50 LEI Pariu Gratuit la Betano pentru Supercupa României

Home » 50 LEI Pariu Gratuit la Betano pentru Supercupa României

Oricât de mult ar fi blamat pe la emisiunile de la televizor, ori chiar de către publicul larg, fotbalul românesc ocupă primul loc în topul preferințelor pentru români. Iar revenirea sportului rege competițional din țara noastră produce emulație foarte mare în rândul suporterilor. Indiferent că ții cu o echipă sau alta, momentul Supercupei – competiția care deschide oficial noul sezon – este un prilej de sărbătoare ce merită celebrat cum se cuvine. Astfel, Betano vine cu o promoție prin care anunță restartul fotbalului românesc.

Fotbalul reîncepe în România!
Sărbătorește cu 50 de lei free bet de la Betano!

Betano

50 LEI Pariu Gratuit de la Betano pe Supercupă, în trei pași simpli

Entuziasmul restartului competițional din fotbalul românesc generează interesul la cote maxime, iar ca să poți să urmărești meciul cu intensitatea celui mai înfocat suporter, ai șansa de a paria GRATUIT la Betano.

Primul pas de îndeplinit este de a te înregistra la Betano, prin folosirea codului RESTART. În cel de-al doilea, se efectuează verificarea contului (prin trimiterea unei poze cu buletinul). Iar în al treilea pas trebuie să pariezi cei 50 Lei Pariu Gratuit pe orice eveniment sportiv îți dorești, printre care poți să optezi și pe Supercupa României. Codul de bonus este valabil până la 31 iulie, timp în care vor porni și meciurile din campionat în România, dar și cele ale echipelor românești angrenate în competițiile europene.

Fotbalul reîncepe în România!
Sărbătorește cu 50 de lei free bet de la Betano!

Odată accesat bonusul, acesta trebuie valorificat în termen de 7 zile de lavalidare. Cota minimă care poate fi luată pe bilet pentru a folosi Pariul Gratuit este de 4,00 și pot fi folosite orice evenimente din oferta de pariuri sportive.

Această promoție vine pentru întâmpinarea cum se cuvine a revenirii meciurilor de fotbal din competițiile interne, iar Supercupa reprezintă un eveniment aparte pentru fiecare an. Mai ales că se întâlnesc laureatele sezonului încheiat nu cu mult timp în urmă.

Farul – Sepsi, Supercupa României 2023

Ediția de 2023 a Supercupei României este cuprinsă de meciul dintre Farul Constanța (câștigătoarea campionatului) și Sepsi Sf. Gheorghe (câștigătoarea Cupei României). Ambele formații au trăit în trecutul apropiat experiența cuceririi unui astfel de trofeu, Sepsi este chiar câștigătoarea anterioară în fața celor de la CFR Cluj (2022). Echipa din Sf. Gheorghe a pornit atunci tot din postura de câștigătoare a Cupei – competiție la care principal sponsor este Betano.

Fotbalul reîncepe în România!
Sărbătorește cu 50 de lei free bet de la Betano!

Farul – Sepsi se joacă sâmbătă, 8 iulie, cu începere de la ora 20:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori pe parcursul sezonului 2022 – 2023, toate în campionat (de două ori în sezon regulat, apoi în play-off). Per total, Farul a câștigat de trei ori, iar la ultima întâlnire a fost 1-1, când constănțenii riscau să-și pericliteze șansele la titlu din cauza acelui rezultat. Meciul a fost unul dramatic, mai ales că Sepsi a egalat pe final.

La pariuri sportive, Betano oferă o cotă de 2,12 pentru un succes al celor de la Farul în timp regulamentar, 3,30 pentru rezultat de egalitate, respectiv 3,60 pentru victorie a celor de la Sepsi. Pentru câștigarea trofeului, echipa antrenată de Gheorghe Hagi are o cotă de 1,57, în timp ce ACS Sepsi are un multiplicator de 2,40 în cazul în care își adaugă încă o Supercupă în vitrină.

Fotbalul reîncepe în România!
Sărbătorește cu 50 de lei free bet de la Betano!

Stadion obișnuit cu mari meciuri

Organizarea Supercupei a fost atribuită stadionului Ilie Oană din Ploiești, care cuprinde o capacitate de 15.075 spectatori. Arena a fost reconstruită în 2011, după ce în primă fază a fost activă în perioada 1937-2010. Este un stadion de categoria UEFA 4, ceea ce înseamnă că nivelul maximum de organizare pentru meciuri intercluburi este la nivel de semifinale de Europa League, ori de grupe în Champions League. Pe stadionul Ilie Oană a mai jucat și echipa națională a României la nivel de seniori și la Under 21, plus că au fost organizate multiple alte evenimente din plan intern și internațional de mare interes.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status