✅ Cota 2 – 29 Octombrie

Home » ✅ Cota 2 – 29 Octombrie

Avem misiunea clară de a încheia săptămâna de meciuri fotbal cu profit. Iar cea mai sigură cale către acest obiectiv ar fi prin prisma biletului de tip Cota 2. Iar la ce meciuri am pregătit pentru duminică, doar niște surprize extrem de majore ar putea să ne fie date peste cap socotelile. Două mari favorite la victorie sunt alegerile noastre pentru Cota 2 azi. Iată propunerile noastre cele mai sigure.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

  • Aston Villa – Luton (1 și 2+)
  • Vizela – FC Porto (2 solist)
cota 2

Argumente Cota 2:

Aston Villa – Luton (1 și peste 1,5 goluri)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Aston Villa a fost una dintre cele mai solide alegeri de până acum când a jucat acasă și a fost favorită. Iar de această dată este mai favorită ca oricând, pentru că pe Villa Park vine Luton Town, principala favorită la retrogradare la startul sezonului. Printre cele patru echipe cu maximum de puncte la meciurile de acasă, pe lângă Man. City, Liverpool și Tottenham, se mai află și Aston Villa. Și au fost chiar patru succese concludente, în fața unor adversari clar mai tari decât Luton: 4-0 cu Everton, 3-1 cu Crystal Palace, 6-1 cu Brighton, 4-1 cu West Ham. Villa a strâns 19 puncte în cele 9 etape disputate până acum, un bilanț extrem de bun, peste echipe cu mari pretenții, precum Newcastle, Man. Utd sau Chelsea.

Despre Luton nu se pot spune prea multe lucruri de bine, ci doar că jucătorii săi merită să se bucure de fiecare clipă în parte petrecută în Premier League. De remarcat ar mai fi faptul că Luton a încercat să iasă la joc în deplasările sale de până acum, ceea ce ne îndeamnă ca pe lângă un succes al lui Villa să ochim în pariul nostru și minimum două goluri înscrise în meci.

Vizela – FC Porto (2 solist)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Campionat mai strâns ca în actuala ediție nu s-a mai văzut de mult în Portugalia. Toate cele trei mari echipe lusitane au pornit cu dreptul și se luptă la titlu, FC Porto, Benfica și Sporting. Iar acest lucru le îndeamnă pe toate trei să-și treacă în cont victorii după victorii. Chiar și atunci când a jucat mai puțin bine, Porto tot a reușit să găsească diverse căi către succes, inclusiv cu meciuri câștigate în minutele adiționale. Adversarul de această dată este unul dintre cei mai slabi din campionat, iar pare că Vizela se îndreaptă către liga secundă după o scurtă perioadă petrecută în primul eșalon.

Oaspeții acestui meci vin și cu poftă sporită de goluri marcate, după cum s-a putut observa și la mijlocul săptămânii. Când FC Porto a câștigat cu 4-1 în Belgia, cu FC Antwerp. Printre marcatori s-a numărat și atacantul Evanilson, revenit după o perioadă de accidentare. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status