Weekendul promoțiilor cu Winmasters!

Home » Weekendul promoțiilor cu Winmasters!

Fiecare se gândește să se relaxeze pe cât mai mult posibil pe timpul verii, doar că indiferent de locul în care te afli este și mai plăcut când se ivește ocazia de noi metode de a benefia de bonusuri și promoții. Chit că ești pe șezlong la mare, fie că încă îți faci planurile de plecare în concediu, poți urmări online meciurile EURO U21… dar și promoțiile sunt de folos. Astfel, distracția atinge cote nemărginite în acest weekend prin intermediul Winmasters, de la care avem ocazia să beneficiem de 3 promoții încântătoare!

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

3 promoții Winmasters de weekend pentru EURO U21

Iată despre ce este vorba:

Promoția Cadoul pentru Combo

Winmasters

Că tot ești interesat de Campionatul European U21, ce se desfășoară cu România ca țară co-organizatoare, iată că Winmasters îți oferă un cadou pentru un combo cu meciurile de la această competiție. Un Pariu Gratuit în valoarea de 25 RON este activat automat, după plasarea pre-meci, în valoare de minim 50 RON, pe 3 evenimente de la Campionatul European U21 de sâmbătă 24 Iunie 2023. Iar pariul gratuit în sine poate fi jucat pe orice sportivi eveniment gratuit și-ți poți spori câștigurile!

Meciurile de sâmbătă de la Campionatul European U21 sunt România – Ucraina, Spania – Croația, Georgia – Belgia și Portugalia – Olanda. Fiind deja a doua etapă a grupelor, intensitatea partidelor crește și n-ar trebui să mai fie loc de surprize.

De reținut faptul că este necesar ca fiecare meci în parte dintre cele trei de pe bilet să aibă o cotă minimă de 1,65, iar miza minimă să fie de 50 RON. Pariul gratuit dobândit ulterior acestui pas, este disponibil pentru pariere pre-meci și live, iar acordarea sa se efectuează după stabilirea pariului inițial, cu termen de valabilitate de 3 zile.

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Așa că ai la dispoziție o nouă șansă în plus de câștig de partea ta!

Promoția Cadoul pentru BetBuilder

Winmasters

Știm că îți place aventura și spiritul de aventurier ți se potrivește. Ceea ce poate să devină și mai palpitant la pariuri sportive prin oferta Cadoul pentru BetBuilder de la Winmasters. Astfel, pariază minim 50 RON pe un pariu BetBuilder cu minim 3 selecții (la cotă de cel puțin 1,65 pe fiecare dintre acestea) pe meciul România U21 – Ucraina U21 de sâmbătă, 24 iunie.

Drept răsplată, primești automat un Pariu Gratuit de 25 RON indiferent de rezultat, după stabilirea pariului inițial.

Pariul de tip BetBuilder de la Winmasters poate cuprinde, ca idee, selecții de pariu de tip câștigător în meci, numărul de goluri (sub/peste) și rezultatul la pauză. Sau oricum îți place ție să improvizezi și să te aventurezi asupra unui meci pe care oricum merită să-l urmărești. De ce să nu încerci să te bucuri până la capăt de experiență și să beneficiezi și de un cadou cu promoție garantată.

Pariază minim 50 de lei pe Farul Constanța – Sheriff Tiraspol
cu 3 selecții prin BetBuilder la cotă de minim 1,65
și primești un free bet de 25 de lei

Pariul Gratuit poate fi jucat pe orice eveniment sportiv, pre-meci sau live, la o cotă minimă de 1,01. Acesta va fi acordat după stabilirea pariului inițial și va fi disponibil în cont timp de 3 zile din momentul creditării în cont.

Hai, România! Sau mai bine zis: Hai, BetBuilder!

Promoția Live Rewards de la Winmasters

Live Rewards

Cea de-a treia promoție de la Winmasters ce îți întregește regalul de weekend se referă la meciul Elveția U21 – Italia U21 de duminică 25 iunie.

Atenție! Această promoție este valabilă din data de 25 iunie (ora 00:01) până la ora începerii partidei, întrucât pariul plasat trebuie să fie pre-meci (ora 18:59).

Astfel, este necesară plasarea unui pariu simplu pre-meci, în valoare de minim 50 RON, pe meciul Elveția U21 – Italia U21 (ce se dispută la Cluj-Napoca, în cadrul Campionatului European U21). Drept răsplată, primești un Pariu Gratuit LIVE în valoare de 25  RON imediat după plasarea pariului inițial. Joci pariul gratuit pe LIVE-ul aceluiași meci și îți mărești câștigurile! Poți să optezi pe același tip de pariu, doar că trebuie plasat la live, ori fie optezi pentru o altă variantă deschisă ca opțiune pe piața live de la meciul Elveția U21 – Italia U21.

Pariază minim 50 de lei pe meciul Farul Constanța – Sepsi Sf. Gheorghe
și primești un Pariu Gratuit Live de 25 de lei!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status