Termeni și condiții de utilizare

Home » Termeni și condiții de utilizare

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI URMĂTOARELE CLAUZE CU ATENȚIE ÎNAINTE DE A ACCESA ȘI/SAU UTILIZA ORICE PARTE A WEBSITE-ULUI.

Ultima actualizare: Aprilie 2022

Bine ați venit la pariez-online.ro (alături de subdomeniile sale, Conținut și Mărci, “Website-ul”). Site-ul Pariez-Online.ro este un site specializat în articole și informații despre pariuri sportive și jocuri de noroc. Site-ul Pariez-Online.ro se află în proprietatea societății S.C. ZUZUBUBUWEB S.R.L., înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul 37565926/J5/1200/2017, cu sediul social în Oradea, str. Izvorului, nr. 11, jud. BH, Romania, reprezentată legal si administrata de Lihet Octavian.

Folosirea numelui Pariez-Online.ro sau a ZUZUBUBUWEB în termeni și condiții va atrage după sine, în mod implicit, și numirea celuilalt termen. Referirea la Pariez-Online.ro se poate face și utilizând termenii de site sau website.

Vă rugăm să citiți următorii Termeni de Utilizare cu atenție înainte de a folosi Website-ul, pentru a fi conștienți de drepturile și obligațiile dumneavoastră legale cu privire la ZUZUBUBUWEB (“ZUZUBUBUWEB” sau “noi”).

Utilizator – orice persoană fizică, persoană juridică, bot, robot sau orice formă de accesare a site-ului automată pentru a vizualiza, a publica, a descărca sau a copia conținut.

Conținut – orice informație prezentată sub formă de articol, flux de informație/date, discuție, spațiu publicitar și conținutul acestui spațiu. Conținutul poate fi publicat sub formă de imagini, video sau text.

Serviciu – furnizarea accesului la site-ul Pariez-Online.ro

Accesând sau utilizând Website-ul, luați la cunoștință și vă dați acordul în mod expres cu privire la faptul că intrați într-un acord care vă leagă din punct de vedere legal față de noi și înțelegeți și sunteți de acord să vă conformați acestuia, cât și să fiți legat din punct de vedere legal de acești Termeni de Utilizare, alături de Politica de Confidențialitate si Politica de Cookie (“Termenii”). Prin prezenta, renunțați la orice drepturi aplicabile pentru a solicita o semnătură originală (non-electronică) sau livrarea ori păstrarea înregistrărilor non-electronice, în măsura în care nu este interzisă de legislația aplicabilă. Dacă nu sunteți de acord să fiți legați de acești Termeni, vă rugăm să nu accesați sau utilizați Website-ul.

1. Modificarea. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a schimba acești Termeni oricând. O astfel de schimbare va intra în vigoare la zece (10) zile de la postarea variantei modificate a Termenilor de Utilizare pe Website, iar utilizarea ulterioară a Website-ului înseamnă că vă dați acordul cu privire la schimbări.

2. Capacitatea de a Accepta Termenii. Website-ul este doar îndreptat către indivizii de optsprezece (18) ani sau mai mult. Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să nu vizitați Website-ul.

3. Accesul în Website. În timpul perioadei în care acești Termeni își produc efectele, vă garantăm prin prezenta permisiunea de a vizita și a utiliza Website-ul, cu condiția ca dumneavoastră să respectați acești Termeni și legea aplicabilă.

4. Restricții. Nu aveți voie să:

 •     copiați,     distribuiți ori modificați orice parte a Website-ului fără o     autorizație scrisă prealabilă din partea noastră;
     
 •     utilizați,     modificați, creați lucrări derivate din, transferați (prin     vânzare, revânzare, licență, sub-licență, descărcare sau     altfel), reproduceți, distribuiți, afișați sau dezvăluiți     conținut (definit mai jos), exceptând cazurile în care acest     lucru este autorizat în mod expres;
     
 •     întrerupeți     serverele sau rețelele conectate la Website;
     
 •     utilizați     sau lansați orice sistem automatizat (inclusiv fără limită,     “roboți” și “păianjeni”) pentru a accesa Website-ul;     și/sau
     
 •     ocoliți,     dezactivați sau interferați în alt mod cu funcționalitățile     legate de securitate ale website-ului sau cu cele care împiedică     sau restricționează utilizarea ori copierea oricărui Conținut,     sau care impun limitări privind utilizarea website-ului.

5. Drepturi de Proprietate Intelectuală.

1. Conținut și Mărci

 •     conținutul     din Website, inclusiv fără limită, textul, documentele,     articolele, broșurile, descrierile, produsele, software-ul,     grafica, pozele, sunetele, videoclipurile, funcționalitățile     interactive și serviciile (denumite, în mod colectiv,     “Materiale”),
     
 •     mărcile     comerciale, mărcile de servicii și siglele conținute în acestea     (“Mărci”) se află în proprietatea ZUZUBUBU și/sau a     licențiatorilor săi și sunt protejate prin legile și tratatele     aplicabile în materie de drepturi de autor sau de alte drepturi.     Website-ul, logo-ul Website-ului și alte mărci sunt Mărci ale     ZUZUBUBU ori ale afiliaților. Toate celelalte mărci comerciale,     mărci de servicii și logo-uri folosite pe Website sunt mărcile     comerciale, mărcile de servicii sau logo-urile proprietarilor lor.     Ne rezervăm toate drepturile care nu au fost acordate în mod     expres în Website și în Conținut.

2. Utilizarea Conținutului. Conținutul din Website vă este furnizat pentru informarea și uzul dumneavoastră personal în mod exclusiv, astfel încât nu poate fi utilizat, modificat, copiat, distribuit, transmis, difuzat, afișat, vândut, licențiat, de-compilat, inversat sau exploatat în orice alt mod și pentru orice alt scop (inclusiv, fără limită, pentru a crea lucrări derivate) fără consimțământul nostru scris prealabil. Dacă descărcați sau printați o copie a Conținutului trebuie să păstrați toate drepturile de autor și alte observații de proprietate conținute în acesta. În cazul în care considerați că informațiile publicate pe site-ul Pariez-Online.ro vă încalcă dreptul de proprietate intelectuală vă rugăm să ne semnalați acest lucru printr-un mesaj pe pagina de Contact care să conțină link-uri pentru identificarea materialului copiat şi a originalului. Utilizatorii care publică orice fel de conținut pe site-ul Pariez-Online.ro sunt de acord să cedeze gratuit, nelimitat în timp toate drepturile de utilizare, modificare, adaptare și distribuire a materialelor cu care au contribuit. Pariez-Online.ro nu-şi asumă responsabilitatea pentru pariurile plasate la agențiile promovate pe site. Responsabilitatea aparține în totalitate celor care vizitează site-urile recomandate de noi. Pariez-Online.ro nu vă oferă posibilitatea de a paria online. Nu suntem o agenție de pariuri online ci un site de informare în legătură cu pariurile sportive şi jocurile de noroc. Pentru a paria trebuie să accesați site-urile agențiilor de pariuri online şi să respectați termenii şi condițiile site-urilor respective. Pariez-Online.ro nu transmite live sau înregistrat evenimente sportive. Nu încurajăm și nu susținem pirateria. Pe site pot fi prezente unele linkuri către site-uri de live-streaming, iar responsabilitatea asupra conținutului de pe site-urile respective nu ne aparține.

6. Surse și Conținut ale Terților.

 1.     Site-ul     vă permite să vizualizați, accesați, faceți legătura și să     utilizați conținut din Surse Terțe (definite mai jos) care nu     sunt deținute și controlate de către noi (“Conținutul Terț”).     Website-ul vă poate permite să comunicați și să interacționați     cu Surse Terțe. “Surse Terțe” înseamnă:
          –     website-uri și servicii terțe;
          – și partenerii și     clienții noștri.
     
 2.     Noi     nu avem control asupra oricărei Surse Terțe. Nu ne asumăm     responsabilitatea pentru conținut, termenii de utilizare,     politicile de confidențialitate, acțiunile sau practicile oricărei     Surse Terțe. Vă rugăm să citiți termenii de utilizare și     politica de confidențialitate a oricărei Surse Terțe cu care     interacționați înainte de a vă angaja într-o astfel de     activitate.
     
 3.     Nu     suntem responsabili pentru, și ne dezicem în mod expres orice     garanție cu privire la exactitatea, adecvarea, utilitatea,     siguranța sau Drepturile de Proprietate Intelectuală (definite mai     jos) legate de orice conținut al terților.
     
 4.     Prin     utilizarea Website-ului ați putea fi expus la Conținut Terț care     este inexact, jignitor, indecent sau inacceptabil. Întotdeauna     aveți alegerea de a decide dacă doriți sau nu să interacționați     cu o Sursă Terță ori să vedeți și să utilizați Conținut     Terț. Interacțiunea dumneavoastră cu o Sursă Terță și     utilizarea, cât și încrederea în orice Conținut Terț este la     discreția și riscul dumneavoastră în mod exclusiv.
     
 5.     Sunteți     singurul responsabil pentru interacțiunea dumneavoastră cu o Sursă     Terță. Sunteți de acord să renunțați și, deci, renunțați     astfel la orice drepturi sau remedii legale sau echitabile pe care     le puteți avea împotriva ZUZUBUBU și să eliberați ZUZUBUBU de     orice răspundere care rezultă din utilizarea și interacțiunea     dumneavoastră cu orice Conținut Terț și din interacțiunea     dumneavoastră cu orice Sursă Terță. Dacă aveți vreo nelămurire     sau vreo plângere cu privire la o Sursă Terță ori la orice     Conținut Terț, sunteți de acord să contactați în mod direct     Sursa Terță.

7. Descrierea Informațiilor. Noi încercăm să fim cât de exacți este posibil. Cu toate acestea, nu putem și nu garantăm cu privire la exactitatea, integralitatea, veritatea, actualitatea și lipsa erorilor din Conținutul valabil pe Website. Ne rezervăm dreptul de a face modificări cu privire la Conținut și la oricare parte a acestuia, în baza unicii noastre judecăți, fără necesitatea de a anunța anterior sau ulterior realizării modificărilor asupra Conținutului. Dacă folosiți Conținutul sau o parte din acesta, veți face acest lucru pe propriul risc și pe propria răspundere.

8. Dezvăluirea Ne rezervăm dreptul de a accesa, citi, prezerva și dezvălui orice informație obținem în legătură cu Website-ul, cât și cu utilizarea acestuia de către dumneavoastră, așa cum considerăm că este necesar pentru a

 •     i.     satisface orice lege, reglementare, proces legal, citație sau     cerere guvernamentală aplicabilă,
     
 •     ii.     aplica Termenii Website-ului, inclusiv pentru a investiga potențiale     încălcări ale lor,
     
 •     iii.     detecta, preveni sau combate frauda, cât și problemele de     securitate și cele tehnice,
     
 •     iv.     răspunde la cererile de suport ale clienților, sau
     
 •     v.     protejarea drepturilor, proprietății și siguranței ZUZUBUBU, ale     utilizatorilor sau publicului.

9. Link-uri.

1. Website-ul poate conține link-uri și poate să vă permită să postați conținut către website-uri terțe care nu sunt deținute sau controlate de către ZUZUBUBU. Noi suntem afiliați cu aceste situri, dar nu avem control asupra și nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror website-uri terțe. Dumneavoastră:

 •     i.     sunteți singurii responsabili pentru utilizarea și     redirecționarea către website-uri terțe, cât și pentru orice     conținut pe care l-ați putea trimite sau posta pe un website terț;
     
 •     ii.     eliberați expres ZUZUBUBU de orice responsabilitate ar putea reieși     din utilizarea website-urilor terțe de către dumneavoastră.     Astfel, vă încurajăm să citiți termenii și condițiile și     politica de confidențialitate ale fiecărui website terț pe care     ați putea alege să le vizitați.

2. Vă permitem să faceți legătura cu Website-ul cu condiția de a:

 •     i.     vă conecta, însă de a nu replica orice pagină de pe Website;
     
 •     ii.     hyperlink-ul text trebuie să descrie cu exactitate Conținutul așa     cum apare pe Website;
     
 •     iii.     nu puteți reprezenta în mod distorsionat relația pe care o aveți     cu ZUZUBUBU, și nici să prezentați orice informații false despre     ZUZUBUBU sau să implicați în orice fel că noi sprijinim orice     servicii sau produse, cu excepția situației în care aveți     consimțământul nostru scris în prealabil;
     
 •     iv.     nu puteți face legătura cu website-uri care cuprind conținut ce     (a) este ofensator sau controversat (ambele rămân la discreția     noastră), sau (b) încalcă orice proprietate intelectuală,     drepturile de confidențialitate sau alte drepturi ale oricărei     persoane sau entități; și/sau
     
 •     v.     dumneavoastră sau website-ul dumneavoastră respectați acești     Termeni și legea aplicabilă.

10. Confidențialitate. Noi vom utiliza orice informații personale pe care le-am putea colecta sau obține în legătură cu Website-ul, în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. Sunteți de acord cu faptul că noi am putea folosi informațiile personale pe care ni le oferiți sau pe care ni le faceți disponibile în concordanță cu Politica de Confidențialitate.

11. Declarații de garanție.

 •     1.     Această secțiune este aplicabilă chiar dacă serviciile furnizate     de Website sunt cu plată sau nu. Legea aplicabilă ar putea să nu     permită excluderea anumitor garanții, astfel încât, până în     acel punct, anumite excluderi s-ar putea să nu se aplice aici.
     
 •     2.     WEBSITE-UL ESTE FURNIZAT PE O BAZĂ DE „AȘA CUM ESTE DISPONIBIL”     ȘI FĂRĂ GARANȚII DE ORICE FEL, FIE MENȚIONATE EXPRES, FIE     SUBÎNȚELESE. ZUZUBUBU RENUNȚĂ LA TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU     SUBÎNȚELESE, INCLUZÂND, DAR NU LIMITÂNDU-SE, LA GARANȚIILE     SUBÎNȚELESE ASUPRA CAPACITĂȚII VÂNZĂTORULUI, TITLU, POTRIVIRE     CU UN SCOP ANUME, NEÎNCĂLCARE, CÂT ȘI CELE CE REIES DIN STATUT     ORI DIN PRISMA TRATĂRII SAU UTILIZĂRII COMERȚULUI. ZUZUBUBU NU     GARANTEAZĂ CĂ WEBSITE-UL NU VA AVEA BUG-URI, BREȘE DE SECURITATE     SAU ATACURI ALE VIRUȘILOR. WEBSITE-UL AR PUTEA FI INDISPONIBIL     OCAZIONAL PENTRU EFECTUAREA MENTENANȚEI DE RUTINĂ, PENTRU     ACTUALIZARE, ORI DIN ALTE MOTIVE. SUNTEȚI DE ACORD CĂ ZUZUBUBU NU     VA FI ȚINUT RESPONSABIL PENTRU ORICE CONSECINȚE FAȚĂ DE     DUMNEAVOASTRĂ SAU FAȚĂ DE ORICE TERȚ, REZULTATE DIN PROBLEME     TEHNICE ALE INTERNETULUI, CONEXIUNI GREOAIE, AGLOMERĂRI ALE     TRAFICULUI SAU SUPRAÎNCĂRCAREA SERVERELOR NOASTRE. ZUZUBUBU NU     GARANTEAZĂ SAU SUSȚINE ORICE CONȚINUT, PRODUS SAU SERVICIU CARE     ESTE ADĂUGAT SAU PUBLICAT PE WEBSITE-UL UNUI TERȚ.
     
 •     3.     ZUZUBUBU NU GARANTEAZĂ SAU SUSȚINE ORICE CONȚINUT CARE APARE ÎN     POSTAREA UNUI UTILIZATOR ȘI NICI NU CREEAZĂ VREO REPREZENTARE SAU     GARANȚIE CU PRIVIRE LA ORICE CONȚINUT DE ACEST FEL, EXONERÂNDU-SE     DE ÎNTREAGA RĂSPUNDERE.
     
 •     4.     LUAȚI LA CUNOȘTINȚĂ ÎN MOD PARTICULAR FAPTUL CĂ ZUZUBUBU NU VA     FI ȚINUT RESPONSABIL PENTRU POSTĂRILE UTILIZATORILOR SAU CONDUITA     ORICĂRUIA (INCLUZÂND CONDUITE DEFĂIMĂTOARE, OFENSATOARE, ILEGALE     SAU NEGLIJENTE) ȘI CĂ RISCUL DE DĂUNARE ORI DETERIORARE DE LA     CELE MENȚIONATE ESTE SUPORTAT INTEGRAL DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ.
     
 •     5.     BAZAREA PE SAU FOLOSIREA ORICĂRUI CONȚINUT DIN WEBSITE (INCLUSIV,     FĂRĂ LIMITARE, ORICE POSTARE A UTILIZATORILOR), ORI INTERACȚIUNEA     CU ORICE TERȚ CARE A FOST INCLUS PE WEBSITE, ESTE RISCUL     DUMNEAVOASTRĂ. DACĂ AVEȚI O DISPUTĂ CU ORICE TERȚ CA REZULTAT     AL UTILIZĂRII WEBSITE-ULUI, SUNTEȚI DE ACORD CĂ ZUZUBUBU NU ESTE     ȘI NU VA FI RESPONSABIL PENTRU ORICE ACUZAȚII SAU DETERIORĂRI     REIEȘITE DINTR-O ASTFEL DE DISPUTĂ.
     
 •     6.     CU EXCEPȚIA A CEEA CE ESTE MENȚIONAT EXPRES ÎN POLITICA NOASTRĂ     DE CONFIDENȚIALITATE, ZUZUBUBU NU FACE REPREZENTĂRI, GARANȚII SAU     CONDIȚII DE ORICE FEL, EXPRESE SAU SUBÎNȚELESE, CU PRIVIRE LA     SECURITATEA ORICĂREI INFORMAȚII PE CARE AȚI PUTEA SĂ O     FURNIZAȚI, ORI LA ACTIVITĂȚILE ÎN CARE VĂ IMPLICAȚI PE     PARCURSUL UTILIZĂRII WEBSITE-ULUI.
     
 •     7.     LA ZUZUBUBU DORIM SĂ VĂ OFERIM INFORMAȚII VALOROASE CU PRIVIRE LA     PRODUSELE ȘI SERVICIILE CARE SUNT RECOMANDATE/ANALIZATE PE WEBSITE.     CU TOATE ACESTEA, PENTRU A PUTEA OFERI ASTFEL DE INFORMAȚII FĂRĂ     VREUN COST, ZUZUBUBU TREBUIE SĂ CAUTE OPORTUNITĂȚI DE VENIT ÎN     ALTE MODURI. SPRE EXEMPLU, AM PUTEA PERCEPE O TAXĂ DE INCLUDERE PE     SITE PENTRU TERȚII PE CARE ÎI RECOMANDĂM ȘI AM PUTEA PRIMI TAXE     DE FIECARE DATĂ CÂND UN UTILIZATOR DĂ CLICK PE UNA SAU MAI MULTE     ASTFEL DE PĂRȚI TERȚE ȘI/SAU CHIAR ACHIZIȚIONEAZĂ     PRODUSE/SERVICII OFERITE DE ORICARE DINTRE ELE. ÎN ORICE CAZ,     TOTUȘI, SUMELE PLĂTITE CĂTRE ZUZUBUBU NU VOR INFLUENȚA     MATERIALUL PE CARE ÎL PREZENTĂM LEGAT DE UN TERȚ ANUME PROMOVAT     PE SITE-UL NOSTRU.

12. Limitarea răspunderii

 •     1.     PÂNĂ LA CEA MAI ÎNDEPĂRTATĂ LIMITĂ PERMISĂ DE LEGE, ZUZUBUBU     NU ESTE RESPONSABIL PENTRU ORICE PAGUBE INDIRECTE, EXPLICITE,     SPECIALE, REZULTATE, INCIDENTALE, ȘI NICI PENTRU PIERDERI DE DATE,     VENIT, PROFIT SAU REPUTAȚIE CE INTERVIN SUB ACEȘTI TERMENI SAU DIN     UTILIZAREA, ORI DIN INCAPACITATEA DE A UTILIZA WEBSITE-UL, CHIAR     DACĂ ZUZUBUBU A FOST PREVENIT REFERITOR LA POSIBILITATEA UNOR     ASTFEL DE PAGUBE SAU PIERDERI. Unele jurisdicții nu permit     limitarea sau excluderea răspunderii pentru pagube incidentale sau     rezultate, astfel încât aceste reguli ar putea să nu vi se     aplice.
     
 •     2.     ÎN NICIO SITUAȚIE RĂSPUNDEREA AGREGATĂ PENTRU ZUZUBUBU PENTRU     ORICE PAGUBE CARE APAR ÎN BAZA ACESTOR TERMENI SAU DIN UTILIZAREA,     ORI DIN INCAPACITATEA DE A UTILIZA SITE-UL NU POATE SĂ DEPĂȘEASCĂ     O SUMĂ TOTALĂ DE PESTE 1.000 EURO.

13. Indemnizație. Sunteți de acord să apărați, despăgubiți și să mențineți nevinovăția ZUZUBUBU și a afiliaților noștri, precum și a ofițerilor, directorilor, angajaților și agenților, de la și împotriva oricăror pretenții, pagube, obligații, pierderi, răspunderi și costuri (incluzând, dar fără a limita taxele avocaților) apărute din:

 •     i.     utilizarea sau incapacitatea dumneavoastră de a utiliza Website-ul;
     
 •     ii.     postările dumneavoastră de Utilizator;
     
 •     iii.     interacțiunea dumneavoastră cu orice utilizator al Website-ului,     sau
     
 •     iv.     încălcarea acestor Termeni de către dumneavoastră.

14. Termen și Desființare. Acești Termeni sunt activi până la desființarea lor de către ZUZUBUBU sau de către dumneavoastră. ZUZUBUBU, în baza discreției absolute, are dreptul de a desființa acești Termeni și/sau accesul dumneavoastră la Website sau la orice parte a acestuia, în mod imediat, oricând, cu sau fără motiv (inclusiv, dar fără limitare, pentru încălcarea acestor Termeni). ZUZUBUBU nu va fi responsabil în fața dumneavoastră sau a oricărui terț pentru desființarea Website-ului, ori a unei părți a acestuia. Dacă obiectați cu privire la termenii și condițiile acestor Termeni, ori la orice modificare ulterioară, sau deveniți nemulțumit de Website în orie mod, singura opțiune pe care o aveți este să încetați utilizarea Website-ului. Odată cu desființarea acestor Termeni, veți înceta pe deplin utilizarea Website-ului.

15. Contractanții Independenți. Dumneavoastră și ZUZUBUBU sunteți contractanți independenți. Nimic din acești Termeni nu creează un parteneriat, o afacere, o agenție sau un raport de angajare între dumneavoastră și ZUZUBUBU. Nu trebuie, sub nicio formă, să faceți sau să vă asumați garanții, declarații, angajamente sau obligații în numele ZUZUBUBU.

16. Sarcină. Acești Termeni și orice drepturi sau licențe garantate în cadrul lor ar putea să nu fie transferate sau alocate de către dumneavoastră, ci ar putea fi alocate de către ZUZUBUBU fără restricții sau fără să fiți notificați.

17. General. ZUZUBUBU își rezervă dreptul de a întrerupe sau modifica orice aspect al Website-ului, oricând. Acești Termeni și raportul dintre dumneavoastră și ZUZUBUBU va fi guvernat de și construit în concordanță cu legile Statului Român, fără legătură cu principiile sale ori cu conflictele legii. Sunteți de acord să înregistrați sub jurisdicția personală și exclusivă a curților localizate în Oradea, jud. Bihor, România și să renunțați la orice obiecții jurisdicționale, la locul de desfășurare sau din cadrul instanței în aceste curți, cu condiția ca ZUZUBUBU să solicite o acțiune în instanță la orice instanță competentă. Acești Termeni vor constitui întregul acord dintre dumneavoastră și ZUZUBUBU cu privire la Website. Dacă orice prevedere din cadrul acestor Termeni este declarată invalidă de o curte competentă, invaliditatea unei astfel de prevederi nu va afecta validitatea celorlalte prevederi, care vor rămâne în vigoare în continuare. Renunțarea la oricare dintre acești Termeni nu va reprezenta o renunțare ulterioară sau continuă la orice alți Termeni, iar incapacitatea uneia dintre părți de a afirma orice drept sau prevedere din acești Termeni nu va reprezenta o renunțare la drept sau la prevedere.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORICE CAUZĂ DETERMINATĂ DE SAU AFLATĂ ÎN LEGĂTURĂ CU ACEST WEBSITE TREBUIE SĂ ÎNCEAPĂ ÎN CEL MULT 1 AN DE LA APARIȚIA CAUZEI. ALTFEL, O ASTFEL DE CAUZĂ ESTE INTERZISĂ.

Site-ul funcționează sub licența de afiliat obținută prin Decizia ONJN NR. 2432 din 26.11.2020 de S.C. ZUZUBUBUWEB S.R.L.

Dacă nu acceptați acești termeni și condiții de utilizare vă rugăm să părăsiți site-ul.

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status