Piramida 100x în 3 pași (5 iulie)

Home » Piramida 100x în 3 pași (5 iulie)

Începem prima piramidă în tentativa de a atinge 100x câștig în 3 pași cu meciuri tenis și meciuri fotbal din competițiile premium ce se desfășoară în această perioadă. Chiar dacă este vacanță competițională în marile campionate de fotbal, tenisul ține steagul sus cu turneul de grand slam de la Wimbledon. Iar în completare avem și meciuri de la Campionatul European U21, respectiv Campionatul European U19.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

100x

Pasul 1 – cotă 8,00

Ca să ajungem în trei pași la 100x câștig, avem de parcurs primul pas de cotă 8,00, de unde avem selecții din oferta de pariuri sportive începând cu 5 iulie.

Iată selecțiile:

  • Barrios Vera – Goffin 2 (Câștigă Goffin)
  • Musetti – Munar 1 (Câștigă Musetti)
  • Choinski – Hurckacz 2 (Câștigă Hurckacz)
  • Sinner – Schwartzman 1 (Câștigă Sinner)
  • Bublik – Wolf 1 (Câștigă Bublik)
  • Parry – Martic 2 (Câștigă Parry)
  • Podoroska – Azarenka 2 (Câștigă Azarenka)
  • Israel U21 – Anglia U21 Sub 3,5 goluri (Cel mult 3 goluri în meci)
  • Malta U19 – Polonia U19 prima repriză 2 (Polonia U19 câștigă prima repriză)

Explicații selecție Pasul 1 – cotă 8,41 (prima din cadrul 100x)

Pentru a ajunge la o cotă apropiată de 8,00 ne-am bazat în principal pe meciurile de tenis, cum în mod firesc este de făcut într-o perioadă extrem de bogată în acest sens. De la Wimbledon am pornit cu trei meciuri de cotă mică, de tip tap in, care n-ar trebui să ne pună probleme nici dacă jucătorii pe care mizăm au parte de o noapte nedormită: Sinner cu Schwartzman, Hurckacz cu Choinski și Musetti cu Munar. În afară de acești trei mari favoriți în meciurile lor, mai avem alte patru selecții ce se anunță a fi dezechilibrate. Avem astfel patru partide cu jucători sau jucătoare ce au confirmat deja pe iarbă, în fața unor adversari care nu sunt tocmai îndemânatici pentru a avea un parcurs îndelungat la o competiție gen Wimbledon.

Astfel, Azarenka a avut, teoretic, o misiune mai grea în primul tur, față de acest duel cu Podoroska (ce a fost la un pas să piardă primul meci cu Martincova, dar a avut câștig de cauză prin prisma anudranței). Tot pe experiență mizăm la duelul Parry – Martic, în care croata are de trecut mai departe, chitită ca obiectiv de a-și depăși performanța optimilor de anul trecut. O situație similară este la duelul Barrios Vera – Goffin, în care belgianul este mai valoros, mai experimentat și mai obișnuit cu iarba de la Wimbledon. În timp ce Bublik are anvergura necesară de a ajunge în faze mult mai avansate, chiar dacă are de trecut de încă un american, după ce în primul tur l-a depășit pe McDonald.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Mai departe, avem două partide de fotbal, una de miercuri, 5 iulie, cealaltă de joi. În primul duel, cel dintre Israel U21 și Anglia U21 am mizat pe goluri puține. Israelul U21 n-a primit niciun șut pe poartă în 120 de minute cu Georgia, în sferturi, iar Anglia U21 n-a încasat niciun gol până acum la acest turneu final, având inclusiv un 2-0 cu Israel U21. În fine, ultima selecție este cea de la Campionatul European de fotbal U19, de unde Polonia trebuie să apese pedala de accelerație de la startul partidei cu Malta. Așa că ar trebui ca meciul să fie rezolvat încă din prima repriză, mai ales că la nivelul acesta de vârstă rezultatele de 0-0 la pauză sunt mult mai rare.

În cazul în care avem bifat corect acest bilet, ne vom duce cu suma câștigătoare în pasul al doilea către o cotă de generală de 5,00.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status