Home » NetBet
Puncte tari
 • Multiple promoții la sport
 • Funcțiile “Creare Pariu” și “Add2bet”
 • Secțiuni de poker și table
 • Peste 2.000 de jocuri la Cazino
Puncte slabe
 • Condiții de rulaj dificile pentru bonusuri

Experiența NetBet în domeniul jocurilor de noroc online datează din 2001. Anii de muncă sunt vizibili în numărul imens de jocuri de cazino prezente pe platformă, dar și în piețele multiple de la toate sporturile importante. Oferta NetBet include cam toate jocurile de noroc de pe piață, inclusiv poker și table pe bani. Așa că reacția jucătorilor va fi mereu pozitivă, fiindcă au o singură locație pentru tot ceea ce-și doresc. Singura problemă pe care NetBet trebuie să o rezolve este cea cu bonusurile, pentru că există unele condiții și cerințe care îi îndepărtează pe clienți.

NetBet funcționează legal în România datorită Licenței nr L1160651W000195 emisă de (ONJN), cu valabilitate în intervalul de timp 1 iulie 2016 – 30 iunie 2026.

Bonusul de bun venit NetBet

Bonusul de bun venit la NetBet s-ar putea să nu fie pe placul majorității pariurilor, dar el rămâne unul destul de interesant. Dacă deschizi un cont nou NetBet folosind codul de bonus 20FREE în timpul înregistrării primesc un free bet de 20 de lei. Asta după ce ai completat verificarea contului, pas obligatoriu pentru a beneficia de această ofertă.

În plus, ai parte de până la 200% Free Bet Asigurat, în valoare de maxim 200 de lei, după cum urmează:

 • dacă primul tău pariu de 50 de lei este pierdut, primești un free bet de 50 de lei
 • dacă primul tău pariu de 100 de lei este pierdut, primești un free bet de 150 de lei
 • iar dacă primul tău pariu are valoare de 200 de lei și pierzi, primești un free bet de 400 de lei

Pariul gratuit de 20 de lei se poate folosi timp de 3 zile pentru un singur bilet de tip combi cu cota totală de minim 8,00, iar fiecare selecție trebuie să aibă cota 2,00. Pariurile gratuite asigurate se vor folosi la un singur bilet single cu cota minimă de 2,00 sau un singur bilet combi pe care fiecare selecție are cota minimă de 2,00

Asigurare Decizie VAR

De când a fost implementat VAR-ul, parcă nici nu-ți mai arde să te bucuri la gol. Asta pentru că trebuie să aștepți să vezi dacă ești validat. La NetBet, treci peste această problemă dacă pariezi pe Primul sau Ultimul marcator, marchează oricând sau un jucător înscrie două sau mai multe goluri. În cazul în care un jucător pe care ai mizat înscrie și golul se anulează, primești o rambursare de până la 100 RON cash. Ofertă valabilă pentru Premier League, 1. Bundesliga, Ligue 1, La Liga, Serie A, Champions League și Europa League.

Freebeturi la baschet și tenis la bilete NetBet necâștigătoare

Trei poate să fie numărul norocos chiar și atunci când pierzi. La trei bilete necastigatoare, încasezi un freebet la tenis ori baschet. Fiecare sport e cu oferta sa, deci trebuie să ai trei bilete pierdute pe Tenis ORI pe Baschet, nu pe amândouă combinate. Plus că fiecare dintre cele două impune condiții diferite:

 • Tenis – cotă minimă 1.4/selecție și o miză minimă de 98 RON.
 • freebetul trebuie plasat pe tenis, la o cotă minimă de 2.00/selecție. Ai la dispoziție o zi.
 • Baschet – cotă minimă 1.7/selecție și o miză minimă de 49 RON.
 • freebetul trebuie plasat pe baschet, la o cotă minimă de 2.00/selecție. Ai la dispoziție o zi.

Asigurare pentru bilet pierdut pe o singură selecție

Bilet asigurat NetBet

Știm cu toții ce sentimente te încearcă atunci când pierzi biletul pe un singur meci. Cum ar suna însă o asigurare pentru așa ceva? Plasează 5 (cinci) meciuri din fotbal pe un bilet, iar dacă pierzi una dintre partide, NetBet te răsplătește cu un freebet de până la 50 RON. Sunt câteva condiții atașate acestei oferte:

 • Doar pariurile de minim 20 RON pierdute la un meci cu min. 5 selecții exclusiv din fotbal și o cotă min. 1.40 per selecție se califică în promoție;
 • Trebuie să plasezi freebetul o singură dată pe un bilet simplu sau combo din baschet cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00);
 • Valoarea maximă a freebetului este de 50 RON. Ai la dispoziție o singură zi pentru a utiliza freebetul

Happy Monday – lunea fericită la NetBet

Happy Monday NetBet

Lunea nu este cea mai simpatizată zi a săptămânii, dar această promoție de la NetBet s-ar putea să îți schimbe percepția. Plasează bilete cu evenimente care se desfășoară în ziua de luni a fiecărei săptămâni în valoare totală de minimum 100 RON și cotă minimă de 2.10 per selecție. Și vei încasa un freebet în valoare de 50 RON.

Ca bonus, dacă participi la toate Happy Monday dintr-o lună calendaristică și te-ai înscris folosind butonul de pe pagina promoției, ai 100 de RUNDE GRATUITE jocul Bigger Bass Bonanza de pe NetBet Cazino.

Freebet la e-Sports

freebet esports netbet

La NetBet plasezi pariuri, simple sau combi, din e-sports în valoare de 200 RON săptămânal și vei încasa 50 RON freebet. Cota minimă pentru fiecare selecție de pe bilet este de 2.00.

Freebetul poate fi folosit pe orice sport, în termen de 3 (trei) zile.

Ofertele NetBet de mai sus nu apar, încă,

Cum te înregistrezi la NetBet

Apasă pe butonul verde de “Conectare” din dreapta sus, iar în fereastra pop-up care se va deschide vei vedea varianta “Încă nu ai cont? Înregistrează-te acum”. Vei avea de completat următoarele date:

 • E-mail, parola, confirmarea parolei, moneda contului și țara;
 • Sex, Doar prenumele așa cum apare pe biletul, doar numele de familie așa cum apare pe buletin, numele de utilizator, data nașterii și CNP.;
 • numărul de telefon, codul poștal, orașul și adresa unde locuieștii.
 • Activează sau nu bonusul la prima depunere.

Va trebui să îți verifici identitatea în termen de 30 de zile de la înregistrare pentru a putea utiliza toate facilitățile oferite de NetBet, inclusiv posibilitatea de a efectua retrageri. O poți face din meniul Asistență, secțiunea Documente, accesează fișier și încarcă o copie a actului de identitate. Mai poți și să trimiți această copie și pe e-mail la contact@NetBet.com, iar în mail să specifici și contul de utilizator.

Metode de depunere și de retragere

 • Card bancar – 20 RON depunere minimă
 • Neteller/Skrill – 20 RON depunere minimă
 • Paysafecard – 20 RON depunere minimă
 • Top Pay – 50 RON depunere minimă
 • Smith&Smith – 50 RON depunere minimă
 • Transfer bancar – 20 RON depunere minimă
Metode depunere NetBet

După cum poți observa, ai o mulțime de metode la dispoziție pentru a efectua un depozit pe NetBet. Depunerea minimă este de 20 RON și e posibilă prin mai multe variante ușor accesibile oricui, inclusiv card de credit/debit & Revolut. Depozitul maxim acceptat e de 200.000 RON și poate fi făcut cu ajutorul cardului.

Pentru retragere, poți să folosești aceleași opțiuni ca la depunere, doar că retragerea minimă, de 20 RON, e valabilă doar pentru Paysafecard. În rest, ea variază între 40 RON – 80 RON, în funcție de opțiunea selectată. Cel mai mult poți să scoți 200.000 RON, prin transfer bancar.

Viteza depunerii/retragerii

Doar pentru transfer bancar trebuie să aștepți ceva până îți intră banii în cont la depunere, undeva la 1-5 zile lucrătoare. E o marjă de eroare cam mare, fiindcă fondurile vor fi disponibile în vreo 24-48 de ore. Dacă vrei să utilizezi banii imediat, celelalte metode de depunere asigură procesarea instantă a depozitelor.

Până în 5 (cinci) zile lucrătoare durează retragerea de pe NetBet, indiferent de metoda aleasă. Poți să retragi însă liniștit, pentru că banii intră mult mai rapid de atât. În funcție de banca la care ai cardul, fondurile pot fi ale tale chiar și a doua zi după aprobare.

Calitatea cotelor NetBet

NetBet are sute de opțiuni de pariere pentru meciurile de fotbal, dar cotele pentru “peste/sub” la goluri nu ne-au impresionat niciodată. Cu toate acestea, NetBet are alte piețe care pot fi mult mai profitabile. Handicapul asiatic este una dintre piețele bune pe care poți să mizezi la NetBet. Tenis este un sport care oferă cote premium, mai ales când e vorba de “peste/sub” la game-uri.

La NetBet vei vedea și că sunt evenimente cu anumite piețe cu cote mărite. Astfel poți profita de o cotă mult peste valoarea inițială. Și multe dintre ele sunt acordate la pariuri speciale, de genul “penalty acordat” sau “utilizare VAR”.

Opțiunea de “Creare pariu” îți permite să adaugi mai multe pariuri dintr-un singur meci pe același bilet. Dar opțiunea care ne-a uimit cel mai mult la NetBet este “Add2bet”. Cu ajutorul acesteia, poți alege un eveniment pe care să-l adaugi biletului tău deschis. Noua miză a pariului tău este valoarea Cash Out-ului disponobil în acel moment, deci poți opta doar pentru biletele care au această opțiune utilizabilă atunci.

Sporturi acoperite de NetBet

Toți pariorii merg pe fotbal, tenis și baschet atunci când își fac biletele. Dar de ce n-ai încerca și darts, floorball și fotbal galic? Mai ales când aceste opțiuni sunt disponibile la NetBet. O grămadă de sporturi, și nu numai, sunt acoperite la NetBet. Specialiștii în politică pot să pună și bani acolo unde sunt siguri de analiza lor. Până la urmă, nu degeaba se spune, chiar dacă peiorativ, că “românul e expert în fotbal și politică”. Mizează pe cine va câștiga alegerile prezidențiale din SUA, Franța sau Irlanda.

Secțiunea de e-Sports de la NetBet prezintă evenimente pe care poți să pariezi din Dota 2, CS:GO, Valorant sau Starcraft II. De regulă sunt sub 20 de opțiuni de pariere, indiferent de sportul electronic pe care îl alegi, ceea ce nu e mult. Doar că nouă ne-a plăcut că găsești orice competiție e-Sport e în desfășurare în acel moment.

Pariuri live / live streaming

Partea de live la NetBet e dispusă destul de bine, cu sporturile disponibile pentru pariere în partea centrală, sus. Problema noastră apare atunci când dăm click pe un meci să pariem, pentru că scrisul e mult prea mic. Și nu intră nici scuza că sunt prea multe opțiuni de pariere, fiindcă NetBet nu are mai mult de 100 de variante pentru meciurile de fotbal. Din păcate, nici măcar cartonașe, dar poți să mizezi, totuși, pe cornere.

La tenis sunt destul de multe piețe, plus linii multiple pentru variantele de pariere, în timp ce pe NBA poți să mizezi și pe performanțe jucători. Un meci de NBA are mai multe opțiuni decât o partidă de Serie A.

Ai tracker live pentru meci, însă NetBet a renunțat la partea de live streaming. Ceea ce e păcat, ținând cont de faptul că operatorul transmitea partide din Serie A, Bundesliga sau chiar meciuri din NBA.

Experiența online netbet.ro și aplicația mobilă NetBet

Secțiunea de pariuri sportive de la NetBet a suferit modificări fundamentale recent. Schema de culori a siteului a rămas cam la fel, dar au dispărut o serie de secțiuni de pe partea de sus al siteului. Asta îl face mai curat și mai „mobile-friendly”, dar parcă și mai „sărac”, mai gol cumva. Cel puțin pe desktop – pe mobil, noul format funcționează mult mai bine decât cel vechi.

Din păcate, odată cu migrarea pe noua platformă au dispărut și majoritatea promoțiilor și ofertelor pentru pariorii existenți,. Sperăm să revină cât de curând – unele dintre ele erau foarte atractive.

Aplicația mobilă NetBet

Aplicația pentru Android poate fi descărcată direct de pe site. Merge excelent, fără întreruperi, și ai acces la toate opțiunile pe care le-ai avea și pe desktop. Am fost surprinși că NetBet nu are una și pentru dispozitivele cu iOS, dar oferă versiunea de Amazon. Una care, la o cercetare minimă, nu pare să fie pe placul pariurilor, fiindcă are mai multe review-uri de 1 stea decât de 5 stele.

Alte jocuri de noroc

Majoritatea operatorilor de jocuri de noroc din România acoperă o serie de opțiuni pe paginile lor – dar NetBet merge cu un mare pas mai departe. În afara unei săli de bingo virtuale, are cam tot ce poate visa un gambler adevărat.

Cazino & Vegas

Sunt peste 2.000 de jocuri la NetBet, ceea ce-l fac unul dintre cele mai bogate cazinouri online din acest punct de vedere. Ai 44 de furnizori, dintre care nu puteau să lipsească nume precum NetEnt, EGT, Pragmatic Play sau Novomatic. Astfel, primești acces la jocuri ca la păcănele clasice, Shining Crown, Burning Hot, Lucky Lady’s Charm Deluxe ori Book of Ra Deluxe. Desigur, trebuie încercate și jocurile de la NetEnt, unele cu o grafică senzațională. Jumanji, Dragula și Steam Tower ne-au atras atenția.

Sunt 16 jocuri cu cărți, inclusiv unul pe care recunoaștem că nu l-am mai văzut nicăieri – Casino War. Cât despre ruletă, vei găsi 17 mese, dintre care noi îți recomandăm Dragon Jackpot Roulette pentru că, ai ghicit, are un jackpot atașat.

Iar când vine vorba de bonusuri, ofertele se țin în lanț la NetBet, de la rotiri gratuite fără depunere încă de la înregistrare la oferte la reîncărcare și până la jackpoturi consistente, inclusiv unul propriu care poate fi câștigat de oricine.

Cazinou live NetBet

Acțiunea meselor de ruletă, blackjack sau baccarat cu un dealer real este extrem de captivantă. NetBet are mai multe mese din fiecare joc, iar mizele sunt pentru toate buzunarele. Ruleta, automată ce-i drept, poate fi jucata și de la 0.50 RON miza minimă.

Nici la jocurile de cazinou live nu rămânem fără promoții care se repetă săptămânal!

Poker NetBet

Nu este cea mai populară secțiune de pe platformă, dar pokerul celor de la NetBet are totuși câteva aspecte interesante. Estetice, mai degrabă, pentru că numărul turneelor disponibile e destul de scăzut. Poate pe viitor se va mai schimba ceva.

Pentru cunoscători, NetBet folosește soluția de poker online oferită de Playtech.

Virtuale și Sport virtual

Virtuale + sport virtual NetBet

Fotbal, curse de cai sau de câini virtuale, chiar și curse de motociclete pot să îți aducă profit dacă te decizi să încerci secțiunea Virtuale. Tot aici găsești și jocuri cu numere, precum Lucky Six, Lucky X și Next Six. Spre ce joc se îndreaptă banii tai?

Mai multe jocuri de fotbal, curse de cai și curse de câini pot fi găsite și la Sport Virtual. NetBet îți asigură distracția în permanentă chiar și atunci când nu sunt multe evenimente reale pe care să mizezi.

Loto

Cele mai tari loterii internaționale sunt și la NetBet. Poți juca la numerele tale norocoase la Grecia Kino, Win for Life ori Italia Keno, loterii consacrate, ori poți încerca ceva mai nou, precum LatLoto sau Australia Powerball.

Table

Pentru a te juca table pe bani reali chiar nu ai altă opțiune în afară de NetBet. Jocul e destul de recent pe site, așa că să nu fii surprins dacă vei găsi și jucători care nu prea știu ce să facă. Poți juca meciuri directe împotriva celorlalți jucători sau participa la turnee zilnice de table online pe bani reali.

Suport tehnic, relații cu clienții NetBet

Poți să intri în contact cu cei de la serviciul de relații cu clienții prin live chat, email sau WhatsApp. Acest serviciu este disponibil în intervalul 08:00 – 24:00, deci în afara programului de lucru poți să folosești un formular și ți se va răspunde a doua zi. În dreapta jos a ecranului vei găsi butoanele de WhatsApp și Live Chat.

NetBet Details

Furnizori software:
Limite retragere:
Țări:
Licență:
Limba:
Moneda:
Dispozitive:
Fondată:
NetBet
4.8/5
Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status