Promoție Superbet pentru Superliga 2023-2024

Home » Promoție Superbet pentru Superliga 2023-2024

Liga 1 de fotbal a României, Superliga, stârnește mare interes din partea tuturor iubitorilor sportului rege din țara noastră. Iar Superbet, partener al competiției, face ca totul să devină și mai distractiv pentru pariori. Astfel, continuă și pentru sezonul 2023-2024 o promoție de mare succes: pariu gratuit 24 lei în fiecare etapă a campionatului!

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Superbet

Oferta Superbet 23+24 pentru sezonul Superliga 23/24

Una din cele mai îndrăgite oferte puse la dispoziția utilizatorilor de pariuri online este cea de pariu gratuit. Iar Superbet ține ștacheta ridicată când vine vorba de promoții pentru Liga 1. Marcarea noului sezon de Superliga României 23/24 se face prin campania 23+24 din partea Superbet. Pentru pariuri pe meciuri din Liga 1 în valoare de 23 lei, primești 24 lei Pariu Gratuit!

Așa că fiecare etapă din noul sezon îți poate aduce câte un Pariu Gratuit, săptămână de săptămână, la meciurile din Superliga.

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Câștigi cât ai zice Super!

Pașii pentru a benefica de promoție sunt foarte simplu de parcurs. Așa că iată-i expuși în rândurile care urmează, pentru a evita orice formă de confuzie.

  • 1 – Acceptă oferta

În primul rând, acceptă oferta primită la logare pe site ori pe aplicația Superbet, înainte de fiecare etapă de Superliga.

  • 2- Pariu de 23 lei

Apoi este nevoie să plasezi un pariu cu miza de 23 lei pe evenimente pre-meci sau live din etapa curentă (aferentă perioadei respective) de Superliga. Fie pe un bilet de tip single, cu un singur eveniment, la o cotă de minimum 1,60, fie pe un bilet cu mai multe evenimente, la o cotă de cel puțin 2,50 acumulator.

  • 3- Pariu Gratuit 24 lei după validarea biletului

Din moment ce ai selectat meciul sau sunt selectate meciurile pe care vrei să le prinzi pe bilet, mai trebuie doar validat biletul prin îndeplinirea condițiilor mai sus menționate, după care câștigi 24 de lei Pariu Gratuit cât ai zice Super!

Poți câștiga tot sezonul Superbet!

Farmecul acestei super-promoții de la Superbet este că se derulează pe tot parcursul sezonului de Superligă, ediția 2023 – 2024. Astfel, începând cu 14 iulie 2023, când sunt programate primele două meciuri ale etapei inaugurale (Oțelul – UTA și Rapid – Sepsi) până pe 09.03.2024, la finalul sezonului regulat, ai 30 de etape de beneficiat de Pariu Gratuit în valoare de 24 lei pe etapă. Asta înseamnă un total de 720 de lei numai din Pariuri Gratuite pe parcursul întregului sezon! Cea mai super ofertă pentru Superliga, campionatul Ligii 1 de fotbal din România!

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Mai sunt și alte aspecte de menționat. Cum ar fi că nu sunt eligibile pariuri plasate pe selecții din oferta SuperExtra sau Speciale, dar sunt luate în considerare inclusiv pariurile pe selecțiile din oferta SuperCota din Superliga. De asemenea, folosirea funcției de Cash Out nu este eligibilă pentru bonus. La fel cum nu vor fi validate pentru promoție nici evenimentele ce vor primi, dintr-un motiv sau altul, cotă 1,00 (cazuri excepționale).

Condițiile de rulaj pentru pariul gratuit sunt extrem de avantajoase, întrucât trebuie să fie rulat o singură dată. Astfel, dacă Pariul Gratuit este câștigător, atunci condiția de rulaj va fi considerată deja îndeplinită. Se poate pune un singur pariu gratuit din suma de 24 de lei sau mai multe, în funcție de preferințele fiecărui jucător. Iar din câștig se transformă în bani reali ce intră în balanța ta profitul de pe urma pariului gratuit. Mai trebuie menționat faptul că fiecare Pariu Gratuit trebuie jucat în termen de 7 zile, fără să fie acceptate biletele de tip sistem. Iar biletele plasate prin Pariu Gratuit beneficiază de funcția de Cash Out.

După ce am lămurit complet toate aspectele, hai să ne punem pe câștigat de pe urma super-ofertei de la Superbet pentru Superliga!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status