❌ ✅ Anglia – Franța, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 10 decembrie

Home » ❌ ✅ Anglia – Franța, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 10 decembrie

Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar pare să candideze pentru un loc în istorie în ceea ce privește spectacolul oferit și meciurile memorabile de la acest turneu, iar faza sferturilor de finală vine doar cu confruntări de foc. Cel mai bun exemplu legat de frumusețea acestui turneu este că avem parte în sferturi de un meci demn de o finală de campionat mondial, între două reprezentative ce se pot mândri că au cucerit acest trofeu cel puțin o dată în istorie. Anglia – Franța este meciul mult așteptat de sâmbătă, 10 decembrie, ce se va juca pe stadionul Al Bayt din regiunea Al Khor de la ora 21:00.

Sari direct la pont >>

Anglia - Franța

Anglia

Anglia este o reprezentativă cu o istorie foarte bogată în ceea ce privește participările la campionatul mondial și cu multe amintiri frumoase legate de confruntările mereu interesante de care au avut parte englezii.

Englezii vin în acest sfert după un parcurs relativ ușor, în care au întâlnit Țara Galilor, Iran și SUA în grupe, iar în optimi au trecut fără probleme de selecționata Senegalului.

Istoricul participărilor la campionatul mondial

Englezii nu sunt străini de gustul victoriei la campionatul mondial, întrucât au avut parte de o ediție care au reușit să o câștige, chiar pe teren britanic. Este adevărat că acest lucru s-a întâmplat în anul 1966, iar de atunci Anglia caută neîncetat să câștige o nouă cupă mondială.

Englezii au fost foarte aproape la ultima ediție a campionatului mondial, cea din Rusia din anul 2018, dar au fost învinși în ultimele minute ale prelungirilor de către Croația și au fost obigați să joace finala mică.

Obiectiv

Cu o formație mai matură și poate chiar mai valoroasă decât în 2018, Anglia speră să depășească performanța de la Europene când au ajuns până în finală. Așadar englezii speră ca scandările lor „it’s coming home!” să-i ajute cu adevărat pe jucătorii naționalei să câștige Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar și să aducă „fotbalul acasă”.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-1-2-3) Foden, Kane, Saka – Bellingham, Henderson – Rice – Shaw, Maguire, Stones, Walker – Pickford
  • Absenți: White, Sterling (motive personale)

Franța

Franța este o altă reprezentativă cu „greutate” când vine vorba de participările la campionatul mondial și al momentelor plăcute mereu oferite de francezi iubitorilor fotbalului.

Franța a reuști să treacă relativ ușor de faza grupelor unde a întâlnit Australia, Tunisia și Danemarca, iar în optimi nu putem spune că a avut deloc probleme în confruntarea cu Polonia.

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Istoricul participărilor la campionatul mondial

Nu sunt puține momentele spectaculoase și participările foarte reușite ale francezilor la campionatul mondial. Ce trebuie amintit însă este faptul că francezii sunt de două ori campioni mondiali – prima oară au câștigat prestigiosul trofeu în anul 1998 cu ajutorul maestrului „Zizou”, iar a doua oară au ridicat trofeul chiar la ultima ediție a campionatului mondial din 2018.

Obiectiv

Valoarea selecționatei Franței este mult prea mare pentru a se preta la obiective mici, așadar francezii au ca obiectiv clar câștigarea acestui campionat mondial sau cel puțin calificarea în finală.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Giroud – Mbappe, Griezmann, Dembele – Rabiot, Tchouameni – T. Hernandez, Upamecano, Varane, Kounde – Lloris
  • Absenți: L. Hernandez (accidentat)

Meciurile directe Anglia – Franța

Cele două reprezentative nu s-au întâlnit recent, așadar este puțin dificil să facem o comparație relevantă între cele două echipe, însă ce trebuie menționat este faptul că oricând au jucat una împotriva celeilalte, s-au marcat multe goluri.

Ponturi pentru pariuri Anglia – Franța

Franța marchează peste 0.5 goluri în meci și Franța va avea peste 2.5 cornere în meci (Da) cota 1.60 (Superbet – SuperPariuri) ❌

Cu toate că marile case de pariuri oferă cote relativ apropiate între cele două echipe, balanâa înclină înspre Franța când vine vorba de echipa mai puternică și cu șanse mai mare de calificare. Ținând cont de atacul feroce de care a dat dovadă Franța atât în grupe cât și în meciul din optimi, iar Anglia nu se poate lăuda cu o defensivă impenetrabilă, vom miza pe faptul că Franța va fi foarte ofensivă încă de la început și va marca cel puțin un gol în meci și Franța va beneficia de cel puțin 3 cornere.

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Șansă dublă, Timp regulamentar (Franța sau Egal) cota 1.35 (Winmasters) ✅

Ținând cont de faptul că este totuși un sfert de finală între două echipe de elită din fotbalul mondial, o remiză este foarte probabilă, în special datorită stilului de joc ceva mai închis practicat de echipe în această fază a competiției în care nicio parte nu riscă prea mult. Cu toate acestea, Franța este favorita acestui meci, așadar vom miza pe șansă dublă în meciul Anglia – Franța în care câștigă Franța sau va fi egalitate la finalul celor 90 de minute regulamentare.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status