au preluat ștafeta (precum Superbet sau Betano), însă nu putem spune că Unibet trezește nemulțumiri printre jucători. Plățile sunt făcute mereu la timp, pariorii apreciază promoțiile existente, mai ales cele gratuite, iar site-ul cuprinde destule secțiuni cât să te distrezi la maxim.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

În România, operatorul activează legal pe baza licenței cu numărul L1160657W000330, valabilă din data de 01.09.2016 și până la 31.08.2026, emisă de Oficiul Național pentru Supravegherea Jocurilor de Noroc (ONJN). Unibet este unul dintre puținii operatori din România care oferă pariuri sportive, cazino, bingo, dar și o platformă de poker.

Bonusuri Unibet

Bonus de bun venit

Unibet este o casă de pariuri destul de conservatoare în ceea ce privește bonusul de bun venit. Acesta a rămas constant chiar și când alți operatori de pe piață au modificat valorile și au plusat semnificativ. Astfel, la Unibet primești un PARIU FĂRĂ RISC de 300 RON + 150 de rotiri gratuite la Shining Crown la prima depunere. Nimic foarte impresionant, dar condițiile de rulaj sunt chiar foarte bune:

 • Acceptă bonusul și plasează primul tău pariu pre-meci. Primul pariu trebuie plasat cu fonduri proprii pe o cotă de minim 1.40 pe selecție;
 • Dacă pariul este câștigător, bonusul este finalizat;
 • Dacă pariul este pierzător, maxim 300 RON vor fi rambursați ca și bani bonus;
 • Poți plasa doar un singur pariu fără risc;
 • Bonusul trebuie să fie rulat la categoria Sport de 3x. El poate fi rulat și la cazino și sloturi (35x) sau loto (10x);
 • Ai la dispoziție 30 de zile pentru a efectua rulajul

Pentru cele 150 de rotiri gratuite, vei avea de îndeplinit următoarele condiții:

 • Valoarea unei rotiri este de 0.20 RON;
 • Pentru a retrage câștigurile de la rundele gratuite, trebuie să rulezi bonusul de 35 de ori la casino, de 8 ori la pariurile sportive sau de 8 ori la bingo;
 • Vei avea la dispoziție 30 de zile pentru a rula câștigurile de la rundele gratuite;
 • Banii bonus nu pot fi folosiți la Poker.

Bonusuri de reîncărcare

În funcție de activitatea ta pe site, poți să primești oferte dintre cele mai diverse pentru următoarea ta depunere pe Unibet. Bonusul poate constanta în bani bonus la depozit, pariuri gratuite ori rotiri gratuite. Oferta îți este trimisă pe mail, dar și în mesageria din cont.

Și nu vorbim doar de bonusuri de reîncărcare personalizate. Unibet mai are oferte general valabile, pentru toți jucătorii, în anumite zile. Premiul este, de cele mai multe ori, transmis sub forma de rotiri gratuite.

Unibet Bounce

Bounce este un concurs gratuit organizat de Unibet, disponibil pentru toți clienții, indiferent dacă au bani în cont sau nu. Trebuie doar să răspunzi zilnic la întrebări (în mod corect, evident) și să creezi o serie pozitivă, care poate culmina cu marele premiu în valoare de 200.000 RON. Pentru a pune mâna pe acești bani, trebuie să ai o serie de 28 de răspunsuri corecte. Asta înseamnă și că e nevoie să participi în fiecare zi cu un răspuns corect, fiindcă promoția ține până pe data de 28 a fiecărei luni.

Răspunde corect la întrebări în fiecare zi și câștigă pariuri gratuite și rotiri gratuite
cu UNIBET BOUNCE!

Deschidere și verificare cont Unibet

Deschidere cont Unibet
 • nume de familie, prenume, email, parola, data nașterii, CNP, gen;
 • adresa, cod poștal, oraș, numărul de telefon, țara, întrebare de securitate, răspuns la întrebarea de securitate;
 • acceptarea bonusului, acceptarea termenilor și condițiilor;

Acestea sunt datele pe care trebuie să le completezi la înregistrarea pe Unibet. E un formular extins, disponibil atunci când apeși pe butonul de “Înregistrare”, vizibil în partea dreapta-sus a ecranului. Tot procesul durează doar câteva minute și e obligatoriu dacă vrei să plasezi mize reale pe Unibet.

Metode de depunere și de retragere la Unibet

 • card de credit/debit: depunere minimă 25 RON, depunere maximă 50.000 RON
 • Paysafecard: depunere minimă 25 RON, depunere maximă 2.500 RON
 • Skrill: depunere minimă 65 RON, depunere maximă 50.000 RON
 • TopPay: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 45.000 RON

Dacă vrei să efectuezi cea mai mică depunere pe Unibet, poți alege cardul de credit sau TopPay. Valoarea depozitului este de doar 20 RON. Așa cum te-ai aștepta, sunt valabile și cardurile Revolut pe Unibet, ca la toate casele de pariuri de top. Cât despre depozitul maxim, e de 50.000 RON, disponibil prin card și Skrill. Fără Neteller pe Unibet, iar depunerea minimă cu Skrill e de 65 RON. Enorm, în comparație cu alte site-uri.

Un alt punct negativ la depunerile pe Unibet este reprezentat de taxa pentru depunerile cu Paysafecard. Dacă la celelalte metode de plată vorbim de un CDA de 2%, pentru paysafe taxa e stabilită la 5%. De exemplu, atunci când depui 50 RON cu Paysafecard, în cont vei avea de fapt 47.50 RON.

La retragere, poți să folosești cardul de credit/debit, Skrill sau transfer bancar. Nu e limită de retragere pentru transfer bancar, dar la celelalte metode de situată la 65 RON.

Viteza depunerii/retragerii

Depunerile sunt instante, indiferent de modalitatea de plată pe care o alegi. Odată încheiată tranzacția, banii vor fi disponibili în cont. La retragere e altă discuție. Cu toate că timpul de așteptare nu mai e la fel de mare ca înainte. Retragerile sunt aprobate în doar câteva ore, iar în Skrill intră imediat după. Pe card, depinzi de banca la care ai cont. Însă, de regulă, nu are cum să depășească o zi lucrătoare.

Calitatea cotelor

Cu Uniboost, poți obține un câștig extra, care crește odată cu numărul evenimentelor de pe bilet. La Unibet beneficiezi de Uniboost încă de la 4 evenimente, lucru pe care trebuie să-l iei în seamă. Cota minimă este de 1.25.

Vei vedea în partea stângă a ecranului și o subsecțiune cu cote mărite, dar nu vorbim de foarte multe evenimente. De regulă, doar meciuri de interes major, iar pronosticurile sunt unele speciale (pe marcator, pe șuturi pe poartă ale unui jucător etc.).

Cotele tale de pe biletele Unibet pot fi mai mari și pentru că poți să-ți creezi singur pariul. Poți combina mai multe piețe de la același eveniment. Această funcție e disponibilă pentru toate meciurile din Premier League, La Liga, Serie A și Ligue1.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Sporturi acoperite

Toate sporturile pe care îți dorești să pariezi sunt disponibile la Unibet. Sărim peste fotbal, baschet sau chiar Formula 1, sporturi pe care le are oricine, și dăm peste canotaj, surf sau trotting.

Avem și pariuri de tip non-sport, cum ar fi “Următorul James Bond” sau “Personalitatea BBC a anului”. Aceste pariuri speciale sunt disponibile la “Alte Evenimente”. Dacă tot ai inclinație spre astfel de pronosticuri, poate nu ar fi o idee rea să explorezi și secțiunea “Politică”, unde poți paria, de exemplu, pe “Următoarea țară care va ieși din UE până la sfârșitul lui 2025”.

Unibet este paradisul celor care mizează pe sporturile americane. Ai de fiecare dată peste 500 de variante la meciurile importante din NBA sau NFL, dar și sute de opțiuni pentru NHL, MLS sau MLB. Ba chiar ai și partide de lacrosse, chit că piețele sunt cele clasice (1×2, under/over, handicap).

Site-ul Unibet.ro

Unibet.ro

Verdele este culoarea clasică pentru Unibet, care oferă un anumit stil site-ului. Sporturile disponibile sunt situate în partea stânga a ecranului, pentru ca pe pagina principală să mai vezi promoțiile existente în acel moment, dar și ce partide se află în desfășurare, la live. În principiu, Unibet are un site aerisit, pe care nu te încurci, ci îl parcurgi ușor, localizând repede meciul sau secțiunea dorită.

Pe Unibet ai și un blog, unul plin cu cele mai interesante știri și povești, prezentate de Cătălin Oprișan. Adițional, mai ai și o secțiune de știri, unde îți sunt prezentate cele mai importante evenimente care urmează să fie disponibile pentru pariere. Din păcate, nu am observat să fie updatata frecvent. Pe urmă, mai găsești și un ghid de pariuri. Acesta s-ar putea să te ajute mai mult dacă ești începător.

Aplicație mobilă

Unibet dispune de o aplicație specifică pentru fiecare secțiune importanta în parte: pariuri sportive, cazino și poker. Astfel, poți descărca un app care să fie concentrat pe pariuri sportive și care să funcționeze la capacitate maximă. Aplicația Unibet funcționează fără erori și este ușor de utilizat. Ai aceleași oportunități de pariere ca și pe desktop și poți localiza imediat piețele dorite.

Dacă ești un utilizator de Android, poți downloada app-ul de pe Google Play. Cei care folosesc dispozitive cu iOS, trebuie să meargă în App Store și să descarce app-ul de acolo.

Din aplicație poți să urmărești prin live stream peste 85.000 de evenimente anual și ai posibilitatea să primești notificări pentru meciurile importante. Ca să rămâi informat pe tot parcursul zilei.

Pariuri live / streaming

Unibet pariuri live si streaming

Primul aspect pe care îl vei remarca la pariurile live de la Unibet va fi action betting-ul, o opțiune care te lasă să pariezi pe ce se va întâmpla în următorul minut. Poți rula sume mai mari de bani într-un timp foarte scurt. Dacă această funcție ne-a impresionat, în schimb opțiunile pentru cartonașe la fotbal, de exemplu, sunt inexistente. Cum sunt case de pariuri care au băgat până și șuturi pe poartă la live, Unibet are lipsuri vizibile la acest capitol.

La tenis și baschet e ce trebuie, cu numeroase linii pe under/over. Lipsesc piețele pe jucători la meciurile de NBA, în schimb. E clar că Unibet poate mai mult la live, indiferent de sport, față de ce oferă în prezent.

Sunt peste 85.000 de evenimente pe live stream anual. Multe dintre ele sunt din e-Sports. dar poți să urmărești câteva competiții importante, precum NBA, Bundesliga sau La Liga.

Alte jocuri de noroc

Cazino

Unibet Casino

Unibet este un operator de tradiție, iar secțiunea de cazino nu are cum să fie altfel decât plină de jocuri interesante, care oferă oportunități fascinante de câștig. Și pentru că Unibet are experiență pe această piață, a îmbinat perfect jocurile ca la aparate, aproape omniprezente la un cazino online, cu sloturile exclusive. Printre jocurile care se găsesc doar pe Unibet regăsim titluri precum Journey to Mars, Tactical Force sau Maze of Osiris.

Sunt 50 de provideri pe Unibet Cazino, chit că unii producători vin cu un singur joc/slot. Nu putea să lipsească EGT, cu ale sale jocuri cu fructe. Astfel, poți miza pe bani reali la Shining Crown, Dazzling Hot sau Flaming Hot. Cele mai multe sloturi sunt aduse de Pragmatic Play, 202 la număr. Pinup Girls ori Big Bass Bonanza sunt două jocuri de la acest provider pe care le poți încerca.

148 de jocuri pe Unibet au și jackpot atașat. Deci, dacă iți dorești câștiguri potențiale mai mari, le poți da o șansă.

Live cazino

Unibet Live Casino

Sunt zeci de mese de ruletă, blackjack și baccarat la Unibet live casino. Unele exclusive pentru acest operator. Sunt mize variate pentru fiecare joc în parte, dar la Unibet e senzația că pot intra lejer cei care dispun de fonduri bogate. Asta pentru că mesele cu mize mari sunt destul de multe, 14. Însă am observat că doar de blackjack, nu și de ruletă, din păcate. Totuși, sunt mese și cu 1.250 RON miza minimă.

Pentru baccarat, poți alege între 21 de mese. Niciuna dintre variante nu este de tip VIP, deci miza minimă e general valabilă, fiind de 1 RON.

Virtuale

Cam orice casă de pariuri are acum și pariuri virtuale, dar Unibet procedează într-un mod ciudat, fără să aibă o secțiune dedicată. Ba chiar le cam ascunde. Însă să știi că la Unibet găsești și acest tip de meciuri. Trebuie doar să dai pe secțiune de “Pariuri” și sub vei vedea “Pariuri Virtuale”. Sunt jocuri de fotbal, baschet, tenis, curse de cai sau de câini.

Bingo

Unibet Bingo

S-a strigat “bingo” cu siguranță la Unibet. Asta pentru că discutăm despre cea mai bună platformă de bingo din țară. Ce e drept, concurența nici nu e prea mare, dar bingo e un joc care poate lua amploare. Sunt 11 camere de bingo și 29 de mini jocuri, însă cel mai important este jackpotul progresiv, care depășește 1.000.000 RON.

Poker

Unibet Poker

Este destul de greu pentru Unibet să crească platforma de poker, mai ales după venirea pe piață a celor de la GG Poker, însă găsim câteva promoții interesante, plus un soft care e deosebit de distractiv. Are animații și multe opțiuni care nu sunt neapărat legate de jocul de poker. Dar care îți influențează în mod pozitiv timpul petrecut pe platformă.

Unibet pe social media

Unibet e destul de prezent și pe social media, cu numeroase postări pe Facebook ori Instagram. Interacțiunea cu publicul e însă mai activă pe prima platformă. Dar clar nu vorbim despre cine știe engagement, ținând cont de faptul că pagina are aproape un milion de like-uri, dar câteva zeci de aprecieri la postări.

Suport tehnic, relații cu clienții

 • live chat;
 • email: info@unibetsupport.com;

Unibet are un departament de suport clienți premium, dar cu toate astea, s-ar putea să ai probleme în a-l localiza. Majoritatea caselor de pariuri pun live chat-ul clar pe pagina principală, pentru ca jucătorului să-i fie ușor să vadă bara. În schimb, la Unibet, trebuie să te duci în dreapta sus, la “Ajutor”, iar apoi să apeși pe tipul de întrebare pe care îl ai. Serviciul de relații clienți are un program cuprins între 09:00 – 24:00. În rest, poți utiliza serviciul internațional, cu operatori în limba engleză.

Unibet Details

Furnizori software:
Licență:
Moneda:
Dispozitive:
Proprietar:
Fondată:
Unibet
5.0/5
Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status