Home » Mozzart Bet
Puncte tari
 • Pachet impresionant de bun venit
 • Depuneri și retrageri prin agenție
 • Secțiune de live casino foarte bună
Puncte slabe
 • Fără Paysafecard ca metodă de plată
 • Site aglomerat și greoi

Mozzart Bet este o casă de pariuri sârbească, ce și-a început activitatea pe la sfârșitul lui 2000. Șase ani mai târziu a intrat și pe piața din România, dar nu s-a bucurat de vreun real succes. În 2015 a trecut și în online, site-ul fiind în mare același până azi. Mozzart Bet deține licența nr. L1203414W001173, valabilă până la data de 31.01.2030, acordată de Oficiul Național al Jocurilor de Noroc.

Mozzart Bet are peste 20k urmăritori pe Facebook, dar reacțiile diferă în funcție de postare. Sunt unele chiar și cu 0 like-uri. Aici mai are de lucrat Mozzart, în interacțiunea cu clienții. Asta pentru că în continuare sunt multe păreri împărțite. Deși majoritatea apreciază oferta diversă și cotele, mai sunt alții care sunt de părere că Mozzart este o casă de pariuri “mică” ce încearcă să compenseze prin bonusuri lipsurile de pe site.

Bonusuri Mozzart Bet

Dacă ești un “vânător” de bonusuri, atunci trebuie să vezi ce îți pregătește Mozzart Bet. Pentru că această casă de pariuri nu s-a gândit neapărat la cantitate, ci la calitate.

Bonus de bun venit

bonus de bun venit Mozzart Bet

Un pachet de bun venit te așteaptă pe site-ul celor de la Mozzart Bet. Și cu cât ajungi la finalul lui, cu atât ești răsplătit mai bine. Cum funcționează bonusul de bun venit de la Mozzart, care poate ajunge până la 1.750 RON? Ești premiat pentru fiecare dintre primele tale trei depuneri, iar valoarea bonusului crește:

 • pentru prima depunere, încasezi 50% din depozit, iar valoarea maximă a bonusului este de 250 RON;
 • pentru a doua depunere, încasezi 100% din depozit, iar valoarea maximă a bonusului este de 500 RON;
 • pentru a treia depunere, încasezi 200% din depozit, iar valoarea maximă a bonusului este de 1.000 RON;

Practic, tu depui mai puțini bani decât încasezi din bonus. Trebuie să depui doar 1.500 RON (câte 500 RON pentru fiecare depozit) pentru a lua bonusul maxim la toate cele trei tranzacții. Depunerea minimă pentru a fi eligibil pentru oricare dintre cele trei bonusuri din pachet este de 50 RON. Va trebui să respecți următoarele condiții pentru a transforma banii bonus în bani reali, pe care să-i poți retrage:

 • Rulajul este de 5x valoarea bonusului;
 • Rulajul trebuie efectuat în 60 de zile de la încasarea bonusului;

Poate sună extraordinar, dar dacă vrei să-l rulezi la pariuri sportive, află că o poți face doar plasând bilete cu mai multe selecții. Din păcate, ponderea pentru biletele live este de doar 20%.

 • pentru bilete pre-match, minimum 4 selecții cu cote minimum 1.35;
 • pentru bilete live, minimum 4 selecții cu cote minimum 1.20;

Bonusul la pariuri sportive poate fi rulat și la Lucky Super 6, jocuri de loterie sau jocuri virtuale. Fiecare secțiune are o anumită pondere de contribuție la rulaj.

Ratezi și Câștigi

Un eveniment pierzător nu trebuie să fie o “dramă” atunci când te joci la Mozzart. Plasează minimum 4 meciuri pe un bilet, cu o valoarea cumulată a cotelor de bilet (fără a lua în calcul evenimentul al cărui rezultat a fost indicat greșit) mai mare de 29, și poți obține premii după cum urmează:

 • Mai mare de 29 – valoarea bonusului este egală cu suma pusă în joc de participant (miza și taxele de administrare, reprezentând 5% din suma achitată de participant);
 • Mai mare decât 59 – bonificația reprezintă 2x suma pusă în joc de participant (inclusiv taxele de administrare);
 • Mai mare decât 99 – bonificația reprezintă 5x suma pusă în joc de participant (inclusiv taxele de administrare);
 • Mai mare decât 499 – bonificația reprezintă 10x suma pusă în joc de participant (inclusiv taxele de administrare);
 • Dacă valoarea cotei este mai mare decât 999 – bonificația reprezintă 100x miza pusă în joc de participant.

Super Multi Bonus

Cu cât ai mai multe evenimente pe un bilet, cu atât mai mult bonus poți încasa cu Super Multi Bonus la Mozzart Bet. La minim 6 evenimente cu o cotă de minim 1,3 fiecare primești 5% în plus, iar procentul crește până la 1000% dacă te riști să pariezi pe 40+ evenimente pe același bilet în timpul Happy Hour (10:00 – 12:00 și 20:00 – 22:00).

Ofertă speciale pentru Campionatul Mondial

Cash, telefoane, 1 sejur în Maldive cu Mozzart Bet

Biletele tale câștigătoare care conțin cel puțin 4 evenimente, și cel puțin un meci de la Cupa Mondială îți pot aduce premii la Mozzart Bet: cash, telefoane, și marele premiu – un sejur în Maldive.

Cum te înregistrezi la Mozzart Bet?

Nu este mereu cazul să ai un buton mare care să exclame “Înregistrează-te”, dar nici chiar că Mozzart Bet. Butonul este albastru, mic, situat în partea dreapta-sus a ecranului. Foarte probabil să nici nu-l vezi dacă nu ai ști unde să te uiți. Odată ce apeși pe el, vei avea de completat un formular cu următoarele detalii și date personale:

 • username, adresa de mail, parolă, confirmare parolă, prenume, nume, data nașterii, acordul cu termenii și condițiile de pe site, acordul cu recepționarea informațiilor promoționale.
 • confirmarea înregistrării prin accesarea link-ului primit pe mail.

Ce e atipic la Mozzart Bet este că apoi trebuie să mai completezi cu alte date odată ce ai dat click pe iconiță cu numele tău de cont pentru a iniția partea de pariuri:

 • naționalitate, țara, oraș, adresa, plătitor de taxe da/nu, CNP și din nou acordul cu termenii și condițiile Mozzart
deschidere cont mozzart bet

Tot procesul nu durează mai mult de 30 de secunde, maximum un minut. După aceea, oricând ai timp în decurs de 30 de zile, poți începe și procesul de verificare a identității. Trimite o copie după un act de identitate pentru a elimina limita la depunere și pentru a putea efectua retrageri.

Depuneri și retrageri

La Mozzart Bet, ca și în cazul celorlalte case de pariuri cu o rețea proprie de agenții de stradă, ai avantajul posibilității depunerilor și retragerilor prin agenție, cu sume minime. Lipsește, în schimb, o metodă de plată intens folosită de pariori, ceea ce este un mare minus.

Metode de depunere și de retragere

 • card de credit/debit: depunere minimă 20 RON
 • Skrill/Neteller: depunere minimă 45 RON
 • Top Pay: depunere minimă 20 RON
 • Okto.Cash: depunere minimă 20 RON
 • Agenție: depunere minimă 5 RON
metode de plata Mozzart Bet

Surprinde puțin că Mozzart Bet nu are Paysafecard ca metodă de plată, dar în rest găseșți cam tot ce e mai popular pe piața. Poți chiar să faci o depunere în oricare agenție stradală Mozzart Bet din țară, iar prin această modalitatea e și cea mai mică depunere posibilă: doar 5 RON.

La retragere, poți să apelezi tot la agenție, pentru că retragerea minimă e și ea tot de 5 RON. Mai poți da retragere prin card de credit/debit, Skrill/Neteller, dar și transfer bancar. Sumele minime pentru aceste variante sunt însă ceva mai mari de 5 RON (100 RON la majoritatea).

Viteza depunerii/retragerii

Pentru depuneri, timpul de procesare este instant. Astfel, poți începe imediat să mizezi pe meciurile tale favorite. Nici la retrageri nu stai așa rău. De regulă, Mozzart procesează plățile în mai puțin de 24 de ore. Dacă retragi prin agenție, durează undeva la 1-2 ore pentru că solicitarea ta să ajungă și în sistemul de plăți. Apoi te poți duce cu codul primit și cu buletinul pentru a încasa banii. În cazul cardului de credit/debit, totul durează în jur de 1-3 zile lucrătoare, în funcție de banca la care ai cardul.

Calitatea cotelor la Mozzart Bet

cote mozzart

Pentru o casă de pariuri “dispărută” mult timp de pe radar, Mozzart Bet are niște cote destul de frumoase. Poți miza liniștit pe peste la goluri la un meci de fotbal, pentru că asta va fi în avantajul tău. Doar că mai mult de atât de nu se mai poate trece la capitolul “excelent”. Cotele de meciurile de tenis sau baschet sunt mediocre.

Cât despre partidele de esports, aproape că nu are rost să discutăm. Meciuri de 50-50 primesc cotă 1.85. Nu am fi vrut neapărat 1.90, dar măcar un 1.87. Și nici nu sunt atât de multe variante le sporturile electronice.

Sporturi acoperite

Poți să vezi în partea stângă a ecranului toate sporturile pe care le acoperă Mozzart Bet. Și ai destul de multe opțiuni, fiindcă au băgat și e-Sports. Doar că, în general, Mozzart e destul de rezervată în a adăuga sporturi “exotice”, pe care nu se înghesuie lumea să parieze. Găsești, desigur, oferte bune din hochei, fotbal american sau tenis de masă, însă lipsesc

Siteul mozzartbet.ro

O casă de pariuri bună, un site…mai puțin bun. Mozzart încearca să facă multe, dar reușește puține. Asta pentru că site-ul aduce cu cele de acum un deceniu, pe care îți făceai biletele pentru a le pune în agenție. E aglomerat, nu merge deloc lejer și paleta de culori nu e neapărat strălucită (albastru cu negru sau albastru cu alb, siteul oferă posibilitatea de a folosi temă deschisă sau închisă).

Site mozzartbet.ro

Remarcăm însă că structura e una tipică pentru o casă de pariuri online, ceea ce ne aduce liniște. În plus, pe site poți să vezi și clasamente pentru mai multe sporturi: fotbal, tenis, baschet, chiar și polo pe apă.

Aplicația mobilă

Mozzart Bet dispune de o aplicație mobilă atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei care folosesc dispozitive iOS. Intri în App Store și downloadezi app-ul, iar pe Android, descarci APK și instalezi pe telefonul tău (aplicația nu este listată în Play Store, datorită probabil regulilor mai stricte impuse de Google). Poți să folosești toate funcțiile care sunt și pe varianta de desktop. Nu duci lipsă de opțiuni și poți să pariezi de oriunde ai fi.

Mai este și varianta în care poți intra de pe telefon direct pe site din browser. Mozzart Bet are un site optimizat de așa natură încât să-l folosești și în acest mod, dar nouă ne-a mers mai greu.

Pariuri live / streaming

Mozzart Bet pune pariurile sportive live pe o întreagă secțiune, pe care o găsești în meniul principal. Așadar, nu o să ai probleme în a o localiza, fiindcă scrisul e destul de mare. Și se pare că Mozzart are ceva cu scrisul uriaș, pentru că la fel prezintă și cotele. Pur și simplu acestea îți sar în ochi imediat.

Pariuri live și streaming la Mozzart Bet

Cât despre opțiuni, ai peste 200 chiar și pentru meciurile de fotbal mai puțin interesante. Ba chiar Mozzart adaugă un Bet Builder pentru ca tu să-ți creezi singur pariul. Ne-am uitat puțin și la baschet și am rămas puțin derutați. Opțiunile sunt bune, clar, dar Mozzart le pune pe tavă într-un mod ciudat – linia stă pe mijloc, în timp ce cotele pentru under/sub, de exemplu, sunt în stânga și în dreapta.

Nu poate să fie vorba de live streaming la Mozzart. Ciudat este că nici pe partea de eSports nu e vreo transmisie video. În mare parte ne bucurăm, pentru că ar fi îngreunat și mai rău site-ul.

Cazinoul online Mozzart

Sunt puțin peste 500 de jocuri în cazinoul Mozzart, ceea ce nu reprezintă ceva wow, însă e destul pentru ca tu să te distrezi la unele dintre cele mai fascinante sloturi. Sunt nouă furnizori de jocuri, cele mai multe fiind oferite de Pragmatic Play. Vei găsi și 87 de jocuri ca la aparate de la Greentube, din care, desigur, nu puteau să lipsească Lucky Lady’s Charm Deluxe, Book of Ra Deluxe ori Sizzling Hot Deluxe.

Cazinoul online mozzart bet

Dacă te-ai jucat vreodată la aparate, atunci probabil cunoști deja jocurile 20 Dazzling Hot, Burning Hot sau Shining Crown. Toate fac parte din repertoriul celor de la EGT. Providerul bulgar vine cu 138 de sloturi. Poți să te joci și Vampire Night, un slot foarte fain cu vampiri.

Există 16 jocuri de masă în cazinoul celor de la Mozzart. Diverse tipuri de jocuri de ruletă, blackjack sau baccarat. Vestea bună pentru toți jucătorii este că vei găsi și Virtual Roulette, celebra ruletă de la EGT cu miză minimă de doar 0.10 RON.

Cazino Live

cazinou live

Ai la dispoziție 78 de opțiuni la cazinoul live Mozzart. Mai mult decât decent, mai ales că nu vorbim doar de mese de ruletă, blackjack sau baccarat. Desigur, acestea sunt cele mai importante, dar vei putea intra și la mese de tip “Game Show”, precum Top Card, Mega Ball sau Dreamcatcher.

Indiferent de bugetul pe care îl aloci jocurile de cazino live, poți să găsești masa potrivită la Mozzart. La ruletă intri la mese cu dealer real și poți plasa mize de minimum 0.50 RON.

Loto

Cele mai tari și mai jucate loterii internaționale sunt și la Mozzart Bet. Sigur ai numerele tale norocoase pe care poți să le plasezi pe Grecia Kino, Polonia Keno sau Italia Keno. Ideal este că poți plasa biletele de pe desktop, tabletă sau mobil chiar și cu câteva secunde înainte să înceapă extragerea.

Virtuale

Distracția poate să se mute și în secțiunea de virtuale. Ai tenis, baschet și fotbal virtual, unde toată acțiunea e dictată de un cod. Privește totul mai degrabă ca o păcănea cu grafică mai bună decât ca pe un sport.

Rețea de agenții IRL

Mozzart Bet a avut agenții multe în România, apoi le-a închis, pentru ca din nou să revină în peisaj. În prezent sunt case de pariuri stradale împrăștiate prin toată România, dintre care 18 în București. Sunt cam 150, dacă ar fi să aproximăm, fiindcă Mozzart Bet funcționează și pe bază de franciză. Așa că există multe agenții în comune, în afara orașelor importante.

Agentii Mozzart Bet

Suport tehnic, relații cu clienții

 • live chat
 • email: secretariat@mozzartbet.ro

Mozzart mai are și o pagină de ajutor, cu FAQ, dar aceasta merge și nu merge. Nu te poți baza decât pe live chat și pe mail. Operatorii de la live chat nu sunt disponibili non-stop, însă n-am văzut ca Mozzart să aibă pe site vreun program de lucru. Cert e că noaptea nu lucrează.

Mozzart Bet Details

Furnizori software:
Limite retragere:
Țări:
Licență:
Moneda:
Dispozitive:
Fondată:
Mozzart Bet
5.0/5
Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status