✅ CSM Constanța – CSM Tg. Mureș, (H1 +6,5), 23 Septembrie

Home » ✅ CSM Constanța – CSM Tg. Mureș, (H1 +6,5), 23 Septembrie

Avem de-a face cu un nou sezon din Liga Națională de Baschet Masculin, de pe urma căruia putem culege roade însemnate dacă tratăm cu atenție cele mai importante partide. Primul joc pe care îl supunem atenției este cel dintre CSM Constanța – CSM Tg. Mureș, programat pentru sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor (Constanța). Partida poate fi urmărită live video pe canalul de YouTube FRBTV.

Casa de pariuriPontCota
SuperbetH1 +6,51,55Pariază!
CSM Constanța – CSM Tg. Mureș

CSM Athletic Constanța

La Constanța se pune mare preț pe baschet în ultimii ani, iar proiectul de la CSM se canalizează foarte mult în jurul a ceea ce înseamnă sportul de sub panou, atât la masculin, cât și la feminin. Dar cum sezonul Ligii Naționale începe în acest weekend la masculin, ne aruncăm o privire atentă asupra primei provocări pe care o are de înfruntat CSM Constanța. Cum ambițiile au crescut pentru dobrogeni, la fel s-a întâmplat și cu investițiile în jucători. Astfel, CSM Constanța se poate lăuda cu patru americani de calitate în lot, Griffin, Duffy, Henderson și Hill, plus lituanianul Cizauskas, la care se adaugă cei patru jucători români de rotație, Torok, Diculescu, Lazar și Oprean. Aspectul foarte important este cel al românilor, pentru că se joacă permanent cu doi sportivi din țara noastră pe teren, ca regulă nouă pentru actualul sezon.

CSM Constanța a jucat două partide până acum în Cupa României, de unde a reușit să se califice mai departe la Final 8, grație unui coșaveraj mai bun decât alte formații aflate pe locul secund în grupă. În partea sa de tablou, CSM Constanța a pierdut la patru puncte cu CSM Sibiu, 80-84, după care a câștigat net cu CS Vâlcea, 93-53. Ambele partide s-au disputat la Constanța, în weekendul trecut.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Echipa probabilă:

Oprean, Duffy, Griffin, Torok, Henderson. Rezerve: Bălan, Cizkauskas, Diculescu, Gribinic, Hill, Jeles, Lazar.  

CSM Târgu Mureș

Cei de la Târgu Mureș s-au confruntat cu probleme în vederea transferurilor înaintea acestui sezon, prin prisma faptului că au avut interdicție în a legitima sportivi din afara României. Cu toate că are un lot destul de solid și foarte experimentat, CSM Tg. Mureș încă nu se află la nivelul marilor echipe din campionat. Mureșenii au avut parte de o grupă favorabilă în Cupa României, acolo unde au obținut calificarea în Final 8, de pe primul loc. În cadrul grupei organizate chiar la Târgu Mureș, formația gazdă a dispus în prima partidă de CSM Focșani, scor 84-60, după care s-a chinuit foarte tare cu CSM Galați, 82-80. Contra gălățenilor au reușit să se impună în abia ultimul minut de joc, până atunci fiind permanent la conducere echipa oaspete chiar și cu peste 15 puncte.

Evoluții bune au avut și în meciurile amicale cei de la Tg. Mureș, în care au pierdut la doar câte un punct cu SCM Timișoara și CSU Sibiu, plus că au câștigat cu SCMU Craiova.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Echipa probabilă:

Martinic, Jeremic, Gajovic, Borșa, Santa. Rezerve: Boloni, Lawrence, Mureșan, Nistor, Paliciuc, Person, Solyom.

Meciuri baschet CSM Constanța – CSM Tg. Mureș

Cele două formații nu s-au întâlnit deloc în sezonul trecut, iar cele mai vechi dispute sunt total irelevante pentru actuala dispută directă. Ultimele două dispute au avut loc în 2019, când CSM Tg. Mureș avea să se impună la scoruri scurte, deși era mare favorită.

Ponturi baschet CSM Constanța – CSM Tg. Mureș

H1 +6,5 (CSM Constanța nu pierde la o diferență mai mare de șase puncte) – cotă 1,55 (Superbet)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Avem la pariuri sportive un pont care pare pomană curată, pentru că CSM Constanța ar fi trebuit să fie în mod normal echipa favorită de a se impune. Doar că bookmakerii au mizat mai mult pe factorul experiență al celor de la CSM Tg. Mureș, însă acesta poate fi și un dezavantaj pentru că media de vârstă a jucătorilor folosiți de oaspeți este foarte ridicată și poate avea și efecte negative. E greu de crezut că poate să piardă Constanța acasă la o diferență mai mare de opt puncte și pare a fi cel mai bun pont posibil din acest weekend, indiferent de sportul la care facem referință.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status