Cota 2 baschet

Home » Cota 2 baschet
Dacă a tot mers bine sistemul de Cota 2 fotbal și ne-a adus profit de la ponturile ...
20-10-2023
După tot succesul acumulat pe bandă rulantă cu Cota 2 din Fotbal, ne întoarcem atenția și către ...
05-10-2023
Se joacă la foc automat în baschetul românesc pentru încheierea fazei a doua, după care vor urma ...
24-03-2023

Mai multe bilete cu cota 2 din baschet

Când vine vorba de pariuri sportive, una dintre cele mai căutate metode de a-ți spori veniturile este aceea de a-ți dubla investiția. Tocmai de aceea a căpătat un interes aparte biletul de tip Cota 2 în rândul utilizatorilor de pe platforme de pariuri sportive.

În afară de doza de noroc pe care o implică pariurile, Cota 2 are în spate un suport logic de pe urma atentei analize a evenimentelor sportive din ziua respectivă. Iar cum comunitatea de pariuri este în continuă căutare de noi metode de a câștiga, echipa de la pariez-online.ro încearcă să aducă în față și calea mai puțin cunoscută publicului larg a baschetului. Prin baschet, un sport, totuși, extrem de popular la nivel global, se pot obține rezultate bune pe termen lung la biletele de pariuri de tip Cota 2 baschet.

Unde găsim ofertele noastre pentru cota 2?

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub
Un brand consacrat, internațional, de încredere
600 RON Pachet de bun venit sport!
100% până la 800 RON
600 RON bonus de bun venit pe primele 3 depuneri
Bonus de bun venit generos, cote bune, retrageri rapide

Ce este Cota 2?

Prin „cota 2” ne referim la un bilet de pariuri sportive care să aibă un multiplicator total, dintr-unul sau mai multe evenimente, de 2 sau aproape de 2 (+/- câteva zecimale). De regulă, astfel de bilete se formează din două evenimente care împreună să ajungă la o cotă de dublare a investiției. Fie că e vorba de două evenimente la cote asemănătoare, de exemplu una de 1,45 și a doua de 1,4, fie că sunt la nivel diferit:1,6 un eveniment, respectiv 1,25 al doilea.

Este posibil ca în anumite situații biletul cu cota 2 să cuprindă un singur eveniment sportiv, doar că în acele cazuri gradul de risc este automat mai mare.

Cum aleg evenimentele pentru cota 2 baschet?

Niciodată nu trebuie să ne axăm pe alegerea unor cote care să se potrivească tipului de bilet de pariuri pe care vrem să-l plasăm. Important este să depistăm acele meciuri de baschet care să ne ofere încredere că avem șanse de reușită, iar prin combinarea lor, în zilele în care oferta de pariuri sportive ne permite acest lucru, să ajungem la un bilet cu cota 2 pe care să-l plasăm.

Pentru biletele de tip cota 2,00 la meciurile de baschet avem personal specializat pe fenomenul cu mingea la coș, de unde avem informații, statistici, analize de care publicul larg nu dispune întotdeauna. Fiind un sport destul de nișă în România, vor exista situații când la cota 2 pentru meciurile de baschet vom apela și la alte evenimente sportive de tip volei, handbal, tenis sau fotbal, dacă acestea ne oferă încrederea necesară de a le cupla cu un pont din baschet pe care vrem să-l propunem.

O soluție foarte bună la care pot apela pasionații de pariuri sportive, care implică mult mai puține riscuri, este aceea de a folosi un bonus la prima depunere, bonus la verificarea contului sau orice alt tip de promoție pe care îl poți primi de la case de pariuri consacrate.

Superbet și Betano sunt două dintre acestea, care oferă multe beneficii în acest sens, cu precizarea că este foarte important ca la fiecare promoție să fie bine citite și înțelese regulile de la termeni și condiții.

Argumente pro și contra legate de biletul zilei cota 2 pentru meciuri baschet

Ca să rezumăm schematic ceea ce vrem să transmitem prin biletele de tip Cota 2 cu meciuri de baschet, iată câteva dintre argumentele pro și contra acestei abordări.

Argumente pro:

  • În baschet marja de surprize este mult mai redusă decât la fotbal;
  • Cresc șansele de obținere a profitului pe termen lung;
  • Biletele de tip cota 2 implică puține evenimente într-un singur bilet, ceea ce automat crește și șansa de reușită;
  • Echipa pariez-online.ro îți pune la dispoziție informații, avancronici și bilete de tip Cota 2 și Biletul zilei pentru meciuri de baschet, atunci când se ivește ocazia să avem parte de ponturi premium. Nu vom face acest lucru în fiecare zi, pentru că una din erorile ce se pot produce este să crezi că în fiecare zi se poate câștiga;
  • Se evită zonele obscure de pariat pe meciuri de baschet la Cota 2, cum ar fi campionate necunoscute, la care accesul este limitat la informații pentru analiza pre-meci;

Argumente contra:

  • Biletele de Cota 2 pot atrage sume mult mai mari investite de pariori. Iar cea mai importantă regulă de respectat este aceea de a nu paria mai mult decât îți poți permite să pierzi;
  • Chiar dacă de multe ori par meciuri sigure, ca la orice eveniment sportiv e loc de surprize, așa că niciodată nu trebuie luat garantat 100% ca șansă de câștig;
Cum pot juca pe Cota 2 baschet?

Fii la curent cu pagina noastră pariez-online.ro pentru a primi din timp ponturile necesare cu privire la meciurile de baschet. Ne vom orienta, în special, pe meciurile din competițiile la vedere, cum ar fi Liga Națională a României, Euroliga, NBA și alte campionate importante. Nu garantăm că publicăm în fiecare zi ponturi din baschet, tocmai pentru că încercăm să aducem la iveală doar pe cele mai de încredere.

Pariază pe baschet la partenerii noștri:

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub
Un brand consacrat, internațional, de încredere
600 RON Pachet de bun venit sport!
100% până la 800 RON
600 RON bonus de bun venit pe primele 3 depuneri
Bonus de bun venit generos, cote bune, retrageri rapide

Întrebări și răspunsuri despre cota 2 baschet

Cât de sigure sunt biletele de tip Cota 2 din baschet?

Ca orice formă de pariuri sportive și cele din zona de meciuri baschet sunt cu un anumit grad de risc. Doar că o analiză serioasă și o bună pricepere asupra fenomenului fac ca șansele de reușită să crească substanțial. Iar în baschet, spre deosebire de fotbal și tenis (celelalte două sporturi populare folosite la pariuri sportive), surprizele apar mult mai rar. Ceea ce face ca în mod automat să poată fi privite cu mai mare siguranță biletele de tip Cota 2 din baschet. Dacă privim clasamentele la finalul fiecărui sezon, putem observa că echipele bune au foarte puține sincope, față de fotbal unde sunt destul de multe rezultate nefavorabile apărute în rândul marilor grupări. Fiind un sport de 5 vs. 5 pe teren, situația este mai ușor de controlat în favoarea echipei mai valoroase. Iar în raport cu tenisul, unde un sportiv mai valoros poate avea o anumită jenă sau stare nefavorabilă de moment ce-i cauzează un eventual eșec, la baschet sunt mai mulți sportivi valoroși pe foaia de joc. Iar în cazul în care unul dintre cei mai buni dintr-o echipă nu prinde o zi fastă, poate să fie salvat de evoluția coechipierilor săi. Așadar, se poate spune despre biletele de tip Cota 2 din baschet că au un grad ridicat de siguranță față de cele din alte sporturi. Însă rezultatele se pot observa numai pe termen lung, fără a miza la disperare.

Cât de des se poate paria la Cota 2 baschet?

Chiar dacă nu sunt la fel de răspândite precum competițiile de fotbal, se poate spune despre baschet că este al doilea cel mai popular sport de echipă din lume pentru pariuri sportive. Competițiile de baschet se joacă pe toată durata săptămânii, cam în același format ca al celor de fotbal. Campionatele se joacă în weekend, iar la mijlocul săptămânii regăsim posibilitatea de a miza pe partide din cupele europene. În SUA, unde sunt meciurile din NBA, fluxul de disputare este chiar mai alert și se pot găsi etape programate și la doar două zile distanță una de alta.

Ce campionate sunt de mizat pentru bilet de tip Cota 2?

Este foarte important de mizat la pariuri sportive pentru bilete de tip Cota 2 baschet doar pe competițiile bine cunoscute. În așa fel cresc șansele de reușită. Dintre cele mai uzuale competiții din care considerăm oportun de a fi folosite meciuri pentru astfel de bilete, selectăm următoarele: NBA, Euroliga, cupe europene (Champions League, Eurocup), Liga Națională (România), plus campionatele din țările europene puternice de baschet (Spania, Franța, Italia, Germania, Turcia și Grecia).

Ce tipuri de pariuri pot fi folosite pentru Cota 2 baschet?

Se poate întâmpla de multe ori să nu găsim chiar cele mai atractive cote pentru variantele clasice de pronostic final solist la meciuri baschet. Dar se pot găsi evenimente din care să extragem și alte tipuri de pariuri ce se pot dovedi a fi extrem de profitabile. Pentru baschet avem over/under număr de puncte, diferențe de scor (handicap), pauză/final (după sfertul al doilea și la final), câștigătoarea primului sfert, câștigătoarea ultimului sfert, ori chiar combinații între posibilitățile enumerate.

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status