Bonus Dublu – 18-21 mai 2023

Home » Bonus Dublu – 18-21 mai 2023

Ziua de joi ne aduce cele mai bune oportunități de profit la pariuri sportive prin multitudinea de ponturi pariuri azi din Europa League și Conference League. Cu aceste partide, dar și cu câteva ponturi meciuri fotbal din marile campionate Europene am decis să compunem din nou biletul Bonus Dublu cu ajutorul operatorului Superbet.

Tot ce ai de făcut să reproduci acest bilet este să copiezi codul 891F-Y5FPPL și să-l introduce în secțiunea „verificare bilet”. Acesta se va replica automat și îl vei putea plasa la pariuri online cu suma dorită!

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Bonus Dublu

Bonus Dublu (Super Bonus) – detalii și argumente

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Marile case de pariuri online din România operează sistemul „Bonus Dublu”, cu toate că acesta va purta o altă denumire pentru fiecare operator. În cazul de față, pentru a beneficia de dublarea câștigului potențial, ai nevoie de cel puțin 20 de evenimente selectate pe bilet la o cotă minimă de 1.25 pentru fiecare pont.

Desigur, dacă consideri acest bilet prea riscant, suntem convinși de faptul că poți găsi ponturi utile ce pot fi folosite pentru bilete cu risc mult mai redus, precum Cota 2 sau Biletul Zilei. Pentru mai multe ponturi câștigătoare vizitează pagina noastră cu ponturi pariuri azi!

Joi (primele meciuri pentru Bonus Dublu)

 • Fenerbahce – Trabzonspor – PsF1
 • Newcastle – Brighton – Peste 2.5
 • AZ Alkmaar – West Ham – Peste 1.5
 • Sevilla – Juventus – Total goluri Sevilla Peste 0.5

Joi spunem start biletului Bonus Dublu cu 4 ponturi pentru pariuri sportive pe care noi le considerăm foarte sigure. Mai mult, aceste ponturi ne aduc și cote foarte bune, ceea ce cresc câștigul potențial al acestui bilet.

Cu toate acestea, dorim să vă atragem atenția asupra faptului că acest bilet vine cu un grad mare de risc, iar dacă vedeți oportunități de reducere a riscului și considerați că unele predicții fotbal sunt prea îndrăznețe, nu ezitați să pariați pe ceea ce considerați voi a fi sigur.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Vineri

 • Sassuolo – Monza – Peste 1.5
 • Freiburg – Wolfsburg – GG sau Peste 2.5
 • Nykobing – Hobro – Peste 2.5

Ziua de vineri ne aduce câteva pronosticuri fotbal din campionatele interne, iar propunerile noastre sunt lipsite de risc, lucru confirmat de cotele relativ mici pentru aceste evenimente. Un alt lucru ce merită menționat este faptul că puteți juca acest bilet Bonus Dublu și folosind bonus prima depunere ce l-ați primit la deschiderea contului, însă este nevoie să citiți cu atenția condițiile de rulaj.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Sâmbătă

 • Botoșani – CS Mioveni – Rezultat final 1
 • Bournemouth – Manchester Utd – Rezultat final 2
 • Getafe – Elche – Rezultat final 1
 • Arminia Bielefeld – Paderbord – Total goluri Peste 2.5
 • Sparta Praga – Bohemians Praga – Rezultat final 1
 • Hoffenheim – Union Berlin – Total goluri Peste 1.5
 • Lille – Marseille – X2

Așa cum probabil era și de așteptat, cele mai multe meciuri fotbal se desfășoară sâmbăta, iar acest lucru aduce ponturi bune pentru biletul Bonus Dublu. Din multitudinea de ponturi pariuri azi ne-am orientat către Superliga, Premier League, LaLiga, Ligue 1 și Bundesliga din marile campionate Europene, însă am strecurat și un meci din cadrul primei ligi a Cehiei, deoarece pontul ni s-a părut foarte sigur.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Duminică (ultimele meciuri pentru Bonus Dublu)

 • Farul Constanța – FCSB – Total goluri Peste 1.5
 • PSV Eindhoven – Heerenveen – Rezultat final 1
 • West ham – Leeds – Total goluri Peste 1.5
 • Brighton – Southampton – Rezultat final 1
 • Leverkusen – Monchengladbach – 1X & Peste 1.5

Încheiem biletul Bonus Dublu în ultima zi din săptămână cu alte 5 ponturi din marile campionate din Europa. Echipa pariez-online.ro vă dorește mult succes la pariuri sportive, iar pentru cele mai bune pariuri din sport vizitează pagina noastră cu ponturi pariuri azi ce conține nu doar ponturi fotbal, ci și ponturi tenis și ponturi baschet!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status