6 x Pariuri Asiguratoare + 1 Promoție Unică în Belarus – România

Home » 6 x Pariuri Asiguratoare + 1 Promoție Unică în Belarus – România

Pariuri asiguratoare plus o promoție pentru Belarus – România!

Joci fără emoții și câștigi câte 10 lei pentru fiecare cartonaș galben arătat în meci #casafiebine!. Cea mai fericită zi e atunci când echipa favorită câștigă și biletul tău e verde. Meciurile mari, însă, aduc și evenimente neprevăzute.

Belarus – România (X2 și sub 3,5 goluri), 11 Octombrie 2023

Egalați în min 90′, Autogol, Penalty, Cartonaș Roșu în Belarus – România?

La Casa ai șansa să mizezi pe tricolori și să câștigi indiferent de rezultat, cu 6 noi tipuri de Pariuri Asiguratoare, în cel mai important meci al momentului pentru Naționala de Fotbal a României.

  • România câştigă sau ratează un penalti – cota 1.60
  • România câştigă sau conduce la finalul minutului 90 – cota 1.60
  • România câştigă sau marchează un autogol – cota 1.60
  • România câştigă sau va fi egalată de 2 ori – cota 1.60
  • România câştigă sau conduce la 2 goluri – cota 1.60
  • România câştigă sau primește cartonaș roșu – cota 1.60

Joacă în Avantaj pe România și pariază fără emoții pe meciul care ne poate aduce mai aproape de EURO 2024!

10 lei pentru fiecare „galben” din Belarus – România

În plus, promoția săptămînii îți aduce 10 lei pentru fiecare cartonaș galben pe care centralul Espen Eskas îl va arată în meciul Belarus – România.

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Ce trebuie să faci? Să plasezi un bilet de minimum 20 de lei care să conțină doar meciul Belarus – România și să aibă cel puțin cota 2.00. Ca să fie și mai simplu, sunt acceptate și biletele puse cu funcția Playmaker, unde poți combina până la 10 pariuri din meciul tricolorilor pe acealași bilet.

Pentru România și Pentru Suporteri, Casa Pariurilor, Partenerul Naționalelor de Fotbal ale României, susține performanța în fotbal și își propune să le redea fanilor încrederea în echipele favorite. “Suport pentru Suporteri” este proiectul dededicat dezvoltarii personale a viitorilor mari fotbaliști, cu ajutorul unui personal calificat, pornind de la condiția fizică, până la nutriție, motivație și echilibru mental. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status