Plouă cu bonusuri la Winmasters de Mondiale

Home » Plouă cu bonusuri la Winmasters de Mondiale

Febra Cupei Mondiale se răspândește ca focul în cele mai secetoase zile ale anului. Iar Winmasters sare și ea cu bonusuri pentru toate buzunarele cu această ocazie: un bonus de bun venit pentru pariorii „casual”, unul premium, și un pariu gratuit LIVE instant pentru meciul Qatar – Ecuador.

Iată detaliile:

Bonus de bun venit „casual” – până pe 19 noiembrie

bonusuri casual Winmasters

Dacă ai bugetul mic dar vrei, totuși, o ofertă de zile mari, Winmasters este locul pentru tine. O depunere de doar 50 de lei îți aduce trei beneficii dintr-un foc:

Pentru a beneficia de această ofertă, tot ce trebuie să faci este să-ți deschizi contul Winmasters folosind acest link și să folosești codul de bonus RO50WBS în timpul depunerii.

Ce trebuie să știi:

 • Suma depusă plus bonusul trebuie rulat de 8 ori la pariuri simple cu cotă de minim 1,8 sau bilete cu cotă totală de minim 1,8 cu fiecare selecție având cotă de minim 1,35
 • Pariurile pe handicap, Forecast / Tricast, DNB, biletele cu meciuri de „Marjă 0%”, meciurile anulate sau orice alt eveniment cu cota 1 sunt excluse
 • Câștigurile provenite din pariul gratuit de 25 de lei au câștigurile limitate la 125 lei
 • Pariul gratuit trebuie consumat la un singur bilet
 • Nu sunt eligibile pariurile de tip Handicapuri Asiatice, Forecast/Tricast, Miză returnată la egal, pariurile contradictorii și repetitive, pariurile Sistem, Pulse sau cele plasate folosind funcția Pariul Tău, nu sunt eligibile
 • Rotirile gratuite vor fi disponibile în contul tău timp de 7 zile
 • Pentru termenii și condițiile complete vizitează pagina promoției

Bonus de bun venit Premium – până pe 19 noiembrie

bonusuri premium la winmasters

Dacă ai bugetul mare pregătit pentru pariurile tale pe Mondiale, iată și o ofertă specială pentru tine: un bonus de bun venit Premium din partea Winmasters:

Pentru a beneficia de acest bonus, deschide-ți contul Winmasters azi folosind acest link și folosește codul de bonus ROPREMIUMWB1000 la prima depunere.

Ce trebuie să știi:

 • Suma minimă necesară pentru revendicarea bonusului este de 500 de lei
 • Bonusul la depunere se poate folosi atât pentru pariuri cât și pentru cazinou
 • Bonusul trebuie rulat de 8 ori la sport (aceleași condiții ca mai sus) sau de 35 de ori la cazinou, cu sloturi (fără jackpot) contribuind 100% la completarea cerințelor de rulare.
 • Free bet-urile se acordă astfel:
  • 50 de lei free bet pentru fiecare semifinală Cupa Mondială
  • 125 de lei free bet pentru finala Cupei Mondiale
 • Câștigurile din aceste free bet-uri sunt limitate la 250 RON (free bet de 50 de lei), respectiv 625 de lei (free bet de 125 de lei)
 • Rotirile gratuite se pot folosi la Shining Crown și au o valoare de 0,2 lei fiecare
 • Câștigurile din rotirile gratuite sunt limitate la 300 de lei
 • Pentru T&C vizitează pagina promoției

Oferte non stop pentru Mondiale

Dacă intri în contul tău Winmasters în timpul meciurilor Campionatului Mondial s-ar putea să ai surprize plăcute. De exemplu, dacă intri în cont în pauza meciului Qatar – Ecuador de duminică, și ești printre primii 200 care fac asta, poți primi un pariu gratuit live de 25 de lei pe care îl vei putea folosi pentru un pariu live pe a doua repriză! 

Fii cu ochii pe Winmasters pentru și mai multe surprize!

Case de pariuri de top
Mozzart Bet

Bonusuri de calitate, cote excelente la rezultat final și peste / sub

Frank Casino

Elanul unui nou venit cu cotele unui veteran al pariurilor

SlotV

Bonus de bun venit generos, cote bune, retrageri rapide

Mr Bit

600 RON bonus de bun venit pe primele 3 depuneri de bani reali

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!