Piramida 100x în 3 pași (9 iulie)

Home » Piramida 100x în 3 pași (9 iulie)

Venim după o primă piramidă ratată la cea mai mică marjă de eroare, din cauza unui cartonaș roșu ce a întârziat golul așteptat până la pauză pentru Polonia U19 în meciul cu Malta. Dar faptul că am fost atât de aproape, ne arată că nu este chiar atât de ieșit din comun să atacăm către o cotă 8,00 în primul pas, pentru ca după trei parcurși să avem profit de 100x la final.

Fotbalul reîncepe în România!
Sărbătorește cu 50 de lei free bet de la Betano!

100x

Pasul 1 – cotă 7,56

Primul pas către profit de 100x este să bifăm corect o cotă de 8,00 (sau cât mai aproape de 8,00), după care să urmeze eventualul câștig pe cotă de 5,00, iar la final pe cotă 3,00.  Pentru primul pas avem șapte selecții cu ponturi pariuri din tenis și fotbal.

Participă și tu la
Marea Păcăneală 2023 la Betano
și ia-ți partea din premiul de 100,000 LEI!

Iată selecțiile:

  • Rublev – Bublik, minim un set câștigat Bublik
  • Safiullin – Shapovalov 2
  • Vondrousova – Bouzkova 1
  • Swiatek – Bencic, set 1 Swiatek
  • Pegula – Tsurenko 1
  • Italia U19 – Polonia U19 1x și peste 1,5 goluri
  • Malmo – Mjallby sub 4,5 goluri

Explicații selecție Pasul 1 – cotă 7,56

Pariază pe starurile tenisului la Wimbledon cu
50 de lei free bet de la Betano!

Pornim din nou cu primul pas al piramidei de 100x la finalul ciclului, de această dată cu șapte selecții pentru o cotă de 7,56. Baza piramidei este în zona de meciuri tenis de la Wimbledon, cu care am mers foarte bine la anterioara tentativă. Misiunile mai ușoare de acolo ar trebui să fie victoria americancei Pegula (locul 4 WTA) cu Tsurenko (jucătoare chinuită rău de Ana Bogdan, leșinată la propriu pe timpul partidei). Pegula are ritmicitatea necesară încât să o judece pe Tsurenko și să-și atragă calificarea în următorul act. Tot din zona cotelor mai mic din acest bilet figurează și un set câștigat de Bublik la Rublev. Rusul e obișnuit să scape seturi și cu jucători mai puțin pregătiți precum kazahul Bublik – unul dintre cei mai în formă jucători de iarbă ai sezonului. Iar la Swiatek (liderul mondial detașat de pe tabloul feminin) mizăm că va câștiga primul set cu Bencic, așa cum îi este caracteristic polonezei să se impună în primul act.

Mai avem două meciuri de la Wimbledon cu multiplicator mai mare, dar la care n-ar trebui să avem emoții prea mari. Shapovalov este un jucător de anvergură, cu capacitatea de a trece de Safiullin – un nespecialist de iarbă, chiar dacă e un jucător tenace care poate să provoace daune. Nu va fi neapărat un meci de 3-0 pentru canadianul Shapovalov, dar victoria ar trebui să-i revină în mod normal la o astfel de confruntare. Tot o cotă mai îndrăzneață reiese pe miza către Vondrousova, în duelul său cu o altă cehoaică – Bouzkova. Doar că Vondrousova are mai multă experiență pe iarbă, o formă mai bună în general și procentaj de 100% la victorii în meciurile directe cu Bouzkova de până acum.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Bineînțeles că avem nevoie și de meciuri fotbal integrate în piramidă ca să ne apropiem de țelul primului pas. Astfel, la Italia – Polonia (meci de Euro U19) mizăm pe 1X (pronostic la care se califică Italia mai departe), în combinație cu cel puțin două goluri înscrise în meci – o caracteristică întâlnită la toate jocurile de la Euro de până acum. Plus un meci din Suedia (Allsvenskan), în care se întâlnesc două din cele mai bune trei defensive ale campionatului, iar limita de sub 4,5 goluri este mai mult decât generoasă în favoarea pariului nostru. 

Dacă vom reuși să bifăm corect această încercare, atunci intrăm în pasul al doilea de cotă 5,00.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status