Pariuri 1X2

Home » Pariuri 1X2
Dacă e luni, înseamnă că avem în față o nouă săptămână plină de meciuri fotbal unde încercăm ...
06-11-2023
Odată ajunși spre sfârșitul de săptămână, trecem peste meciurile fotbal de cupă, care de cele mai multe ...
02-11-2023
Dăm startul unei noi luni de toamnă, care la rândul ei vine la pachet cu multe meciuri ...
01-11-2023

Mai multe pariuri 1×2 câștigătoare

Aproape zilnic fiecare dintre noi auzim sau citim despre ponturi pariuri 1×2 – dar ce sunt acestea? Fiecare parior își amintește cu multă nostalgie de primul pariu plasat vreodată la pariuri sportive. Cu siguranță cei ce au experiență în domeniu și au pariat la cele mai longevive case de pariuri din țară cunosc prea bine faptul că la începuturi opțiunile de pariuri sportive erau destul de limitate.

Practic, pe vremuri, cele mai populare opțiuni de pariuri erau pariuri 1×2, anume alegerea unui câștigător sau remiză în cele 90 de minute de joc regulamentare. Desigur, de atunci lucrurile sau schimbat drastic, iar cei mai cunoscuți operatori din România precum Superbet sau Casa Pariurilor precum și aproape toate celelalte ne oferă opțiuni de pariuri ce par nelimitate, iar cei ce oferă predicții fotbal și caută cele mai bune ponturi pariuri pot veni cu aproape orice fel de combinații care să fie găsite ca opțiune de pariere atât online, cât și în agențiile stradale ale acestor case de pariuri.

Vezi aici care sunt cele mai bune agenții de pariuri online din România și criteriile care te ajută să alegi cel mai bun bookmaker, astfel încât să să fii mereu în avantaj.

Pariuri 1×2 – ce sunt ele de fapt?

Pariurile 1×2 reprezintă cea mai simplistă formă de pariuri sportive și anume plasarea unei sume de bani pe una din doar 3 opțiuni:

 • 1 (victorie echipa gazdă)
 • X (remiză – egal)
 • 2 (victorie echipa oaspete).

Desigur, acest tip de pariuri implică risc mult mai ridicat deoarece de-a lungul unui eveniment sportiv se pot întâmplă destul de multe lucruri ce pot întoarce soarta acestor meciuri fotbal, precum accidentări, cartonașe roșii sau pur și simplu neșansă cu un gol primit pe final de meci.

Există însă o metodă foarte eficientă și sigură de a combate riscul ridicat al pariului și anume selecția unor meciuri fotbal cu cotă decentă dar care au rezultat final foarte predictibil, iar astfel obții o cotă bună pentru pariuri 1×2 cu un meci sigur.

Un astfel de exemplu ar fi meciul jucat pe teren propriu de o echipă puternică, precum Bayern Munchen sau Barcelona, împotriva unei echipe de mijlocul clasamentului precum Koln sau Mallorca, lucru ce i-ar oferi echipei gazdă o cotă decentă dar în același timp 99% din cazuri echipa favorită va câștiga partida. Într-un meci de genul Bayern Munchen – FC Koln mizăm fără emoții pe 1 solist, victoria echipei care joacă pe gazonul de acasă.

Plasează pariuri 1×2 la partenerii noștri

Pentru mai multe opțiuni de pariuri, diferite de ponturi 1×2, vizitează pagina dedicată celor mai populare opțiuni de pariere.

Recomandările noastre pentru pariuri 1×2?

Un lucru este de-a dreptul esențial în momentul în care căutăm ponturi 1×2 – anume alegerea celor mai sigure ponturi pariuri la cote cât mai avantajoase, astfel încât să nu fie nevoie de a plusa la pariuri online cu ponturi mai riscante.

Recomandarea echipei pariez-online.ro este să căutăm evenimente sigure la cote bune, unde orice fel de combinație (precum șansă dublă & total goluri) nu este mai avantajoasă decât pariul 1×2. Ne vom orienta mereu spre cote începând de la 1.25 – 1.30, dar nu mai mult de 1.50, întrucât cota ridicată poate fi un prim indicativ al faptului că riscul de pariu crește semnificativ. Bineînțeles că o cotă mai mare nu înseamnă obligatoriu și un pariu mai riscant, dar mai multe detalii găsești aici.

Dar desigur cota nu este singurul factor ce trebuie urmărit în selectarea de ponturi 1×2 sigure. Trebuie luate în calcul absolut toate elementele ce pot avea un impact crucial asupra acestor meciuri fotbal, precum numărul de jucători accidentați/suspendați, forma echipei, parcursul acesteia în meciurile de pe teren propriu sau din deplasare și mulți alți factori. Vă recomandăm să citiți cu atenția toate aceste lucruri în rubrica ponturi fotbal oferite de echipa pariez-online, unde analizăm în detaliu toate elementele unui meci și vă oferim cele mai sigure pronosticuri fotbal.

De asemenea, ponturi fotbal sigure pot fi luate și din lista biletelor zilnice sau săptămânale postate de echipa noastră, precum biletul bonus dublu, cota 2 sau biletul zilei, ce conțin ponturi nu doar din fotbal, dar și din baschet și tenis.

Așadar opțiunile pariorilor sunt multe, iar cele mai sigure ponturi pariuri nu trebuie să fie greu de găsit. Recomandarea noastră este să vă lăsați pe mâna experților noștri, care depun eforturi susținute pentru a vă aduce zilnic ponturi fotbal sigure, ponturi baschet și ponturi tenis care să vă aducă garantat succes și profit la pariuri sportive.

Tipuri de pariuri 1×2 azi

Pariuri individuale

Să presupunem că avem parte de meciul România – Belarus din preliminariile Euro 2024, iar cotele vin din oferta Superbet. Pariul de tip 1×2 arată în felul următor:

 • 1 solist (cota 1.36) – Câștigă România la finalul celor 90 de minute regulamentare de joc
 • X (cota 4.75) – Remiză la finalul celor 90 de minute regulamentare de joc
 • 2 solist (cota 9.50) – Câștigă Belarus la finalul celor 90 de minute regulamentare de joc

În cazul de față avem parte de cote foarte bune iar meciul poate fi jucat drept pariu individual, întrucât ar genera profit destul de bun iar pontul este considerat a fi foarte sigur.

Pariuri multiple (combo)

Desigur, nimeni nu te împiedică să combini mai multe ponturi pe un pariu și astfel să crești câștigul potențial generat de o singură miză. Cu toate acestea, trebuie să menționăm încă de la început faptul că dacă avem mai multe ponturi pe un singur bilet, evident riscul crește direct proporțional cu numărul de ponturi.

Dar nimic nu ne împiedică să formăm spre exemplu biletul de tip cota 2 sau biletul zilei din 2 sau mai multe ponturi 1×2. Dacă certitudinea pontului în sine este una foarte mare, este chiar indicat să mergem uneori pe un astfel de bilet, întrucât echipele mari reușesc de regulă să obțină victoria, chiar dacă este la o diferență minimă de goluri.

Un bilet cu cota 2 poate fi compus din două pariuri 1×2, însă de regulă vor fi necesare 3 astfel de ponturi, deoarece rar ne este dat să avem cotă mare pentru rezultat final, iar în consecință vor fi necesare 3 meciuri de fotbal să ajungem la cota totală de 2,00 pe bilet.

Ponturi pariuri 1×2 zilnice

Echipa pariez-online.ro și-a luat angajamentul de a livra zilnic ponturi pariuri 1×2 pentru a vă oferi șanse cât mai bune de reușită, iar acest lucru s-a dovedit a fi unul foarte profitabil pentru membrii comunității noastre, deoarece ponturile au fost mereu cât se poate de sigure, iar rata de succes una foarte ridicată.

Vom continua pe tot parcursul anului să vă aducem cele mai sigure ponturi pentru pariuri sportive sub formă de pariuri 1×2, iar când oferta de ponturi este ceva mai redusă, vă promitem să ne orientăm spre baschet, tenis și alte sportive și să venim în continuare cu ponturi 1×2, chiar dacă vor fi într-o versiune combinată.

Pariuri 1×2 azi din alte sporturi

Așa cum am menționat și mai devreme, nimeni nu spune că pariuri 1×2 trebuie să fie neapărat formate din ponturi fotbal. De regulă cei ce au puțină experiență în pariuri sportive vor căuta să combine un pont sau mai multe din fotbal cu cel puțin unul din alte sporturi precum baschet sau tenis.

Unde poți paria 1X2?

Acest lucru este foarte logic și se datorează faptului că în orice sport există un număr limitat într-o anumită zi cu ponturi sportive pe care pariorul poate fi absolut sigur. Chiar și așa mai apar surprize, însă combinarea a două sau mai multe ponturi de care pariorul este convins din mai multe sporturi ridică implicit șansele ca pariul să iasă câștigător. Toți cei din industrie care oferă predicții fotbal pentru pariuri sportive și se laudă cu procentaje mari de reușită la pronosticuri fotbal cunosc prea bine faptul că merită, de cele mai multe ori, combinate pariuri 1×2 din diferite sporturi pentru o rată cât mai mare de succes.

Pariuri 1×2 – bonus prima depunere

Cel mai utilizat bonus pariuri pentru cei ce compun bilete sportive sau pariază pe evenimente individuale este bonus prima depunere. Fiecare parior serios are cont deschis la mai multe case de pariuri în România, iar acest lucru se datorează, în primul rând acelui bonus pariuri care l-a atras înspre deschiderea unui cont nou.

Case de pariuri cu bonusuri de bun venit de top

Bonus sport: 500 RON la primele 3 depuneri
Bonus casino: până la 1200 RON și 300 rotiri
40 de lei free bet la verificarea contului!
Bonus sport 100% la prima depunere, până la 500 RON.
20 de lei free bet și până la 200% bilet asigurat
Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub
Elanul unui nou venit cu cotele unui veteran al pariurilor
100% până la 500 RON +40 free spins
100% până la 500 LEI
+ 2 pariuri gratuite

Nu este deloc rău să avem mai multe conturi deschide la la diferite case de pariuri, deoarece în primul rând cotele vor oscila între acești bookmakeri, iar noi avem mereu opțiunea de a compara aceste cote și de a opta pentru cele mai avantajoase. Diferența dintre cote nu va fi niciodată prea mare, însă acest lucru poate face o diferență semnificativă în cazul unor mize cu sumă mare, iar diferențele la câștigul potențial pot fi substanțiale datorită diferențelor de cote.

Cu toate acestea, cea mai atractivă ofertă pentru orice parior, fie el experimentat sau novice, este oferta bonus prima depunere, care poate ajunge la sume foarte mari în cazul unor case de pariuri mai importante precum Superbet, Betano și câteva alte nume mari din România. Bineînțeles că acest bonus prima depunere poate fi utilizat, fără nicio restricție, pentru pariuri 1×2 și pentru bilete precum cota 2 și biletul zilei, indiferent dacă conțin sau nu ponturi 1×2. Cu toate acestea, trebuie citite cu atenția termenii și condițiile fiecărei case de pariuri, deoarece există anumite condiții de rulaj care tind să supere mulți pariori câștigători, tocmai pentru că nu acordă atenție unor astfel de detalii.

Dar cele mai apreciate oferte pentru pariorii existenți (cei care au deja cont deschis la un anume bookmaker) sunt ofertele de loialitate ce vin sub forma unor bonus pariuri precum cote mai mari, rotiri gratuite după o anumită sumă pariată și oferte cazino. Uneori aceste tipuri de bonus paruri se încadrează și pentru pariuri 1×2, însă de multe ori există diferite condiții care te obligă să selectezi o cotă destul de mare pentru fiecare eveniment, iar cel mai sigur mod de a face acest lucru este să alegem pariuri șansă dublă, nu neapărat ponturi 1×2.

Însă trebuie să reținem faptul că atunci când selectăm ponturi pariuri 1×2 azi e important să utilizăm un astfel de bonus pariuri, chiar dacă este mult iubitul bonus prima depunere, deoarece acel bonus ne permite să jucăm la pariuri sportive fără risc, practic jucând banii primiți gratuit de la anumite case de pariuri.

De ce sunt utile pariurile 1×2?

Pariurile de tip 1×2 se diferențiază de restul tipurilor de pariuri prin simplicitatea lor. Este bine cunoscut faptul că acest tip de ponturi pariuri este probabil cel mai ușor pariu ce poate fi plasat de orice iubitor de pariuri sportive, fie el avansat și cu experiență vastă în pariuri, sau începător și chiar la primul pariu din viață.

Faptul că acest tip de pariu se focusează asupra rezultatului final implică necesitatea alegerii unor ponturi sigure, pentru care rezultatul final este cât se poate de sigur. Adesea nu este ușor să alegem astfel de ponturi, întrucât ele prezintă un anume risc, iar acest risc poate fi considerabil diminuat prin optarea pentru pariuri de tip șansă dublă.

Însă avem motive serioase să considerăm aceste pariuri 1×2 sigure și utile! În primul rând, în momentul în care vom fi siguri de victoria unei echipe, elimină riscul pariului de tip combo în care cu toate că mizăm pe șansă dublă, de regulă combinăm pontul și cu număr de goluri. Un rezultat de 1-0 este suficient pentru a bifa acel pont (sau 0-0 în cazul în care optăm pentru remiză), iar numărul de goluri marcate devine irelevant. De asemenea, este posibil să avem cote ceva mai avantajoase dacă mizăm pe ponturi 1×2, întrucât șansa dublă va diminua câștigul potențial.

Recomandările noastre pentru pariuri 1×2

Cu toate că ponturile 1×2 sunt o opțiune bună pentru pariuri sportive, venim cu o listă de recomandări care vă va crește șansele de reușită:

 • Mizați pe meciuri SIGURE, chiar dacă cotele vor fi ceva mai mici
 • Orientați-vă spre cote cuprinse între 1,20 – 1,35 pentru pariuri 1×2, orice valoare peste crește riscul la pariuri sportive
 • În cazul în care doriți câștig potențial mai mare, combinați 2 sau 3 ponturi 1×2 pe un bilet, astfel veți crea un bilet de tip cota 2.
 • Optați pentru pariuri 1×2 în cazul în care nu aveți experiență la pariuri. Este cea mai eficientă metodă de a învăța să pariați și doar după ce acumulați experiență să treceți la pariuri mai complexe.

Pariuri 1×2 – pro și contra

Ca în orice altă ramură a pariurilor sportive, există argumente pro și argumente contra pariurilor de tip 1×2. În cazul de față vă aducem la cunoștință cele mai utile argumente, însă lista nu este limitată doar la aceste lucru. Vă sfătuim să pariați exact așa cum credeți că este mai sigur (în opinia voastră), bazat pe experiența pe care o aveți și pe cunoștințele aprofundate despre evenimentele sportive pe care doriți să mizați.

Argumente PRO pariuri 1×2:

 • Este cea mai simplă metodă de a plasa un pariu
 • Ideal pentru începători dar și pentru cei cu experiență
 • Reduce riscul legat de pariuri combo (Ex: 1X & Peste 1.5)
 • Cotele pot fi destul de avantajoase comparativ cu pariuri de tip șansă dublă
 • Dacă sunt alese corect (meciuri sigure) – au șanse mari de reușită deoarece condiția de câștig se rezumă doar la rezultat final
 • E nevoie de puține pariuri sigure (aproximativ 3) pentru a dubla suma investită (pentru a crea un bilet de tip cota 2)

Argumente CONTRA pariuri 1×2:

 • De multe ori există surprize nedorita chiar și pentru meciuri sigure – pariurile de tip 1×2 implică o singură variantă câștigătoare din 3 rezultate posibile în fiecare meci (victorie gazde, remiză sau victorie oaspeți)
 • Cotele sunt de regulă mici pentru meciurile foarte sigure – e nevoie de mai multe meciuri selectate pentru a obține o cotă decentă – astfel crește riscul de surprize neplăcute

FAQ – Întrebări frecvente despre pariuri 1×2

Unde găsesc cele mai bune cote pentru ponturi 1×2?

În general nu există o regulă de bază cu privire la acest lucru, însă echipa noastră a constatat faptul că cele mai avantajoase cote vin de obicei din Superliga României, însă trebuie consultată mereu oferta și din marile campioante ale Europei precum Bundesliga, Premier League, LaLiga, Serie A și Ligue 1.

Ce siguranță am la pariuri 1×2?

Rata de succes putem spune că este una asemănătoare sau poate chiar mai mare la pariuri 1×2 decât alte tipuri de pariuri, însă profitul în sine este mai mic, deoarece echipa pariez-online va miza mereu doar pe ponturi sigure, iar astfel cotele acestor ponturi vor fi ceva mai scăzute. Cu toate acestea, succesul este aproape garantat, așadar ne mândrim cu o rată foare ridicată de succes.

Care case de pariuri oferă cele mai bune cote pentru pariuri 1×2?

În special când vine vorba de pariuri 1×2, nu există un anume bookmaker mai bun decât altul. Deoarece cotele sunt foarte asemănătoare și fluctuează între casele de pariuri din România în ceea ce privește cea mai mare cotă pentru un anume eveniment, putem spune cu certitudine că orice casă de pariuri este o alegere bună. Pentru cele mai bune oferte, consultă pagina noastră cu case de pariur din România aici și compară ofertele de bonus prima depunere.

Ce meciuri fotbal să aleg pentru pariuri 1×2?

Așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, cele mai bune meciuri fotbal pentru pariuri 1×2 sunt cele în care avem o echipă mare precum Real Madrid, Liverpool sau PSG, împotriva unei echipe de mijlocul clasamentului, iar certitudinea ca aceasta să obțină victoria este foarte mare. Acesta este sfatul nostru pentru când vei căuta ponturi 1×2 câștigătoare.

Ce bonus pariuri pot juca la pariuri 1×2?

Cele mai mari case de pariuri din România combină mai nou diferite bonusuri de loialitate pentru pariorii existenți, în care le oferă opțiunea de a juca la pariuri sportive sau la cazino. Unele case de pariuri oferă această opțiune chiar pentru bonus prima depunere, în care pariorii pot opta pentru bonus pariuri sportive sau pentru bonus cazino la deschiderea unui cont nou (exemplu: Get’s Bet, Winmasters etc.). Așadar indiferent de bonusul acordat, de regulă vei putea opta să primești bonus pentru pariuri sportive care să fie rulat la pariuri 1×2, dar sfatul nostru este să nu-l irosești și să cauți cu atenție acele ponturi 1×2 câștigătoare care-ți vor înmulți profitul.

Pot juca pariuri 1×2 LIVE?

Absolut! Este poate chiar indicat să jucăm pariuri 1×2 LIVE, deoarece cotele pot fi astfel mai generoase. Spre exemplu, dacă o echipă primește cota 1,25 pentru victorie, pe măsură ce avansăm în meci și scorul rămâne egal sau echipa favorită este condusă, cota pentru victorie va crește foarte mult.

Este riscant să joc pariuri 1×2?

Răspunsul simplu este NU! Nu este mai riscant să jucăm pariuri 1×2 decât orice alt tip de pariuri. Condiția este însă să ne facem bine „temele” pentru evenimentul respectiv sau să mergem pe mâna specialiștilor, care aduc argumente solide pentru alegerile lor.

Ce cote sunt bune pentru pariuri 1×2?

Nu există cote „bune” pentru pariuri 1×2, însă recomandarea noastră e să nu jucați meciuri ce au cote mai mari de 1,35 pentru astfel de pariuri. E de la sine înțeles că riscul pentru acel pariu crește direct proporțional cu cota. Există însă situații când cotele sunt mari (spre exemplu chiar cota 2,00) pentru un pariu de tip 1×2, iar dacă suntem ferm convinși de șansele de reușită ale acelui pariu, e indicat să mizăm pe el. ATENȚIE: nu mizați sume mari pe pariuri riscande (cu cotă mare).

Pot juca și alte sporturi la pariuri 1×2?

DA! Este chiar indicat în cazul în care cunoașteți bine alte sporturi să vă orientați și către ponturi tenis sau ponturi baschet pentru a crește șansele de reușită la pariuri sportive. Echipa pariez-online.ro vă aduce zilnic astfel de ponturi, din care vă puteți inspira pentru biletele voastre!

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status