Biletul zilei de astăzi

Biletul zilei reprezintă una din cele mai populare opțiuni la pariuri sportive și este de regulă compus din ponturi pariuri considerate cât mai sigure pentru o rată de succes cât mai mare. Echipa pariez-online.ro face eforturi susținute pentru a vă aduce săptămânat biletul zilei fotbal, biletul zilei tenis și biletul zilei baschet în măsura în care oferta de meciuri fotbal, meciuri tenis sau meciuri baschet ne permit compunerea acestor bilete doar cu ponturi sigure.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Ultimele bilete pariuri

Sâmbăta aceasta avem parte de multe meciuri interesante, dar totodată predictibile, lucru ce prezintă oportunități excelente pentru ...
15-04-2023
Weekend-ul acesta ne-a delectat cu partide care mai de care din marile campionate ale Europei, iar duminică ...
02-04-2023
Am avut parte de o pauză competițională datorată preliminariilor pentru Euro 2024, iar meciurile naționalelor nu au ...
31-03-2023
Competițiile de baschet se apropie cu pași repezi de fazele finale, iar fiecare echipă încearcă să-și creeze ...
30-03-2023

Ce este biletul zilei?

Biletul zilei este un tip de pariu foarte apreciat de iubitorii pariurilor sportive din România și este compus în mare parte din doar câteva evenimente sportive care prezintă siguranță mare. Modul prin care tipsterii noștri aleg evenimentele pentru biletul zilei ține foarte mult de cunoștințele lor aprofundate pe fiecare ramură a sportului în care excelează, iar ponturile sunt alese pe baza unei analize detaliate a fiecărui eveniment.

De asemenea, fiecare tipster din echipa noastră are experiență vastă la pariuri, lucru ce îi ajută foarte mult în alegerea ponturilor sigure cu care este compus biletul zilei. Spre exemplu, în cazul în care avem parte de evenimente cu rezultat foarte greu de intuit, experiența tipsterilor noștri intră în joc și vor miza pe pariuri de tipul „handicap”, „număr de cornere” sau chiar „șansă dublă”, care ne permit să acordăm pronosticuri mult mai sigure și cu pontențial mare de profit la pariuri din sport, indiferent de surprizele întâmpinate la evenimentul selectat.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Cum aleg biletul zilei?

Nimic nu e mai simplu decât compunerea unui astfel de bilet. În primul rând trebuie să știm ce presupune un astfel de bilet.

Biletul zilei este format de regulă din 2, 3, 4 sau chiar mai multe evenimente sportive, iar cumulat va avea cota mai mare decât biletul de tip cota 2. Marea majoritate a pariorilor caută ponturi fotbal care adunate să formeze biletul zilei cu cota 3. Și evident, nu trebuie să rămânem doar la fotbal; la fel de productive și sigure pot fi oricare dintre ponturi tenis sau ponturi baschet, atâta timă cât o analiză amănunțită a evenimentului este oferită sau cunoașteți în detaliu echipa pe care doriți să pariați.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Orice fel de pronosticuri fotbal nu sunt lipsite de surprize, iar de cele mai multe ori e bine să le mixăm cu pronosticuri tenis sau pronosticuri baschet, pentru a reduce cât de mult riscul în pariuri.

Biletul zilei Superbet, Betano, Casa Pariurilor etc.

Este evident faptul că unele case de pariuri vor oferi cote mai mari pentru un anume eveniment, însă nu este cazul să generalizăm acest lucru când vine vorba despre biletul zilei.

În primul rând trebuie să înțelegem faptul că biletul zilei este compus din 2 sau mai multe evenimente sportive cu cotă relativ redusă, ținând cont de siguranța pontului, așadar pentru fiecare pont în parte cotele pot fi mai avantajoase la diferite case de pariuri. Înainte de a compara diverse case de pariuri, e bine să ne hotărâm care evenimente dorim să le jucăm la pariuri sportive și doar după selectarea acestor evenimente să căutăm cotele cele mai avantajoase.

100% până la
500 de lei
la prima depunere
4.8
100% Pariu fără risc, până la 300 RON + 150 runde la Burning Hot
5.0
Până la
1750 lei
la primele trei depuneri
5.0
Free bet 20 RON
200% până la 400 RON bilet asigurat
Cote mărite și bilete asigurate periodic pentru evenimentele importante.
4.8
101% + 105 RON free bet!
4.8

Biletul zilei azi va fi compus din evenimente sportive ce prezintă maximă siguranță, iar după ce am selectat meciurile de pe bilet, e bine să comparăm 2 sau 3 case de pariuri pentru a vedea care dintre acestea oferă cea mai avantajoasă cotă totală a biletului.

De multe ori ați observat probabil biletul zilei Superbet sau biletul zilei Betano oferit de echipa noastră, iar acest lucru se datorează cotelor ceva mai avantajoase prezentate de bookmaker-ul respectiv. De asemenea, un alt factor poate fi responsabil pentru alegerea făcută, anume tipul de pariu plasat.

Siguranță sau încredere

Nu sunt puține cazurile când avem parte de evenimente unde nu putem fi siguri pe rezultat final, dar suntem destul de încrezători pe șansă dublă și număr de goluri marcate în meci (spre exemplu: 1X & Peste 1.5 goluri). Problema cu care ne confruntăm este că nu toate casele de pariuri au o ofertă atât de diversificată în opțiunile de pariere ofertie publicului larg, așadar trebuie să ne rezumăm la un număr ușor mai restrâns de bookmakeri când compunem biletul zilei. Datorită acestui fapt ne-am afiliat doar cu cele mai tari case de pariuri din România ce vă oferă atât opțiuni vaste pentru pariuri sportive cât și bonus pariuri de neegalat ce îți permit să parieză fără risc. Pentru mai multe detalii dar și pentru a accesa cele mai tari bonusuri, consultă pagina noastră cu case de pariuri online.

Biletul zilei pariuri sportive – Ce sporturi aleg?

Când vine vorba despre sporturi pentru biletul zilei, gama de evenimente și ponturi este într-adevăr una foarte largă, ceea ce te poate induce în eroare în căutarea ponturilor câștigătoare. Dar dacă ești iubitor și cunoscător de sport, și nu ne referim doar la fotbal, ci la orice fel de sport, îți poți crea cele mai bune șanse de câștig cu biletul zilei compus cu cele mai sigure ponturi. Când fotbalul are ofertă mai limitată, e posibil să ne salveze tenisul sau chiar baschetul. Însă ce e de făcut dacă nu cunoști aceste sporturi?

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Cheia e să te lași pe mână experților din echipa pariez-online.ro. Nimic nu e mai sigur decât să asculți sfatul unor persoane ce-și dedică viața sportului și care fac eforturi nebănuite pentru a-ți aduce cele mai bune ponturi pariuri azi din sport pentru biletul zilei câștigător.

E doar o recomandare!

Atenție! Nimeni nu spune să nu pariezi pe pontul pe care ești cel mai încrezător și care poate nu se află în lista noastră de recomandări. Fiecare persoană cunoaște foarte bine o anumită echipă sau un sport nișă, iar dacă se întâmplă să fii foarte sigur pe un eveniment sportiv ce nu este recomandat de noi, mizează cu încredere pe ceea ce știi tu să fie cât de sigur.

Un alt pont ce crește gradul de siguranță în pariurile pe biletul zilei este combinarea evenimentelor din diferite sporturi. Da, ai citit corect, nu e necesar să rămâi focusat doar pe meciuri fotbal sau doar pe meciuri baschet. Combină cele două cu unul sau mai multe meciuri tenis spre exemplu dacă sunt ponturi foarte bune și compune biletul zilei cu evenimente combinate din diferite sporturi astfel încât rezultatul să fie câștigător!

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Și ca un ultim pont, de ce să nu te inspiri de pe biletul de tip cota 2? Se poate ca acolo să avem cele mai sigure propuneri pentru ziua respectivă, iar evenimentele selectate pentru acel pariu nu sunt „fixate” pe un singur bilet. Ele pot fi utilizate exact în modul în care tu dorești să obții un bilet cât se poate de sigur și cu profit potențial ce te va mulțumi. Dar nu uita, cota 2 fotbal nu este singura noastră propunere; aruncă o privire și asupra cota 2 tenis și cota 2 baschet pentru șanse de reușită cât mai mari la pariuri sportive!

Biletul zilei – bonus prima depunere

Cele mai bune case de pariuri din România precum Superbet, Betano, Winmasters, Netbet, Casa Pariurilor etc. oferă cele mai atractive bonusuri pentru prima depunere sau bonusuri de loialitate celor ce le sunt înscriși. Oare ne împiedică acest bonus să compunem biletul zilei?

Nici vorbă! Biletul zilei poate fi compus utilizând acel bonus de prima depunere, dar avem și opțiunea de a nu utiliza bonusul pentru bilete pariuri.

Top bonusuri

100% până la 500 de lei la prima depunere
Un brand consacrat, internațional, de încredere
Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub
20 de lei free bet și până la 200% bilet asigurat

Cu toate că bonusul pentru prima depunere reprezintă un mare ajutor și ne scutește teoretic de riscul de a pierde bani pe un pariu până într-o anumită sumă, poate să ne și încurce în același timp, deoarece de regulă orice sumă câștigată prin utilizarea bonusului de prima depunere trebuie rulat din nou pentru a putea efectua retrageri. Cu toate acestea, sfatul nostru este să folosiți bonusul pe orice eveniment sportiv sau chiar și pe biletul zilei, deoarece în cazul în care meciul sau biletul sunt necâștigătoare, practic nu pierdeți nimic.

FAQ – Întrebări și Răspunsuri despre Biletul zilei

De ce să mă las pe mâna experților?

Pe lângă analiza detaliată efectuată de tipsterii noștri a fiecărui eveniment de pe biletul compus, intervin și cunoștințele aprofundate legate fenomene mai puțin cunoscute de publicul larg (forma echipei, jucători accidentați, condițiile din teren, performanța individuală a jucătorilor unei echipe etc.). Toate aceste lucruri sunt luate în considerare de experți a căror datorie este să analizeze aceste detalii și să ne ducă spre câștig în pariuri sportive.

Ce cotă trebuie să aibă biletul zilei?

Cota este ceva mai puțin importantă. De regulă biletul zilei va fi peste cota 2 și se va situa undeva aproape de cota 3 sau chiar peste. Evident, cu cât vom crește mai mult cota biletului și vom miza pe mai multe ponturi, riscul de a pierde biletul crește și el.

Care ponturi sunt sigure pentru biletul zilei?

Nimeni nu-ți poate garanta vreodată un bilet câștigător, iar dacă vor exista situații în care câștigul ți se va promite – îndepărtează-te cât mai mult de astfel de oameni – cu siguranță te mint sau caută să te înșele. Când vine vorba de orice fel de pronosticuri și mai ales pe predicții fotbal, consultă oferta specialiștilor noștri și vei reuși să reduci riscul în pariuri semnificativ. Ponturile cele mai sigure sunt cele pe care le cunoști bine și cele pe care analiștii noștri ți le descriu în detaliu.

Ce fel de recomandări găsesc pentru biletul zilei?

Echipa noastră este foarte diversă și avem experți din toate domeniile sportului. Ne focusăm atenția spre sportul rege întrucât este cel mai urmărit și apreciat sport de iubitorii de pariuri sportive, însă pe lângă biletul zilei fotbal, oferim biletul zilei tenis și biletul zilei baschet, în măsura în care avem suficiente evenimente din aceste sporturi pentru a le compune  cu ponturi sigure.

Ce alte opțiuni mai am pentru pariuri sportive?

Pe site-ul nostru www.pariez-online.ro vei avea de unde alege! Avem ponturi fotbal zilnice pentru tine sub forma avancronicilor, dar și ponturi tenis și ponturi baschet, cu analiză detaliată oferită de analiștii noștri. Pe lângă acestea, propunem o listă zilnică cu ponturi 1×2, dar și cota 2 fotbal, cota 2 tenisși cota 2 baschet. Nu te-ai convins? Intră pe toate paginile site-ului nostru pentru a vedea ce alte surprize te mai așteaptă!

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status