✅ Cota 2 Baschet– 8 Februarie

Home » ✅ Cota 2 Baschet– 8 Februarie

Până la pauza competițională a echipelor de club nu mai e mult, așa că încercăm să profităm din plin de ce a mai rămas de disputat din categoria meciuri baschet la acest nivel. Sub ochii noștri, în campionatul românesc de seniori al Ligii Naționale, am depistat două meciuri care ne pot duce înspre un bilet de tip Cota 2, după cum urmează.

  • SCM Craiova – Dinamo
  • CSU Sibiu – CSO Voluntari

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

cota 2

Cota 2 baschet – detalii și argumente

SCM Craiova – Dinamo – Handicap puncte inclusiv prelungiri (3,5) – cotă 1,45 (Superbet)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Gazdele de la SCM Craiova au de jucat un meci crucial pentru acest moment al sezonului, în fața unui adversar destul de puternic, dar, totodată, destul de abordabil. După meciul foarte bun făcut acasă contra Rapidului (echipă de top 3 în clipa de față), pierdut la limită în prelungiri, plus un alt meci pierdut la o posesie, la Constanța, cei de la SCM Craiova nu mai au loc de dat înapoi în fața lui Dinamo. Pe teren propriu, craiovenii și-au câștigat meciurile din acest sezon în fața adversarilor de tip Dinamo, cum ar fi Sibiu, Ploiești sau Pitești.

De partea cealaltă, Dinamo a arătat cel mai rău ca joc în ultima vreme dintre echipele calificate în Top 10. Iar pariul nostru pentru acest meci integrat în Cota 2 este un handicap de +3,5 puncte pentru SCM Craiova, adică să nu piardă la mai mult de trei puncte. La acoperire, asta în condițiile în care un succes al gazdelor este pariul de jucat în mod normal.

CSU Sibiu – CSO Voluntari – Handicap puncte inclusiv prelungiri (7,5) – cotă 1,36 (Superbet)

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Un alt meci ce se anunță a fi echilibrat, în care se întâlnesc două echipe bune ale campionatului, dar ca formă de moment total diferite. Sibiul vine după o serie foarte bună de rezultate, printre care victorie în decisivul de calificare de la Ploiești, ori un succes mega-categoric acasă cu Timișoara. În general, pe teren propriu, CSU Sibiu este o forță și e greu să piardă chiar și cu cele mai puternice echipe.

CSO Voluntari este în direcția opusă Sibiului ca formă, pentru că are două înfrângeri de neconceput în ultimele trei jocuri. Ilfovenii au pierdut la Galați, când erau favoriți clari să se impună și au avut și un avans de 16 puncte în timpul meciului, dar și un eșec drastic acasă contra Rapidului. Deși am înclina mai mult către un succes pentru CSU Sibiu, pariul pe care îl vizăm pentru biletul de tip cota 2 este că gazdele nu vor pierde la mai mult de șapte puncte în acest meci.  

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status