Home » Casa Pariurilor
Puncte tari
 • Funcția de Playmaker
 • Promoții multiple pentru sport, la intervale regulate de timp
 • Ofertă foarte bună la live pentru e-Sports
Puncte slabe
 • Bonus de bun venit destul de complicat

Casa Pariurilor este sponsor oficial al echipei naționale de fotbal a României și al ligii secunde al fotbalului autohton. Operatorul este deținut de Hattrick PSK, o companie croată cu activitate în acest domeniu și în alte țări. Operatorul este prezent pe piața din România din 2009, când și-a deschis prima agenție stradală. Din 2015, rețeaua a fost preluată de actuala companie-mamă, iar din 2016, a ajuns și online.

Deschide cont la Casa Pariurilor, depune 25 de lei și ai 75 de lei din partea Casei!

Casa Pariurilor a avut tot timpul o reclamă agresivă, atât la TV, cât și pe internet. Pe Facebook are 111k urmăritori, însă interacțiunea e puțin jenantă. Sunt foarte puține like-uri și comentarii la postări. Cu toate astea, faptul că nimeni nu spune ceva de rău tot e un bonus. Casa Pariurilor își respectă clienții prin promoții constante și bani plătiți la timp. Suficient pentru că părerea generală despre Casa Pariurilor să fie una pozitivă.

Sunt deja aproape 15 ani de când Casa Pariurilor a deschis prima agenție în România. De atunci și până acum s-au strâns peste 700 de locații offline, destule existând și în mediul rural. Casa Pariurilor funcționează și pe bază de franciză, deci chiar și TU poți să ai propria ta agenție de pariuri. Sau mai bine zis poți să o administrezi. Completează formularul de pe site și vezi mai departe pașii pe care trebuie să îi urmezi. Casa Pariurilor deține licența cu numărul L1160652W000306, valabilă de la 1 august 2016 până la 31 iulie 2026, emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Pe lângă activitatea din online, Casa Pariurilor are și peste 700 de locații terestre.

Bonusuri Casa Pariurilor

Unul dintre punctele forte a casei de pariuri Casa Pariurilor sunt bonusurile. Pariorii și jucătorii de cazinou au parte de o varietate de oferte în fiecare zi, chiar de la început – chiar și dacă primul bonus pe care îl pot revendica, cel puțin pe partea de pariuri, este ușor complicată.

Bonus de bun venit Casa Pariurilor

Pachet de bun venit la 3 depuneri

Casa Pariurilor oferă un pachet de bun venit, valabil pentru primele tale trei depozite efectuate pe site. Suma totală pe care o poți obține este de 600 RON, împărțită după cum urmează:

 • Bonus de 50% la prima depunere, până la 200 RON, rulaj x4 pe bonus, cotă minimă 2.00/bilet;
 • Bonus de 50% la a doua depunere, până la 200 RON, rulaj x4 pe bonus, cotă minimă 2.00/bilet;
 • Bonus de 100% la a treia depunere, până la 200 RON, rulaj x6 pe bonus, cotă minimă 2.00/bilet;

Casa Pariurilor nu are un bonus foarte consistent, însă ne-a pus pe gânduri cu cerințele de rulaj. Pe de-o parte, găsești unele condiții bune spre excelente, dar pe de altă parte, operatorul îți impune și câteva cerințe cel puțin ciudate. Hai să vedem la ce ne referim mai exact.

 • Depunerea minimă pentru fiecare bonus e de 20 RON;
 • Pentru fiecare bonus, ai la dispoziție 7 zile pentru a-l activa. Cronometrul pornește de la obținerea pasului anterior (înregistrare, bonus 1, bonus 2). De exemplu, odată ce ai activat primul bonus, ai doar 7 zile la dispoziție pentru a efectua rulajul și pentru a putea beneficia de următorul bonus;
 • Poți însă să ai toate cele trei bonusuri active în același timp prin efectuarea a trei depozite consecutive de minimum 20 RON;
 • Cota minimă per selecție este de doar 1.01.

Așadar, depunerea minimă și cota minimă reprezintă atuurile acestui pachet de bun venit. În schimb, e puțin straniu că ai termen pentru următorul bonus chiar dinainte de a efectua rulajul la precedentul.

Club XXL

Club XXL Casa Pariurilor

Pentru Casa Pariurilor nu trece neobservată activitatea ta pe site. Te joci la pariuri sportive și aduni puncte de loialitate, pe care le vei putea utiliza mai târziu pentru a plasa bilete ori pentru a cumpăra cote mărite. Dar cum strângi, mai exact, aceste puncte de loialitate?

Punctele de loialitate pot fi acumulate plasând pariuri cu miză minimă de 5 RON la secțiunea Prematch, LIVE, curse de câini, curse de cai, curse de mașini, curse moto și fotbal virtual.

O miză de minimum 5 RON aduce un punct de loialitate (exemplu, dacă plasezi un bilet cu o miză de 10 RON, vei primi 2 puncte de loialitate).

 • Limita zilnică e setată la maximum 1500 de puncte de loialitate, care pot fi câștigate/zi, astfel:
  • 500 de puncte prin plasarea de bilete tip Prematch – 5 RON miză minimă/bilet, cotă minimă 3.00.
  • 500 de puncte pentru plasarea de bilete la secțiunea LIVE – 5 RON miză minimă/bilet, cotă minimă 2.00.
  • 500 de puncte pentru plasarea de bilete la secțiunea virtuale – 5 RON miză minimă/bilet.

Punctele de loialitate nu pot fi retrase ca bani reali, însă le poți utiliza pentru a plasa bilete la pariuri (unde 50 de puncte reprezintă echivalentul a 1 RON) sau pentru a cumpăra cote mărite (40 de puncte pentru cota de 50% și 80 de puncte pentru cota de 20%). Nu, nu este o greșeală, doar că sunt condiții mai bune pentru cota de 20%, cu mai puține meciuri necesare pe bilet.

Bonusuri periodice

Competiții importante de fotbal, baschet sau tenis îți aduc bonusuri la Casa Pariurilor. Acestea sunt, de regulă, de trei feluri: cashback, bonus la depunere ori pariuri gratuite la rulaj. Trebuie doar să fii pe fază atunci când se dispută meciuri importante din Liga Campionilor, Europa League, play-off-ul NBA sau de la turneele de Grand Slam la tenis.

Deschidere cont Casa Pariurilor

Deschidere cont
 • Nume de utilizator, adresă de e-mail, confirmare e-mail, parolă, confirmare parolă, prenume, nume, adresă, oraș, cetățenie, CNP, sex, data nașterii, număr de telefon, bonusul pe care îl dorești (dacă vrei vreunul), dar și acceptarea termenilor și condițiilor.

Datele de mai sus le completezi după ce ai apăsat pe butonul de “Înregistrare” de pe site. Acesta e vizibil în partea dreapta-sus a ecranului. La un moment dat va trebui să parcurgi și procesul KYC, de verificare a identității. O poți face prin trimiterea unei copii după un act de identitate la adresa suport@casapariurilor.ro. Ori poți încărca poza direct din cont, din Setări -> Setări date personale -> Încărcare documente.

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Metode de plată la Casa Pariurilor

Cu rețeaua proprie – și prin franșiză – de agenții, Casa Pariurilor are avantajul de a oferi posibilitatea depunerilor cash. În ceea ce privește, însă, platforma online, trebuie să spunem că nu stă la fel de bine ca și competitorii săi.

Metode de depunere și de retragere

 • card de credit/debit, Apple Pay: Suma minimă 20 RON, suma maximă 20.000 RON
 • Paysafecard: Suma minimă 20 RON, suma maximă 4.000 RON
 • OKTO.cash: Suma minimă 20 RON, suma maximă 4.500 RON
 • Agenție: Suma minimă 10 RON, suma maximă 45.000 RON

Casa Pariurilor nu prea și-a schimbat metodele de plată. Depunerea minimă a rămas 10 RON, disponibilă prin agenție, în timp ce depozitul maxim acceptat e tot într-o locație offline marcă proprie, 45.000 RON. Surprinde faptul că încă nu e nici Skrill, nici Neteller. Fortuna, de exemplu, are aceste două modalități de plată.

Cât despre retrageri, poți să utilizezi două metode: agenția sau cardul de credit/debit. Dacă ai efectuat o depunere prin Paysafecard, operatorul îți sugerează să retragi prin agenție sau transfer bancar. Trebuie însă să ai cel puțin o depunere efectuată prin agenție pentru a folosi această metodă de plată și la retragere. Suma minimă pe care poți să o retragi de la Casa Pariurilor este de 10 RON, prin agenție.

Viteza depunerii/retragerii

Depunerile tale sunt procesate în mod instant, astfel că fondurile vor fi vizibile imediat în contul tău. Indiferent de metoda de plată aleasă, Casa Pariurilor se mișcă rapid. La retrageri apare un delay, dar operatorul chiar a lucrat intens pentru a reduce din timpul de așteptare. Dacă ai toate documentele puse la punct, aprobarea unei retrageri nu ar trebui să dureze mai mult de câteva ore. Apoi, depinzi de metoda aleasă. Dacă folosești un Revolut, banii pot intra la doar câteva minute după aprobare. Pentru restul cardurilor bancare, tot nu ar trebui să aștepți mai mult de 1-2 zile lucrătoare.

Calitatea cotelor Casa Pariurilor

Cote Casa Pariurilor

Pentru a te ajuta cu niște cote mai mari, Casa Pariurilor are pentru tine Meciul Zilei Oferta Plus. Din păcate, cele două oferte nu se pot combina, însă biletul tău va avea un câștig potențial mai mare dacă profiți măcar de una dintre aceste promoții. Pentru Oferta Plus, ai opțiunea de a paria pe un învingător la o cotă mărita. Cu cât adaugi mai multe partide pe bilet, cu atât cota respectivă poate să fie mai mare. Ai mai multe sporturi aici, nu doar fotbal. Vei găsi meciuri de hochei, volei, tenis, baschet sau handbal.

Există și funcția de Playmaker la Casa Pariurilor, care îți permite să combini mai multe pariuri speciale din același meci (cornere, șuturi, șuturi pe poartă, pase etc.). Ai mai văzut-o și la Fortuna, cu denumirea de Bet Builder. Cotele sunt unele foarte bune, în special dacă înveți cum să combini cele mai probabile evenimente.

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Sporturi acoperite

Toate sporturile acoperite de Casa Pariurilor pot fi descoperite în partea stângă a ecranului, dacă intri de pe desktop. Ai toate sporturile populare, dar și unele pe care poate nu te-ai gândit niciodată să mizezi: hochei pe iarbă, șah sau darts. Și oferta e chiar una foarte bună pentru fiecare sport în parte.

Pentru că fiecare român se pricepe de minune la “fotbal și la politică”, Casa Pariurilor s-a gândit că nu vrei să ratezi în a paria pe următorul președinte al SUA. Ai categoria de “politică” acolo în stânga, unde probabil se vor mai adăuga, în timp, și alte pariuri.

Sunt multe piețe și pentru amatorii de sporturi electronice. Găsești, separat, meciuri de Dota 2, CS:GO sau League of Legends în meniul din stânga. Nu sunt foarte multe tipuri de pariuri pre-match, însă am observat că ai mai multe posibilități de pariere la live, ceea ce e extraordinar. Mai ales că toate meciurile le poți vedea, în direct, și pe Twitch.

Site-ul casapariurilor.ro

casapariurilor.ro

Pentru un operator atât de puternic, Casa Pariurilor are un site destul de simplu. Sunt puține animații, video-uri doar în secțiuni dedicate, iar pe de-a întregul pare foarte aerisit. S-ar putea să fie și impresia dată de faptul că sunt foarte puține culori folosite pe site, majoritatea background-ului fiind alb.

Ofertele sunt prezentate pe centru, sub forma unui slide. Tot acolo vei vedea și “Blogul de Casă al lui Cătălin Oprișan”. Povești fabuloase despre sport și nu numai. Site-ul are și un buton de search, pentru a căuta ce dorești să găsești (meciuri, echipe etc.), dar și un buton de “Info”, pentru cele mai recente știri, care s-ar putea să te ajute în luarea unei decizii la pariuri sportive.

Aplicația mobilă Casa Pariurilor

Casa Pariurilor pe Android

Casa Pariurilor are o aplicație disponibilă atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei cu dispozitive Apple. Cum faci să downloadezi app-ul Casa Pariurilor pentru sport? Atât pe Android cât și pe Apple iOS, trebuie să te duci în piața de aplicații a platformei respective, Apple Store sau Play Store, și să dai click acolo pentru descărcarea app-ului.

Aplicația mobilă Casa Pariurilor îți permite să te conectezi în aplicație doar cu amprentă, să consulți statistici sportive, să beneficiezi de match tracker, cât și să primești notificări despre partidele selectate.

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Pariuri live și live streaming

Pariuri live

Secțiunea de live de la Casa Pariurilor arată destul de bine. Estetic, dar și ca ofertă. Pentru pariori, probabil că acest al doilea aspect contează cel mai mult. Toate meciurile sunt organizate pe sport și competiție în meniul din stânga. Excelent pentru a detecta mai repede partida preferată. Cât despre ofertă, ea este una bună, dar nu excelentă. Sunt meciuri importante la care ai cartonașe, șuturi pe poartă sau faulturi, însă sunt prea puține. Plus că partidele de fotbal obișnuite au sub 50-60 de opțiuni. Prea puțin pentru un operator de un asemenea calibru.

La turneele de Grand Slam la tenis vei putea paria și pe ași/duble greșeli. În rest, sunt cam 30 de opțiuni per partidă. Pentru baschet, variantele de pariere sunt tot în jur de 30-40. Poți miza pe totalul de puncte, diferența de puncte ori rezultatul pentru fiecare sfert.

Casa Pariurilor dispune de live streaming. Sunt evenimente în fiecare zi transmise în direct pe site. Ai meciuri de Serie A, Bundesliga, NBA sau Euroliga.

Cazinoul online Casa Pariurilor

Sunt peste 1.600 de jocuri în această secțiune de la Casa Pariurilor, sloturi oferite de 29 de provideri de top. Printre aceștia, trebuie să reamintim EGT, NetEnt sau Play’N Go. Desigur, de la EGT vin unele dintre cele mai populare jocuri cu fructe: Shining Crown, Burning Hot sau Super Hot.

Sunt peste 500 de sloturi care îți pot aduce un jackpot suplimentar la ce câștigi din rotiri. Dai click pe subsecțiunea dedicată și vei vedea cum sloturi ca Hot Deco, Age of the Gods: King of Olympus ori Wild Spells.

Explorează și secțiunea de jocuri de masă. Sunt 23 de opțiuni acolo, cu mize dintre cele mai diversificate. Îți recomandăm să încerci Heads Up Hold’Em și Quantum Blackjack Plus: Instant Play.

Jocurile marca Playtech sunt în secțiunea denumită “Cazinou” de la Casa Pariurilor. Aproape 250 de jocuri, printre care seria de sloturi Age of the Gods, dar și Football! Cash Collect ori Fire Blaze: Green Wizards.

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Cazinou live

N-au fost îmbunătățiri în cazinoul live de la Casa Pariurilor în ultima perioadă. Și aici ne referim strict la cantitate, pentru că numărul meselor de jocuri cu dealer real e destul de redus – 15. Dintre acestea, opt mese sunt de ruletă, șase de blackjack și una de baccarat. Cea de baccarat e pentru VIP, cu miza minimă de 50 RON. La ruletă te poți juca începând cu 0.50 RON, pentru ca la blackjack să beneficiezi de o miza minimă de 5 RON la Soho All Bets Blackjack.

Loto

La Casa Pariurilor poți să mizezi pe toate loteriile internaționale de renume. Nu lipsesc Grecia, Italia și, desigur, Polonia. Dacă nu știi încă să joci, nu-i nicio problemă, fiindcă în meniul acestei secțiuni vei găsi și “Cum joc”, cu explicații prezentate într-un video, ca să-ți fie mai ușor să filtrezi informația.

Virtuale

Jocuri virtuale de fotbal, curse de cai, curse de câini, curse de mașini sau curse moto pentru această secțiune de la Casa Pariurilor. Mai există și trei camere virtuale cu loterii, precum Lucky 6, Lucky X și Next 6. Miza minimă pentru fiecare joc este de doar 2 RON.

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Suport tehnic, relații cu clienții

 • telefon: 031 9884, în intervalul 10:00 – 22:00
 • email: suport@casapariurilor.ro, în intervalul 10:00 – 22:00
 • live chat: în intervalul 10:00 – 22:00

Dacă s-a întâmplat ceva cu contul tău după 22:00, atunci ai ghinion. Departamentul de relații cu clienții de la Casa Pariurilor funcționează doar între 10:00 și 22:00, indiferent de metoda de contact pe care dorești să o folosești. Poți utiliza formularul prezent pe site sau poți chiar trimite un mail direct atunci când este OK să aștepți după un răspuns. Să presupunem că trimiți mail după ora 22:00. Te poți aștepta la un reply până în ora 14:00, a doua zi. De regulă, experiențele cu operatorii de la suport tehnic sunt unele plăcute, cu răspunsuri cordiale, elaborate.

Casa Pariurilor Details

Furnizori software:
Limite retragere:
Licență:
Limba:
Moneda:
Dispozitive:
Proprietar:
Fondată:
Casa Pariurilor
5.0/5
Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status