✅ Cota 2 – 30 Octombrie

Home » ✅ Cota 2 – 30 Octombrie

Cele mai ușor de obținut profit de pe urma biletelor de tip Cota 2 este atunci când mizezi pe echipe care îți inspiră mare încredere că vor reuși să se și impună. Iar pentru luni avem două astfel de meciuri fotbal, din care extragem două ponturi de soliști – echipe care să câștige meciurile. Nu sunt din cele mai populare campionate, dar nu sunt nici din competiții necunoscute. Iată care sunt cele două selecții.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Meciuri Cota 2 azi

  1. Boavista – Sporting (2 solist)
  2. Bodo/Glimt – Lillestrom (1 solist)
cota 2

Argumente Cota 2:

Boavista – Sporting (2 solist)

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Lupta la titlu în Portugalia se anunță a fi mai strânsă ca niciodată, toate cele trei mari echipe lusitane fiind implicate. Iar una dintre cele mai constante de până acum a fost Sporting, care s-a mai impus în urmă cu două sezoane, după care a înregistrat un regres neașteptat.

Dar ar putea fi din nou anul verzilor din Lisabona, mai ales că n-au pierdut niciun meci până acum. A câștigat șapte etape din opt, fiind un singur rezultat de egalitate până acum, 1-1 la Braga. Mizăm pe 2 solist la meciul cu Boavista, chiar dacă gazdele au început bine actualul sezon. Dar tocmai acest aspect ar trebui să conteze pentru Sporting, care n-are niciun motiv să o ia de sus pe adversara sa. Iar o mobilizare ca la carte a echipei oaspete ar trebui să însemne un succes obținut.

Pentru că diferența de valoare este cu mult în favoarea lui Sporting, a căror jucători sunt obișnuiți cu un nivel mult mai înalt decât adversarii săi. Iar pentru Cota 2 azi se potrivește de minune pontul de 2 solist ca parte integrantă din bilet.

Bodo/Glimt – Lillestrom (1 solist)

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Nu mai este nicio îndoială că Bodo/Glimt e cea mai bună echipă din Norvegia. Iar un eventual succes cu Lillestrom ar fi un pas uriaș către câștigarea titlului de campioană, după ce într-o vreme cedase din avansul său consistent.

A fost o perioadă în care Bodo a fost implicată în lupta pentru calificarea în grupele cupelor europene, iar după ce a găsit această liniște a revenit cu victorii pe linie și în campionat. De această dată, când mai sunt doar cinci meciuri de disputat, orice victorie adusă de Bodo/Glimt înseamnă apropierea de titlu – care înseamnă încununarea unui sezon de mare succes. Gazdele nu doar că pornesc drept favorite, dar chiar să câștige și la o diferență consistentă de scor.

Lillestrom n-are nicio presiune pe final de sezon, pentru că a încheiat de mult socotelile cu evitarea retrogradării. Iar de cupe europene nu se poate pune problema, fiind o echipă de mijlocul clasamentului.   

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status