Cote pariuri

Home » Cote pariuri

Echipa parie-online.ro depune eforturi susținute pentru a vă prezenta cele mai avantajoase cote pentru pariuri pentru fiecare eveniment de interes, atât din mult iubita lume a fotbalului, cât și din tenis sau baschet. În cele ce urmează veți găsi cele mai avantajoase cote de pe piață prezentate într-un format LIVE ce se actualizează automat constant, pentru cele mai populare variante de pariere căutate de cei ce doresc să-și mărească investițiile la pariuri.

Ce sunt cotele pentru pariuri sportive?

Explicația cotelor de pariuri vine de regulă sub diferite forme care nu sunt foarte clare și care dau impresia că această industrie a pariurilor este foarte complicată. Cu echipa pariez-online însă veți avea parte de claritate, iar foarte simplu spus, cotele reprezintă indicativul pe baza căruia o casă de pariuri plătește câștigul potențial în urma unui pariu plasat. Permiteți-mi să vă explic: practic la o cotă de 1,35 și cu un pariu simplu de 100 RON pe acea cotă, câștigul potențial va fi de 135 RON, așadar 35 RON profit.

Scopul cotelor pentru pariuri este de a ne orienta cu privire la favorita acelui eveniment sportiv, întrucât echipa sau persoana favorită pentru victorie va primi, evident, cotă mai mică. Dar te-ai întrebat vreodată de ce se modifică semnificativ unele cote pe măsură ce ne apropiem de startul unei partide? Răspunsul îl veți găsi în cele de mai jos!

Analiza cotelor

Fie că ne place să recunoaștem sau nu, cotele sunt principalul factor decizional când vine vorba de pariuri sportive. Scopul principal al pariurilor este unul singur – profitul. În cazul în care cotele oferite nu sunt avantajoase (spre exemplu cota 1,07), riscul implicat prin plasarea unui pariu nu este suficient răsplătit iar astfel decizia pariorului va fi mereu să se caute alte pariuri, cu toate că este convins de șansele de reușită doar a celui cu cota mică.

Aici venim noi, echipa pariez-online.ro, și vă aducem cele mai bune cote garantate pentru cele mai căutate evenimente sportive nu doar din fotbal, dar și din baschet și tenis. Noi vă oferim în exclusivitate cote LIVE, astfel încât să aveți acces mereu doar la informații reale din piață ce să vă ajute să luați deciziile corecte.

Acum că ați aruncat o privire asupra cotelor de mai sus, ați observat probabil faptul că desing-ul tabelului vă aduce cele mai căutate tipuri de pariuri sportive cu cote LIVE. De asemenea, oferim o comparație în timp real a acestor pariuri și cote de la cele mai importante case de pariuri din țară, iar acest aspect face ca tabelul de sus să fie probabil cea mai importantă analiză a cotelor sportive din România.

Cum utilizez acest tabel?

Haideți să le luăm pas cu pas pentru a înțelege mai bine cum putem utiliza într-un mod avantajos cotele din tabelul de mai sus.

În primul rând, putem observa că tabelul este împărțiț pe diferite segmente. Unul din segmentele căutate cu certitudine de pariori este cel legat de ponturi, iar acest lucru are o logică clară. Nu este suficient să observăm cotele pentru anumite pariuri, ci este poate mai important să alegem, cu ajutorul cunoștințelor proprii sau cele luate de la specialiști, acele ponturi pariuri care știm că au șanse foarte mari de reușită.

E important ca selectarea ponturilor să fie primul pas, deoarece siguranța la pariuri sportive vine din cunoștințele aprofundate legate de un eveniment, după care ne orientăm spre cota acordată pariului ales. Dacă acea cotă este mulțumitoare, putem miza doar pe un singur eveniment, însă dacă dorim profit potențial crescut, putem combina două sau mai multe evenimente pe un singur bilet.

Noi vă propunem să aruncați prima oară o privire asupra paginii de ponturi pariuri, unde de asemenea vom avea alocate ponturilor propuse cotele LIVE. Cu toate acestea, noi vă propunem un singur pont pe un număr limitat de meciuri, iar dacă sunteți în căutarea cotelor unui pont pe care noi nu-l propunem, pagina actuală de cote este cea mai utilă interfață care vă poate ajuta pentru o alegere sigură și avantajoasă.

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status