Joacă în avantaj la Wimbledon23 pe Betano!

Home » Joacă în avantaj la Wimbledon23 pe Betano!

Punctul culminant al fiecărui an de meciuri tenis este atins în perioada desfășurării turneului de grand slam Wimbledon. Ediția din 2023 este, de asemenea,  una de mare interes, având prezențele a celor mai mari jucători ai momentului. Sunt multe intrigi extrem de pasionante ce stârnesc interes major, așa că în mod firesc se leagă și o nouă promoție din partea Betano legată de turneul de la Wimbledon.

Pariază pe starurile tenisului la Wimbledon cu
50 de lei free bet de la Betano!

Betano

50 LEI Pariu Gratuit la Betano

Betano îți oferă lansa să joci în avantaj la Wimbledon 23, cu un start lansat de 50 Lei Pariu Gratuit. Pașii de îndeplinit sunt extrem de simplu de realizat, iar pariurile pe meciurile de la Wimbledon îți pot aduce câștigurile mult dorite.

Primul pas este de înregistrare cont la Betano și folosești codul WIMBLEDON23. Al doilea este de verificare a contului prin trimiterea unei fotografii cu buletinul. Iar deja în pasul al treilea primești 50 LEI Pariu Gratuit în maximum 24 de ore de la înregistrare, pe care îi poți paria pe meciurile de la Wimbledon.

Campania este valabilă până pe 14 iulie, iar codul promo are o valabilitate de 7 zile. În sensul în care în cele șapte zile este necesar ca suma bonus să fie folosită, iar pariurile pot fi făcute doar pe meciurile de tenis. Cota minimă care poate fi luată pe bilet pentru a folosi Pariul Gratuit este de 3,00. Nu necesită condiții de rulaj, iar suma din câștig va fi adăugată la balanța reală, atât timp cât sunt urmași pași enumerați mai sus.

Pariază pe starurile tenisului la Wimbledon cu
50 de lei free bet de la Betano!

Jucători de urmărit

Ediția din 2023 de la Wimbledon poartă semnul întrebării asupra parcursului pe care îl poate avea Novak Djokovic (favorit nr. 2, conform clasărilor ATP). Sârbul îi poate egala recordul lui Roger Federer ca titluri de Wimbledon câștigate (8), respectiv cel de titluri consecutiv câștigate pe iarba londoneză (5). Nu se ia în calcul anul 2020, pentru că atunci nu s-a desfășurat competiția din cauze medicale.

Favorit numărul 1, conform tabloului principal, este tânărul spaniol Carlos Alcaraz – lider mondial în clipa de față. Totodată, există și alți jucători care pot produce surprize, ori e de așteptat să aibă parcurs cât mai lung, cum ar fi Alexander Zverev, Andrei Rublev, Cameron Norrie, Jannik Sinner sau Alexander Bublik. Dacă la Roland Garros, turneul de grand slam de luna trecută, Djokovic și Alcaraz s-au întâlnit în semifinale, de această dată se pot confrunta doar în ultimul act la Wimbledon.

Pariază pe starurile tenisului la Wimbledon cu
50 de lei free bet de la Betano!

Pe tabloul feminin, lupta este deschisă între câștigătoarea de anul trecut, Elena Rybakina, liderul mondial Iga Swiatek și a doua clasată WTA – Sabalenka. Dar și aici pot să apară nume precum Jabeur, Kvitova (dublă câștigătoare la Wimbledon), Pegula sau chiar Garcia.

Pe lângă cele două probe de simplu, deloc de neglijat sunt și celelalte trei: dublu masculin, dublu feminin și dublu mixt. De asemenea, meciurile de pe aceste culoare vor fi disponibile pentru a fi pariate.

Pariuri antepost la Wimbledon

Pariază pe starurile tenisului la Wimbledon cu
50 de lei free bet de la Betano!

Încă dinaintea turneului și până la finalul competiției, Betano oferă posibilitatea pariurilor de tip antepost, în sensul în care se poate miza și pe câștigătorul turneului. Pentru tabloul masculin, principal favorit la nivel de cote este Novak Djokovic (pornit cu 1,60 înaintea turneului), iar la cel feminin este Elena Rybakina, campioana de anul trecut, dar la mică distanță vin Swiatek și Sabalenka. În afară de câștigători, la categoria antepost de pe Betano de la Wimbledon se poate miza la nivel de pariuri special pe clasări mai bune între jucători, etapa eliminării, calificare până într-o anumită fază, ori chiar estimare de dueluri.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status