Home » Winbet
Puncte tari
 • Bonus progresiv mixt
 • Opțiuni multiple de depunere și de retragere
 • Live chat pentru serviciul de relații cu clienții
 • Retrageri rapide
Puncte slabe
 • Fără bonus de bun venit dedicat la sport
 • Fără aplicație mobilă
 • Relativ puține opțiuni pe evenimentele de interes mediu

Dacă întrebi un parior din afara Bucurestiului ce părere are despre Winbet, s-ar putea să îți răspundă cu “cine?”. I-am căutat pe facebook pe cei de la Winbet și am văzut că au 3.300 urmăritori pe această rețea de socializare. Marca nu are notorietate în lumea reală, având în vedere aria restrânsă de activitate a sălilor de jocuri și a agențiilor de pariuri – acestea sunt majoritatea în București, cu doar unul în provincie, la Iași.

Pentru mulți, Winbet nici nu stârnește interesul, ceea ce e păcat pentru că operatorul are o prezență accentuată online.

Despre Winbet

Winbet are 12 săli de joc și 16 agenții de pariuri întinse în doar două orașe, Iași și București. În online, deține licența nr. L1183150W000826, emisă la 01.03.2018 cu valabilitate până la 29.02.2028. Chiar dacă experiența celor de la Winbet, de 15 ani, vine mai degrabă în domeniul jocurilor de cazino, operatorul a învățat destul de multe despre pariuri sportive, într-un interval relativ scurt.

Bonusuri Winbet

Prezența online Winbet este concentrată pe jocurile de cazinou, ceea ce se reflectă și în bonusurile oferite de operator. Momentan, are un singur bonus dedicat pariorilor, dar nici acesta nu este foarte impresionant.

Bonus de bun venit Winbet

Ca operator de pariuri sportive în mediul online, trebuie să fii conștient de ce anume își doresc jucătorii. Mai ales într-o piață așa competitivă. Deși spuneam mai sus că Winbet a învățat destul de multe, a dat un mare chix în ceea ce privește bonusul la pariuri sportive. Asta pentru că nu există unul. Sigur, cel de la cazino e uriaș și merită atenția ta, însă dacă scopul tău este să joci doar la pariuri sportive, atunci vei fi dezamăgit.

Bonus pentru verificarea contului

Aici, Winbet poate fi de interes pentru unii pariori – casa de pariuri sare cu un freebet fără depunere în valoare de 20 de lei (disponibilă și în combinație cu un bonus fără depunere la cazinou) pentru jucătorii noi care completează verificarea contului.

Bonus de ziua ta

winbet bonus de ziua ta

Winbet îți aduce în contul tău 100 de rotiri gratuite la jocul Lucky&Wild de la Amusnet atunci când e ziua ta. Bonusul e valabil la cazino, evident, dar câștigurile obținute le poți folosi și la pariuri – aceștia nu au cerințe de rulaj.

Cum te înregistrezi la Winbet

deschidere cont Winbet

Procesul de înregistrare la Winbet este unul destul de simplu, în care trebuie să completezi datele de mai sus. Pentru a iniția această procedură e suficient să apeși pe butonul portocaliu pe care scrie “înregistrare”, din dreapta-sus a ecranului. Apoi va trebui să completezi formularul de înregistrare simplu și rapid:

 • nume utilizator, email, parolă, repetă parolă, număr telefon, cod promoțional, acord de primire a notificărilor legate de diferite promoții la Winbet;
 • prenume, nume de familie, oraș, adresă, țara;
 • CNP, data nașterii, sex, confirmarea termenilor și condițiilor;

Un cont la o casă de pariuri online presupune și obligația de a fi major (de a avea vârsta de 18 ani împlinită). Așa că Winbet îți va cere să demonstrezi acest aspect printr-un proces de verificare. Pentru a-l trece e suficient să trimiți o copie după un act de identitate (de obicei carte de identitate).

Depuneri și retrageri la Winbet

Ca orice alt operator de jocuri de noroc online, și Winbet oferă o serie de metode pentru a-ți alimenta contul sau retrage banii câștigați. Având o rețea, oricât de restrânsă, de agenții IRL, depunerea și retragerea în persoană este și ea valabilă.

Metode de depunere

E întotdeauna un atuu în plus să ai multe metode de depunere din care să alegi. La Winbet opțiunile tale sunt multiple și banii îți intră, de regulă, destul de repede. Toate metodele clasice, plus depunerile în agenții Winbet sau prin delivery. Desigur, aceste variante sunt viabile doar dacă locuiești în București (agenție + delibery) și Iași (agenție).

 • card de credit/debit: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 50.000 RON;
 • Paysafecard: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 4.600 RON;
 • Skrill/Neteller: depunere minimă 20 RON, depunere maximă 50.000 RON;
 • Agenție Winbet: depunere minimă 5 RON, depunere maximă 45.000 RON;
 • Cashpay Delivery: depunere minimă 300 RON, depunere maximă 5.000 RON;

Precum poți observa, depunerea minimă e de doar 5 RON și poate fi efectuată în oricare dintre cele 15 case de pariuri offline Winbet. Pe site poți să găsești și locațiile acestora. Depunerea prin curier solicită un depozit minim de 300 RON, însă acum că lucrurile au revenit cât de cât la normal după pandemie, varianta aceasta pare puțin probabil să fie populară.

Metode de retragere

Cât despre retrageri, poți scoate din contul tău o sumă minimă de 20 RON. Însă doar prin agenție. Nu poți să folosești paysafecard pentru retrageri, în timp ce retragerea minimă prin curier e de 400 RON. Un plus este faptul că Winbet afișează noile taxe aplicate câștigurilor chiar în secțiunea de retrageri:

retrageri Winbet
 • card de credit/debit: retragere minimă 60 RON;
 • Skrill/Neteller: retragere minimă 60 RON;
 • Agenție Winbet: retragere minimă 20 RON;
 • Cashpay Delivery: retragere minimă 400 RON;

Viteza depunerii și retragerii

Cu aprobare, totul merge rapid la Winbet atunci când depui, dar și când retragi. În afară de Cashpay Delivery, unde e un întreg proces pentru a depune, restul metodelor asigură faptul că banii intră imediat în contul tău. Retragerile rapide reprezintă ceva după care toți jucătorii de pariuri aleargă. La Winbet ai parte de ele, fiindcă aprobările nu ar trebui să dureze mai mult de o zi lucrătoare. Pe urmă, fondurile intră instant prin portofelele electronice Skrill și Neteller, dar și la agenție sau prin Cashpay Delivery. Desigur, prin această ultimă metodă, trebuie să mai aștepți să vină livratorul la tine. Prin card de credit/debit s-ar putea să dureze undeva la 1-3 zile lucrătoare.

Calitatea cotelor Winbet

Dacă nu știi pe ce să pariezi la Winbet, ai în dreapta două secțiuni, cu ligile de top pe care poți paria în perioada respectivă. Un plus este secțiunea care evidențiază evenimente de interes pentru români, precum meciuri de fotbal din Superliga, meciuri de tenis sau altele.

Calitatea cotelor Winbet

Fiecare meci important de fotbal are peste 200 de opțiuni de pariere, deci destule variante din care să alegi. Mai multe opțiuni găsești și la partidele din NBA, însă nu am văzut pariuri pe jucători. Ceea ce e foarte dezamăgitor. În ceea ce privește cotele, găsești cote destul de bune pe rezultat final, mai ales la meciurile echilibrate. Dacă la fotbal sunt cote bune, însă, nu la fel stau lucrurile și când e vorba de tenis sau baschet. Sunt cotații mult mai modeste, așa că trebuie să alegi cu grijă.

Sporturi acoperite

Mai sunt câteva luni până la Cupa Mondială din Qatar, dar dacă dorești să pariezi de pe acum, la Winbet găsești toate partidele disponibile. Sunt sub 50 de opțiuni de pariere momentan, însă probabil vor crește pe parcurs. Noi am căutat intens, dar nu am reușit să dăm de pariuri antepost pe Campionatul Mondial. Poate că Winbet nu le-a băgat încă până la data scrierii acestui articol.

Pe site vei găsi piețe din mai multe sporturi puțin populare la noi, precum bile, badminton sau fotbal australian. Nu sunt însă pariuri non-sport, pe piețe politice ori pe emisiuni TV.

Cât despre secțiunea de e-Sports, aceasta e activă și cuprinde tot ce este important: CS:GO, Dota 2, Starcraft sau League of Legends. Opțiunile sunt însă limitate, sub 10 cam la toate sporturile electronice.

Experiență online și pe mobil winbet.ro

Prima impresie contează, indiferent dacă intri într-o agenție de pariuri din lumea reală sau un site de pariuri online. Aici, Winbet a făcut schimbări în ultima vreme, refăcând site-ul winbet.ro și schimbând, ușor, și logo-ul companiei. Și schema de culori.

Online

Site-ul celor de la Winbet pare “gri” din toate punctele de vedere – dar un alt gri ca și până acum. Contrastul culorilor alese e mai bun, iar impresia e, în general, mai bună – siteul pare mai profesionist și mai ușor de citit. Strucura, per asamblu, nu este rea, cu sporturile acoperite situate în partea stângă a ecranului, iar per total, site-ul nu pare deloc încărcat. Poți căuta pariurile dorite pe zile și ai un buton de search în partea stângă.

Mobil

Un app pentru pariuri sportive nu a intrat încă în repertoriul celor de la Winbet. Dar dacă dorești să pui la pariuri direct de pe telefonul mobil ori de pe tabletă, poți intra direct din browser. Site-ul se mișcă decent și chiar dacă îți ia ceva mai mult timp decât pe desktop, vei putea pune biletul dorit până la urma. Winbet e optimizat pentru dispozitivele mobile, doar că nu putem avea pretenția să se miște la fel. Ar fi bine ca operatorul să vina cât mai curând cu o aplicație mobilă dedicată.

Pariuri live și streaming

pariuri live Winbet

Intri pe secțiunea de live, iar în partea de sus vei vedea toate sporturile disponibile în acel moment. Pentru fotbal, găsești la majoritatea partidelor peste 40-50 de opțiuni. Sigur, puțin în comparație cu case de pariuri online de top din România, însă suficient pentru a avea o experiență plăcută.

În mod uimitor, s-ar putea să dispui de mai multe opțiuni de pariere la meciurile de baschet decât la cele de fotbal. Bineînțeles, dacă excludem evenimente esențiale, precum partide de Champions League sau meciuri internaționale. Dacă apeși pe un meci, acesta ți se vizualizează în partea dreaptă, separat. În acest mod, meciurile care sunt în desfășurare în acel moment continuă să-ți fie prezentate în centru. Poți parcurge mai multe meciuri într-un interval de timp mai scurt.

Winbet nu dispune de live streaming

Probabil te așteptai să auzi asta, ținând cont de faptul că operatorul mai are de muncă pentru a fi cu adevărat competitiv pe piața pariuri sportive online.

Alte jocuri de noroc

Winbet este un operator aparte, care deși numele sugerează că e o casă de pariuri, se concentrează mult mai mult pe jocurile de cazinou. Oferta sa este una bogată pe partea de păcănele, construită cu o atenție sporită la detalii.

Cazinoul Winbet

Sunt 12 producători care asigură jocurile din cazinoul celor de la Winbet. Regăsim aici brand-uri de renume, precum Amusnet, Novomatic, Pragmatic Play sau Evolution Gaming. Prezența celor de la Amusnet înseamnă că te poți juca pe bani reali sloturi cu fructe ca 5 Dazzling Hot, 100 Super Hot ori 40 Burning Hot și încerca să câștigi jackpoturile Jackpot Cards sau Egypt Quest.

La Winbet ai și destule jocuri de păcănele unde poți să cumperi direct funcția specială. O pot face la Sweet Bonanza, Fruit Party sau The Dog House Megaways. Desigur, contra unui preț. Dar măcar știi sigur că nu trebuie să o mai aștepți.

Dacă ești obișnuit cu sloturile ca în sălile de joc, cu siguranță te vei distra la Book of Ra Deluxe, Lucky Lady’s Charm Deluxe ori Dolphin’s Pearl Deluxe, toate de la Novomatic.

Winbet excelează la jocuri de masă. Găsești 20 de variante, inclusiv mese de Keno, baccarat sau poker. Și clasicul Virtual Roulette, unde miza minimă e de doar 0.10 RON.

Cazinoul live Winbet

cazinoul live Winbet.ro

Poate că la pariuri sportive nu ai chiar tot ce vrei la Winbet, însă situația se schimbă atunci când accesezi secțiunea de live cazino. Sunt 36 de mese de ruletă, blackjack, baccarat, dar și alte jocuri. Sunt trei producători diferiți aici, Evolution Gaming, Pragmatic Play și Ezugi. Dacă nu ai auzit de ultimul provider, nu-i nimic. Abia recent a început să furnizeze jocuri pentru cazinourile online din România. Și are unele chiar interesante, precum Knock-out Baccarat, Lucky 7 sau Sic Bo.

Majoritatea meselor au dealer real, iar la ruletă te poți juca de la 0.50 RON miza minimă. Însă dacă intri pe Auto Lightning Roulette, poți porni de la un pariu de doar 0.40 RON. Încearcă și No Commission Baccarat, cu mize cuprinse între 5 – 25.000 RON.

Jocuri virtuale

Winbet se poate lăuda cu trei jocuri marcate “Virtuale Winbet”. Vorbim despre un joc cu curse de câini și două jocuri cu bile. Secțiunea normală de virtuale mai cuprinde și ea alte trei jocuri cu bile, un joc cu curse de câini, dar și unul cu curse de motociclete. Poți profita de faptul că sunt runde la distanță de doar câteva minute la fiecare joc, însă noi îți sugerăm să nu exagerezi cu mizele. Acțiunea de la virtuale chiar nu depinde în nicio măsură de tine.

Rețea de agenții stradale

Sunt 16 case de pariuri terestre Winbet, dintre care 15 sunt situate în Bucureșți, iar una în Iași. Planuri de extindere nu am văzut să fie momentan. Există și un site, winbetgroup.ro/pariuri-sportive, unde poți să afli mai multe, cum ar fi ce agenție este mai aproape de tine, dacă ești din București.

Suport tehnic, relații cu clienții

 • număr de telefon: 0316-308-777
 • email: contact@winbet.ro
 • live chat

Acestea sunt cele trei opțiuni pe care le ai la dispoziție pentru a intra în contact cu serviciul de relații cu clienții. Probabil te întrebi care este programul, fiindcă și noi am făcut-o. Nu am găsit însă nicăieri pe site această informație. Ziua însă primești răspunsuri destul de rapid, mai ales pe live chat. De regulă recomandăm și secțiunea de FAQ, doar că la Winbet sunt numai câteva întrebări care își găsesc răspunsul. O singură pagină care nu te prea ajută.

Winbet Details

Furnizori software:
Metode retragere:
Țări:
Licență:
Limba:
Moneda:
Dispozitive:
Fondată:
Winbet
1.0/5
Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status