Retrospectivă pariuri 1×2, 3 – 6 noiembrie 2023

Home » Retrospectivă pariuri 1×2, 3 – 6 noiembrie 2023

Spre sfârșitul săptămânii trecute, v-am adus în prim-plan seria noastră specială depariuri 1X2, de data aceasta într-un nou format, întinsă pe mai multe zile, de vineri și până luni Putem spune că a fost un real succes, cu 8 ponturi soliste câștigătoare din totalul de 11 oferite, ceea ce ne-a făcut să tragem linie și să ieșim pe profit. Mai jos vă prezentăm o retrospectivă a acestor pronosticuri pariuri din finalul și începutul de săptămână.

Am început weekendul cu dreptul

Prima zi a acestei serii, cea de vineri, am terminat-o pe profit, cu 2 pariuri 1×2 câștigătoare din cele 3 oferite. Am mers pe două victorii soliste ale lui PSG și Galatasaray, ambele fiind în favoarea echipele gazdă în meciurile din campionat, francezii impunându-se fără emoții cu 3-0, pe când turcii au învins la limită cu 2-1, însă într-un meci dominat de la început și până la final. Singura partidă care ne-a oprit de a avea un procentaj de 3 din 3 în prima zi a fost Atletico Madrid, surpriza zilei de vineri. Trupa lui Simeone a pierdut inexplicabil în deplasarea de la Las Palmas cu 1-2, și au ratat astfel ocazia de a urca pe locul al treilea în La Liga.

Am continuat seria pe profit, chiar dacă am întâlnit surprize

A urmat apoi cea de a doua zi, sâmbăta, unde din nou am avut 3 recomandări de pariuri 1X2 dintre care au ieșit 2 la număr. De data aceasta am mers doar pe mâna oaspeților, care nu ne-au dezamăgit, în principal Napoli și Panathinaikos. Atât italienii cât și grecii au avut meciuri ușoare pe hârtie, și și-au păstrat renumele de favorite, învingând fiecare fără emoții și plecând acasă cu toate punctele puse în joc. Nu același lucru putem spune și despre Leipzig, care, la rândul ei, avea o confruntarea ce nu se arăta complicată, împotriva ultimei clasate de atunci, Mainz. Chiar și așa, au pierdut inexplicabil pe terenul lanternei roșii cu 2-0, în ceea ce a fost probabil și cea mai mare surpriză a zilei de sâmbătă.

Mozzart

Duminica, cea mai bună zi la pariuri 1×2 sigure

Ultima zi de weekend s-a arătat a fi și cea mai profitabilă în cadrul seriei, cu 3 ponturi pariuri propuse, și toate 3 câștigătoare. Am mizat pe rând pe victoriile lui AS Roma, Midtjylland și Sporting Lisabona, și nici una nu ne-a dezamăgit. Italienii sunt imbatabili pe teren propriu, de aceea nu am avut emoții că trupa lui Mourinho nu ar fi învins, meci terminat 2-0 pentru aceștia. Partida din Danemarca a fost și cea mai dezechilibrată, acolo unde Midtjylland a zdrobit cu 4-1 în deplasare. Cel mai spectaculos duel a venit din Portugalia, acolo unde, chiar dacă Sporting era principala favorită, Estrela a venit să-și joace șansa, însă în final, gazdele s-au impus cu 3-2, așa că pronosticurile oferite duminică au avut un procentaj de reușită de 100%.

Ultima zi de pariuri 1X2 – not great, not terrible

Vorba faimoasă a serialului Cernobîl, “not great, not terrible” se poate încadra perfect pentru ponturile pariuri 1X2 ale zilei de luni, ultima din această serie. Am avut propuse 2 pronosticuri pariuri, primul pe victoria celor de la Partizan Belgrad în deplasare, zis și făcut, unde oaspeții s-au impus cu 0-1. A urmat apoi capul de afiș al zilei, duelul din Premier League, Tottenham – Chelsea, unde am mers în mod firesc pe echipa mai în formă, adică pe gazde, care au pierdut cu 1-4. A fost însă o adevărată nebunie, un duel cu 5 goluri, alte 4 reușite anulate de către VAR, și 2 cartonașe roșii, ambele în dreptul lui Tottenham, iar acolo s-a făcut diferența.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status