Home » Betano

Betano este una dintre cele mai populare agenții de pariuri online din România și pe bună dreptate: are cote, promoții și acoperire excelente

Puncte tari
 • Promoții și oferte personalizate
 • Live chat non-stop
 • Live streaming pe aproape toate sporturile acoperite
 • Secțiune de Loto recent adăugate
 • Bonus Multiplu
Puncte slabe
 • Lucrări de mentenanță frecvente
 • Răspunsuri șablon la unele întrebări la live chat

Concursuri interactive, atât pe site, cât și pe social media, fac ca Betano să țină în permanență legătura cu pariorii. Și, de cele mai multe ori, s-a dovedit că operatorul ține cont de părerile jucătorilor. Toată lumea pare să fie mulțumită pe interfața site-ului, dar și de promoții și oferte. Singurele probleme din ultima vreme au fost la serviciul de relații cu clienții, dar cum Betano are mulți jucători, e imposibil să nu apară ceva clienți care să simtă că problemele lor nu au fost rezolvate așa cum trebuie.

Aceasta este părerea majorității jucătorilor despre Betano, casa de pariuri online operată de Kaizen Gaming. Dacă îți dorești cont la o casă de pariuri cu cote excelente, o ofertă vastă și promoții multiple, atunci Betano este răspunsul potrivit. Universitatea Craiova, FCSB, Sporting, Benfica și Porto sunt câteva dintre cluburile de fotbal sponsorizate de Betano.

Betano deține licența de operare L1170664W000663, emisă pe data de 01.02.2017, de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, valabilă până la data de 31.01.2027. Se numără printre casele de pariuri de top din România, cu numeroase premii și distincții, atât la nivel național, cât și internațional.

Bonusuri la Betano

Pariorii obișnuiți cu agențiile stradale poate nu sunt atât de atrase de bonusuri decât cei care pariază online. Dar multitudinea de oferte la Betano va fi atractivă, cu siguranță, pentru ambele categorii, încă de la deschiderea unui cont online.

Bonusul de bun venit Betano

Bonus de bun venit Betano

Un bonus de bun venit atrăgător îți va susține primii pași făcuți la o casă de pariuri online. Betano te așteaptă cu un bonus de bun venit care constă în 100% din prima depunere până la 500 RON. Practic, Betano îți asigură dublarea primului depozit efectuat pe site. Ține însă cont de următoarele atunci când vrei să accepți bonusul de bun venit de la Betano:

 • Depunerea minimă e de 25 RON;
 • Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale. În cazul unui depozit de 500 RON, vei încasa 500 RON bonus, iar suma pe care o vei avea de rulat vă fi de 500 RON x 10 = 5.000 RON;
 • Pentru calculul rulajului sunt luate în considerare doar biletele la pariuri sportive/virtuale cu cote mai mari de 1,65;
 • Ai la dispoziție 90 de zile pentru a completa cerințele de rulaj. Depunerile făcute cu Skrill sau Neteller nu sunt eligibile pentru această ofertă.

Misiuni

Misiuni Betano

Îndeplinește câte o misiune la Betano, iar la sfârșit te așteaptă o recompensă! Tot ceea ce trebuie să faci este să fii atent de fiecare dată când Betano dă drumul la câte o misiune din cadrul acestei promoții, să urmărești regulile și să finalizezi cerințele. De regulă, vorbim de sarcini de pariere pentru anumite campionate sau anumite evenimente importante.

Bonusuri de reîncărcare și free bet-uri

Betano tinde să își răsplătească jucătorii fideli, iar pentru asta te poți aștepta la oferte de reîncărcare sau chiar la free bet-uri. Totuși, ține cont de faptul că aceste oferte sunt personalizate, deci ele vor veni aleatoriu, atunci când decide operatorul că “meriți”. Vei fi anunțat pe mail, prin SMS, dar și printr-un mesaj în contul de jucător.

Oferte periodice disponibile pentru toți pariorii

Betano oferă jucătorilor săi o serie de oferte speciale și bonusuri periodice. Printre ele se numără oferte ca „Decisiv din primul set” la tenis, unde scorul de 6-0 sau 6-1 în primul set al meciului transformă instant pariul tău într-unul câștigător sau „Pierdere la limită?” care îți restituie banii dacă pierzi la limită un pariu multiplu de minim 5 variante din fotbal sau baschet.

Betano Master

Varianta în care distracția nu are preț, dar vine cu premii uriașe se numește Betano Master. Adică e funcția – concurs pe care o poate accesa oricare utilizator Betano, fără niciun cost, cu premii de 1 milion de lei!

Începând din 3 octombrie 2023 se dă startul la promoția Betano Master cu un nou sezon. În care trebuie să răspunzi la întrebările legate de cele mai tari meciuri ale zilei, cu pronosticuri care să-ți aducă puncte – ce se pot transforma în premii cu bani reali.

În fiecare zi vor fi expuse în cadrul promoției câte două meciuri, fiind necesare două pronosticuri pentru fiecare dintre cele două. Dacă reușești să aduni 30 de răspunsuri corecte consecutive, vei câștiga premiul de 500.000 lei!

La fiecare meci în parte vor fi expuse patru tipuri de pariuri posibile, ce pot fi accesate în cadrul secțiunii special dedicată Betano Master. În funcție de fiecare răspunsuri se vor întocmi clasamente, pe baza cărora se vor oferi premii de până la un milion de lei cumulat!

500.000 lei este premiul pentru marele câștigător sau câștigători (dacă sunt mai mulți se împarte premiul în mod egal), iar alți 500.000 lei vor fi drept premii în Free Bet-uri oferite participanților. Va fi răsplată de 15 RON Free Bet la 10 predicții corecte și 5 greșite consecutiv.

Cursa pentru Betano Master este una de mare interes, iar în sezonul trecut, în perioada 17 martie – 29 mai, a strâns peste 63.000 de concurenți. Dintre aceștia, primii 5.000 au fost premiați în bonus cash – cu posibilitate de retragere imediată.

Cel mai tare concurs de predicții pentru pariuri sportive este la Betano Master, cu premii de neratat. Se poate intra în concurs și după data începerii, dar cu cât mai repede, cu atât cresc șansele de câștig!

Roata Norocoasă

Poate ai observat o promoție asemănătoare și la Superbet. Acum o ai și la Betano, iar premiile de pe roată pot să devină instant fantastice. Ai șansa de a câștiga jetoane de aur, rotiri gratuite, freebet-uri fără condiții de rulaj ori tichete la diverse tombole. Singura problemă e că ești eligibil pentru promoție doar dacă ai efectuat o depunere în ultimele șapte zile.

Cum te înregistrezi la Betano?

Ești deja convins că Betano se numără printre casele de pariuri online de top din România și vrei să îți deschizi cont pentru a te juca pe bani reali. Ce trebuie să faci?

Deschide cont Betano
 • Apasă pe butonul de “Înregistrare” din dreapta-sus;
 • Completează cu adresa de mail, prenume, nume, data nașterii, gen, echipa favorită (opțional);
 • Adaugă țara, adresa, număr de telefon;
 • Include și nume de utilizator, parolă, cod promoțional.

Fii atent la pasul trei din procedura de înregistrare – aici, formularul te întreabă de un „cod promoțional” ceea ce înseamnă un cod bonus Betano. Periodic, Betano oferă bonusuri speciale pentru membrii noi – codurile de bonus pentru aceste oferte se vor intruduce la acest pas în câmpul „Ai un cod promoțional?”.

Felicitări, ai reușit să deschizi un cont la Betano! Acum mai rămâne să îți verifici și identitatea. O poți face trimițând o poză color a buletinului sau a pașaportului. Ai 30 de zile la dispoziție de la data înregistrării pentru a efectua acest proces.

Depuneri și retrageri Betano

Metode de depunere și de retragere

 • card de credit/debit – depunere minimă 20 RON, depunere maximă 180.000 RON
 • Paysafecard – depunere minimă 20 RON, depunere maximă 4.000 RON
 • Skrill – depunere minimă 20 RON, depunere maximă 40.000 RON
 • Neteller – depunere minimă 40 RON, depunere maximă 40.000 RON
 • Betano cash – depunere minimă 10 RON, depunere maximă 2.500 RON
Depunere Betano

Acestea sunt opțiunile tale pentru a efectua un depozit pe Betano. Precum poți observa, depunerea minimă e de doar 10 RON, însă ea e valabilă doar prin Betano.cash. Cea mai utilizată este depunerea cu cardul, acolo unde poți să plasezi și depunerea maximă acceptată de către cei de la Betano, 180.000 RON.

Metode de retragere

Pentru retragere, poți să folosești metodele folosite și la depunere, în afară de Betano.cash, iar suma minimă pe care o poți scoate este de 40 RON. La retragere poți să folosești și transferul bancar, doar că suma minimă crește puțin până la 80 RON.

Viteza depunerii/retragerii

Depunerile la Betano se realizează în mod instant, indiferent de varianta pe care o alegi. Astfel, fondurile vor fi disponibile imediat pentru pariere. Atunci când inițiezi o retragere, ea trebuie să fie aprobată de către operator. De obicei, acest lucru nu durează mai mult de 24 de ore. Pe urmă, banii intră imediat în portofelele electronice, în timp ce pe card poate dura între 1-4 zile lucrătoare. Ceva mai mult ai de așteptat dacă ai dat retragere prin transfer bancar, 2-5 zile lucrătoare.

Calitatea cotelor la Betano

Vei rămâne uimit de cât de utile pariorului sunt cotele de pe Betano. Ai o mulțime de evenimente, zilnic, cu marjă 0%, partide la care Betano nu își trage comision. Astfel, cotele pe care le poți juca sunt mai mari. Pentru că pe site găsești linii multiple la aproape toate piețele, îți poți alege cota care îți convine cel mai mult. De cate ori nu s-a întâmplat să pierzi la baschet pentru că aveai o singură linie, cu o cotă de 1.80, deși poate ție îți convenea și una de 1.70, dar mai avantajoasă în privința rezultatului?

De acum, dacă echipa ta favorită de fotbal are un avantaj de 2 goluri, te poți considera deja câștigător. La fel și în cazul baschetului (20 de puncte avans), dar și al tenisului (avantaj de 2 seturi). Găsește și inspirația pentru un Bonus Multiplu pe site-ul celor de la Betano. Alege minimum 4 evenimente (maximum 10), cu o cotă minimă de 1.50, pune-le pe un bilet și vezi cum Betano îți mărește potențialul câștig cu până la 50%.

Piețe / Sporturi acoperite

La Betano poți să pariezi pe tot ce dorești, pentru că oferta de sporturi este una impresionantă. Găsești piețe pentru badminton, golf sau chiar cricket. Există și o subsectiune numită “Divertisment”, acolo unde vei vedea pariuri pe evenimente de divertisment din țară, ca Romanii au Talent, iUmor, Dancing on Ice și Survivor, dar și câteva show-uri internaționale, precum Eurovision.

Fotbalul și baschetul sunt cele mai bine reprezentate sporturi la Betano. Meciurile importante de fotbal, dar și disputele din NBA au peste 500 de opțiuni atașate. Pentru doritorii de pariuri pe piețe de jucători din NBA, Betano este cea mai bună variantă existentă.

Tot zeci de opțiuni ai și la sporturile din secțiunea de e-Sports. Dota 2, CS:GO sau Starcraft II se numără printre jocurile disponibile pentru pariere. Sporturile electronice reprezintă o nișa în continuă dezvoltare, iar Betano ține pasul cu trendul și adaugă constant linii și piețe noi la cele mai populare jocuri.

Experiența online și pe mobil

Pot fi cotele și piețele și cele mai bune din lume, dacă siteul sau aplicația unei case de pariuri sunt nasoale, te vei lăsa păgubaș fără dubiu. Din fericire, nu e cazul la Betano.

Site-ul Betano

Site betano

Betano are un site foarte bine organizat, cu toate sporturile disponibile situate în partea stângă. Tot în stânga găsești și butoanele pentru Misiuni și Betano Master. În centru-sus, vei putea vedea cele mai importante meciuri aflate în desfășurare, dar și partidele pe care merită să pariezi și care vor începe în ziua respectivă.

Toate promoțiile disponibile pot fi ușor vizualizate în partea dreapta a site-ului. Sunt destul de multe, deci trebuie să cobori serios de cursor pentru a le vedea pe toate. Portocaliul este culoarea principală pentru Betano, deci îl vei vedea utilizat în multe ocazii.

Aplicația mobilă Betano

Aplicație betano android ios

Aplicația mobilă a celor de la Betano poate fi descărcată atât pe dispozitivele care folosesc Android, cât și pe cele cu iOS. Poți să downloadezi aplicația de Android direct de pe site, în timp ce utilizatorii de produse Apple pot să găsească app-ul pe App Store. De-a lungul timpului, Betano a obținut numeroase premii pentru aplicație, inclusiv “Best Mobile Operator” la Gala Premiilor EGR 2019.

Pariuri live / streaming live la Betano

Cam tot ce e în oferta de pre-match ajunge și pe partea de live la Betano. Astfel, secțiunea pare umplută până la refuz în zilele de weekend, de exemplu. Ceea ce nu e deloc rău, fiindcă ai de unde alege. Sunt sute de opțiuni de pariere pe partidele de fotbal, inclusiv cartonașe sau dacă va fi un penalty în meci. În plus, ai și opțiunile de SuperLive, unde poți plasa pariuri pe ce se va întâmplă în următorul minut de joc. Baschetul și tenisul sunt alte doua sporturi unde ai o mulțime de opțiuni la live.

Betano stă extraordinar pe partea de live streaming. Sunt asigurate transmisiuni în direct de la aproape toate competițiile importante. La fotbal, ai toate campionatele importante (Serie A, Bundesliga, Ligue 1 sau La Liga), lipsind doar Premier League. Pentru pasionații de baschet, există streaming la partidele de NBA și Euroliga, în timp ce tenisul e asigurat la fiecare turneu, ATP și WTA, inclusiv competițiile de Grand Slam.

Alte jocuri de noroc la Betano

În ziua de astăzi, nu prea există casă de pariuri online care să nu ofere și alte jocuri de noroc. Unii se opresc la jocuri de cazinou, alții merg mult mai departe cu o serie de variante mai speciale. Betano se poziționează undeva la mijloc, cu o ofertă bogată de jocuri de cazinou și cazinou live, pariuri pe loterie și virtuale.

Cazinoul online Betano

Sunt peste 1.500 de sloturi la cazinoul de la Betano, jocuri asigurate de unii dintre cei mai importanți provideri de pe piața: NetEnt, Play’n GO, EGT, Novomatic sau Pragmatic Play. În total, 18 furnizori. Poți intra pe jocuri fix ca în săli, precum Sizzling Hot Deluxe, Rise of Ra, Lucky Lady’s Charm Deluxe sau Book of Ra Deluxe.

Pregătește-te să fii uimit și cu cele 40 de jocuri de la Nolimit City, exclusiv la Betano. Printre primele tale încercări trebuie să se numere Ice, Ice, Yeti și East Coast vs West Coast, sloturi care ne-au impresionat.

Chit că te joci la păcănele doar pentru distracție, câștigurile reprezintă întotdeauna un beneficiu pe care nu ai cum să îl refuzi. De aceea, sloturile cu jackpot sunt la mare căutare și la Betano. Age of the Gods: Book of Oracle, Gladiator – Road to Rome sau 20 Golden Coins sunt printre opțiuni.

Atunci când nu îți dorești să mai aștepți după specială, poți să cumperi direct funcția bonus la 50 de jocuri prezente la Betano. Printre ele găsim titluri precum The Dog House Megaways, John Hunter and the Quest for Bermuda Riches ori Big Buffalo Megaways.

Cazinou live

Cazinou live Betano

Simte experiența unui cazino live direct de la tine de pe canapea. Accesează secțiunea de Live Casino de la Betano și ai acces instant la nu mai puțin de 45 de mese de blackjack, 19 de ruleta și 24 de baccarat. În plus, vei găsi două mese de blackjack și una de ruletă exclusiv construite pentru Betano, de la Playtech. La atât de multe variante, e logic că mizele sunt pentru toată lumea. Pot pleca de la un pariu de doar 0.50 RON la ruletă și 5 RON la blackjack.

Pariurile la blackjack sunt ceva mai agresive și dispui și de mese pentru VIP. Aici, mizele minime sunt și de 5.000 RON, iar pariul ajunge până la o valoare maximă de 100.000 RON. De o experiență plăcuta ai parte și la baccarat, cu miza plecând de la 1 RON. Și aici ai un salon VIP, doar că pariul minim e destul de decent, de 50 RON.

Printre jocurile de cazino asigurate de Betano se numără First Person Top Card, Grand Hold’Em și First Person Mega Ball.

Virtuale

Virtuale Betano

Meciuri de fotbal, baschet și tenis, dar și curse de cai, de câini, ciclism sau speedway în mediul virtual sunt în această secțiune de la Betano. Toată acțiunea se desfășoară într-un ritm foarte rapid, contribuind la un “spike” de adrenalină. Fii însă cumpătat la mize, pentru că totul se joacă într-un spațiu virtual, iar casa are mereu de câștigat.

Pariuri pe loterie

Loto Betano

O secțiune mult așteptată de jucători la Betano era cea de Loto. Iar operatorul a livrat, ascultând această dorință. Win for Live, Kino Grecia sau Italia Keno sunt printre loteriile disponibile pe site-ul celor de la Betano. Poți încerca însă și ceva mai exotic, precum Africa de Sud, Islanda sau Australia OZ.

Suport tehnic, relații cu clienții la Betano

Sunt trei metode principale prin care poți să intri în contact cu serviciul de relații cu clienții:

 • număr de telefon +40 31 630 1015, în intervalul orar 08:00 – 24:00;
 • live chat, non-stop;
 • email, la romania@betano.com

Mai există și posibilitatea să inițiezi discuții prin Messengerul de la Facebook, un serviciu care e tot non-stop. De regulă, timpul de răspuns e foarte scurt, indiferent de metoda pe care o alegi.

Betano Details

Furnizori software:
Țări:
Licență:
Limba:
Moneda:
Dispozitive:
Proprietar:
Betano
4.8/5
Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status