Home » Get’s Bet
Puncte tari
 • Bonus fără depunere
 • Promoția Odds Booster
 • Multiple metode de plată
Puncte slabe
 • Fluctuație masivă a cotelor
 • Fără live streaming

Get’s Bet funcționează pe baza licenței numărul L1173107W000815 acordată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, cu valabilitate până la 31.12.2027. Predecesorul Get’s Bet a luat naștere în 2004, deci, cumva, această casă de pariuri are aproape două decenii de experiență în spate.

Pagina de Facebook a celor de la Get’s Bet are peste 14k urmăritori. Interacțiunea e însă una slabă. Dar nu ne surprinde la un operator de talie medie precum Get’s Bet. Cu toate astea, această casă de pariuri a știut ce asocieri să facă de-a lungul timpului pentru a-și crește notorietatea. Pe partea de sport, imaginea este redată de doi foști internaționali români, Marius Lăcătuș și Gabi Balint.

Get’s Bet are acum peste 800 de agenții întinse în toată țara. Evident, în București și Ilfov găsești cele mai multe sedii Get’s Bet. Toată lista de agenții este pe site, așa că poți să o consulți să vezi dacă ai vreo locație offline în apropierea ta. Sunt unele agenții Get’s Bet care funcționează și pe bază de parteneriat. De aceea și vedem unele locații mici, situate în baruri sau alte stabilimente de genul.

Get’s Bet are două oferte distincte, pentru online și offline, prezentate pe două site-uri diferite. Nivelul de încredere în brand a crescut în ultimii ani, împreună cu părerea pariorilor despre Get’s Bet, care a devenit tot mai bună.

Bonusuri

Când vine vorba de bonusuri, Get’s Bet are o ofertă diversificată și atractivă, atât pentru cazinou cât și pentru pariuri.

Bonusul de bun venit Get’s Bet

Probabil că cei de la Get’s Bet și-au dat seama că un bonus pentru primele cinci depuneri atrage jucătorii doar în contextul în care valoarea fiecărei părți din bonus e importantă. Nu era cazul la varianta de bonus de bun venit dinainte. Get’s Bet și-a păstrat valoarea totală a pachetului de bun venit, 600 RON, dar l-a împărțit pentru primele trei depozite pe site. Ai grijă că trebuie să bagi și un cod bonus pentru fiecare bonus pe care îl soliciți. Pachetul de bun venit e distribuit astfel:

 • SPORT1 – pentru 50% Bonus la prima depunere în limita a 200 RON;
 • SPORT2 – pentru 75% Bonus la a doua depunere în limita a 200 RON
 • SPORT3 – pentru 100% Bonus la a treia depunere în limita a 200 RON;

Așadar, poți obține maximum 200 RON pentru fiecare dintre primele tale trei depuneri. În total, trebuie să depui 400 RON + 270 RON + 200 RON = 870 RON pentru a beneficia de suma bonus maximă. Sunt câteva condiții pe care trebuie să le respecți pentru a transforma acest bonus de start în bani reali, pe care să-i poți retrage:

 • Trebuie să rulezi depunerea și bonusul de 4 ori (x4) pentru a completa cerințele de pariere aferente fiecărui bonus din pachetul de Bun Venit;
 • Cota minimă pentru pariere este de 1.50. În cazul pariurilor combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotei minime de 1.50;
 • Indiferent de valoarea mizei plasate, valoarea maximă care poate contribui la rulajul bonusului este de 50 RON per pariu plasat;
 • Bonusul este valabil doar 7 zile de la activare;

Bonus pentru verificarea identității (KYC)

Bonus KYC Get's Bet

Procesul de verificare a identității este unul obligatoriu atunci când îți deschizi cont la o casă de pariuri online. Dar cu un bonus pentru parcurgerea procesului KYC, vei simți o motivație în plus să trimiți actele cât mai repede. De fapt, e nevoie doar de o copie după un act de identitate, iar bonusul de 25 RON Freebet poate fi al tău. După finalizarea procesului KYC, introduc codul KYC25 la Bonusuri Active.

Pariul Gratuit poate fi utilizat pentru a plasa pariuri simple la o cotă minimă de 1,50 sau pariuri combo cu o cotă minimă de 2.25. Combo-urile trebuie să aibă un număr minim de 2 selecții, cu o cotă minimă de 1.50 fiecare selecție.Poți să-l plasezi pe o cotă maximă de 10.00.

Pariul Gratuit de 25 RON e valabil 3 zile.

Sâmbăta Sportivă

Depune cel puțin 50 RON într-o zi de sâmbăta și primești 25% până la 250 RON bani bonus în contul tău. Bonusul se activează doar dacă bagi codul “SAMBATA25”. Trebuie să pariezi depunerea și bonusul de 4 ori (x4) pentru a parcurge până la final condițiile de rulaj. Cota minimă pentru fiecare eveniment utilizat este de 1.50. Bonusul este valabil doar 2 zile din momentul acordării.

Duminica în Agenție

După cum probabil poți să-ți dai seama, această promoție de la Get’s Bet constă în efectuarea unei depuneri într-o agenție stradală, într-o zi de duminică. Bonusul constă în 30% din depozit până la 200 RON. Depozitul minim este de 50 RON, iar în momentul depunerii trebuie să-l anunți pe operator să-ți activeze acest bonus.

Rulează depunerea și bonusul de 4 ori (x4) pentru a transforma bonusul în bani reali. Cota minimă pentru fiecare eveniment utilizat este de 1.50. Bonusul este valabil 2 zile de când îl activezi.

Deschidere și verificare cont Get’s Bet

Deschidere cont get's bet
 • nume utilizator, email, parolă, confirmare parolă, numărul de telefon;
 • confirmare număr de telefon prin cod primit prin SMS;
 • nume, prenume, CNP, județ, oraș, adresa, acord cu termenii site-ului;
 • confirmare cont pe mail;

Dacă dorești să-ți deschizi cont la Get’s Bet, primul pas este să apeși pe butonul de “Înregistrare”, disponibil în partea dreapta-sus a ecranului. Completezi datele de mai sus și în maximum două minute ți-ai creat propriul cont Get’s Bet.

Vei avea la dispoziție 30 de zile pentru a completa procesul de verificare a identității. Acesta constă în trimiterea unei copii după un act de identitate, din ”Contul meu” – ”Documente”. Nu uita că primești și 25 RON Pariu Gratuit sau 50 de rotiri gratuite după ce termini procesul KYC.

Metode de plată

Gama metodelor de plată disponibile la Get’s Bet este largă, oferind limite bune, pentru orice buzunar. Evident, depunerile prin agenții sunt limitate la zona în care se regăsesc agențiile și partenerii lor, dar cu celelalte metode oricine își poate alimenta contul rapid și ușor.

Metode de depunere Get’s Bet

Metode de plata get's bet
 • card de credit/debit: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 10.000 RON;
 • Paysafecard: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 10.000 RON;
 • Agenție Get’s Bet: depunere minimă 10 RON, depunere maximă 10.000 RON;
 • Okto.Cash: depunere minimă 10 RON, depunere maximă 2.500 RON;
 • Abon: depunere minimă 25 RON, depunere maximă 300 RON;
 • Aircash: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 5.000 RON;

Depunerea minimă la Get’s Bet este de doar 10 RON, disponibilă prin două variante, agenție și Okto.Cash. Operatorul a mai adăugat câteva metode de plată în ultima vreme, pentru ca ție să-ți fie mai ușor să-ți încarci contul. Abon mai este folosit și de alte case de pariuri, precum Superbet. Limita maximă aici e cam jenantă, doar 300 RON. Dar să discutăm puțin despre Aircash. Această modalitate de plată este un portofel electronic. Practic un înlocuitor pentru Skrill și Neteller, metode pe care Get’s Bet nu le-a luat în considerare până acum.

Metode de retragere Get’s Bet

La retragere, poți folosi patru metode:

 • card de credit/debit: retragere minimă 20 RON, retragere maximă 9.000 RON;
 • Paysafecard: retragere minimă 50 RON, retragere maximă 9.000 RON;
 • Agenție Get’s Bet: retragere minimă 10 RON, retragere maximă 10.000 RON;
 • Aircash: retragere minimă 20 RON, retragere maximă 5.000 RON;

Suma minimă pe care o poți scoate la Get’s Bet este de 10 RON, într-o locație offline Get’s Bet. Tot aici poți retrage și suma maximă, de 10.000 RON.

Viteza depunerii/retragerii

Indiferent de metoda de depunere aleasă, banii intră instant în cont. Poți plasa imediat pariurile dorite. Mai important e însă cât durează atunci când retragi banii. Trebuie să aștepți mult? Depinde și de metoda de retragere utilizată. Cu paysafecard, agenție și aircash ai șanse mari să primești banii în aceeași zi. Contează enorm și cât durează să-ți fie aprobată plata. Dacă e să ne gândim bine, nici cu cardul de credit nu durează mult mai mult. Maximum două-trei zile lucrătoare, în funcție de banca la care ai cont.

Calitatea cotelor la Get’s Bet

calitatea cotelor

Dacă plasezi cel puțin 5 evenimente cu cote de minimum 1.30, atunci te califici și pentru bonusul “Odds Booster”, unde primești cu până la 100% câștig suplimentar pe biletul tău. Acest 100% se aplică atunci când ai cel puțin 20 de meciuri pe bilet. Meciurile cu marjă 0% nu se califică pentru această promoție. Cu această ocazie afli și că la Get’s Bet primești evenimente cu cote beton, unde operatorul nu-și ia partea. Ele vor fi cu marjă 0% și trebuie să profiți de ele.

Fluctuațiile de cote reprezintă cea mai mare problemă la Get’s Bet. Deși poate un pont pornește cu o cotă excelentă, sunt șanse mari să scadă până te decizi tu să mizezi. De aceea, dacă vezi ceva foarte bun pe Get’s Bet, îți recomandăm să nu mai aștepți.

Sporturi acoperite

Când o casă de pariuri acoperă peste 45 de sporturi, devine de-a dreptul imposibil să nu găsești partida dorită. Chit că tu cauți un eveniment de nișă, cum ar fi un meci de netball, hurling sau lacrosse. Toate sporturile sunt situate în partea stânga a ecranului. Get’s Bet are prezentate e-sports în mod separat. Apeși pe CS:GO pentru a vedea toate competițiile disponibile din acest sport electronic. Mai ai Dota 2, Valorant, League of Legends, dar și Starcraft II.

La Get’s Bet poți miza și pe politică. Găsești piețe pe cine va câștiga următoarele alegeri în SUA sau care va fi partidul care va triumfa la final.

Site-ul getsbet.ro

getsbet.ro

Get’s Bet încă oferă două variante de site, pentru pariurile online și pentru cele în agenții stradale. Diferențele sunt destul de mari între ele. Normal, vom discuta despre site-ul pentru pariuri online. Chiar și culorile diferă. Verdele aproape că dispare în totalitate, fiind înlocuit cu un gri mai închis. Combinația de culori mai închise te ajută atunci când intri de pe telefon, dar parcă acest ton sobru nu e 100% indicat pentru o casă de pariuri de pe net.

Cele mai importante evenimente, viitoare și în desfășurare, sunt prezentate într-un slide pe centru. Ne așteptam să vedem și promoțiile acolo, dar pagina principală e cam plină de meciuri și atât. Din acest punct de vedere, Get’s Bet seamăna perfect cu Unibet.

Site-ul are și un blog, însă am văzut că se postează destul de rar. În principiu e vorba de prezentări ale unor evenimente importante. Butonul de “Contact” e situat în stânga, sus. E scrisul destul de mic, dar te ajută dacă știi unde e.

Aplicația mobilă

Aplicația Get's Bet

Sunt disponibile variantele atât pentru dispozitivele cu Android, cât și pentru cele cu iOS. Cei care utilizează telefoane cu Android pot descărca app-ul de pe site – aplicația Get’s Bet nu este listată în Play Store. Aplicația iOS se poate descărca din App Store. Toate opțiunile de pe desktop sunt și în aplicație. Vizual, app-ul a suferit modificări datorită updateurilor recente, așa că e mult mai viabil și din acest punct de vedere.

Pariuri live / streaming

Pentru live, Get’s Bet se orientează destul de bine. Toate sporturile acoperite, cu toate partidele în desfășurare, sunt situate într-un meniu pe partea centrală. De acolo poți da click să se încarce doar meciurile dintr-un anumit sport. Cât despre oferta în general, ea nu e excepțională. Sigur, la fotbal avem pariurile rapide, care îți ridică puțin adrenalina, dar ne așteptam să vedem mai multe. Cartonașe, faulturi, offsaiduri. Ceva speciale acolo.

Pariuri live

La tenis, ai cam între 50 și 100 de opțiuni, printre care și speciale pe jucători. Din păcate, nu ași sau duble greșeli, însă sunt câteva piețe interesante. Ai și aici, că la multe alte sporturi, funcția de “Creare pariu”, prin care poți să combini mai multe pariuri de la același eveniment. Numărul de opțiuni de pariere se menține și pentru alte sporturi importante, precum handbalul, baschetul sau hocheiul.

Get’s Bet nu oferă live streaming, însa putem să ne mulțumim cu statistici detaliate pentru aproape fiecare meci care se găsește la secțiunea de pariuri live.

Cazinoul online Get’s Bet

Secțiunea de cazinou de la Get’s Bet a suferit îmbunătățiri vizibile pentru orice amator de sloturi. Acum sunt peste 1.100 de jocuri pe care le poți încerca pe bani reali în această secțiune. EGT rămâne printre principalii provideri, cu peste 140 de sloturi. De la producătorul bulgar te poți juca Shining Crown, 20 Burning Hot sau The Story of Alexander.

cazinou getsbet.ro

Pentru jocuri ca în săli, poți vedea ce are de oferit Greentube. Pe lângă clasicele Book of Ra Deluxe și Lucky Lady’s Charm Deluxe, te poți aventura și la 50 Fortune Fruits ori Lone Star Jackpots.

Get’s Bet are și o subsecțiune cu jocuri unde poți să cumperi speciala. Nu mai trebuie să aștepți pentru secvența specială la Hand of Anubis, Buffalo King Megaways sau Double Rainbow.

Unde sunt jocurile de masă? Cam asta ne-am întrebat și noi, fiindcă Get’s Bet nu are o subsecțiune dedicată. Din fericire, poți să folosești butonul de search dacă știi cum se numește jocul. Noi am căutat Virtual Roulette, l-am găsit și am început să ne jucăm de la mize de doar 0.10 RON.

RTP Live este opțiunea celor de la Get’s Bet prin care poți să vezi, în timp real, care joc este “hot” și care este “cold”. Adică ai posibilitatea să mergi la un slot care dă pe dinafară de câștiguri în acel moment.

Cazinou Live

cazinou live Get's Bet

Sunt 15 mese de ruletă și de blackjack la Get’s Bet în cadrul cazinoului live. Și deși te-ai aștepta că Pragmatic Play să fie furnizorul principal, de fapt acesta este Ezugi. Doar patru mese (două de ruletă și două de blackjack) vin de la Pragmatic Play. Blackjack VIP X are o miza minimă de 500 RON.

În această secțiune vei găsi și 10 mese cu jocuri cu cârti. La baccarat te-ai aștepta cu siguranță, însă vei mai vedea și mese de 32 Cards, Andar Bahar sau Sic Bo. Toate sunt de la Ezugi.

Suport tehnic, relații cu clienții

Ținem minte că Get’s Bet aveau și un număr de telefon pentru a contacta departamentul de suport clienți. Doar că, în momentul de față, dacă dai click pe “Contact”, vei vedea doar două opțiuni pentru a discuta cu operatorii Get’s Bet: live chat și mail (suport@getsbet.ro). Programul de lucru al departamentului de relații cu clienții este între 10:00 și 22:00.

În general, operatorii Get’s Bet sunt angajații perfecți. Cu foarte mult bun simț și respect, ei îți transmit imediat răspunsurile la problemele tale. Sunt înțelegători și încearcă să te ajute cât mai mult, chiar și în situații în care “dreptatea” s-ar putea să fie de partea casei de pariuri.

Get’s Bet Details

Furnizori software:
Licență:
Limba:
Moneda:
Dispozitive:
Get’s Bet
1.0/5
Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status