❌ Cota 2 – 24 noiembrie 2022

Home » ❌ Cota 2 – 24 noiembrie 2022

Ziua de 24 noiembrie aduce meciuri ce promit mult spectacol la Cupa Mondială FIFA 2022 Qatar, iar lumea așteaptă cu nerăbdare să vadă performanțele Braziliei și Uruguayului, echipe ce doresc să ajungă cât mai departe la acest turneu final și poare chiar să-l câștige. Cota 2 pentru ziua de 24 noiembrie este formată din meciurile:

  1. Uruguay – Coreea de Sud
  2. Brazilia – Serbia
cota 2

Detalii cota 2:

Pariază cel puțin 20 de lei pe acest meci la Superbet și primești un free bet de 22 de lei!
Valabil numai pentru meciurile din Mondiale

Uruguay vs. Coreea de Sud – PsF 1 (La pauză și/sau la final de meci conduce Uruguay)

Uruguay și Coreea de Sud deschid oficial grupa H de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, iar toată lumea așteaptă cu nerăbdare acest meci pentru a vedea cât de capabilă este selecționata Uruguayului la acest mondial.

Cu unul din cele mai bune loturi din istoria recentă ale campionatelor mondiale, selecțioanata Uruguayului promite să ajungă departe în turneu și dă mari speranțe celor ce o susțin, în special datorită vedetelor ce alcătuiesc acest lot. Acest meci va fi probabil cel mai ușor din grupă pentru Uruguay, iar norocul pare să fie de partea lor deoarece Heung-Min Son este accidentat și va lipsi de la meciul de debut al grupei.

Coreea de Sud s-a calificat la acest mondial de pe locul secund din grupa de calificare, fiind depășită de reprezentativa Iranului, iar după înfrângerea suferită de Iran cu scorul de 6-2 în fața Angliei, ne putem da seama și de valoare Coreei de Sud, în special fără jucătorul vedetă Heung-Min Son.

Având în vedere aceste lucruri dar și faptul că victoria în acest meci de deschidere este aproape esențială pentru a avea șanse bune la calificarea în optimi, vom miza pe faptul că la pauză și/sau la final de meci va conduce Uruguay.

Pariază cel puțin 20 de lei pe acest meci la Superbet și primești un free bet de 22 de lei!
Valabil numai pentru meciurile din Mondiale

Brazilia vs. Serbia – Total goluri Peste 1.5 (Se marchează cel puțin 2 goluri în meci)

Cota 2 este completată de un meci ce toți iubitorii fotbalului îl așteaptă cu sufletul la gură, mai exact meciul dintre Brazilia și Serbia.

Brazilia este marea favorită pentru câștigarea acestui turneu și are în componență jucători cunoscuți pe întreg mapamondul, precum Neymar, Richarlison, Jesus, Antony, Vinicius Jr. și mulți alții.

Serbia este clar cotată cu a doua șansă în acest meci, însă nu este deloc o echipă de lepădat și are un lot foarte puternic, ce a reușit să câștige grupa de calificare la acest campionat mondial depășind chiar Portugalia. Jucători precum Milinkovic-Savic, Mitrovic, Vlahovic și Tadic sunt doar câteva nume ce le pot pune probleme brazilienilor, iar datorită acestor jucători dar și a celor din lotul Braziliei, acest meci promite mult spectacol.

Ținând cont de faptul că ambele echipe au capacități ofensive extraordinare și ambele formații au reușit să câștige grupele de calificare pentru acest mondial, vom miza pe un meci de foc cu cel puțin 2 goluri marcate.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Mozzart Bet

Bonusuri de calitate, cote excelente la rezultat final și peste / sub

Frank Casino

Elanul unui nou venit cu cotele unui veteran al pariurilor

SlotV

Bonus de bun venit generos, cote bune, retrageri rapide

Mr Bit

600 RON bonus de bun venit pe primele 3 depuneri de bani reali

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!