Piramida 100x în 3 pași (3 august)

Home » Piramida 100x în 3 pași (3 august)

Perseverența aduce succesul, iar pentru o strategie de genul 100x în 3 pași răbdarea este un factor important pentru a ajunge la profitul dorit. Așa că avem meciuri fotbal și meciuri tenis pe care să le combinăm la o nouă tentativă de a trece de primul pas, în drumul către profitul de 100x.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Pasul 1 pentru 100x – cotă 9,08

Pentru primul pas am selectat evenimente de fotbal și tenis, începând cu 3 august. Chiar dacă orientativ pentru prima etapă a piramidei de 100x avem nevoie de o cotă în jur de 8,00, nouă ne-a ieșit chiar mai mare. Dar asta nu înseamnă că încrederea lipsește din spatele selecțiilor noastre.

Iată evenimentele:

  • Dimitrov – Ruusuvuori 1
  • Coppjeans – Rincon set câștigat Rincon
  • Pyunik – Kalma peste 0,5 goluri Pyunik
  • Dinamo Tbilisi – Hamrun peste 1,5 goluri
  • Standard – Royal Union X2
  • Kilmarnock – Rangers 2
  • Rosenborg – Crusaders 1
100x

Explicații selecție Pasul 1 – cotă 9,08

Prima dată trebuie să oferim atenția cuvenită meciurilor de tenis, programate mai devreme decât cele de fotbal. Cel puțin la Coppjeans – Rincon, de la San Marino Challanger, unul din puținele turnee de zgură rămase în circuit. Spaniolul Rincon l-a mai învins o dată recent pe zgură pe Coppjeans, așa că cel puțin un set câștigat la duelul din San Marino ar trebui să fie floare la ureche. Rincon are o formă mult mai bună de moment și este avantajat de suprafața pe care se dispută partida – deloc favorită pentru belgian. Iar la Washington, la duelul Dimitrov – Ruusuvuori avem parte de un meci în care emoțiile n-ar trebui să-și facă apariția. Bulgarul l-a mai învins de două ori în ultima vreme pe Ruusuvuori, chiar fără să cedeze set, 3-0 la Roland Garros (pe zgură) și 2-0 la London ATP (pe iarbă). Două victorii concludente care ne arată diferența de nivel dintre cei doi sportivi.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Trecem către zona de fotbal, unde joi, 3 august, sunt programate trei partide din selecțiile noastre. Rosenborg pornește mare favorită să tranșeze pe teren propriu calificarea în fața semi-amatorilor de la Crusaders, un nume care nu rimează cu nimic în fotbalul european.

În Armenia, la Erevan, atenția noastră se îndreaptă mai mult către Pyunik – Kalmar decât la meciul Farului cu Urartu, pentru că avem de speculat de pe urma unui gol marcat de fosta adversară a CFR-ului. Pyunik a reușit să arate că are capacitatea de a trece de Kalmar încă de după succesul din tur, din Suedia, când s-a impus cu 2-1. Iar un simplu gol marcat pe teren propriu n-ar trebui să ne creeze niciun fel de problemă.

Tot la goluri se referă și pariul pentru meciul dintre Dinamo Tblisi (Georgia) și Hamrun Spartans (Malta). Este un duel de pe culoarul campioanelor, iar georgienii au de întors un improbabil 1-2 din tur. Partida se anunță dezechilibrată, iar cele două goluri în meci de care avem nevoie în completarea pariului nostru ar putea să pice chiar din prima repriză, dacă ținem cont de specificul celor două formații.

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Avansăm către ziua de vineri, 4 august, la meciul ce deschide runda a doua din Belgia, dintre Standard Liege și Royal Union. Oaspeții s-au luptat la titlu în ultimele două sezoane, iar pentru actuala ediție rămân una din echipele care pot fi luate în considerare pentru desemnarea câștigătoarei de competiție. Așa că cel puțin un rezultat de egalitate de scos la Liege nu este deloc străin cu probabilitatea realității.

Și, în fine, ajungem sâmbătă, la ultimul meci de pe bilet, Kilmarnock – Rangers, unde oaspeții sunt favoriți în mod cert. Trupa din Glasgow poate specula perioada cu modificări masive de la Celtic și să încerce să se încununeze în echipă campioană, dar pentru asta e nevoie ca seriozitatea să înceapă de la acest eventual succes cu Kilmarnock.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status