Bonusuri, promoții și oferte case de pariuri

Home » Bonusuri, promoții și oferte case de pariuri

A avea cont la o casă de pariuri online vine cu o serie de avantaje, iar unul dintre ele este colecția de bonusuri, oferte și promoții. Spre deosebire de sălile de jocuri stradale, unde, în cel mai bun caz, poți primi o cafea gratis, casele de pariuri online oferă bonusuri și promoții periodice jucătorilor.

Mozzart pariuri live NBAPariază live pe meciurile NBA la Mozzart și câștigă premii ca pentru fani: o pereche Air Jordan, un maieu de la echipa ta favorită sau un NBA League Pass Premium!
Top Manageri SuperbetFii cel mai manager de fotbal la Superbet și câștigă premii fabuloase!
Winmasters European NightsPariază la Winmasters pre-meci sau live pe meciurile de fotbal din ligile europene și câștigă pariuri gratuite garantate!
Bonus superbet Liga 1Pariază minim 23 de lei pe meciurile Superliga
Primești 24 de lei free bet după validarea pariului
Netbet turneul betbuilder!Câștigă pariuri gratuite și runde gratuite la cazinou în Turneul BetBuilder de la NetBet!

Ultimele oferte și promoții

Mai multe promoții >>

Bonusuri de bun venit

Casele de pariuri online te vor întâmpina din start cu un bonus de bun venit. Acesta poate fi de mai multe feluri, de la pariuri gratuite la pariuri asigurate sau chiar multiplicarea sumelor depuse în cont.

Bonusurile de bun venit diferă de la o casă de pariuri la alta. La Betano și Superbet, de exemplu, beneficiezi de bonusuri la primele depuneri – casele de pariuri îți oferă o sumă proporțională cu primele depuneri de bani reali efectuați în contul tău. Pe de altă parte, NetBet îți oferă un pariu asigurat – dacă primele tale pariuri sunt pierdute, casa de pariuri te recompensează cu un freebet.

Evident, aceste bonusuri au și condiții de rulaj. Altminteri, ar fi bani gratis oferiți de casele de pariuri. Sumele primite drept bonusuri trebuie rulați în condițiile cerute de casele de pariuri, abia după aceea poți să-ți retragi câștigurile.

Uneori, aceste cerințe pot părea exagerate – dar nu vă speriați de aceste condiții de rulaj. Gândiți-vă că dacă respectați strategiile de pariere, pe care le găsiți pe paginile pariez-online.ro, nu ar trebui să fie o problemă să profitați de bonusurile primite. În schimb, fără atenție și jucând haotic, bonusurile se pot risipi rapid.

Cote mărite

Un alt avantaj al caselor de pariuri online este acela al cotelor mărite. Nu toate casele oferă cote mărite, dar sunt unele care oferă promoții cu cote mărite periodic de care puteți profita.

Fortuna, Unibet sau Superbet sunt câteva din casele de pariuri online, care oferă promoții cu cote mărite. Sigur, și la aceste promoții sunt condiții de rulaj. Vă oferim un exemplu.

Fortuna oferă cote mărite pentru meciurile din campionatele de top sau competiții de top (Liga Campionilor, Europa League). În loc de 1.50, cât e cotă normală, vei primi cota 10. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi în cont banii pentru cota standard, iar diferența până la cota mărită, o vei primi ca bonus. Iar bonusul va trebui rulat, în funcție de condițiile de rulaj impuse.

Dar sunt și case de pariuri online, care oferă cote mărite și celorlalți clienți, nu doar celor noi. Printre ele să numără Unibet, Betano și Maxbet. Ele sunt sub forma unor promoții sau în cazul Betano, în cazul unor anumite meciuri sau evenimente din competițiile de top, indiferent de sport.

Pariuri gratuite

Pariurile gratuite sau freebeturile sunt exact ceea ce sugerează numele: sume de bani bonus pe care casele de pariuri le oferă pariorilor sub anumite condiții. Aceste condiții pot fi diferite, de la îndeplinirea unor misiuni sau completarea validării contului la parierea pe anumite sporturi sau evenimente din anumite turnee sau competiții.

Un exemplu ar fi Superbet care oferă, periodic, pariuri gratuite jucătorilor care mizează o anumită sumă pe Liga 1, Liga Campionilor sau pe evenimente din tenis.

Pariurile gratuite, precum celelalte bonusuri, vin cu termeni și condiții – condiții de acordare și cerințe de rulare care sunt afișate de fiecare dată la doar un click distanță de bonusul propriu-zis.

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status