Piramida 100x în 3 pași (14-17 iulie)

Home » Piramida 100x în 3 pași (14-17 iulie)

Suntem aproape de a reuși să trecem de primul pas, dar nu trebuie să ne lipsească răbdarea. Până la urmă, la un calcul simplu, dacă iese o piramidă acoperă cât 100 de încercări. Dar asta nu înseamnă că poate să iasă numai una singură, așa că merită să ne mai adunăm toate forțele pentru o nouă încercare.

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

100x

Pasul 1 – cotă 7,51

Cu toate că primul pas pentru a obține câștig 100x presupune o cotă de 8,00, funcționează sistemul și cu o cotă cât mai aproape de 8,00. Uneori depășește, alte ori e un pic mai mică, dar important este să fie biletul câștigător după primul pas. Ca să ajungem la 100x câștig la final se poate și cu o cotă cu câteva zecimale mai mică de 8,00.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Iată selecțiile:

  • Oțelul – UTA 1 solist
  • Bodo/Glimt – Haugesund H2 +4
  • Portugalia U19 – Italia U19 peste 1,5 goluri
  • Dinamo – Universitatea Craiova peste 1,5 goluri

Explicații selecție Pasul 1 – cotă 7,51 (primul pas pentru câștig 100x)

Avem evenimente pe bilet până luni, 17 iulie, dar cu începere de vineri. Nu aveam cum să omitem din selecții meciurile din Superliga. Iar prima etapă ne propune un meci care în realitate este cu mult mai dezechilibrat decât o arată cotele. Este vorba despre Oțelul – UTA, în care gălățenii pornesc favoriți cerți din mai multe puncte de vedere, contrar aparențelor oferite de cote. Când UTA juca ultimul său meci din sezonul trecut, barajul cu Gloria Buzău, atunci Oțelul deja începea pregătirile pentru campionatul ce stă să înceapă.

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

La gălățeni omogenitatea joacă un rol extrem de important, fiind în continuare un nucleu de jucători din sezoanele promovării, printre care Cisotti (fotbalist dorit și de Rapid), Neagu, Fatai (foști campioni ai României). Iar la UTA lucrurile se află în direcția fix inversă, după ce lotul a fost restructurat din temelii. Mircea Rednic a schimbat jucătorii mai des ca pe ciorapi în această perioadă, iar fotbaliștii arădenilor nici nu se cunosc între ei după nume, darămite să mai discutăm despre omogenitate. Și dacă mai punem și aportul publicului gălățean la socoteală, se arată multe argumente favorabile pentru o cotă grozavă la baza piramidei, 3,30 pentru victorie Oțelul.

Tot din Superliga, la meciul din încheierea etapei, așteptăm cel puțin două goluri în meciul dintre Dinamo și Universitatea Craiova. Dinamoviștii au un stil avântat de joc, mai ales în fața propriilor fani, cu mulți jucători tineri care nu țin cont de aspecte precum prudența. Iar Craiova a făcut numai meciuri de peste la goluri în sezonul trecut cu Neagoe la cârma echipei, cu foarte mici excepții.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Apelăm pentru realizarea piramidei și a primului pas pentru câștigul 100x și la jocuri din alte competiții, în afara Ligii 1 de la noi. De exemplu, așteptăm cel puțin două goluri înscrise în finala Campionatului European U19, între Portugalia și Italia. Niciun meci de la acest turneu final nu s-a încheiat cu mai puțin de două goluri marcate, pentru că la nivelul vârstei de U19 se încurajează cât mai mult marcarea, nu protejarea unui eventual rezultat favorabil.

În plus, avem tot de duminică un meci din campionatul Norvegiei, în care mizăm că Haugesund nu pierde la o diferență mai mare de trei goluri în deplasare la Bodo/Glimt. Chiar dacă gazdele pornesc mari favorite, e greu de crezut și complet nenecesar de a câștiga la o diferență mult prea mare, în fața unei echipe capabile de surprize (Haugesund). Mai ales că Bodo/Glimt se pregătește de intrarea în cupele europene în curând, așa că o doză de pragmatism în joc, cum s-a văzut și la cele mai recente partide, nu strică deloc.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status