Ponturi pariuri baschet

În topul celor mai bogați sportivi apar în majoritate jucători de baschet – nume precum LeBron James, Stephen Curry sau Kevin Durant, toți jucători la echipe din NBA. Acest fapt este un indicator asupra nivelului extrem de ridicat la care a ajuns fenomenul în sine. Și cu cât este nivelul mai ridicat, cu atât este și mai serios sportul din punct de vedere al pariurilor sportive, în așa fel încât să fie eliminate meciuri trucate, pariuri înșelătoare sau alte neplăceri ce pot fi provocate în anumite situații pariorilor.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Pe această pagină veți găsi cele mai importante meciuri de baschet, care pot să vă ofere indicii despre ce este necesar de știut înainte de a paria. Mai mult, pe baza unor analize oferite de experții noștri, vom propune mai multe ponturi baschet, inclusiv pariuri de tip cota 2 sau biletul zilei.

Ultimele ponturi baschet

Cea mai de preț competiție de baschet de pe continent, cu audiențe mai mari și decât meciurile ...
07-11-2023
Suntem în plină perioadă de meciuri baschet de la Euroligă, unde sunt legate două etape în aceeași ...
19-10-2023
Chiar dacă superstițioșii s-ar feri de mizat pe o zi de vineri, 13, noi suntem încrezători când ...
12-10-2023
Se dă startul la un nou sezon de Euroligă, cea mai importantă competiție cu meciuri baschet de ...
04-10-2023
Începem luna cu noi meciuri baschet din campionatul Turciei (Super Lig), o competiție de pe urma căreia ...
30-09-2023
Suntem abia cu primele meciuri fotbal din Liga Națională de Baschet Masculin, campionatul pe care îl avem ...
23-09-2023
Avem de-a face cu un nou sezon din Liga Națională de Baschet Masculin, de pe urma căruia ...
21-09-2023
Suntem în fazele finale de meciuri baschet de la Cupa Mondială – cea mai importantă competiție a ...
07-09-2023
La Cupa Mondială de baschet din Indonezia, Filipine și Japonia am ajuns la faza de meciuri baschet ...
31-08-2023

Mai multe ponturi baschet >

Ponturile pentru pariurile sportive din zona de baschet vor veni în special din Liga Națională de Baschet Masculin, Euroligă și NBA, cele mai de impact competiții pentru publicul din România. Dar nu ne oprim doar aici, pentru că supunem unei atente analize și meciurile din campionatele țărilor importante la nivel de baschet și chiar zona de baschet feminin (fie Liga Națională, fie competiții internaționale).

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Vom oferi avancronici care să aducă la lumină realitatea celor echipelor care se confruntă la momentul respectiv, obiectivele avute în plan, situația de zi cu zi, forma, perspectivele și, bineînțeles, ponturi pariuri ce pot fi de folos pentru cei care vor să-și suplimenteze oferta de pariuri sportive cu o arie poate prea puțin exploatată: baschetul. La fel cum din fotbal și tenis se pot face bilete de pariuri câștigătoare, poate că la baschet sunt chiar mai mari șansele de reușită pe termen lung. Pentru că, în esență, surprizele sunt mult mai limitate în zona de baschet decât în celelalte sporturi menționate mai sus.

Cota 2 și Biletul zilei din baschet

Pentru a oferi mai multe variante de câștig pentru pasionații de pariuri sportive, am ales să expunem, atunci când oferta expusă ne permite, pariuri de tip Cota 2 și Biletul zilei.

Ultimele bilete cu cota 2 din baschet

Competițiile de baschet se apropie cu pași repezi de fazele finale, iar fiecare echipă încearcă să-și creeze ...
30-03-2023
Putem să ne concentrăm din nou pe competițiile interne de baschet, după e a fost un soi ...
03-03-2023

Mai multe bilete baschet >

Cota 2 înseamnă că dintr-o selecție de unul sau două meciuri ne apropiem de o cotă apropiată de 2, care să ne dubleze miza. Aceste tipuri de pariuri au un grad mai mare de șanse de câștig decât celelalte tipuri de bilete, tocmai prin prisma faptului că se urmărește un profit mai mic. Ceea ce permite să se extragă exact miezul dintr-o ofertă bogată de evenimente sportive, cum ar fi din baschet în cazul de față. Vom publica bilete de tip Cota 2 de fiecare dată când se ivește ocazia pentru a crește veniturile din pariuri sportive.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Ultimele bilete ale zilei din baschet

Dacă a tot mers bine sistemul de Cota 2 fotbal și ne-a adus profit de la ponturile ...
20-10-2023
După tot succesul acumulat pe bandă rulantă cu Cota 2 din Fotbal, ne întoarcem atenția și către ...
05-10-2023
Se joacă la foc automat în baschetul românesc pentru încheierea fazei a doua, după care vor urma ...
24-03-2023
Sezonul regulat din Euroliga de baschet – cea mai importantă competiție europeană – este pe final, iar ...
22-03-2023
Venim după o etapă în care s-au întâmplat destul de multe rezultate cu desfășurare surprinzătoare, așa că ...
09-03-2023
Revenim cu propunerea de Cota 2 pentru meciuri baschet, odată ce se reiau și competițiile interne după ...
03-03-2023
Până la pauza competițională a echipelor de club nu mai e mult, așa că încercăm să profităm ...
07-02-2023
Iată că lumea de pariuri sportive nu se învârte doar în jurul evenimentelor promovate cel mai mult ...
03-02-2023

Mai multe bilete cu cota 2 din baschet >

Biletul zilei își propune să expună un pariu multiplu, de două sau trei evenimente din baschet, care să aducă o cotă de multiplicare de cel puțin 3,00 și poate ajunge chiar mai sus. De aici se pot obține sugestii ce pot fi completate de jucătorii de pariuri sportive. Se pot combina meciuri de baschet cu alte evenimente sportive, de tip fotbal, tenis, handbal sau volei, ceea ce ar putea chiar să sporească șansele de câștig.

Pariuri 1X2 baschet

Pariurile din baschet sunt asemănătoare cu orice alt sport, până într-un anumit punct. Se poate paria, bineînțeles, pe clasicul pronostic final de 1, X, 2. Cum egalul este foarte rar la baschet și presupune că meciul va avea o repriză suplimentară (pentru a stabili echipa câștigătoare), foarte multe case de pariuri aleg să pună direct tipul de pariu câștigătoare meci (inclusiv prelungiri), adică 1 sau 2.

Ultimele ponturi 1X2 baschet

Mai multe ponturi 1X2 din baschet >

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Este cel mai de succes tip de a paria, pentru că se bazează pe importanța meciului, diferența de valoare, necesitatea succesului, oportunitatea de moment, forma și multe alte aspecte ce merită luate în calcul.

Prin prisma faptului că rezultatul de egalitate este exclus ca rezultat final, atunci și șansele de câștig sunt mai mari decât la fotbal, de exemplu, unde există trei variante de pronostic final. Așa că cei care se specializează pe baschet, ca nivel de pariuri sportive, au, în general, rată mai mare de profit decât cei care se orientează mai mult către fotbal. Din acest punct de vedere este un avantaj de jucat la pariuri pe meciuri de baschet. În plus, pentru că pe teren se joacă 5 versus 5, față de 11 versus 11, baschetul este un joc de echipă mai ușor de controlat decât fotbalul. Cu cât sunt mai mulți sportivi implicați în fenomen, cu atât crește și gradul de impredictibilitate la nivel de pronosticuri.

Pariază pe baschet la partenerii noștri

Bonus sport: 500 RON la primele 3 depuneri
Bonus casino: până la 1200 RON și 300 rotiri
40 de lei free bet la verificarea contului!
Bonus sport 100% la prima depunere, până la 500 RON.
20 de lei free bet și până la 200% bilet asigurat
Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub
Elanul unui nou venit cu cotele unui veteran al pariurilor
100% până la 500 RON +40 free spins
100% până la 500 LEI
+ 2 pariuri gratuite

Baschet, cel mai popular sport după fotbal

Baschetul este unul dintre cele mai populare sporturi de pe planetă, așa că în mod automat atrage interes și din zona de pariuri sportive. Pe lângă popularitate, baschetul are o particularitate aparte prin prisma faptului că este cel mai răspândit sport, în zone în care fotbalul sau tenisul nu au pătruns. Un sport relativ simplu, cu aruncat mingea la coș, dar totodată destul de sofisticat, cu multe reguli pe care trebuie să le stăpânești în abordarea partidelor analizate. De asemenea, este bine cunoscută amploarea pe care a căpătat-o de zeci de ani baschetul în Statele Unite, acolo unde competiția NBA este una dintre cele mai urmărite de pe glob. Interesul a crescut foarte mult și în Europa, unde există o competiție de tip NBA pentru echipele de pe continent – intitulată Euroliga, la care participă cele mai importante grupări din țări extrem de bine dezvoltate la nivel de baschet: Spania, Serbia, Grecia, Turcia, Franța, Germania, Italia, Israel, Lituania.

Baschetul în România

Fenomenul baschet este în creștere tot mai mare în România, la toate nivelurile. În primul rând, campionatul masculin intitulat Liga Națională a ajuns la un număr record de 18 participante, iar cinci dintre acestea au avut participări în cupele europene. Dintre care echipe precum U BT Cluj-Napoca sau CSM Oradea s-au remarcat și cu rezultate foarte bune, nu doar cu simpla participare.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Prin numărul tot mai mare de echipe a crescut și nivelul investițiilor la nivelul campionatului românesc de baschet. Sunt tot mai multe echipe care alimentează serios bugetul și sunt atrași jucători inclusiv cu istoric în NBA sau alte participări în campionate de anvergură.

În al doilea rând, popularitatea baschetului în România în rândul publicului a crescut considerabil. Tot mai multe meciuri din campionatul intern sunt transmise în direct pe canalele Digi Sport și Prima Sport, iar cele care nu ajung pe aceste posturi TV pot fi urmărite pe YouTube, pe contul oficial al Federației Române de Baschet – FRB TV.

Practicarea baschetului în România a crescut considerabil în ultimul deceniu, ceea ce face ca tot mai mulți pasionați și cunoscători ai fenomenului să se afle în rândul publicului general.

Un alt aspect important de ținut cont ca interes la nivelul țării noastre, este faptul că majoritatea marilor orașe sunt implicate direct în fenomen cu investiții din ce în ce mai mari: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu, Oradea, Constanța, Craiova, Galați, Ploiești, Pitești, Tg. Mureș, Tg. Jiu, Miercurea Ciuc, Focșani.

Tipuri de pariuri pe baschet

Totuși, pariurile sportive din zona de baschet nu se opresc doar la a stabili învingătoare. Alte tipuri de pariuri populare sunt: handicap, total puncte, pauză/final.

Handicap

Handicap în baschet se referă la diferența de scor pe care o echipă o poate avea la finalul meciului. De exemplu, la un meci din Euroligă, Barcelona – Panathinaikos, în care Barcelona pornește ca favorită să câștige meciul conform cotelor oferite de bookmakeri, handicap de -3,5 înseamnă că Barcelona (echipa gazdă) va câștiga la o diferență de cel puțin patru puncte. Iar la același meci, handicap +3,5, în situația dată, înseamnă că Panathinaikos nu va pierde la o diferență mai mare de 3 puncte (ceea ce include și un succes al oaspeților). Limita nu este standard și variază de la cel puțin -/+1,5 până la -/+49,5, în funcție de cât de echilibrat sau dezechilibrat se anunță meciul respectiv.

Total puncte

Total puncte este pariul în care se mizează pe numărul de puncte înscrise în meci, în total, de cele două echipe. Dacă plasăm un pariu de peste 149,5 puncte (minimum 150) la un meci Barcelona – Panathinaikos și scorul este 80-70 (150 de puncte înscrise în total), atunci pariul este considerat câștigător. Dacă totalul punctelor înscrise este sub limita impusă de pariu, atunci va fi necâștigător. Aici un rol important îl joacă statistica fiecărei echipe, stilul de joc, miza, forma de moment și multe alte aspecte.

Pauză/final

Pauză/final un alt pariu popular la meciurile de baschet este acela de a miza pe echipa care conduce la pauză și câștigătoarea meciului. Un meci de baschet este împărțit în patru sferturi de câte zece minute (timp efectiv de joc), iar la jumătatea meciului, adică la capătul primelor două sferturi, se ia o pauză atunci când este considerat rezultatul pentru pariul de tip pauză sau pauză/final. Bineînțeles că finalul îl reprezintă rezultatul înregistrat la final ca parte integrantă din pariul de tip pauză/final. Acest tip de pariu este foarte util atunci când este vorba de un meci dezechilibrat la care nu sunt oferite suficient de multe opțiuni de tip handicap și se poate opta pe pariu de pauză/final în favoarea favoritei.

Alte pariuri

Pentru meciurile de baschet se mai oferă opțiuni de a paria pe numărul de puncte pentru un jucător anume, pe rezultatul la pauză, la capătul fiecăruia dintre cele patru sferturi, număr par sau impar de puncte la pauză sau la final, total puncte echipă, prima echipă care să ajungă la un număr de puncte în meci, plus multe alte variante oferite în funcție de importanța meciului și de opțiunile alese de fiecare casă de pariuri în parte.

Case de pariuri online

Nu există casă de pariuri care să nu aibă în ofertă cele mai importante meciuri de baschet. Ca particularități, Betano, de exemplu, oferă cel mai din timp meciurile de baschet, indiferent de competiție, Superbet și Fortuna oferă cele mai multe tipuri de handicap, iar pe lista caselor de pariuri care oferă meciuri de baschet se înscriu și celelalte populare, precum Mozzart Bet, Winner, Casa pariurilor, WinMasters, 888 Sport, Unibet, Gets Bet etc.

Bonus sport: 500 RON la primele 3 depuneri
Bonus casino: până la 1200 RON și 300 rotiri
40 de lei free bet la verificarea contului!
Bonus sport 100% la prima depunere, până la 500 RON.
20 de lei free bet și până la 200% bilet asigurat
Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub
Elanul unui nou venit cu cotele unui veteran al pariurilor
100% până la 500 RON +40 free spins
100% până la 500 LEI
+ 2 pariuri gratuite

Casele de pariuri oferă din ce în ce mai multă atenție, cu o gamă variată de tipuri de pariuri pentru evenimentele majore din baschet, cum ar fi meciurile din NBA și din Euroliga de baschet. În ideea în care pentru o parte dintre jucători, pe lângă numărul de puncte, se pun la dispoziție și alte date statistice, cum ar fi recuperări, pase decisive, total aruncări de 3 puncte, intercepții, blocaje, total greșeli. Plus combinații de aceste pariuri, pentru final sau pentru sferturi în parte.

Întrebări frecvente – FAQ

Cum aleg cele mai bune pariuri din baschet?

Aici intervine rolul nostru, al celor care ne ocupăm timpul cu analiza a tot ceea ce se întâmplă în fenomenul sportiv numit baschet. Este clar că nu s-a născut parior care să nu piardă, dar important este ca rezultatul general să fie unul pozitiv și să fie balanța pe plus. Cele mai bune pariuri din baschet sunt, în general, cele de stabilirea a câștigătorului în meci, dar, în același timp, sunt ponturi de succes ce sunt oferite și ca nivel de număr de puncte, pe reprize sau pe un jucător anume.

Pot juca aceste ponturi pariuri online?

Este chiar indicat ca aceste ponturi pariuri de baschet să fie jucate online. Așa există un control mult mai mare asupra balanței, este mai ușor de pariat și, bineînțeles, există opțiunea de cash-out, care poate aduce multe beneficii pe termen lung. De asemenea, meciurile de baschet sunt expuse și live, în timp real, ceea ce aduce o variantă în plus de a paria și, implicit, de a câștiga.

Care sunt cele mai bune case de pariuri pentru baschet?

Există tot mai multe oferte din partea caselor de pariuri, așa că nu există un singur răspuns la această întrebare. Cel mai indicat este să consultați pagina noastră de sugestii de alegere a caselor de pariuri, acolo sunt expuse avantajele fiecăreia în parte. Pentru meciuri de baschet, în funcție de interes, sunt câteva case de pariuri care se departajează. Pe de o parte, Superbet oferă limite mai multe la handicap și total puncte, indiferent de natura meciului, pe când Betano include în oferta sa cel mai devreme meciurile de baschet.

La ce cost vin aceste ponturi pariuri baschet?

Singurul cost pe care îl are un cititor al echipei pariez-online este acela al încrederii oferite pentru a parcurge informațiile publicate de noi. Costul propriu-zis nu există, altfel spus este totul GRATUIT. Iar pe zona de baschet chiar dacă nu vom publica zi de zi va fi tocmai pentru că ne dorim să propunem acele pariuri care să aibă încredere mare de câștig. Important, până la urmă, atât pentru noi cât și pentru cititori, este să avem o rată cât mai mare de câștig. Iar pentru asta e nevoie de încredere și răbdare, pentru ca apoi să putem culege roadele muncii noastre. Nu orice pasionat de pariuri sportive are timpul și informațiile necesare să parcurgă toți pași importanți pe care trebuie să îi ai în calcul înaintea plasării unui pariu.

Există pariuri sigure de baschet?

Pariul sigur nu s-a inventat încă, pentru că altfel n-ar mai exista industria. Sigur, și poate nici atunci, înseamnă un meci prefabricat, ceea ce este complet ilegal pentru toți cei implicați. Așa că singurul aspect de care ne putem ocupa este să fie meciuri de baschet cu grad de încredere extrem de ridicat, tocmai pentru a avea câștig de cauză. Interesul nostru este să avem cât mai mulți cititori, iar cititorii ne sunt alături doar dacă avem rezultate bune pe zona de ponturi pariuri.

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status