Cum alegem o casă de pariuri online în 2023

Home » Ghid pariuri sportive online » Cum alegem o casă de pariuri online în 2023

Te-ai întrebat vreodată de ce fiecare parior care are puțină experiență la pariuri are o casă de pariuri favorită? Răspunsul nu e chiar atât de simplu – există o combinație de factori și criterii ce ajută la luarea unei astfel de decizii, dar odată ce cerințele tale sunt în concordanță cu oferta unei case de pariuri online, nu vei mai dori să te uiți în altă parte! Având atât de multe oferte și atât de multe case de pariuri din care să alegem, e greu să știi care e mai „favorabilă” și care reprezintă cea mai bună opțiune pentru tine. Deci, cum alegem o casă de pariuri online în 2022?

Cum alegem o casă de pariuri online în 2022

În rândurile următoare, vom prezenta anumite categorii și criterii ce ajută pariorii la luarea unei decizii atât de grele, iar pe baza acestor categorii vei înțelege ce face ca anumite case de pariuri online să devină preferate în detrimentul altora.

Cum alegem o casă de pariuri: Sporturi acoperite

Bineînțeles, una dintre cele mai importante criterii, dacă nu cel mai important pentru a-i face pe pariori să decidă să parieze printr-o anumită casă de pariuri online este gama de sporturi pe care casa de pariuri le acoperă.

Pe lângă gama variată de sporturi, casele de pariuri pot oferi pariorilor două opțiuni pentru a face experiența mai interactivă și mai plăcută, pariuri pre-meci și pariuri live. Opțiunea live de a opri un bilet în derulare pentru a minimiza pierderea sau pentru a scoate profit în condițiile unui meci care nu decurge cum a preconizat pariorul este din nou o alternativă pe care doar marile case de pariuri le oferă, și este o opțiune ce trebuie luată în calcul de fiecare parior, fie el novice sau cu experiență.

Fotbal

Numărul și diversitatea sporturilor acoperite de casele de pariuri online trebuie să fie cât mai mare iar oferta cât mai variată pentru a atrage pariori din toate colțurile țării. Cu siguranță sportul „rege”, fotbalul, este nelipsit din oferta oricărei case de pariuri online ce se respectă, întrucât este cel mai iubit și urmărit sport nu doar de pariorii din România, ci de pariorii din toată lumea.

fotbal

Iar când vorbim de fotbal, gama de evenimente oferite trebuie să fie cât mai largă. E drept că sunt câteva competiții importante, iar Europa domină la această categorie cu principalele campionate de fotbal, competiții precum Liga Campionilor, EUROPA League și Conference League, dar pariorii vor căuta cu siguranță meciuri din Africa, SUA sau chiar Asia, care au devenit din ce în ce mai populare cu trecerea anilor. Așadar când vine vorba de fotbal, cu cât e mai variată oferta și aria campionatelor și competițiilor acoperite, cu atât mai bine pentru pariori.

Tenis

Tenisul este alt sport prefetat de pariori, iar casele de pariuri trebuie să aibă ofertă pe măsura cererii din acest sport. Românii preferă în general fotbalul, dar tenisul nu este cu mult în urma sa în clasamentul sporturilor preferate de pariori.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Turneele Grand Slam sunt nelipsite de la casele de pariuri mari, dar și meciuri din diverse alte turnee precum și sesiunile de calificări și turneele Challenger sunt urmărite de pariori pentru a-și maximiza șansele de câștig. Așadar, când vine vorba de tenis, criteriile importante sunt din nou diversitatea și pariurile live, astfel încât câștigurile să fie maximizate când pariorul descoperă o oportunitate apăruta pe parcusul meciului.

Alte sporturi

Cum alegem o casă de pariuri online în 2022? Sporturi și competiții

Când trebuie să decizi prin ce casă de pariuri vei merge, e important ca aceasta să ofere variante pe sportul ce-l cauți. Așadar pe lângă cele mai pariate sporturi, fotbal și tenis, casele de pariuri acoperă diverse sporturi precum: baschet, handbal, hochei (pe gheață și pe iarbă), esports, volei, tenis de masă, polo, darts, curse virtuale de cai, curse virtuale de câini, etc.

Competiții

Iar cum fiecare sport are câte o competiție majoră, fiecare parior va căuta oferte de pariuri la competițiile majore din sportul ce-l iubește. Așadar casele mari de pariuri trebuie să aibă ofertă diversificată pe toate competițiile, indiferent dacă sunt competiții ce se desfășoară anual precum Liga Campionilor, sau competiții ce se desfășoară ceva mai rar precum campionatele mondiale și jocurile olimpice.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Indiferent de sportul iubit, casele de pariuri ce merită atenția ta vor avea oferta ce te interesează, oferindu-ți șansa de a-ți pune cunoștințele la încercare și de a avea parte de entertainment din secolul 21 valabil online.

Cum alegem o casă de pariuri: Calitatea cotelor

Un criteriu la fel de important pentru pariori este calitatea cotelor oferite de casele de pariuri online. Dar cum ne dăm seama de calitatea lor și care sunt bune?

Nu există un răspuns direct la această întrebare, însă există câteva detalii ce trebuie luate în seamă de pariori pentru a determina calitatea cotelor oferite de casele de pariuri.

În primul rând, fiecare parior trebuie să știe că există mai multe tipuri de cote, dar de reținut este faptul că în România se utilizează de regulă cotele decimale sau europene, așadar nu trebuie să te complici în a înțelege complexitatea celorlalte tipuri de cote.

cote fotbal

Cel mai important pentru orice parior este să înțeleagă cum sunt date cotele. Cotele pre-meci nu au tot timpul valoare reală, deoarece sunt date de bookmakeri în funcție de tendințele de pariere, așadar nu reprezintă neapărat realitatea șanselor de câștig, ci mai degrabă modul cum pariază majoritatea. Pentru mai multe informații, citește articolul nostru despre cote, câștiguri și profit.

Este crucial să reții acest amănunt important ce poate face diferența între câștig și pierdere, așadar înainte de a paria nu uita să iei în considerare și alți factori precum lotul disponibil, accidentările, istoria meciurilor directe, poziția în clasament și golaveraj, obiectivul echipei etc.

Unele site-uri precum cel al nostru în secțiunile Ponturi fotbal și Ponturi tenis dau detalii despre echipele ce urmează să se înfrunte și oferă avancronici complete, de la ora și locația meciului, până la ponturi pentru pariuri cu cele mai bune cote valabile de la diverse case de pariuri, așadar nu ezita să oferi 2 minute unui astfel de articol înainte de a paria!

Cum alegem o casă de pariuri: Oferta de jocuri

Marea majoritate a pariorilor care caută o casă de pariuri online vor căuta nu doar entertainment-ul oferit de pariurile sportive, dar și diverse jocuri de noroc unde șansele de a câștiga țin de probabilitate mai mult decât știința jocului.

Casele de pariuri online au o varietate de jocuri în oferta lor pentru a răspunde cererii create de pariorii online. Toate jocurile sunt menite să ofere ceva complet diferit de pariurile sportive, întrucât pariorii caută și distracție, nu doar șansa de a câștiga bazat pe știință și statistici.

Când vei căuta case de pariuri online vei fi întâmpinat în primul rând de bonusul de bun venit, care poate fi folosit la diverse jocuri din gama casei de pariuri precum: sloturi, poker, ruletă, blackjack, loto etc.

Așadar, cu cât mai variată gama de jocuri de noroc oferită de casa de pariuri, cu atât mai mulți clienți vor fi fideli casei respective de jocuri online, întrucât la anumite sume pariate și rulaj constant, loialitatea va fi răsplătită constant iar bonusurile pot fi utilizate la discreția fiecărui jucător în parte pe jocurile ce le preferă.

Bonusuri oferite pariorilor noi și existenți

Cum alegem o casă de pariuri online în 2022? Bonusuri

Casele de pariuri au obiceiul de a oferi bonusuri pentru a atrage noi pariori, dar loialitatea pariorilor e câștigată prin oferte constante oferite tuturor celor care au cont creat.

Acesta este un alt factor ce te va determina să alegi o casă de pariuri în detrimentul alteia, iar marea majoritate a pariorilor vor știi că bonusurile nu se lasă așteptate pariorilor fideli.

Bonusul de bun venit

Orice casă de pariuri care se respectă îți va oferi un bonus de bun venit. El poate fi sub forma unui număr de rotiri gratuite sau o sumă echivalată 100% la anumite evenimente pariate, dar cu siguranță trebuie să fie îndeajuns de generoasă pentru a te face să deschizi un cont și să pariezi pe site-ul lor.

Bonusuri pentru clienți fideli

Aceste bonusuri vor fi spontane, dar un lucru de luat în seamă este că vor fi mereu prezente.

Uneori sunt bonusuri adresate tuturor jucătorilor cu ofertă universal valabilă, dar de obicei vor fi și personalizate, bazate pe numărul de jocuri și sumele pariate, răsplătindu-ți astfel loialitatea și volumul jucat, acest element fiind cheie pentru factorul decizional de a rămâne constant cu o casă de pariuri.

Cu toate că sunt de regulă personalizate, bonusurile destinate clienților fideli se împart în două categorii: bonusuri zilnice și bonusuri de loialitate, iar casele de pariuri mari nu vor întârzia să-ți răsplătească loialitatea.

Cum alegem o casă de pariuri: Metode de plată

Pentru a face cât mai convenient modul de plată al jucătorilor, atât la depuneri cât și la retrageri, casele de pariuri oferă două metode principale de plată: bani cash sau online.

metode de plata pariuri online

În ceea ce privește medota online, depunerile și retragerile de numerar se pot face prin transfer bancar, prin plăți cu cardul sau prin utilizarea portofelului electronic, și include:

  • Visa
  • Mastercard
  • Skrill
  • NETELLER
  • Paysafecard
  • TopPay
  • Revolut

Metodele de plată online sunt mult mai conveniente, întrucât nu necesită deplasarea la o agenție fizică, și se realizează aproape instantaneu.

Trebuie reținut faptul că există totuși de regulă un comision percetput la depunere, nu și la retragere, dar acesta este relativ redus și diferă la casele de pariuri. Sumele retrase prin transfer bancar sunt în general nelimitate, iar la metode de plată precum utilizarea cardului bancar sau carduri prepaid va exista o limită zilnică de retragere (ex: 200.000 RON/zi).

În ceea ce privește plata cu bani cash, depunderile de numerar vor avea un comision ceva mai mic decât la depunerile online, iar retragerile de numerar vor avea o limită zilnică (spre exemplu 45.000 RON/zi), dar vor fi lipsite de comision.

Așadar când alegi o casă de pariuri asigură-te că există multiple metode de plată, deoarece acest lucru va reprezenta un avantaj din punct de vedere al convenienței tale și va face experiența mult mai plăcută.

Rețea de agenții

Agențiile de pariuri se remarcă prin conveniența proximității fizice și valabilității online pentru pariori.

Cu siguranță vei vedea marile case de pariuri prezente cu o agenție în proximitate, iar acest lucru este un bun indifcator al faptului că e o agenție ce merită atenția ta. Acest lucru poate fi foarte convenient deoarece nu trebuie decât să te deplasezi până la o agenție pentru a primi ajutorul agenților în legătură cu orice nelămurire ai avea, dar și pentru a te introduce în anumite pariuri ce ți se par derutante la început.

Merită să iei în considerare și acest detaliu în momentul alegerii unei case de pariuri, deoarece poate fi mai util de cât te-ai aștepta inițial, iar nelămuririle sau problemele ce le ai ar putea fi rezolvate mult mai ușor și mai rapid.

Cum alegem o casă de pariuri: Concluzie

Atunci când alegem o casă de pariuri sunt multe criterii după care ne putem ghida iar acest lucru poate fi atât derutant cât și ușor înfricoșător, neștiind dacă luăm cea mai bună decizie. Aspectele de bază sunt multiple, de la licența ONJN la rețeaua de agenții de stradă și varietatea de sporturi acoperite, dar și trecând peste ele, mai găsim câteva aspecte importante de verificat.

Dar un lucru este sigur: ținând cont de criteriile expuse mai sus și analizând care sunt de interes prentru tine, vei putea lua o decizie informată iar casa de pariuri ce o vei alege va fi cu siguranță cea care va bifa toate cerințele tale.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status