Black Friday la pariuri cu Betano

Home » Black Friday la pariuri cu Betano

Black Friday este, de regulă, un „eveniment de shopping” când magazinele, atât cele offline cât și cele online, își alintă cumpărătorii cu reduceri masive și oferte peste oferte speciale. Dar ce înseamnă oare Black Friday la pariuri? Ei bine, în cazul Betano, aceasta înseamnă o ofertă limitată cu un free bet consistent!

Venim cu detaliile!

Black Friday la pariuri cu Betano!

BLACK FRIDAY la pariuri cu Betano

Black Friday din acest an nu poate trece fără o ofertă limitată din partea Betano, probabil cea mai iubită casă de pariuri online din România. Suntem deja obișnuiți cu ofertele deosebit de bune cu această ocazie – iar oferta nouă Betano nu ne va dezamăgi: cei care își deschid contul în Vinerea Neagră vor fi recompensați cu 200 de lei în pariuri gratuite, fără depunere și fără rulaj.

Ce trebuie să fac să prind oferta de Black Friday?

Pentru a prinde oferta Betano de Black Friday, trebuie să deschizi un cont vineri, 11 noiembrie 2022, între orele 00:01 și 23:59 și să introduci codul de bonus BF200 în formularul de înregistrare, la pasul 3. Pariul gratuit va fi creditat contului tău, după care vei putea să te apuci de pariat.

Apoi vei putea folosi pariul gratuit în mod obișnuit, cu anumite condiții, bineînțeles.

Condiții?

Condițiile utilizării bonusului free bet primit în această campanie sunt aceleași cu cele obișnuite, cu câteva aspecte de menționat:

  • Free bet-ul trebuie folosit în cel mult 7 zile de la acordare
  • trebuie folosit pentru a paria numai pe sporturi
  • biletul pentru care folosești bonusul trebuie să conțină cel puțin două selecții și trebuie să aibă cota totală de minim 4

Ce se întâmplă dacă nu prind oferta vineri?

Nicio problemă, pentru că la Betano Vinerea Neagră ține trei zile!

Dacă nu apuci să revendici oferta vinerea, ai la dispoziție alte două zile în care vei putea prinde cei 200 de lei: 12 și 13 noiembrie, adică sâmbăta și duminica.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Mozzart Bet

Bonusuri de calitate, cote excelente la rezultat final și peste / sub

Frank Casino

Elanul unui nou venit cu cotele unui veteran al pariurilor

SlotV

Bonus de bun venit generos, cote bune, retrageri rapide

Mr Bit

600 RON bonus de bun venit pe primele 3 depuneri de bani reali

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!