Bonus dublu

Home » Bonus dublu
Marile campionate au ajuns la final de drum, iar oferta cu meciuri fotbal devine ceva mai limitată. ...
02-06-2023
Prieteni, ne așteaptă o nouă săptămână cu meciuri fotbal interesante în care ne luăm rămas bun de ...
24-05-2023
Ziua de joi ne aduce cele mai bune oportunități de profit la pariuri sportive prin multitudinea de ...
18-05-2023

Mai multe bilete cu bonus dublu

Toți jucătorii visează la un TUN la pariuri sportive. Iar când spunem TUN, ne referim la un câștig ieșit din tipare. La ordinul de zeci de mii de lei, cel puțin, sute de mii sau de ce nu, chiar borna de un milion. Lei sau euro, asta mai puțin contează. Acesta este visul suprem al oricărui parior. Doar că un asemenea câștig, dintr-un singur bilet și cu o miza relativ mică, e extrem de greu spre imposibil chiar. Dar au mai fost și excepții, când unii jucători au dat lovitura la pariuri sportive! Iar pentru a ajunge la un asemenea câștig, ai nevoie și de un bonus dublu – sau triplu, cvadruplu, sau chiar mai mare! În cele de mai jos, vom detalia un astfel de bilet, dar și bonusul care se aplică pentru a ajunge la o sumă așa imensă!

Bilet bonus dublu – cum primim un astfel de bonus?

De aproape 10 ani de zile, casele de pariuri au încurajat parierea biletelor cu multe evenimente. Iar cei care joacă un bilet format din 10, 15 sau 20 evenimente, sunt răsplătiți pe măsură. Evident, cu un bonus dublu (cel puțin) la câștig consistent!

Cât de greu e de câștigat un bilet cu bonus dublu?

Dacă am înțeles ce înseamnă un bilet cu bonus dublu și cum primim un astfel de bonus, rămâne o singură întrebare pe buzele tuturor pariorilor: cât de greu poate fi câștigat un astfel de bilet?

Sau mai bine zis, ce șanse de reușită are un bilet bonus dublu?

Evident, șansele la un astfel de bilet sunt raportate la număr de evenimente. Cum am mai specificat, câștigul la un bilet e direct proporțional cu numărul de evenimente. Deci la 20 de evenimente sau mai multe, șansele sunt din ce în ce mai scăzute.

Asta la prima vedere.

Pentru că așa am menționat mai sus, au fost și excepții. Sau chiar mai multe cazuri. Atunci când un parior a dat dovadă de foarte mare inspirație, iar cu 10 lei pariați și cu ajutorul bonusului dublu, a încasat sume colosale. Recent, cel mai mare câștig a fost oferit de către operatorul Fortuna, care la început de an a achitat un bilet de peste 2 milioane de euro. Bilet cu nu mai puțin de 30 de evenimente!!! Deci există și astfel de excepții. Iar după zicala “încercarea moarte nare”, un astfel de bilet merită încercat în fiecare week-end!

Unde pot plasa bilete cu bonus dublu?

Bonus sport: 500 RON la primele 3 depuneri
Bonus casino: până la 1200 RON și 300 rotiri
Bonus sport 100% la prima depunere, până la 500 RON.
40 de lei free bet la verificarea contului!
Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Pot găsi un model de bilet cu bonus dublu pe acest site?

DA! Am creat o astfel de secțiune, dedicată biletului bonus dublu. Aici, în fiecare final de săptămână sau într-un interval de zile cu multe evenimente, site-ul nostru îți va pune la dispoziție un astfel de bilet, din oferta Superbet. Cu cod generat, cât doar să îl plasezi! Online sau la agenție! Și sperăm noi, să dai lovitura cu ajutorul lui! Mult succes!

Metode de a crește șansele la câștig cu bilet bonus dublu

Există deja o comunitate destul de însemnată numeric care preferă să parieze și pe astfel de bilete cu 20 de meciuri, care la anumite case de pariuri (cum ar fi Superbet) își aduce bonus dublu și se dublează câștigul. Singurele criterii de îndeplinit sunt de a avea 20 de meciuri pe bilet la o cotă de minimum 1,25 pentru fiecare în parte. Iar noi am reușit să punem la cale niște metode de a crește șansele pentru câștig.

1 – Alegem evenimente pe mai multe zile

Tocmai pentru că avem de acoperit 20 de evenimente pentru un astfel de bilet, cel mai indicat este să-l compunem pe mai multe zile. Este dovedit că atunci când sunt meciurile răspândite pe zile diferite de desfășurare scad șansele de a nimeri acele surprize care îți răstoarnă complet șansele de câștig. Așa că cel mai bine ar fi ca pe minimum trei zile să fie împărțite evenimentele de pe bilet. Fie de marți până joi, când sunt de regulă partide din cupele europene ori etape intermediară, fie de vineri până duminică – perioadă în care sunt foarte multe opțiuni de a alege prin prisma disputării etapelor de campionat.

2 – Selectăm evenimente din mai multe sporturi

Chiar dacă unii n-au încredere în ponturi pariuri și din alte categorii din afara fotbalului, este foarte indicat ca măcar la astfel de tipuri de bilete să se opteze și pe câteva evenimente de la alte sporturi. Cele mai bune variante sunt cele de tenis și baschet, secțiuni acoperite pe site-ul nostru cu ponturi care au o marjă de reușită foarte ridicată – fiind cote mult mai mari chiar decât cele minimum necesare pentru un astfel de bilet. De cele mai multe ori se găsesc foarte multe meciuri de tenis în orice zi a săptămânii, iar cel puțin două – trei evenimente se pot găsi în alcătuirea biletului. La fel cum în baschet cronologia evenimentelor este asemănătoare cu cea de la fotbal, cu meciuri din cupele europene în mijlocul săptămânii și etape de campionat în weekend, ceea ce ne ușurează misiunea de a alege câteva evenimente pentru un astfel de bilet.

3 – Ultimul eveniment de pe bilet, la ore/zile diferite

O altă metodă de a crește șansele de reușită la tip de bilet bonus dublu este de a alege ultimul eveniment de pe bilet cu oră diferită de desfășurare față de încheierea primelor 19, ori chiar în altă zi. Astfel, o dată ajunși la pragul de 19 meciuri ieșite, avem posibilitatea de a pune o contră și a avea câștig garantat indiferent de rezultatul ultimului eveniment. Nu puține au fost cazurile când ultimul eveniment de pe bilet ne scoate, așa că e foarte indicat să avem acest control asupra biletelor înainte ca ele să se încheie.

4 – Pariuri diferite

Un alt punct cheie în a crește șansele de reușită în a prinde peștele cel mare cu bilet bonus dublu este de a opta pentru diferite tipuri de pariuri. De exemplu, să nu fie doar meciuri de 1 sau 2 solist, pot fi evenimente de șansă dublă 1X, X2 sau 12, care să se încadreze în cota minimă de 1,25. Ori pur și simplu pe câte un gol marcat de o echipă, peste 1,5 goluri sau sub 3,5 goluri, în funcție de fiecare partidă în parte și specificitatea sa. La fel cum se poate miza și pe diverse intervale de goluri. La fel e valabil și pentru alte sporturi. La tenis se poate paria pe set câștigat, handicap la game-uri, ori seturi când e cazul. Cum și la meciuri de baschet sunt foarte bune opțiunile de handicap (+ sau -) ca diferențe de puncte, ori încadrarea partidei în cauză într-un interval cât mai larg de sub sau peste.

5- Contează pariul mai mult decât cota

Foarte important de urmărit probabilitatea de a ieși pariul, nu cota, ca principal criteriu de selecție al evenimentului de pe bilet. De exemplu, dacă este un meci la care n-ai neapărat idee ce e de jucat, nu-l miza din tot dinadinsul doar pentru că se nimerește să aibă o cotă de 1,25 prin ofertă. Așa că principalul criteriu trebuie să fie în continuare pariul, nu cota. Adică să nu săpăm special pentru cote de 1,25, ci pe tipuri de pariuri în care să avem încredere de reușită. Abia apoi trecem prin filtrul cotei, iar dacă e sub 1,25 îl lăsăm deoparte pentru eventual alt tip de bilet, iar dacă e de minimum 1,25 atunci ne putem baza pe el la bonus dublu.

În concluzie, în afară de faptul că oferă șansa unui câștig generos, indiferent de cât de mică e miza, bilet de tip bonus dublu mai are câteva calități importante. În primul rând, atrage o formă de distracție care nu generează pierderi mari, prin prisma faptului că miza este mult mai mică pe un astfel de bilet decât pe cele de tip Cota 2 sau altele considerate mai sigure. În al doilea rând, creează o formă de disciplină de care fiecare parior în parte are nevoie de a ieși în câștig atunci când trage linie. Caracteristicile pot fi transpuse și în alte tipuri de bilete, iar răbdarea, metodele de selecționare a evenimentelor și lărgirea spectrului sportiv, sunt elemente care ne vor fi benefice o dată intrat în circuitul de a miza pe bilete de tip bonus dublu.

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status