Oferta Euro U21 de la Winmasters!

Home » Oferta Euro U21 de la Winmasters!

Vara și-a intrat pe deplin în drepturi și ne oferă temperaturi record cu toate că e abia luna iunie. Dar Winmasters vine să doboare altfel de recorduri vara aceasta și dă tonul promoțiilor SENZAȚIONALE pentru pariuri sportive cu oferta incredibilă de la Euro U21 – cea mai importantă competiție desfășurată în această perioadă! Te așteaptă o ofertă de top exclusivă la înregistrare și Bonus 101% până la 505 RON pentru primele 3 depuneri, plus oferte de 20 RON Free Bet, respectiv 40 RON Free Bet.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Primul Pas: Deschide și verifică contul la Winmasters

Înregistrează-te rapid la Winmasters doar prin acest link – durează doar câteva minute. Trimite o poză cu documentul tău de identitate la adresa support@winmasters.ro.

O dată finalizat acest prim proces, de creare cont și trimitere act de identitate, vei putea intra în posesia unui FREE BET de 20 RON!

Pasul al doilea: Bonus 101% pentru primele 3 depuneri la Winmasters

După momentul deschiderii și verificării contului, poți revendica Bonusul de 101% pentru primele trei depuneri. Acesta va fi creditat în funcție de primele trei depuneri astfel:

  • 50% până la 50 RON la prima depunere
  • 75% până la 150 RON + FREE BET 50 RON la a doua depunere
  • 100% până la 200 RON + FREE BET 55 RON la a treia depunere

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Astfel, prin simpla procedură de depunere în cont, vei putea beneficia de bonusurile de 101%, până la 505 lei!

Pasul al treilea: Finalizare procedură KYC pentru extra FREE BET de 40 RON

După ce ai depus pentru prima dată la Winmasters, e momentul să prinzi un nou bonus de neratat! Pentru a intra în posesia unui nou FREE BET, de această dată de 40 RON, trimite confirmarea metodei de plată ce ai folosit la depunere la adresa support@winmasters.ro. De exemplu, dacă se folosești o depunere cu card bancar, atunci trebuie trimisă o poză cu cardul respectiv în imagine pentru a finaliza procedura KYC.

Pasul al patrulea: Pariază și bucură-te de bonusuri!

După ce ai îndeplinit toți pașii de mai sus, rămân doar cerințele de rulaj, unde este cazul, pentru a putea beneficia la maximum de distracția pariurilor sportive cu câștiguri bonus. În acest sens, pentru bonusul de 101% sunt necesare plasarea pariurilor single cu o cotă mai mare 1,65, respectiv de cotă minimum 1,35 fiecare de pe bilete de tip pariuri multiple. Pentru a fi siguri că sunt respectate toate condițiile, vă invităm să parcurgeți pagina de termeni și condiții accesând acest link.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Ce ne oferă EURO U21

Campionatul European U21 de fotbal este unul extrem de atractiv, având la start toate marile echipe europene precum Anglia, Franța, Germania, Spania, Italia, Portugalia, dar și România, selecționata U21 a țării noastre. Dintre jucători, cel mai valoros prin prisma cotei de piață este Mudryk (Ucraina U21), pentru care Chelsea a plătit 100 milioane de euro în urmă cu doar câteva luni. Turneul Euro U21 este organizat de România (orașele București și Cluj-Napoca) și Georgia, iar transmisiunile în direct sunt realizată de către TVR 1. Prin intermediul site-ul nostru, aveți parte de această SUPER-PROMOȚIE de la Winmasters, dar, totodată, și de analiza fiecărui meci în parte de la acest turneu, cu pont pariuri inclus.

Iată și componența grupelor EURO U21:

  • Grupa A: Georgia, Portugalia, Olanda, Belgia
  • Grupa B: România, Spania, Ucraina, Croația
  • Grupa C: Germania, Israel, Anglia, Cehia
  • Grupa D: Italia, Franța, Norvegia, Elveția

* Promoția de la Winmasters este valabilă până la 8 iulie, data încheierii EURO U21.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Așadar, avem ocazia, pe lângă plăcerea de a urmări meciurile din cadrul turneului, să beneficiem de o promoție extrem de avantajoasă la Winmasters, prin care să ducem distracția pariurilor sportive la cele mai înalte culmi.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status