Home » Fortuna
Puncte tari
 • Cote foarte bune;
 • Depunere minimă 10 RON;
 • Metode multiple de plată;
 • Serviciu de relații cu clienții de calitate;
Puncte slabe
 • Bonus de bun venit destul de mic, acordat în două tranșe

Fortuna (cu varianta online numită uneori „eFortuna”, după adresa siteului) și este un operator care funcționează în mediul online datorită licenței L1160665W000326, acordate de ONJN (Oficiul Național de Jocuri de Noroc), și valabilă până la data de 31.08.2026. Dar Fortuna nu este o casă de pariuri străină de acest domeniu. A luat naștere în 1990, în Cehia, și are, așadar, o vechime de trei decenii. Fortuna a intrat pe piața din România din 2015, devenind unul dintre operatorii recunoscuți atât pentru rețeaua de agenții stradale, cât și în mediul online.

Reclamele Fortuna apar destul de destul la TV (și nu numai). Până la urmă, să nu uitam că vorbim despre sponsorul oficial al naționalei de fotbal a României. E normal ca Fortuna să aibă o popularitate ridicată printre pariori. Toată lumea laudă cotele de pe site, dar și oferta vastă. Rar am văzut pe social media (facebook, instagram sau tik-tok) să existe critici la adresa acestui operator.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Bonusuri Fortuna

Fortuna oferă jucătorilor săi online o serie de bonusuri încă de la deschiderea contului.

Bonus de bun venit

Bonus de bun venit Fortuna

Vor fi multe cuvinte de laudă la adresa celor de la Fortuna, dar nu legate și de bonusul de bun venit. Acesta constă în 100% până la 500 RON, ceea ce în sine nu e extraordinar (sunt alte case de pariuri cu promoții mai puternice), însă Fortuna a adăugat și câteva condiții neobișnuite. Pe care le-a înăsprit de-a lungul timpului. Cota minimă era la un moment dat de 1.5, iar rulajul de 6x. Dar probabil faptul că bonusul e împărțit în două tranșe ne frapează cel mai mult.

 • Bonusul trebuie activat (acceptat) în termen de 3 zile.
 • În maximum 3 zile de la activarea bonusului trebuie efectuată prima depunere. Valoarea acesteia este valoarea bonusului pe care jucătorul îl va primi după îndeplinirea cerințelor de rulare de 10X valoarea primei depuneri.
 • Rulajul trebuie făcut în maximum 14 zile de la efectuarea primei depuneri, la oricare dintre evenimentele sportive din oferta Fortuna, și la o cotă minimă pe bilet de 1.9.
 • Pentru că rulajul să fie contorizat la bonus, evenimentul pe care ai pariat trebuie să fie validat.
 • După îndeplinirea a 50% din rulaj, jucătorul vă primi 50% din valoarea bonusului. La îndeplinirea a 100% din rulaj, clientul primește restul de bonus, până la 100%. Suma bonus astfel primită trebuie rulată minimum o dată înainte de a fi retrasă.
 • Rulajul poate fi făcut atât la meciurile live cât și la cele pre-match.

Pariu fără risc

Fortuna este un operator care pune accept pe acest tip de bonus. Un pariu fără risc înseamnă că tu plasezi biletul din banii tăi, iar dacă biletul este necâștigător, Fortuna îți returnează din suma până la o anumită miză. Din câte am observat noi, sunt pariuri obișnuite de 25 RON sau 50 RON, dar cu accent personalizat. Adică frecvența acordării lor depinde de fiecare cont în parte.

Pe urmă mai este Pariul fără Risc pentru Bet Builder. Acesta este acordat în weekend, la depuneri de minimum 30 RON. Valoarea pariului fără risc este de 30 RON și poate fi utilizat doar la partidele care au opțiunea de Bet Builder. Adică să-ți construiești singur pariul. Poți combina până la 10 pronosticuri (șuturi, șuturi pe poartă, cornere, pase etc.), dar cota trebuie să fie de minimum 2.50 pentru a beneficia de promoție.

Bonus de reîncărcare

Cu cât te joci și depui mai mulți, cu atât cresc și șansele să primești frecvent oferte de reîncărcare pe Fortuna. Valoarea bonusului nu e universală, dar am observat că gravitează între 100 RON – 300 RON. Bonusul e acordat la următoarea ta depunere, însă e necesar să accepți oferta. Altfel nu se ia în considerare.

În plus, nu primești banii direct. Ideea de rulaj este că trebuie să-l efectuezi din fondurile proprii. De cele mai multe ori, factorul de multiplicare este de 6x. În traducere, primești un bonus de reîncărcare de 100% până la 200 RON. Trebuie să accepți bonusul, să rulezi 6 x 200 RON = 1.200 RON din fonduri reale, iar la sfârșit primești bonusul de 200 RON, tot în bani reali, pe care îi poți retrage. Asta este și marele avantaj al acestor bonusuri de reîncărcare de la Fortuna.

Cum deschid cont la Fortuna?

Deschidere cont Fortuna

Datele pe care trebuie să le furnizezi operatorului sunt cele obișnuite:

 • email (confirmare email)
 • nume utilizator, parolă (confirmare parolă)
 • prenume, nume
 • adresă, oraș
 • CNP, sex, data nașterii
 • număr de telefonul
 • tipul de bonus dorit
 • acceptul termenilor și condițiilor

Datele de mai sus trebuie completate pe formularul care îți vă apărea atunci când apeși pe butonul de “Înregistrare”, vizibil în partea dreapta-sus a ecranului. E obligatoriu să completezi cu date reale, care să îți aparțină. De ce spunem asta? Pentru că, în termen de 30 de zile de la înregistrare, trebuie să trimiți o copie după un act de identitate. Copia de buletin merge perfect și o poți încărca accesând Contul Meu » Setări » Verificarea identității. Va urma și un extras de cont bancar/o factură de utilități și copii după card de credit (sau după metodele folosite la depunere).

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Ce metode de plată sunt disponibile la Fortuna?

Metode de plată disponibile la Fortuna sunt, în principiu, cele obișnuite. Un neajuns al casei de pariuri este lipsa transferului bancar dintre metodele de depunere disponibile.

Metode de plată

Card de credit/debit

Poți începe prin a depune pe Fortuna cu un card de credit Visa sau Mastercard. Depunerea minimă este de 20 RON, în timp ce depozitul maxim acceptat e de 20.000 RON. Sunt acceptate și cardurile Revolut.

Pentru a retrage, poți să folosești același card pe care l-ai utilizat și la depunere. De fapt, e obligatoriu să fi folosit pentru depunere cardul pe care vrei să-l utilizezi la retragere. Chit că nu este ultimul card de pe care ai făcut un depozit. Retragerea minimă e de 50 RON, pentru ca suma maximă pe care poți să o scoți să fie de 45.000 RON.

Paysafecard

Depunerile prin Paysafecard se fac foarte ușor. Trebuie doar să-ți procuri un cod PIN de la orice terminal SelfPay, iar apoi să-l încarci în contul de pariuri. Limitele nu sunt diferite față de cardul de credit, pentru că un depozit minim e de 20 RON, iar depunerea maximă ajunge la 20.000 RON.

Deși sunt case de pariuri care te lasă să și retragi în Paysafe, Fortuna nu se numără printre ele. Așadar, doar depunerile sunt valabile prin această metodă de plată.

Skrill

Un portofel electronic folosit foarte des de pariori. Asta pentru că nu necesită să mai înregistrezi un card de credit. Îl poți alimenta din alte surse, pentru ca apoi să-l folosești direct pentru a depune în contul de pariuri. La Fortuna, limita minimă de depunere e de 25 RON. Poți băga fonduri până la 10.000 RON din contul Skrill.

În ceea ce privește retragerile, ai o retragere minimă de 50 RON. Limita maximă e setată de Fortuna la 10.000 RON.

Neteller

Tot un e-wallet, aproape identic cu Skrill. La fel, nu ai nevoie de un card de credit pentru a-l alimenta. E o modalitate de plată general validă la casele de pariuri, nu doar la Fortuna. Limitele de depunere sunt identice cu Skrill, 25 RON – 10.000 RON.

Evident, nici limitele pentru retragere nu aveau cum să fie altfel. Ai posibilitatea să retragi minimum 50 RON, pentru ca retragerea maximă să atingă 10.000 RON.

Depuneri și retrageri prin agențiile Fortuna

Te duci în oricare agenție Fortuna din țară, la casierie, și depui ce sumă dorești tu, cuprinsă între 10 RON și 45.000 RON. Pentru retragere, vei avea aceleași limite. Precum observi, depunerile/retragerile prin agenție au cele mai favorabile limite. Prin urmare, depunerea minimă de pe Fortuna, 10 RON, e realizată doar prin această metodă.

Transfer bancar

Această metodă e folosită doar pentru retrageri, nu și pentru depuneri. Dacă ai folosit paysafecard la depozit, atunci poți utiliza transferul bancar pentru retragere. Poți selecta o retragere cuprinsă oriunde între 50 RON și 45.000 RON.

Cât de rapide sunt depunerile și retragerile la Fortuna?

Indiferent de metoda pe care o alegi pentru depunere, banii vor fi disponibili instant în contul tău. Chiar și prin agenție, nu ai de așteptat deloc pentru a plasa primul bilet. La retragere putem să discutăm despre cât trebuie să agonizezi după bani. Dacă retragi prin Skrill/Neteller sau card Revolut, banii îți intră imediat după aprobare. Procedura care nu durează mai mult de trei-patru ore, dacă ai toate documentele verificare și ai mai făcut cel puțin o retragere în prealabil. Pentru alt card, s-ar putea să dureze o zi lucrătoare. Depinde de banca la care ai cardul.

La transferul bancar durează cel mai mult, undeva la două-trei zile lucrătoare.

Calitatea cotelor la Fortuna

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Fortuna are cote excepționale pentru absolut toate sporturile, dar dacă vrei cote mărite, atunci trebuie să accesezi secțiunea Oferta Plus, cu cote mărite în funcție de numărul evenimentelor pe care le adaugi pe bilet. Așadar, cu cât pui mai multe partide, cu atât cota acelui eveniment va fi mai mare.

Cel mai important meci al zilei trebuie să se afle pe biletele pariorilor. La asta s-a gândit și Fortuna, cu rubrica “Meciul Zilei”, unde găsești evenimentul de top din fiecare sport important din ziua respectivă. Și nu oricum, ci cu cote mai mari pentru 1×2.

cote fortuna

Odds Booster este o funcție pentru toți iubitorii de pariuri care nu se pot hotărî pe care favorită să mizeze. La Fortuna, găsești combinația potrivită la cea mai bună cotă totală de pe piață. Singura parte proastă e că operatorul stabilește selecția, dar de cele mai multe ori sunt partide pe care sigur nu le-ai ocoli.

Spuneam la bonusuri despre Bet Builder, cum că este o funcție prioritară în acest moment pentru Fortuna. Cele mai importante partide (nu doar de fotbal) au această funcție în dreptul lor. Ea te ajută să combini până la 10 pronosticuri pentru un singur meci, cu o selecție vastă la dispoziție. De exemplu, la alte case de pariuri nu poți combina “șuturi” cu “șuturi pe poartă” la același eveniment. Cu Bet Builder la Fortuna, acest lucru e posibil.

Piețe disponibile și sporturi acoperite

În mod clar, Fortuna are în țintar evenimente din cele mai importante sporturi. Discutăm despre un operator licențiat de top. Dar pe noi ne interesează în mod deosebit sporturile pe care poate nici nu le vedem într-o zi plină cu partide de fotbal. Cum ar fi șah, tenis de masă sau fotbal australian. Fortuna are destule meciuri la aceste secțiuni.

Ne-a uimit și categoria de eSports de pe site. Sporturile electronice sunt împărțite individual în meniu. Astfel, pe partea stânga a ecranului, vei vedea DotA 2, Valorant, sau CS: GO. Fortuna acoperă cele mai importante competiții eSports.

Dacă ești un “crypto bro”, trebuie neapărat să vezi și secțiunea “Financiare” de pe Fortuna. Nu ținem minte o altă casă de pariuri cu această posibilitate, de a miza pe cursul Bitcoin. Poți să mai cauți inspirație și la altă secțiune non-sport, cea de politică. Mizează pe cine va fi următorul președinte al SUA.

Experiență online pe efortuna.ro

Un site bun este acela pe care poți să-l parcurgi în mod intuitiv atunci când ești prima oară pe el. Iar la Fortuna lucrurile chiar stau foarte simplu. Ai sporturile disponibile în partea stânga, alături de câteva funcții de pariuri (Oferta Plus, Odds Booster), iar pe partea centrală ai cele mai tari promoții de la Fortuna, cât și analize la cele mai importante evenimente.

Pentru design, Fortuna folosește două culori mari și late: galben și negru. Pronosticurile sunt scrise cu alt pe fond negru, pentru ca jucătorul să nu aibă probleme în a le citi, indiferent de calitatea ecranului de pe care se uită.

Aplicație mobilă Fortuna

Aplicația mobilă a celor de la Fortuna este destinată atât utilizatorilor de Android, cât și celor de produse Apple. Totul e foarte simplu. Cei cu Android descarcă app-ul de pe site, în timp ce ceilalți găsesc aplicația în Apple Store. Rămân aceleași funcții disponibile indiferent de variantă.

Dar cât de bun e app-ul Fortuna? Ei bine, se mișcă genial, foarte rapid, iar utilizatorii dispun de statistici în timp real, de Touch ID pentru a se loga doar cu amprenta ori de opțiunea de pariu instant, pentru a plasa biletul din doar două mișcări.

Pariuri live / streaming live

Sunt câteva piețe interesante la live pe Fortuna. În primul rând, poți miza pe total faulturi sau șuturi pe poartă la câteva partide importante, din fiecare etapă de Premier League, La Liga sau Bundesliga. Ai și piețe pe cartonașe la partidele din Liga I, aspect foarte important.

Dar Fortuna e o casă de pariuri genială pe hochei. La meciurile din NHL poți miza pe minutele de eliminare, pariu pe care nu l-am mai văzut la mai mult de două case de pariuri licențiate din România.

Secțiunea de pariuri live se mișcă decent în majoritatea timpului, dar vei observa un anumit delay în zilele cu multe evenimente. În dreptul fiecărui sport, din meniul din stânga, vei vedea câte meciuri sunt în desfășurare și din ce competiții fac parte.

Sunt peste 140.000 de transmisiuni live pe an la Fortuna, inclusiv din competiții importante de fotbal, precum Liga I, Bundesliga ori Serie A. Turnee de tenis sau competiții de baschet sunt și ele transmise în direct pe streamul Fortuna. Trebuie să ai bani în cont sau să fi plasat un pariu recent pentru a avea acces la această funcție.

Games și Casino Fortuna

Sunt două secțiuni separate la Fortuna, dar la ambele vei găsi jocuri, sloturi și jocuri de masă. Toate de la provideri de renume, precum Pragmatic Play, EGT, Relax Gaming sau Play’n Go. În plus, la Fortuna vei găsi, în mod exclusiv, jocuri de la producătorul Galaxsys. Ai de încercat titluri ca Penalty, Rocketon ori Sic Bo. Îți recomandăm să intri mai întâi pe varianta demo, pentru a te obișnui cu jocurile. Nu sunt sloturi și s-ar putea să te deruteze la prima încercare.

Cum ești un pasionat de sport, e și normal să învârți de role la sloturile care abordează această tematică. La Fortuna sunt o grămada, precum Football Rules, Golden Tour sau Golden Games.

Aviator este un joc bazat pe coeficient care a prins rapid la public. Dar Fortuna nu s-a mulțumit doar cu acest joc, ci ți-a adus și JetX. Regulile sunt aceleași, grafica fiind puțin diferită.

Ai 21 de jocuri de masă, care includ ruletă, blackjack, baccarat, cât și hold’em. Mizele la aceste jocuri sunt, de regulă, destul de mici și poți chiar să le încerci în varianta demo.

Live Casino

Cazinou live efortuna.ro

Un live casino cu dealeri profesioniști e o trăsătura obligatorie a unui cazino de top. Iar Fortuna îndeplinește toate condițiile pentru a primi acest titlu. Pe site, în secțiunea de live casino, vei găsi 15 mese în total, de ruletă, baccarat și blackjack. Din păcate, o singură masă de baccarat e disponibilă cu dealer real, iar aceea e de tip VIP, cu o miză minimă de 50 RON.

Poți însă să te joci pe mize mai accesibile la ruletă sau blackjack. Pentru ruletă, poți plasa un pariu minim de 0.50 RON, în timp ce unele mese de blackjack au o miză minimă de doar 5 RON.

Loto

Extrageri la orice oră din zi și din noapte cu loteriile internaționale de pe Fortuna. Poți plasa numerele tale norocoase la Polonia Keno, Grecia Kino ori Slovacia Keno. Ai posibilitatea să mizezi și la 30 de loterii din Statele Unite ale Americii.

Lucky Six Virtuale

Lucky Six Virtuale, sporturi și loterii

O combinație între loterii online și sporturi virtuale, această secțiune este una deosebit de dinamică. Câștigurile pot veni foarte rapid, dar la fel se poate întâmpla și cu pierderile. Dacă îți vei gestiona bugetul bine, vei vedea că poți să te distrezi la maxim. Lucky Six, Lucky X și Next 6, dar și meciuri de fotbal, curse de cai, curse de câini, curse auto și curse moto stau la dispoziția ta.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Rețea de agenții stradale Fortuna

Atunci când a preluat agențiile stradale PublicWin, Fortuna și-a trecut în repertoriu peste 600 de locații. Astăzi sunt peste 800 de agenții Fortuna, întinse în toată țara. Jocurile de păcănele sunt extrem de populare în aceste locații, jackpoturile venind la ordinea zilei. Oferta de pariuri rămâne, în principiu, aceeași. Doar mici modificări.

Suport tehnic, relații cu clienții

Atunci când ai nevoie de ajutor, îl poți primi de la departamentul de suport clienți. Acesta poate fi contactat prin trei metode:

 • Număr telefon: +4031.423.15.00
 • Live chat: 10:00 – 22:00
 • email: contact@efortuna.ro

Dacă live chat-ul ar fi fost disponibil non-stop, atunci suportul tehnic de la Fortuna ar fi fost de 10/10. Totuși, trebuie să precizam că operatorii găsesc foarte rapid soluțiile și ți le prezintă într-un mod plăcut, profesionist.

Fortuna Details

Furnizori software:
Limite retragere:
Licență:
Moneda:
Dispozitive:
Proprietar:
Fondată:
Fortuna
4.8/5
Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status