40 de lei Freebet și 200 de Rotiri la Superbet

Home » 40 de lei Freebet și 200 de Rotiri la Superbet

Este luna în care toate promo-urile și reclamele TV ne inundă cu oferte de Black Friday, oferte cu care doar dacă vei cheltui bani poți și „salva”, un concept destul de greu de înțeles. Dar Superbet vine cu promoții reale și foarte avantajoase, fără condiții ascunse!

Toate conturile noi primesc 40 de lei Freebet și 200 de Rotiri complet gratuite la deschiderea și validarea unui cont nou. Detalii despre ofertă și condițiile de participare în rândurile ce urmează!

Luna noiembrie vine cu oferte de Black Friday însă pe noi cei pasionați de fotbal doar un singur lucru ne pasionează în acest moment – Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2022 Qatar. Am numărat anii, lunile și săptămânile până la startul celei mai mari competiții fotbalistice din lume, iar acum suntem la doar câteva zile distanță de debutul acestui turneu, iar Superbet dorește să ne facă experiența cu atât mai plăcută și vine cu o promoție ce ne face câștigători înainte să fi pariat pe vreun eveniment. La deschiderea unui cont nou în perioada 14 noiembrie – 18 decembrie 2022, Superbet te întâmpină așa cum nu o face nicio altă casă de pariuri, cu 40 de lei Freebet și 200 de rotiri gratuite pentru un Super Mondial.

Cum obțin 40 de lei Freebet și 200 rotiri?

Nimic mai simplu să obții acest bonus. Pentru a beneficia de oferta Superbet, tot ce trebuie să faci este să urmărești acești pași:

Oferta este supusă unor termeni și condiții, dar nimic ce te poate încurca în a obține acest bonus.

Înregistrează-te la Superbet și verifică-ți contul pentru 40 de lei free bet de pariat pe
SuperMondial din Qatar!

Tot ce trebuie să știi:

  1. Pariurile trebuie plasate pe meciuri din Campionatul Mondial
  2. Fiecare selecție făcută pe biletul ce dorești să-l joci trebuie să aibă cota minimă e 1,60
  3. Categoriile Super Extra sau Speciale nu vor fi luate în considerare
  4. Pariul gratuit nu poate fi jucat în bilete de tip Sistem
  5. Pariul gratuit trebuie jucat în maxim de 14 zile de la momentul activării
  6. Dacă biletul plasat este câștigător, din totalul câștigat se scade suma pariată:
    1. Spre exemplu dacă pariezi 40 lei pe un bilet cota 2.00, câștigul potențial este 80 de lei. Dacă biletul este câștigător, din suma de 80 lei se scad cei 40 de lei pariu gratuit, iar profitul tău este 40 lei

Pentru mai multe detalii legate de această ofertă poți consulta pagina Superbet cu Termeni și Condiții.

Alte oferte Superbet

Așadar Superbet te face câștigător înainte să apuci să plasezi primul pariu. Doar deschiderea unui cont nou e suficient pentru avea primul tău premiu la Superbet, însă ofertele nu se vor opri aici.

Superbet nu se oprește din oferte, iar după ce ai deschis contun, periodic vei beneficia de bonus de fidelitate, bonus de ziua ta și multe alte promoții avantajoase. Iar în luna noiembrie, Superbet vine cu oferte fără oprire pe durata Campionatului Mondial. Acestea includ, dar nu sunt limitate la: SuperProno pentru SuperMondial, SuperAvantaj pentru SuperMondial, SuperPariuri la SuperMondial și multe altele, așadar grăbește-te să-ți deschizi un cont la Superbet chiar azi și te asigurăm că vei avea doar de câștigat!

Case de pariuri de top
Mozzart Bet

Bonusuri de calitate, cote excelente la rezultat final și peste / sub

Frank Casino

Elanul unui nou venit cu cotele unui veteran al pariurilor

SlotV

Bonus de bun venit generos, cote bune, retrageri rapide

Mr Bit

600 RON bonus de bun venit pe primele 3 depuneri de bani reali

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!