Home » winmasters
Puncte tari
 • Cote cu marjă 0%
 • Funcția “Pariul Tău”
 • Depuneri prin Okto.cash
 • O ofertă extrem de bogată pe meciurile din NBA
 • Multe promoții personalizate, venite pe mail sau prin SMS
Puncte slabe
 • Lipsă live streaming

Dacă îți dorești să te joci pe bani reali la un operator cu promoții excelente, cote extraordinare și un site cu un design impresionant, atunci Winmasters este răspunsul. Winmasters este una dintre cele mai vechi case de pariuri online care încă funcționează la noi, având o istorie ce datează din 2014. Pentru a funcționa pe piața jocurilor de noroc din România, Winmasters are licența numărul L1160650W000194, acordată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), valabilă până la data de 30.06.2026.

Bonus de bun venit WinMasters

Pachetul nou de bun venit la Winmasters este unul mai interesant, care include bonusuri cash și pariuri gratuite. El este compus din trei bonusuri aplicate primelor trei depuneri efectuate în cont, după cum urmează:

101% bonus până la 505 de lei la prima depunere

 • Deschide contul tău Winmasters azi și fă o depunere de minim 100 de lei pentru prima tranșă de bonus: 50% din suma depusă, până la 50 de lei.
 • Depune din nou o sumă de minim 50 de lei și beneficiază de 75% din suma depusă, până la 150 de lei! În plus, primești și un free bet de 50 de lei!
 • A treia depunere vine și el cu un bonus: 100% din suma depusă, până la 200 de lei! Și nu uita nici de pariul gratuit: ai 55 de lei free bet sau 40 de lei free bet!

100% până la 1000 de lei + 555 rotiri gratuite la Shining Crown

Pentru a prinde această ofertă, trebuie să deschizi un cont în cazinoul winmasters. Oferta este la depunere, cu beneficii notabile:

 • Deschizi cont Winmasters
 • Faci o depunere de minim 100 de lei
 • Primești 100% bonus, până la 1000 de lei + 500 de rotiri gratuite la Shining Crown
 • Verifici contul și metoda de plată pentru încă 55 de rotiri gratuite la Shining Crown sau 40 de lei free bet

Până la 1255 rotiri gratuite

Cealaltă variantă de bonus pe care o poți revendica la deschiderea contului tău winmasters este compus numai din rotiri gratuite:

 • Depui 200 de lei, primești 600 de rotiri gratuite
 • Depui 300 de lei, primești 1000 de rotiri gratuite
 • Depui 400 de lei, primești 1200 de rotiri gratuite

Toate rotirile se acordă la slotul Fruits & Gold de la Amusnet (fost EGT).

În plus, primești și cele 55 de rotiri gratuite la Shining Crown sau 40 de lei free bet dacă verifici contul și metoda de plată.

Alte bonusuri WinMasters

Bonusul de bun venit clasic este, mai târziu, înlocuit de o serie de alte bonusuri și oferte atractive care ajută pariorii ca tine să rămână departe de roși.

A doua șansă

A doua sansa WinMasters

Cum sună un pariu șansă, dar plecând de la doar cinci evenimente pe bilet? Combină cel puțin cinci evenimente cu cotă minimă de 1.25 și miză minimă de 20 RON, iar dacă pierzi un singur meci, atunci Winmasters îți returnează 100% din miză sub formă de pariu gratuit. Suma maximă pe care poți să o încasezi în cadrul pariului gratuit este de 50 RON. Poți să primești un singur pariu gratuit pe zi.

Cashback la 0-0

Cashback la 0-0

Această promoție funcționează exact cum îi spune titlul.

Mizează înaintea începerii meciului pe Scor Corect, Înscrie Oricând, Primul Marcator, Ultimul Marcator, Pauză/Final sau Pauză/Final și P/S 2.5 goluri, din următoarele competiții: EURO 2020, UEFA Conference League, Copa America, Cupa Mondială, Romania – Liga 1, Greek Super League, Premier League (Anglia), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania), Primera Division (Spania), Ligue 1 (Franța), UEFA Champions League și UEFA Europa League, Africa Cup of Nations. Și în cazul în care meciul se termină 0-0, îți primești banii înapoi. E necesar să pui însă o singură selecție pe bilet. Suma maximă care poate fi returnată de pe un bilet este de 250 RON.

… și multe altele

Winmasters caută în permanență să își fidelizeze clienții, iar pentru asta oferă o mulțime de promoții de reîncărcare. La unele chiar adaugă freebet-uri. În plus, mai sunt promoții extraordinare în preajma meciurilor importante. Majoritatea sunt cu cashback, dar sigur vei găsi una pe placul tău. În special datorită faptului că Winmasters nu prioritizează un sport. Vor fi promoții la fotbal, baschet sau chiar tenis sau oferte generale precum Marja 0.

Cum te înregistrezi la WinMasters

deschidere cont

Deschiderea unui cont la WinMasters este la fel de simplu ca și la oricare altă casă de pariuri – completezi un formular cu următoarele date:

 • email, nume utilizator, parolă, confirmare parolă
 • gen, prenume, nume, data nașterii, naționalitate, CNP, monedă,
 • adresa, cod poștal, oraș, țara, număr telefon, confirmare termeni și condiții

Sunt trei pagini de formular pe care trebuie să le completezi cu datele de mai sus pentru a-ți deschide cont pe Winmasters. Primul pas constă însă în apăsarea butonului roșu de “Înregistrare” din dreapta-sus. Ține cont și de faptul că datele personale trebuie să fie corecte, altfel vei avea probleme la verificarea contului.

Verificarea contului WinMasters

Verificarea contului este o procedură obligatorie, de care nu ai cum să scapi dacă dorești să ai acces la tot ce îți oferă Winmasters. Nu vei putea să depui sume mari fără procesul KYC (Know Your Customer) complet și nici să efectuezi retrageri. Încărcarea unui card de identitate (buletin sau pașaport) și validarea unei metode de plată, tot prin încărcarea unei poze, unde este cazul, în contul tău, în secțiunea Informații Profil -> Verificare cont, sau trimiterea lor prin e-mail la support@winmasters.ro.

Depuneri și retrageri WinMasters

Metode de depunere și de retragere

Atunci când e vorba de metode de depunere, Winmasters nu stă incredibil, dar nici rău. Sunt cinci modalități prin care poți să depui bani în cont, iar suma minimă este de 20 RON. Poți depozita fonduri de 9.000 RON prin card de credit/debit și prin portofelele electronice Neteller și Skrill.

 • card de credit/debit: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 9.000 RON;
 • Paysafecard: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 4.000 RON;
 • Skrill: depunere minimă 40 RON, depunere maximă 9.000 RON;
 • Neteller: depunere minimă 40 RON, depunere maximă 9.000 RON;
 • Okto.cash: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 4.500 RON.
Metode depunere WinMasters

La capitolul retrageri, vei vedea că Winmasters își propune aproape aceleași metode ca la depunere. Singura diferență este că dispare Okto.cash și că apare transferul bancar. Trebuie să efectuezi cel puțin o depunere cu o metode pentru a putea să o folosești la retragere. Indiferent de varianta pe care o alegi, retragerea minimă este de 80 RON.

 • card de credit/debit: retragere minimă 80 RON, retragere maximă 9.000 RON;
 • Paysafecard: retragere minimă 80 RON, retragere maximă 4.000 RON;
 • Skrill: retragere minimă 80 RON, depunere maximă 9.000 RON;
 • Neteller: retragere minimă 80 RON, retragere maximă 9.000 RON;
 • Transfer bancar: retragere minimă 80 RON, retragere maximă 9.000 RON
 • Okto.Cash
 • A-Bon
Retragere WinMasters

Retrageri rapide la winmasters!

Depunerile se procesează instant, așa că nu vei avea de așteptat atunci când efectuezi un depozit. Fondurile îți vor apărea imediat în cont. La retrageri e de așteptat, dar nu e că și cum ar trebui să te înarmezi cu răbdare. Odată ce retragerile sunt procesate, ele intră imediat dacă dai prin Paysafecard, Skrill și Neteller. Pentru majoritatea metodelor, retragerile automate durează până la 3 ore.

Calitatea cotelor WinMasters

calitatea cote de calitate

Sunt peste 400 de opțiuni de pariere pentru fotbal și NBA, iar majoritatea cotelor sunt de nivel ridicat. Mai ales dacă ne gândim că Winmasters introduce marjă 0% pentru multe evenimente. Asta înseamnă că beneficiezi de cota “brută”, fără ca operatorul să mai deducă profitul său.

La Winmasters ai și posibilitatea să-ți faci propriul tău pariu. Funcția este disponibilă pentru evenimente pre-meci & live din fotbal, baschet, tenis și handbal. Poți pune la maximum 20 de selecții. Atunci când vezi un meci care îți place, nu trebuie să te oprești la o singură selecție, ci poți combina mai multe piețe.

Fanii baschetului de peste Ocean vor avea parte de un timp minunat pe Winmasters. Mai ales în perioada play-off-ului. Pe site găsești peste 400 de opțiuni la fiecare meci, iar piețele pe jucători sunt umplute “până la refuz” cu variante de pariere.

Sporturi acoperite

Darts, floorball sau ciclism sunt și ele disponibile pentru pariere. Sunt peste 40 de sporturi acoperite pe Winmasters, oferindu-ți șansa să mizezi și pe altceva în afară de sporturile clasice, dacă asta îți dorești. Ba chiar poți să te duci într-acolo încât să pariezi pe evenimente speciale, non-sport. La Winmasters poți să pui bani pe cine va câștiga următoarele alegeri prezidențiale din SUA, Franța sau Brazilia, ori pe cine se va impune la Eurovision.

Sporturile electronice primesc și ele multă iubire din partea celor de la Winmasters. Ai competiții de Valorant, Dota 2, CS:GO sau Starcraft II pe care să pariezi. Winmasters ar trebui să se regăsească printre opțiunile tale și dacă ești pasionat de cursele de cai. Sunt sute de curse pe care să pariezi și nu doar din Marea Britanie, ci și din SUA, Australia sau Franța.

Site-ul winmasters.ro

Site-ul celor de la Winmasters se mișcă destul de bine, dar cel mai important e că e potrivit pentru ochi. Meciurile sunt scrise alb pe fond gri, iar asta te ajuta să focalizezi mai bine. Surprinzător, nu sunt multe culori pe site, dacă excludem bannerele pentru promoții. Ar putea să dea impresia unui site posomorât, întunecat, dar, sincer, poate chiar așa ar trebui să arate un site de pariuri sportive. Cât mai simplu în ceea ce privește culorile.

Toate sporturile disponibile sunt situate în partea stângă, în timp ce în dreapta găsești cele mai importante promoții. Bannerele de pe centru sunt moderne, dar tocmai asta s-ar putea să ducă la o încărcare mai dificilă a site-ului dacă ai un PC “de lemn”.

Aplicația mobilă

La Winmasters găsești o variantă atât pentru dispozitivele cu Android, cât și pentru cele cu iOS. Versiunea de Android poate fi descărcată de pe site, în timp ce app-ul pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS poate fi downloadat din App Store. S-a investit destul de mult în aplicație, iar calitatea se vede de la primul click pe care îl dai pe ea.

Pariuri live / streaming

Secțiunea de pariuri live de la Winmasters poate fi accesată apăsând pe butonul de “Pariuri Live” de sus. Design-ul este la fel de simplu, doar că există un buton de search, cât și pictograme pentru toate sporturile care sunt disponibile în acel moment pentru pariere. Ne-a plăcut foarte mult faptul că evenimentele nu sunt deloc înghesuite. Scrisul e mare, deci e aproape imposibil să dai un click greșit.

pariuri live winmasters

Nu sunt atât de multe opțiuni precum ne-am dori la fotbal, undeva la 100 de variante pentru un meci obișnuit, dintr-o ligă în afara top 5 campionate. La baschet, pentru NBA, e însă altă discuție. Poți paria live pe performanțe jucători și ai în total peste 200 de opțiuni.

Dar indiferent de câte variante de pariere ar fi, impresionant rămâne faptul că poți să faci “Pariul tău” și la un eveniment live. Să spunem că la fotbal mai e cum mai e, dar la tenis, de exemplu, e absolut incredibil să poți să iei combinat aproape orice piață.

Dacă e un mare minus pe care Winmasters îl are atunci acesta este legat de partea de streaming. Una care a fost la înălțime în alți ani, dar care acum lipsește cu desăvârșire. Măcar fiecare partidă are un desfășurător live, prin care putem să urmărim ce se mai întâmplă în teren, pentru a fi ceva mai informați.

Cazinoul WinMasters

WinMasters Casino

În cazinoul celor de la Winmasters găsești jocuri de la provideri de top, precum EGT, NetEnt, Microgaming, Pragmatic Play sau Playson. Sunt sute de sloturi, împărțite în mai multe subcategorii, pentru ca ție să-ți fie mai ușor să le găsești. În plus, dispui și de un buton de search, situat în partea dreaptă.

Pentru adepții jocurilor cu fructe, pe Winmasters sunt toate “clasicele”. De la 20 Super Hot, Burning Hot până la Shining Crown sau 20 Dazzling Hot. Poți încerca și sloturi cu jackpot, precum Buffalo Power: Hold and Win!, Volcano Wealth ori Basic Instinct. Premiile care poți fi câștigate sunt senzaționale.

Dacă ești plictisit și pur și simplu vrei să vezi o specială, dar fără să mai aștepți după ea, Winmasters își propune o lista de jocuri la care poți să achiziționezi direct secvența specială. Aici regăsim titluri ca The Ruby Megaways, Book of Vikings și The Dog House Megaways.

În plus, WinMasters îți oferă acces și la unele dintre cele mai mari și generoase jackpoturi, precum WowPot de la Microgaming.

Cazinou live

WinMasters live casino

Ruleta și blackjack-ul sunt cele mai populare jocuri de cazino, mai ales când e vorba să fie jucate cu dealer real. Așa că majoritatea cazinourilor online licențiate investesc în cele două, băgând multe mese, unele chiar cu tematică. Surprinzător, nu este și cazul celor de la Winmasters. Deși găsești jocuri de ruletă (doar două, ce e drept) și blackjack, Winmasters s-a gândit să încerce ceva mai unicat, punând accent pe jocurile de la Ezugi. Andar Bahar, 32 Cards, Lucky 7, Sic Bo și Baccarat sunt aceste jocurile, unele pe care puține cazinouri din România le mai au în ofertă.

Suport tehnic, relații cu clienții WinMasters

Luni-Duminica:

 • Live chat: 10:00 – 23:30
 • Telefonic la numărul 0316-300-393 (tarif normal): 09:30 – 23:30

Cele trei opțiuni prin care poți să intri în contact cu cei de la departamentul de suport sunt suficiente, după părerea noastră. Singura problemă ar fi că niciuna nu e non-stop. Astfel, dacă întâmpini vreo problemă noaptea, trebuie să aștepți până dimineața. Sigur, poți să trimiți un email, dar tot de dimineață ți se va răspunde. Din experiența noastră, personalul este calificat și mereu dispus să te ajute cu cea mai bună variantă pentru tine.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

winmasters Details

Furnizori software:
Limite retragere:
Țări:
Licență:
Limba:
Moneda:
Dispozitive:
Proprietar:
Fondată:
winmasters
4.8/5
Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status