Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2022 Qatar

Iată-ne ajunși la momentul „zero”, momentul mult așteptat: începe Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2022 din Qatar. După lungi așteptări și multe semne de întrebare cu privire la posibilitatea găzduirii cupei mondiale în plin sezon competițional al marilor campionate din Europa și din lume, dar și din punct de vedere al restricțiilor datorate pandemiei, întrucât totul era ușor incert acum câteva luni, putem răsufla ușurați și în sfârșit să ne bucurăm de fotbal începând cu data de 20 noiembrie.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Despre Campionatul Mondial ediția 2022

Acest campionat mondial este cu totul și cu totul diferit de celelalte din istorie și doboară recorduri prin anumite aspecte unice. În primul rând este primul campionat mondial de fotbal din istorie ce se va ține în Orientul Mijlociu și prima competiție fotbalistică majoră găzduită de o țară arabă.

Și cum arabii nu fac lucrurile pe jumătate, au investit miliarde de dolari în cele mai moderne stadioane care sunt și „eco-friendly”, deci nu dăunează mediului înconjurător. Acest lucru este foarte important deoarece toate stadioanele și centrele de antrenament, precum și zonele pentru fani sunt amenajate cu sisteme moderne de aer condiționat ce reduc temperatura până la 20 de grade celsius, așadar faptul că aceste sisteme sunt ecologice și nu dăunează mediului a reușit să mulțumească enorm participanții.

De asemenea cupa mondială din Qatar va intra în istoria campionatelor mondiale ca fiind primul campionat mondial găzduit de o țară din emisfera nordică ce nu se ține pe timp de vară. Faptul că acest turneu final nu este programat la finalul sezonului competițional al campionatelor interne, deci jucătorii sunt cel puțin teoretic mult mai apți, ne face să credem că spectacolul va fi la cote înalte.

Va fi un terneu final la cel mai înalt nivel din toate punctele de vedere, iar răbdarea noastră pentru ziua de 20 noiembrie scade cu fiecare minut.

Pariază pe meciurile Campionatului Mondial la partenerii noștri

Bonus sport: 500 RON la primele 3 depuneri
Bonus casino: până la 1200 RON și 300 rotiri
40 de lei free bet la verificarea contului!
Bonus sport 100% la prima depunere, până la 500 RON.
20 de lei free bet și până la 200% bilet asigurat
Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub
Elanul unui nou venit cu cotele unui veteran al pariurilor
100% până la 500 RON +40 free spins
100% până la 500 LEI
+ 2 pariuri gratuite

Meciurile zilei la Campionatul Mondial 2022

Pariază cel puțin 20 de lei pe oricare meci din SuperMondial la Superbet și primești
un free bet de 22 de lei!

 

Iată-ne ajunși la momentul culminant al Campionatului Mondial FIFA 2022 Qatar – marea finală; marele spectacol! După ...
16-12-2022
Iată că am ajuns aproape de finalul acestei ediții a Campionatului Mondial FIFA care s-a desfășurat în ...
16-12-2022
Ne întoarcem atenția pentru ultimele zvâcniri de meciuri de la Cupa Mondială, dar, totodată, cele mai importante, ...
12-12-2022
Argentina, a doua favorită la câștigarea turneului final o va întâlni în prima semifinală a Cupei Mondiale ...
12-12-2022
Turneul final din Qatar a ajuns la faza sferturilor de finală, iar după două zile de pauză ...
09-12-2022
Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar pare să candideze pentru un loc în istorie în ceea ce privește ...
08-12-2022
Încet dar sigur, ne apropiem de o nouă finală a unui Campionat Mondial. Primul sfert de finală ...
08-12-2022
În prima zi a sferturilor de finală, fază în care au mai rămas cele mai bune opt ...
07-12-2022

Mai multe avancronici Campionatul Mondial 2022 >>

Fazele Campionatul Mondial

Faza grupelor

Campionatul mondial de fotbal este cunoscut în general pentru faptul că are 8 grupe cu naționale de fotbal puternice, iar spre deosebire de campionatul European unde se încearcă variante cu cât mai multe echipe indiferent de cât de slab cotate sunt, la campionatul mondial ajung doar cei mai buni dintre cei mai buni.

Campionatul mondial din Qatar nu face excepție și avem parte de multe grupe unde orice este posibil și suntem siguri că și unele naționale ceva mai slab cotate vor produce surprize și vor pune în dificultate favoritele la calificare.

Cea mai dificilă grupă va fi grupa E cu Spania, Germania, Japonia și Costa Rica, însă și grupa B cu Anglia, Țara Galilor, SUA și Iran poate avea surprize. Acest campionat mondial aduce și o ultimă apariție la un turneu final pentru Cristiano Ronaldo, iar reprezentativa Portugaliei va Ghana, Uruguay și Koreea de Sud în grupa H, iar dacă se vor produce anumite surprize s-ar putea să-l vedem pe Ronaldo jucând ultima oară la campionatul mondial în meciurile din faza grupelor.

Tot o ultimă apariție la campionatul mondial este și pentru Lionel Messi, care va încerca să ajute naționala Argentinei să treacă cu bine de grupa C și potențial să câștige acest campionat mondial.

Cele mai noi detalii și evoluția grupelor pot fi urmărite în pe acest site în tabelul de mai jos, care va fi actualizat la minut!

Clasament faza grupelor Campionatul Mondial 2022

Bineînțeles prima fază a competiției este faza grupelor la orice campionat mondial, iar entuziasmul de la începutul oricărui turneu final îi ambiționează pe fani să urmărească meciuri ce nu sunt atât de interesante precum fazele mai avansate ale competiției.

Cu toate acestea, faza grupelor prezintă câteva meciuri mult așteptate de fanii fotbalului din întreaga lume, ce vor fi urmărite cu mult interes. Meciurile marilor favorite precum Brazilia, Franța, Anglia, Germania, Spania vor fi urmărite atât de fani cât și de analiști și experți ai fotbalului ce fac predicții pentru campionatul mondia, și vor urmări fiecare tactică folosită de aceste echipe și forma jucătorilor de care dispun acestea, pentru a prezice cu acuratețe cât mai mare cine va câștiga mondialul din Qatar.

Fazele eliminatorii

Odată cu venirea lunii decembrie va începe și faza optimilor de finală ce se vor disputa între 3 și 6 decembrie. Lucrurile vor evolua foarte rapid iar timpul de odihnă nu va fi foarte lung, deoarece între 9 și 10 decembrie vom asista la faza sferturilor, iar semifinalele se vor juca pe 13 și 14 decembrie.

Cele mai bune echipe din turneu se vor înfrunta vor avea timp suficient de refacere și se vor înfrunta pe data de 18 decembrie la ora 17:00, iar o echipa va fi încoronată drept campioana lumii la finalul acelui meci.

600 RON Pachet de bun venit sport!
100% până la 500 de lei la prima depunere
Rețea offline și prezență online cu cote atractive
Un brand consacrat, internațional, de încredere
Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub
Elanul unui nou venit cu cotele unui veteran al pariurilor
Bonus de bun venit generos, cote bune, retrageri rapide
600 RON bonus de bun venit pe primele 3 depuneri

Cele mai așteptate meciuri la Cupa Mondială

Cu toate că încă nu s-a dat start acestei competiții așteptate de mai bine de 4 ani, cunoaștem anumite meciuri din faza grupelor ce-i face curioși și pe cei ce nu se uită de regulă la fotbal.

Pe măsură ce vom avansa în competiție vom avea parte de meciuri de foc și onfruntări care ne vor face pielea de găină, însă anumite meciuri din grupele campionatului mondial se ridică deja la acest nivel și ne vor oferi spectacol total. Printre acestea se numără:

 1. Senegal vs. Olanda – 21 noiembrie ora 18:00
 2. SUA vs. Țara Galilor – 21 noiembrie ora 21:00
 3. Germania vs Japonia – 23 noiembrie ora 15:00
 4. Olanda vs. Ecuador – 25 noiembrie ora 18:00
 5. Anglia vs. SUA – 25 noiembrie ora 21:00
 6. Franța vs. Danemarca – 26 noiembrie ora 18:00
 7. Spania vs. Germania – 27 noiembrie ora 21:00
 8. Portugalia vs. Uruguay – 28 noiembrie ora 21:00
 9. Croația vs. Belgia – 1 Decembrie ora 17:00

Pentru lista completă de meciuri nu ezita să vezi programul de mai jos, ce prezintă toate meciurile și orele de desfășurare a acestora, astfel încât să nu-și „scape” nimic!

Marile favorite pentru câștigarea Cupei în 2022

Marile favorite la acest campionat mondial promit spectacol și mai toate promit că vor face tot ce le stă în putință pentru a ridica acest trofeu prestigios deasupra capului.

Marea favorită pentru câștigarea acestui turneu este Brazilia, cel puțin din punct de vedere al cotelor. Aceasta face parte din grupa G alături de Serbia, Elveția și Camerun, așadar o grupă accesibilă pentru Brazilia ce speră să câștige grupa și să aibă potențial un parcurs mai ușor spre finală.

A doua mare favorită pentru câștigarea acestui turneu este Argentina, însă diferența de cotă este considerabilă față de Brazilia, ceea ce ne dă de înțeles că bookmakerii o consideră puternică pentru Brazilia. Argentina face parte din grupa C alături de Arabia Saudită, Mexic și Polonia, așadar nici pentru această echipă sudamericană nu se preconizează probleme pentru calificarea în optimile de finală.

Urmează Franța în lista favoritelor, iar motivul pentru care aceasta nu este principala favorită este lipsa unor jucători cheie precum Pogba și Kante din lotul Franței, chiar și Benzema este ușor accidentat și nu se știe cu exactitate forma acestuia. Franța împarte grupa D cu Australia, Danemarca și Tunisia și ne așteptăm să o vedem cel puțin în optimile de finală ale acestui turneu.

Anglia apare și ea pe lista favoritelor, însă forma demonstrată de aceasta la Nations League vara aceasta ridică multe semne de întrebare cu privire la capacitatea echipei de a mai ajunge cel puțin în semifinală, precum în 2018. Anglia împarte grupa B cu Iran, SUA și Țara Galilor și are puțin de muncă până să se vadă calificată în optimi.

Spania vine după Anglia ca favorită și rămâne de văzut dacă ibericii se vor ridica la nivelul așteptărilor sau perioada lor de glorie dintre anii 2008 – 2012 va fi ceva la care nu vor mai ajunge curând. Spani face parte din grupa E alături de Japonia, Germania și Costa Rica și va avea nevoie de victorii în meciuri cheie pentru a-și asigura calificarea în fazele următoare.

Germania se află și ea la mică distanță de Spania, dar datorită performanțelor slabe, în special la ultimul mondial dar și la campionatul European de anul trecut, este ceva mai slab cotată anul acesta. Germania împarte grupa E cu Spania, Japonia și Costa Rica, iar această grupă este un adevărat test pentru a vedea noua generație de fotbaliști germani la lucru.

Olanda este și ea printre favorite, chiar dacă în anii precedenți performanțele sale au lăsat mult de dorit. O echipă bună însă va fi prezentă la mondial, ceea ce o clasează printre favorite. Olanda face parte din grupa A împreună cu gazda turneului Qatar, Ecuador și Senegal.

Ultima echipă considerată printre favorite este Portugalia însă lipsa de formă a lui Cristiano Ronaldo și lipsa jucătorului Diogo Jota din cauza unei accidentări reduc dramatic șansele portughezilor. Cu toate acestea ei ne-au arătat în 2016 că nu trebuie să fii în formă excelentă pentru a câștiga un turneu, iar grupa H alături de Ghana, Uruguay și Koreea de Sud le oferă șansa de a avansa în optimi fără prea multe probleme.

Pariază pe câștigătorul Cupei Mondiale la partenerii noștri:

600 RON Pachet de bun venit sport!
100% până la 500 de lei la prima depunere
Rețea offline și prezență online cu cote atractive
Un brand consacrat, internațional, de încredere
Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub
Elanul unui nou venit cu cotele unui veteran al pariurilor
Bonus de bun venit generos, cote bune, retrageri rapide
600 RON bonus de bun venit pe primele 3 depuneri

Stadioanele din Qatar

Unul din cele mai interesante lucruri este că această cupă mondială se va desfășura pe o rază foarte restrânsă în jurul orașului Doha, iar stadioanele ce au fost refăcute sau construite se află foarte aproape unul de altul. Cel mai îndepărtat stadion de orașul Doha se află la doar 35 de km distanță de capitala Qatarului, facilitând astfel fanii și jucătorii ce nu vor trebui să călătorească dintr-o parte în alta a țării, va reduce oboseala și va permite mai mult timp pentru recuperare, așadar așteptările noastre pentru fotbal de calitate sunt foarte mari.

Construcția acestor stadioane a atras numeroase critici datorită salariilor foarte mici pentru muncitori ce erau aduși din țări sărace dar și datorită condițiilor „inumane” de lucru la care erau supuși și al presiunii de a termina proiectele la timp. Cu toate acestea, lucrările au fost finalizate în timp util iar cele 8 stadioane ce vor găzdui cupa mondială sunt o adevărată operă de artă:

 1. Al Bayt Stadium cu o apacitate de 60,000 de locuri, la 35 km distanță de Doha, care va găzdui meciul de deschidere
 1. Lusail Stadium cu o capacitate de 80,000 locuri, la 20 km distanță de Doha, care va găzdui finala cupei mondiale
Cupa Mondială 2022: Lusail Stadium din Qatar
Foto: Wikipedia / Matías Giraudi
 1. Ahmad Bin Ali Stadium cu o capacitate de 40,000 locuri, la 20 km distanță de Doha
 1. Al Janoub Stadium cu o capacitate 40,000 locuri, la 22 km distanță de Doha
Foto: Wikipedia / Palácio do Planalto
 1. Al Thumama Stadium cu o capacitate de 40,000 locuri, la 12 km distanță de Doha
 1. Education City Stadium cu o capacitate de 40,000 locuri, la 13 km distanță de Doha
 1. Khalifa International Stadium cu o capacitate de 40,000 locuri, la 5 km distanță de Doha
Foto: Wikipedia / Kevorkmail
 1. Stadium 974 cu o capacitate de 40,000 locuri, la 10 km distanță de Doha

Pariază pe meciurile Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2022 Qatar

Până la
1750 lei
la primele trei depuneri
100% Pariu fără risc, până la 300 RON + 150 runde la Burning Hot
600 RON
La primele 3 depuneri
Până la
600 RON
la primele 3 depuneri
600 de lei
pachet de bun venit sport
500 RON pentru jucătorii noi
*50% la prima depunere, 50% la a doua depunere, și 100% la a treia depunere, pentru un bonus total de 500 RON
100% până la 500 RON
Depui 25 RON, rulezi bonusul de 10 ori
101% + 105 RON free bet!
100% până la
500 de lei
la prima depunere
Free bet 20 RON
200% până la 400 RON bilet asigurat
Cote mărite și bilete asigurate periodic pentru evenimentele importante.
100% până la 500 LEI la prima depunere
2 pariuri gratuite la urmăroarele
Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status