Cele mai bune ponturi pariuri azi!

Mai multe ponturi >>

Cu toții cunoaștem expresia „Găsește-ți pasiunea și las-o să te omoare”, dar noi NU credem în acest lucru. De aceea echipa pariez-online a decis să vină în ajutorul pasionaților de pariuri și îți aducem cele mai bune ponturi pentru pariuri, indiferent de sportul care te pasionează.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Fie că ești fan al fotbalului sau al tenisului, la noi veți găsi ponturi fotbal, ponturi tenis, predicții fotbal, ponturi 1X2, cota 2, biletul zilei și multe altele. Lasă-te pe mână experților noștri și vei vedea cum poți să-ți transformi pasiunea în cea mai profitabilă experieță și să ai parte de momente pline de bucurii! Echipa pariez-online îți aduce ponturi pariuri azi, livrate zilnic la cele mai bune cote și în cele mai sigure combinații, din diferitele sporturi:


Ce beneficii ai accesând ponturi pariuri?

Beneficiile sunt cât se poate de numeroase din clipa în care decizi să pariezi cu noi. În primul rând, vei avea parte de cele mai bune ponturi din România, venite de la analiști de top din lumea sportului, care te vor ghida spre victorie la fiecare pas și îți vor oferi cele mai bune șanse de câștig în lumea pariurilor sportive.

De asemenea, pariind cu noi vei beneficia de cele mai bune bonusuri și promoții, pornind de la bonusuri de bun-venit primite de la colaboratorii noștri și ajungând la bonusuri EXCLUSIVE de fidelitate. De toate aceste bonusuri și promoții te vei putea bucura pe parcursul activității tale de parior și vei avea parte de oferte inegalabile în România, toate obâinute prin echipa pariez-online.

Ponturi pariuri doar de la experți!

Echipa noastră de experți pe diferite domenii din lumea sportului nu au parte de liniște până știu că ți-au oferit cele mai bune ponturi de pe piața din România!

Noi livrăm ponturi zilnice, atât sub forma avancronicilor fotbalistice cât și de tenis, dar și sub formă de bilete (cota 2 și biletul zilei), pe care le jucăm și noi și cu care garantăm succesul!

Și ce e mai bun am lăsat la urmă – toate aceste ponturi, predicții fotbal și tenis, pronosticuri fotbal și tenis, bonus pariuri, bonus prima depunere la Superbet, Betano, Unibet, Winmasters etc. și multe altele – abosult totul vine GRATUIT pentru tine prin intermediul echipei pariez-online. Tot ce trebuie să faci este să-și deschizi un cont nou la una din casele de pariuri din lista de mai jos și vei beneficia automat de toate promoțiile oferite prin noi:

Casa Pariurilor

600 RON Pachet de bun venit sport!

Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Get’s Bet

Rețea offline și prezență online cu cote atractive

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Frank Casino

Elanul unui nou venit cu cotele unui veteran al pariurilor

SlotV

Bonus de bun venit generos, cote bune, retrageri rapide

Mr Bit

600 RON bonus de bun venit pe primele 3 depuneri

Ponturi pariuri din Sport!

Echipa pariez-online vine cu cele mai bune ponturi pentru iubitorii pariurilor sportive astfel încât șansele de reușită să fie cât mai aproape de procentajul complet de 100%.

Pentru a vă face experiența mai plăcută, am împărțit ponturile sportive în mai multe subcategorii de unde vă puteți informa cu statistici la zi și cu cele mai bune propuneri pentru pariere.

Fie că „sportul rege” vine cu evenimente care-ți fac sângele să fiarbă și lași totul pentru câteva meciuri de fotbal, sau un sport ceva mai elegant, precum tenisul, te face să renunți la orice altă activitate pentru a urmări câteva partide, noi te ajutăm să faci profit din pasiunea ta! Intră pe subcategoriile ponturi fotbal, pariuri 1×2, ponturi tenis, biletul zilei sau cota 2 și citește ponturile date de experții noștri, iar profitul este GARANTAT!

Ponturi fotbal

Aproape orice poveste a pariorilor începe cu un prieten care te învață să plasezi primul tău bilet la pariuri sportive, iar în cele mai multe cazuri aceste pariuri sunt pe fotbal. Acel prieten este defapt un mic „demon” sub acoperire, deoarece el nu te învață ce înseamnă să pariezi sigur și cum poți face profit din acest hobby.

Aici venim noi și te ajutăm să fii câștigător cu cele mai bune ponturi din fotbal! Livrăm zilnic ponturi fotbal de cea mai bună calitate, sub froma avancronicilor de fotbal.

Când vorbim de avancronici, acestea le structurăm astfel încât tu și orice alt parior (începător sau avansat) să aveți cele mai bune șanse de câștig.

În avancronică vă prezentăm statistici de top pentru fiecare echipă în parte, pornind de la meciurile recente, poziție în clasament, forma echipei, obiective, meciurile directe dintre cele două echipe ce se înfruntă, echipa probabilă (cu formația tactică) și posibilii absenți. Pe lângă aceste date și statistici, venim cu două propuneri pentru pariuri – două ponturi care, în urma analizei amănunțite făcute de echipa noastră relatate în avancronică, vă vor oferi câștig garantat.

Ultimele ponturi fotbal:

Avem în vizor un nou sfârșit de săptămână, iar un nou weekend este egal cu o nouă ...
06-11-2023
Mașinăria fotbalul german, Bundesliga, ne încântă și în sfârșitul de săptămână ce vine cu o nouă etapă, ...
06-11-2023
Pasiunea fotbalului francez atinge cote maxime, mai ales că avem parte de un început de Ligue 1 ...
06-11-2023
Ne așteaptă o nouă etapă de foc din LaLiga cu câteva meciuri fotbal foarte importante în economia ...
06-11-2023

Ponturi tenis

Exact ca la fotbal, același principiu l-am aplicat și la subcategoria ponturi tenis. Vă aducem cele mai bune ponturi zilnice din lumea tenisului, indiferent de competiția actuală în desfășurare (fie că avem turnee Grand Slam sau competiții secundare).

Avancronicile vă prezintă date despre oponenții meciului respectiv, meciurile directe și forma sportivilor, precum și ziua, ora și locul de desfășurare al evenimentului. Nu în ultimul rând, la fiecare avancronică vă oferim două ponturi din tenis, ponturi pe care le puteți juca individual (pentru șanse mai mari de reușită) sau în combinație pe bilet cu alte evenimente (pentru câștig potențial mai mare).

Ultimele ponturi tenis:

Ponturi baschet

Nimic prea diferit în ceea ce privește subcategoria ponturi baschet. Asemenea celorlalte subcategorii, aici căutăm să vă oferim cele mai sigure ponturi pentru pariuri din baschet, însă din păcate frecvența acestor ponturi va fi ceva mai scăzută în comparație cu fotbalul.

Baschetul este un sport secundar în România, cel puțin în comparație cu fotbalul sau tenisul. Acestea din urmă au reușit să ne aducă unele bucurii de nedescris, iar la baschet suntem cumva în căutarea acelei glorii mondiale. Cu toate acestea, baschetul a crescut enorm în ultimii ani, iar echipele din România devin tot mai cunoscute și urmărite de iubitorii de sport.

Echipa pariez-online și-a luat angajamentul de a vă aduce ponturi baschet din marile competiții ale acestui sport. Vom oferi ponturi pentru pariuri sportive din Liga Națională de Baschet Masculin când avem meciuri de baschet ce le considerăm sigure, dar și din Euroliga (EuroLeague), întrucât suntem ferm convinși că vom veni cu ponturi câștigătoare din aceste competiții.

De asemenea, aceste ponturi vor fi uneori oferite sub forma biletului de tip cota 2 sau biletul zilei, pentru a vă oferi șansa la un câștig potențial ceva mai substanțial.

Ultimele ponturi baschet:

Cea mai de preț competiție de baschet de pe continent, cu audiențe mai mari și decât meciurile ...
07-11-2023
Suntem în plină perioadă de meciuri baschet de la Euroligă, unde sunt legate două etape în aceeași ...
19-10-2023
Chiar dacă superstițioșii s-ar feri de mizat pe o zi de vineri, 13, noi suntem încrezători când ...
12-10-2023
Se dă startul la un nou sezon de Euroligă, cea mai importantă competiție cu meciuri baschet de ...
04-10-2023

Bonus Dublu

Marile case de pariuri din România ne oferă un cadou impresionant sub forma dublării câștigului potențial pentru un bilet cu mai multe evenimente, iar noi cei din echipa pariez-online am decis să profităm de ocazie și să vă propunem subcategoria Bonus Dublu.

Motivul pentru care am numit-o în acest fel se datorează faptului că cei mai mari operatori de pariuri din țară, precum Superbet, vor dubla câștigul potențial (bonus 100%) în cazul în care alcătuim un bilet pentru pariuri sportive care să respecte aceste condiții:

 • Biletul să conțină cel puțin 20 de evenimente sportive
 • Cota minimă pentru fiecare meci să fie de 1.25

Pentru cei ce sunt ceva mai curajoși, agențiile de pariuri online oferă bonus de 150% pentru un bilet ce respectă aceleași condiții, dar cu 25 de meciuri pe bilet în loc de 20.

Cu toate că nu există o regulă de bază cu privire la regularitatea plasării unui astfel de bilet, echipa noastră va încerca să vă ofere un astfel de pont săptămânal, pentru șansa de a obține profit cât mai substanțial la pariuri sportive.

Ultimele bilete cu bonus dublu

Pariuri 1X2

Una dintre rubricile noastre favorite vine sub forma de pariuri 1X2, pariuri ce sunt tot mai căutate de pariorii sportivi și care sunt probabil cel mai ușor de înțeles.

Acest tip de pariu este PERFECT pentru pariorii aflați la început de drum, cei ce vor să se inițieze în lumea pariurilor, însă opțiuni de pariere precum „handicap asiatic” sau „șansă dublă & GG” reprezintă expresii de science-fiction.

Tipul de ponturi 1X2 vine cu cele mai simple opțiuni de pariuri, opțiuni pe care oricine le poate selecta ușor: 1 (câștigă formația gazdă), X (egal) sau 2 (câștigă formația oaspete). Am decis să vă oferim acest tip de ponturi pentru a scoate în evidență meciurile care considerăm că au un deznodământ previzibil, iar victoria unei echipe sau remiza sunt foarte ușor de intuit în acel eveniment.

Cu toate acestea, acest tip de ponturi funcționează foarte bine doar când avem toate campionatele în plină desfășurare, întrucât avem nevoie ca marile echipe ce obțin victorii fără probleme, să întâlnescă echipe ce sunt foarte ușor de învins. De asemenea, echipa pariez-online vă va oferi aceste ponturi la cotele cele mai bune (de regulă minim cota 1.25), cote ce vor fi prezentate coparativ de la cel puțin 4 case de pariuri, astfel încât să fie suficient de profitabile pentru a putea fi jucate și individual, mărindu-vă drept urmare șansele de succes.

Ultimele ponturi pariuri 1X2

Dacă e luni, înseamnă că avem în față o nouă săptămână plină de meciuri fotbal unde încercăm ...
06-11-2023
Odată ajunși spre sfârșitul de săptămână, trecem peste meciurile fotbal de cupă, care de cele mai multe ...
02-11-2023
Dăm startul unei noi luni de toamnă, care la rândul ei vine la pachet cu multe meciuri ...
01-11-2023
Mijlocul acestei săptămâni nu ne bucură cu partide din competițiile europene, ce vine la pachet cu meciuri ...
30-10-2023

Cota 2 și Biletul zilei

Cota 2, probabil cel mai popular bilet din istoria pariurilor sportive, este biletul ce are ca scop dublarea sumei investite. Experții noștri vă aduc zilnic cele mai sigure combinații ce alcătuiesc cota 2, iar acest bilet este suficient de profitabil pentru a fi jucat așa cum vi-l propunem. Cu toate acestea, ponturile oferite de noi pe acest bilet pot fi combinate și cu alte meciuri, chiar din pariuri 1X2, pentru a vă mări câștigul potențial, dar dacă doriți bilete ceva mai îndrăznețe și în același timp cu o marjă foarte bună de reușită, vă recomandăm să consultați subcategiria Biletul zilei și cu siguranță ve-ți găsi acolo tot ce căutați.

Lista de propuneri nu ar fi niciodată completă fără Biletul zilei! Spre deosebire de cota 2, oferim combinații de meciuri ce aduc un câștig mai mare decât cel dublat de cota 2, însă pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig de pe piața de pariuri din România, în loc să alegem meciuri cu miza mai mare, am decis să adaugăm un meci sau două în plus. Drept urmare, câștigul potențial crește, iar riscul rămâne la fel de scăzut.

Biletul zilei reprezintă așadar șansa pariorilor ceva mai experimentați pentru a obține un profit substanțial, la cel mai redus risc de pariere și cu cele mai bune ponturi oferite de echipa noastră de experți.

Ultimele bilete pariuri:

Nu doar că e distractiv, dar s-a dovedit a fi chiar productiv să mizăm ca ponturi pariuri ...
06-11-2023
Venim la sugestia cititorilor noștri cu un nou format pentru biletele de tip Cota 2. În sensul ...
31-10-2023
Cele mai ușor de obținut profit de pe urma biletelor de tip Cota 2 este atunci când ...
30-10-2023
Avem misiunea clară de a încheia săptămâna de meciuri fotbal cu profit. Iar cea mai sigură cale ...
28-10-2023

Analiza tehnică pentru ponturi pariuri sigure

Cu toții credem că nimeni nu poate cunoaște mai bine sportul decât noi, și suntem tentați să ne lăsăm pradă „instinctului” când apar oportunități de a face profit. Ei bine, vă putem asigura că de cele mai multe ori aceste persoane vor fi cele care-și vor epuzia foarte repede bugetul de pariuri, iar de aceea e important să acordăm atenție unor detalii care nici nu ne-am fi închipuit că vor conta.

Aici intervin experții echipei pariez-online.ro, care vor oferi pentru fiecare avancronică și pont oferit o analiză detaliată, cu motivație clară pentru pontul ales. Această analiză va cuprinde elemente cheie ce vor influența soarta partidei analizate, și îi va ajuta pe cei dornici să parieze să ia cele mai bune și cele mai sigure decizii.

Analiza tehnică va include:

 • alaliza fiecărei echipe (sau tenismen – în funcție de sport)
 • analiza jucătorilor accidentați sau absenți (suspendați, inactivi sau incerți pentru următorul meci)
 • analiza echipelor de start probabile
 • analiza meciurilor directe dintre cele două echipe (sau jucători în cazul tenisului)
 • analiza meciurilor recente a celor două formații sau a celor 2 jucători
 • cât de bine se descurcă o echipă în meciurile din deplasare vs. cât de bine se descură echipa adversă în meciurile de pe teren propriu

Cum alegem cele mai sigure ponturi pariuri?

Când ne gândim la ponturi pariuri, ne gândim la ceva sigur, de aici și cuvântul „pont”. Însă nu de multe ori avem ocazia să înțelegem în detaliu care este criteriul de bază ce face un pont să fie sigur.

Cu echipa pariez-online.ro, nu trebuie să te îngrijorezi. Transparența e cheie când vine vorba de voi, cei ce ne susțin și urmăresc zilnic ponturile oferite de noi. Avem un criteriu destul de simplu pe care ne bazăm în alegerea acestor ponturi, iar de aici și rata noastră de succes mult peste medie demonstrată în fiecare săptămână.

 • În primul rând avem experți pentru fiecare ramură a sporturilor unde oferim ponturi pariuri. Astfel, suntem în măsură să oferim pe lângă ponturi fotbal, și ponturi tenis sau ponturi baschet. Expertiza lor pe aceste sporturi ne permite să avem mereu o rată foarte mare de succes, iar de aceea continuăm să oferim astfel de ponturi cu regularitate.
 • Al doilea criteriu esențial în alegerea celor mai sigure ponturi pariuri este legat de pontul în sine. Permiteți-mi să vă explic. Nu vom alege ponturi care „sperăm” să iasă câștigătoare, sau pronosticuri fotbal ce au cote atrăgătoare; noi ne-am propus mereu să vă oferim doar cele mai sigure ponturi pariuri care au șanse 90%+ de reușită. Desigur, acestea vor veni cu cote ceva mai mici, dar nu ne putem plânge de profit, indiferent cât de mic ar fi. În timp, acest profit se cumulează și așa ajungem să avem câștiguri substanțiale la pariuri sportive.
 • Al treilea criteriu în alegerea acestor ponturi pariuri ne duce la detalii ceva mai amănunțite, detalii ce țin de analiza tehnică explicată ceva mai sus. Aici luăm în considerare lucruri precum meciurile directe, condiția fizică a jucătorilor, numărul jucătorilor accidentați, meciurile recente, valoarea lotului, stadionul pe care se dispută partida și multe alte detalii ce pot face diferența între un pariu câștigător și unul pierzător.
 • Nu în ultimul rând dorim să menționăm faptul că ne vor abține din a vă propune ponturi pariuri pe care nu suntem 100% convinși că vor fi câștigătoare. Spre exemplu, orice iubitor de pariuri sportive este tentat să joace anumite ligi inferioare sau secundare din Europa pe timp de vară când acțiunea din fotbalul principal lipsește. Noi ne vom feri de regulă de aceste ponturi pariuri și vom veni cu foarte puține propuneri, deoarece este imposibil să cunoaștem la fel de bine aceste ligi și aceste echipe precum le cunoaștem pe cele din top 5 + Liga 1 (Superliga). Pe perioada de vară vom propune ponturi din tenis întrucât avem Roland Garros, Wimbledon și US Open pe final de vară, dar și ponturi din baschet care le putem numi sigure.

Însă regula de bază rămâne aceeași: atâta timp cât pariem cu precauție în ceea ce privește sumele de pariere, dar și urmărind sfatul experților din fiecare ramură a sportului, șansele de eșec se reduc semnificativ iar la finalul oricărei perioade de pariuri vom trage linie pe PROFIT.

De asemenea, ponturile propuse de noi vor veni la cele mai bune oferte de pe piață (cea mai mare cotă disponibilă coparată la diverse case de pariuri online). Drept urmare, nu vei fi nevoit să cauți prea mult după cel mai bun bonus pariuri, ci ți-l vom oferi noi, iar pentru că vei primi de regulă pariuri gratuite, riscul tău va fi „0” dacă decizi să pariezi prin site-ul pariez-online.ro.

Întrebări frecvente – FAQ

Ce profit pot obține?

Cu toate că profitul și câștigul sigur din pariuri este obiectivul ce ne unește pe toți, nu trebuie să ne așteptăm însă la cote ieșite din comun pentru pariuri. Propunerile noastre sub forma de ponturi pariuri, ponturi fotbal, ponturi tenis, cota 2, biletul zilei și pariuri 1X2 vor veni întotdeauna cu cele mai sigure alegeri din ziua respectiva, iar „sigure” este cuvântul de bază în acest context.

Cum aleg cele mai bune pariuri?

Asta este frumusețea de a te lăsa pe mâna experților din echipa noastră – nu trebuie să pierzi ore în șir căutând cele mai bune pariuri și cele mai sigure evenimente. Echipa pariez-online face asta pentru tine în fiecare zi și vine cu pronosticuri și ponturi pariuri azi, care în urma cercetării detaliate expun cele mai sigure și cele mai bune pariuri din ziua respectivă cu argumente solide pentru alegerile făcute.

Pot juca aceste ponturi pariuri online?

Echipa noastră colaborează doar cu cele mai bune case de pariuri din România, precum Superbet, Betano, Winmasters, Unibet, NetBet, Mozzart și mulți alții, iar toate aceste case de pariuri au o gamă foarte largă de variante de pariere online. Desigur, propunerile noastre sunt dublate de faptul că acești colaboratori au dezvoltat și aplicații de pariuri – toate aceste lucruri pentru a vă face mai ușoară și plăcută experiența de pariere, și bineînțeles pentru a vă facilita șansele de câștig!

Care sunt cele mai bune case de pariuri?

Răspunsul la această întrebare este ceva mai complex decât pare. Multe case de pariuri îți vor oferi bonus de bun venit, iar după te cam dau uitării. Noi venim să te „salvăm” din nou, deoarece toți colaboratorii noștri oferă bonusuri și promoții frecvente, care depășesc cu mult bonusurile prima depunere – iar tu poți fi primul care află de ele prin intermediul site-ului pariez-online. Pentru mai multe detalii consultă pagina Case de pariuri și deschide-ți un cont chiar azi pentru a nu rata ofertele senzaționale ale partenerilor noștri.

La ce cost vin aceste ponturi pariuri?

Minunata noastră echipă pariez-online lucrează neîncetat pentru a vă oferi cele mai bune ponturi șo pronosticuri ce sunt pentru meciuri fotbal, meciuri tenis sau diferite evenimente sportive. Iar marele avantaj este că aceste ponturi vin absolut GRATUIT pentru voi. Scopul nostru este să creștem comunitatea noastră de pariori și să fim profitabili împreună!

Ce avantaje avem noi?

Este foarte simplu – dacă tu ești câștigător, la fel suntem și noi! Permite-ți-mi să vă explic. Scopul nostru este să avem o comunitate largă de pariori, iar singurul mod de a face acest lucru este să vă oferim pariuri care vă vor aduce câștig constant și care vă vor oferi un element al siguranței foarte ridicat. Prin creșterea comunității de pariori de pe pariez-online, noi putem obține diferite înțelegeri de la colaboratorii noștri ce ne vor aduce beneficii monetare – astfel, suntem cu toții mulțumiți și putem porni împreună într-o călătorie profitabilă de ambele părți!

De ce să ascult propunerea altora?

Nimeni nu spune că există cineva mai priceput la pariuri decât TINE. În cele din urmă, doar tu poți știi ce rată de succes ai la pariuri sportive. Însă propunerile noastre au la bază analiză amănunțită a echipelor, a condițiilor de joc etc., iar acest lucru te va ajuta să optezi pentru cea mai sigură variantă. Nu trebuie de asemenea să joci ceea ce propunem noi, dar cu siguranță nu strică să arunci o privire asupra ponturilor noastre.

Îmi garantează succesul?

Nu există siguranță 100% în pariuri, iar cine îți garantează că există, te minte! Însă cu puțină disciplină la pariuri și cu mult studiu acordat ponturilor, șansele de câștig vor crește exponențial. De aceea este important să citești aceste ponturi pariuri propuse de noi, pentru a înțelege alegerile noastre, iar dacă acestea îți surâd te vor ajuta să aleg cea mai sigură variantă la pariuri sportive.

Sunt propuse doar meciuri single sau și bilete?

Așa cum menționam ceva mai sus, ponturile noastre variază de la avancronici (meciuri single), la bilete de tip cota 2 și biletul zilei. De asemenea vă propunem și ponturi 1×2 (mecuri single iar pontul e doar pe rezultat final). Jucăm uneori și biletul Bonus Dublu, care datorită sistemului de 20 de meciuri jucate pe bilet dublează câștigul potențial acumulat din cotă. Toate acestea sunt jucate pentru fotbal, tenis și baschet.

Nu mai ezitați – haideți să câștigăm împreună!

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status