Despre noi și contact

Home » Despre noi și contact

Suntem o echipă pasionată de sporturi – în special fotbal și tenis – și pariuri. Din combinația acestor două s-a născut proiectul Pariez Online prin care încercăm nu doar să ajutăm pariorii începători să descifreze tainele cotelor și piețelor, dar și să oferim ponturi și bilete gata preparate (și pariate) despre cele mai interesante meciuri din cele mai cunoscute ligi naționale și cele mai mari competiții internaționale.

Pe paginile acestui site veți găsi ponturi din ligi naționale de la Premier League la League Two, de la Allsvenskan la Taca de Portugal, de la meciuri din liga națională din Australia și până la Danemarca și, bineînțeles, Liga 1 din România.

Când vine vorba de competiții internaționale, stăm mereu cu degetul pe pulsul fotbalului global, acoperind meciuri din Europa Conference League, Europa League, Champions League, chiar și FIFA World Cup!

Iar când vine vorba de tenis, acoperim majoritatea turneelor ATP și cele mai importante meciuri din turneele WTA. Bineînțeles, vă oferim nu doar avancronici despre cele mai interesante meciuri ale zilei dar și Biletul zilei și Cota 2 din fotbal (în curând și din tenis).

Astfel, nu rămâne altceva de făcut decăt să îți spunem „Bun venit și mult succes”.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram

Dacă dorești să ne contactezi, o poți face folosind formularul de mai jos:

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status