Cum pariez? Ce pariez? Cât pariez?

Home » Cum pariez? Ce pariez? Cât pariez?

Casele de pariuri sportive online au selecții aparent nemărginite de sporturi, evenimente, opțiuni de pariuri, piețe și pariuri speciale, ceea ce poate arăta înfricoșător pentru cei aflați la început de drum. Parierea pe spoturi implică ideea transformării pasiunii pentru sport într-o sursă de venit, astfel că pentru începători, dar nu numai, cel mai recomandat e să parieze pe sportul pe care îl iubim, îl urmărim cu regularitate și avem foarte multe cunoștințe. Dar cunoștințele despre un sport nu sunt neapărat suficiente pentru a paria cu succes. Dacă te întrebi „Cum pariez? Ce pariez? Cât pariez?” – citește mai departe!

Cum pariez online

Pe lângă alegerea evenimentelor, noi vă punem la dispoziție analize detaliate, cu ultimele amănunte înaintea disputării partidelor sau a meciurilor, din cele mai importante competiții din fotbal și tenis. Iar la final vă oferim și pronosticuri, cu cote de la cele mai bune case pariuri online de pe piață.

Atenție însă! Nu vă garantăm cheia succesului sau vreun secret, ca peste noapte să dați lovitura la pariuri! Nici pe departe! Însă dacă veți combina cunoștințele voastre cu detaliile pe care vi le punem la dispoziție, cu siguranță șansele de câștig vor crește considerabil!

Cum pariez cu succes online?

Primul și cel mai important sfat este să jucați cât mai puține evenimente pe un bilet. Ideal ar fi să jucați meciuri single (adică să pariați pe o singură opțiune de la un singur eveniment, de exemplu, câștigă echipa A). Evident, în acest caz, miza trebuie să fie pe măsură, la fel ca și bugetul alocat pariurilor. Ne îndoim că există pariori care să aibă răbdarea suficientă să aplice o strategie de pariuri și să crească constant.

Altfel, dacă un eveniment se adresează pariorilor cu o anumită strategie, tot nu vă recomandăm să mizați mai mult de 3-4 eveniment pe un bilet. Nu putem să indicăm o anumită cotă, în schimb, putem să vă asigurăm că dacă numărul evenimentelor va fi mai mic, cu atât șansele de câștig vor crește.

Cu alte cuvinte, numărul evenimentelor de pe bilet e direct proporțional cu șansele de câștig. Pe site-ul nostru veți putea găsi și două proiecte, din care să vă inspirați, Cota 2 și Biletul Zilei și să luați în calcul atunci când pariați. Însă să nu uitați acest aspect. Cu cât jucați mai multe evenimente, cu atât riscați să pierdeți suma mizată!

Și nu în ultimul rând, PARIAȚI RESPNOSABIL!

Pasiunea voastră pentru sport trebuie să fie fructificată într-un mod optim. Sau cu alte cuvinte, încercați de fiecare dată să îmbinați utilul cu plăcutul! Altfel, granița de la un hobby la un viciu e foarte subțire și cu un management prost al banilor, puteți ajunge în prăpastie!

Trei aspecte

Există trei aspecte de bază pentru pariurile cele mai eficiente și sigure:

Analiză

Este elementul primordial în domeniul Pariurilor Sportive. Prin acest aspect practic să diferențiază pariurile sportive față de jocurile de cazino. Am mai spus-o și o repetăm: o analiză amănunțită a evenimentului / evenimentelor cresc simțitor șansele de reușită. Fără să trecem prin filtrul minții noastre orice informație, orice amănunt, orice sfat primit sau orice pont citit, nu vom reuși să creștem șansele de câștig!

Disciplină

Un alt element fără de care nu vom putea avea vreodată succes în domeniul Pariurilor Sportive! Și nu numai! Disciplina e poate cea mai importantă în obținerea succesului, indiferent de ce domeniu vorbim! Iar raportat la Pariuri Sportive, e foarte important să vă stabiliți un obiectiv. Ce vreți să realizați, în cât timp să realizați și mai ales de la ce bancă (buget specific pentru pariere) porniți. Acesta din urmă e foarte important, pentru că fiind vorba de mize în bani, trebuie să aveți un buget bine stabilit, de la care să nu va abateți.

Atenție! Banca nu trebuie să depășească 10% din veniturile voastre lunare!

Cu alte cuvinte, dacă dispuneți de un venit de 3500 de lei, lunar, banca voastră, timp de o lună de zile va fi de 350 de lei! Iar dacă acești bani sunt epuizați în 3 zile sau 25, atunci așteptați până luna viitoare pentru o nouă bancă.

De asemenea, banca trebuie la rândul ei împărțită și pariurile plasate să nu depășească mai mult de 10% din bancă. Astfel veți avea 10 pariuri la dispoziție, în cel mai negru scenariu, în care dacă nu câștigați nici unul, să vă epuizați toată banca.

Dar și aici trebuie să aveți grijă, pentru că mai ales într-un cont online, 10 pariuri pot fi plasate în doar o ORĂ, nu o zi!

Disciplina e cheia succesului. Dacă veți fi foarte disciplinați și vă veți rezuma la un singur pariu pe zi, cu 10% din bancă și cu maxim 3-4 evenimente pe un bilet, fără doar și poate nu veți epuiza banca la finalul lunii. Iar cu cât banca va crește, cu atât miza va fi și ea mai mare!

Răbdare

Acest ultim aspect e și el la fel de important. Iar răbdarea vă va fi testată cel mai mult în acest domeniu. Mai ales în seriile negative, atunci simțiți că nimic nu merge și că totul se duce de râpă. Puteți începe cu o miză de 10 sau 20 de lei, iar dacă veți avea suficientă răbdare, cu siguranță rezultatele nu vor întârzia să apară. Cu răbdarea treci și marea, e o vorbă! Se aplică de minune și la pariuri sportive. Nu e obligatoriu să joci în fiecare zi. Poți juca doar de două ori pe săptămână, o dată sau de 5 ori. De câte ori considerați că se merită. Și veți constata, cu surprindere, că respectând aceste trei sfaturi, rezultatele chiar vor veni.

Linia se trage la final de lună, la trei luni, după 6 luni și la final de an. Astfel nu vă pripiți să trageți rapid concluziile, indiferent de perioada pe care o traversați. Însă putem să vă asigurăm că dacă veți respecta cu sfințenie cele trei sfaturi, ANALIZĂ, DISCIPLINĂ și RĂBDARE, chiar puteți îmbina utilul cu plăcutul. Iar pariurile sportive vor putea reprezenta o sursă suplimentară de venit. Mai mică sau mai mare!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status