Campionatul Mondial 2022: Premii pentru jucători și echipe

Home » Campionatul Mondial 2022: Premii pentru jucători și echipe

Campionatul Mondial de Fotbal 2022, găzduit în acest an de Qatar, decide care națiune va fi campioana lumii la fotbal timp de patru ani. Dar titlul de campion mondial este doar unul dintre premiile oferite cu ocazia evenimentului. Sunt decernate o serie de alte premii, oferite jucătorilor care participă la eveniment.

premii speciale la Cupa Mondială din 2022

Premii oferite jucătorilor individuali

Nu doar echipele ci și jucătorii vor primi premii odată cu terminarea Cupei Mondiale din acest an, premii care reflectă performanța lor individuală în timpul turneului.

Mingea de Aur (Golden Ball) este printre cele mai râvnite, este oferit celui mai bun jucător din timpul turneului. Recipientul premiului, acordat pentru prima dată în 1982, este votat de reprezentanții mass media pe baza unei liste decise de un comitet tehnic al FIFA. Premiul a fost câștigat de croatul Luka Modrić la ediția din 2018, urmat de Eden Hazard și Antoine Griezmann. Jucători din Italia, Brazilia și Argentina au câștigat câte două premii de acest fel în ultimii 40 de ani.

Pantoful de Aur (Golden Boot) este premiul oferit jucătorului cu cele mai multe goluri marcate în timpul turneului. Premiul în sine există tot din 1982. Jucătorul care a primit (retroactiv) acest premiu cu cel mai mare număr de goluri este Just Fontaine, francezul care a înscris de 13 ori în turneul din 1958. În ediția din 1962 din Chile, 6 jucători au primit titlul de golgheter al ediției, cu câte 4 goluri fiecare. În ediția din 2018, englezul Harry Kane a înscris cele mai multe goluri – 6 la număr.

Mănușa de Aur (Golden Glove) este un premiu oferit portarilor. Premiul este acordat de o echipă FIFA de tehnicieni care recunosc astfel performanța portarilor. La ediția din 2018, premiul a fost câștigat de francezul Thibaut Courtois.

Cel mai bun jucător tânăr (FIFA Young Player Award) se acordă celui mai bun jucător al ediției cu o vârstă de cel mult 21 de ani. Din 2006, de când s-a introdus premiul, el a fost câștigat de talente precum Paul Pogba sau Kylian Mbappé.

Premii speciale pentru echipe

Trofeul FIFA pentru fair play (FIFA Fair Play Trophy) este acordat, după cum arată și numele, pentru fair play. Prima echipă care să primească premiul (care era, la origini, doar un certificat) a fost naționala din Peru, în 1970, pentru că nu a primit niciun cartonaș galben sau roșu în timpul turneului. În 2018, premiul a fost acordat naționalei Spaniei.

Cea mai distractivă echipă (Most Entertaining Team) este premiul oferit de fani echipei care i-a distract cel mai mult în timpul turneului. În ediția din 2018, Belgia a câștigat premiul publicului.

Pariază pe meciurile Campionatului Mondial la partenerii noștri

600 RON Pachet de bun venit sport!
100% până la 500 de lei la prima depunere
Rețea offline și prezență online cu cote atractive
Un brand consacrat, internațional, de încredere
Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub
Elanul unui nou venit cu cotele unui veteran al pariurilor
Bonus de bun venit generos, cote bune, retrageri rapide
600 RON bonus de bun venit pe primele 3 depuneri
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status