Cota 2 tenis

Home » Cota 2 tenis
Zi plină cu meciuri de tenis, din primele runde ale mastersului de la Miami Open. Ponturile și ...
23-03-2023
Miercuri a debutat și tabloul principal de la Miami, iar meciurile de tenis sunt din ce în ...
22-03-2023
Marți debutează tabloul feminin de la Miami Open, în timp ce la baieți se decid jucătorii veniți ...
21-03-2023

Mai multe bilete cu cota 2 din tenis

Cota 2 este fără doar și poate cel mai căutat proiect de pe piața pariurilor. Mulți tipsteri încearcă să ofere bilete cu “cota 2” cu o rată de câștig cât mai mare. Dar cu toate că pare un proiect simplu, cel puțin la prima vedere, în realitate lucrurile nu sunt deloc așa! Cota 2 poate fi realizată din meciuri din mai multe sporturi, nu doar de fotbal. Fiecare alege cum crede că e mai bine pentru a crea Cota 2 câștigătoare. Cert e că analiza și selecția trebuie să fie făcute cu foarte mare atenție. Și inspirație, evident. Cota 2 poate fi și specializată pe un anumit sport, iar în acest caz, cota 2 din tenis are și ea o rată de reușită foarte ridicată!

Ce este cota 2 din tenis?

Cota 2 este cel mai sigur proiect de pe piața de pariuri sportive. Sau cel puțin așa se vrea. Cum poartă și denumirea, acest proiect are cota 2, de cele mai multe ori, dar nu e obligatoriu să avem fix cota 2. Ideea principală e ca pariorul să își dubleze suma investită cu ajutorul acestui proiect.

Astfel, obiectivul principal e ca acest proiect să aibă o rată de câștig cât mai mare, chiar dacă în unele cazuri cota în sine este 1,95, 1,90. Sigur, în unele dăți, cota poate fi de 2,05, 2,10 sau 2,20. Totul ține de oferta din acea zi și gradul de siguranță oferit de ponturile alese.

Mai trebuie precizat că, de cele mai multe ori, Cota 2 din tenis este formată din două evenimente. Sunt și cazuri când alegem biletul din trei evenimente, dar cum am mai expus și cu alte situații, numărul de evenimente alese este direct proporțional cu șansele de câștig!

Cum aleg Cota 2 din tenis?

Cota 2 din tenis necesită o mare atenție din partea pariorului. Indiferent de sportul la care facem referire, cota 2 vine cu o mare responsabilitate. Pe lângă o analiza aprofundată, e nevoie de multă răbdare, dar și de inspirație.

Tenisul e diferit față de sporturile de echipă. Sunt necesare multe ore de vizionări ale meciurilor, ale turneelor și implicit de a fi la curent cu tot ce se mișcă în tenis. Asta pentru a putea fi cu un pas în față și cu un avantaj de a face profit la pariuri sportive.

Așa cum am menționat, biletul cu cota 2 din tenis este formată, de cele mai multe ori, din două evenimente, cu o cotă per meci de 1,40-1,45. Dar pot fi și cazuri în care biletul poate fi creat dintr-un singur eveniment. Iar tipul pariului poate fi diferit, de la câștigător meci, la număr de game-uri, minimum un set sau orice pariu, care are șanse de reușită foarte ridicate!

Avantajele Cota 2 Tenis

Tenisul are un farmec aparte pentru pariuri sportive, așa că se poate spune că nivelul foarte ridicat competițional este ținut în viață chiar de acest interes generat de fenomenul pariurilor. Iar asta pentru că turneele de tenis sunt extrem de variate și se programează săptămână de săptămână, la aproape orice oră din zi, ceea ce deschide cu mult posibilitățile de a paria într-o astfel de direcție. Mai ales pentru bilete de tip Cota 2 reprezintă un mare avantaj de a putea paria și în zile sau la ore mai puțin accesibile pentru alte evenimente sportive de mare impact (fotbal, baschet, volei etc.).

Mozzart Romania

Așadar, primul mare avantaj pentru bilete de tip Cota 2 din tenis este cel al flexibilității evenimentelor. În ideea în care nu este nevoie de așteptat foarte mult timp între evenimente pentru a găsi material de calitate pentru compunerea unui astfel de bilet. Se poate întâmpla ca în unele zile în care se desfășoară turnee de tip premium, cum ar fi cele patru turnee de Grand Slam (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open), să fie posibilitatea de a realiza mai mult de un singur bilet de Cota 2 pe zi, fără să scadă din șansele de reușită.

Un alt avantaj de care beneficiază tenisul în vederea realizării biletelor Cota 2 de succes este cel al pariurilor live. De multe ori când urmărești un meci de tenis în timp real îți poți da seama mult mai ușor de ceea ce se poate întâmpla. Iar pariurile online la live pe tenis pot aduce profit generos dacă se joacă într-un stil organizat. Faptul că platformele de pariuri sportive online oferă posibilitatea de a urmări live video cele mai importante competiții de tenis constituie un alt mare avantaj în realizarea pariurilor sub forma de bilete Cota 2.

Pentru bilete de tip Cota 2 putem opta pe pronosticuri simple de victorie pentru unul dintre jucători, dar există și pariuri mai complexe legate de numărul de seturi, numărul de game-uri, scor corect, diferența de seturi, diferența de game-uri, ori chiar pariuri combo cu câte două opțiuni într-un singur pariu.

Cota 2 tenis la Superbet, Betano, Casa Pariurilor, Fortuna, Unibet

La ce casă de pariuri jucăm cota 2 din tenis? În principiu, la orice casă de pariuri online, din cele recomandate. Pentru că oferta de pariuri sportive pe tenis este variată, cu mici excepții, la toți operatorii.

Sigur, în lista de case de pariuri online, găsim oferte mai bogate decât la alte case. De exemplu, Betano are cea mai largă piață de pariuri de tenis. Cu o diversificare foarte mare a piețelor de pariere, putem găsi foarte multe tipuri de pariuri pe tenis. Dar la cota 2 din tenis, cu foarte mici excepții, ne vom rezuma la pariurile principale pe tenis, care se regăsesc în fiecare din ofertele de pariuri sportive ale caselor.

Site-ul nostru recomandă des cota 2 din tenis din oferta Superbet, asta și datorită faptului că de cele mai multe ori, cotele sunt foarte atractive. Casa Pariuri și Fortuna oferă și ele o gamă largă de pariuri pe tenis, dar și cote foarte bune. Iar la Unibet pariurile pe tenis sunt din plin și cu o mare varietate!

Astfel, Cota 2 din tenis poate fi pariată la orice casă pariuri! Trebuie doar să aveți deschis un cont la una din casele de pariuri din aceasta listă!

Cât de sigure sunt biletele cu cota 2?

Cum am zis și mai sus, Cota 2 din tenis e disponibilă la orice casă de pariuri online. Dar dacă sunteți la început, noi recomandăm cele de mai sus datorită gradului mare de încredere pe care îl avem în ele.

Cotele atractive, dar și oferta bogată, oferă o șansă în plus la câștig. Iar pentru cota 2 din tenis, aceste case de pariuri online se pliază ca o mănușă. Deci nu ai nici un motiv pentru a te feri sau a avea reticențe față de operatorii online!

Ce competiții din tenis aleg?

Tenisul oferă multe meciuri! Asta datorită numărului mare de turnee programate, săptămânal, în toate întrecerile. De la ITF, Challenger și până la cele mai puternice competiții din ATP sau WTA. Iar când alegem evenimentele pentru Cota 2 din tenis, trecem în revistă toate partidele din ziua respectivă, indiferent că în ofertă avem partide din turnee Masters, Grand Slam sau challeng-uri. Cota câștigătoare poate veni de la orice nivel al competiției! Obiectivul este să alegem ponturile și pariurile câștigătoare!

Oferte de prima depunere

Ești la început de drum în acest domeniu și vrei să mergi pe cel mai sigur proiect, cota 2 din tenis, dar nu știi ce casă de pariuri online să alegi? Atunci trebuie să ții cont de câteva detalii. Iar unul dintre acestea e legat de bonusul de bun venit.

Case de pariuri cu bonus de bun venit consistent

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub
Un brand consacrat, internațional, de încredere
600 RON Pachet de bun venit sport!
100% până la 800 RON
600 RON bonus de bun venit pe primele 3 depuneri
Bonus de bun venit generos, cote bune, retrageri rapide

Fiind la început, iar bugetul nu este unul pe măsură, credem că bonusul la prima depunere poate fi un factor determinant în alegerea unei case de pariuri online unde să îți deschizi cont. Dar mulți dintre operatori au bonusuri de bun venit consistente, chiar de 100%, până la 500 de lei! Superbet, Betano, Unibet, Netbet, Fortuna sau MrBit oferă bonusuri de bun venit pe măsură. Și ar fi păcat, dacă nu ai încă cont, să nu profiți de pe urma bonusului pentru prima depunere! Dacă tot e gratuit, de ce să nu profiți? Și chiar să poți fructifica acest bonus în câștiguri la pariuri sportive!

FAQ – Întrebări și Răspunsuri despre Cota 2 din tenis

De ce să aleg ponturile și pariurile oferite de tipsteri ?

Nu este nici pe de parte obligatoriu să pariezi pronosticurile și ponturile din tenis oferite de site-ul nostru! Dar noi recomandăm să citești analizele făcute de specialiștii noștri, să te uiți atent peste ponturile oferite și la final, să iei singur decizia. Dar în timp, dacă vei urmări cu regularitate pariurile și pronosticurile recomandate, vei observa că profitul este unul bun. Dar încă o dată, decizia este la tine. Citește, fii informat și ia cele mai bune decizii!

Ce ponturi sunt sigure pentru Cota 2 din tenis?

Nimic nu este sigur în pariuri sportive! Asta ca să fim sinceri 100%. Dar pe de altă parte, putem să garantăm că o analiza amănunțită poate să ne apropie de un procentaj de reușită cât mai ridicat! Ponturile alese variază de la meci la meci, in funcție de mai mulți factori! Astfel, nici un pont nu este catalogat ca fiind “cel mai sigur”. Dar cel mai sigur lucru e că noi ne dăm silința 100% să venim în ajutorul vostru cu cele mai detaliate analize!

Ce proiecte mai sunt pe site-ul pariez-online.ro?

Cota 2 din tenis e la mare căutare, la fel ca și Cota 2 din fotbal. Însă pe site-ul nostru, pe lângă proiectele Cota 2, mai poți găsi biletul zilei, specializat pe cele două sporturi, fotbal și tenis, dar și analizele și avancronicile celor mai importante evenimente sportive. Iar pentru cei aflați la început de drum, avem și ghidul pariorului, care te îndrumă în alegerea caselor de pariuri online, dar și asupra pariurilor sportive! Dar și recenzii asupra operatorilor online! Totul în ajutorul tău!

Mult succes!

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status