Betano îți aduce 600 Rotiri pentru luna iunie

Home » Betano îți aduce 600 Rotiri pentru luna iunie

Luna iunie ne aduce solstițiul de vară, cea mai lungă zi din an, și ca să nu fie pericol de plictiseală cu atâtea ore de lumină, Betano îți aduce rotiri pe săturate să te bucuri de ele cât e ziua de lungă. Deschide cont nou la Betano în perioada 1-30 iunie 2023 și bucură-te de 600 de Rotiri 100% Fără Rulaj la Big Bass, Gates of Olympus și Shining Crown. Nu lăsa vara să te prindă nepregătit – deschide cont chiar acum și fii campionul rotirilor la Betano!

600 rotiri

Înregistrează-te și primești 100 Rotiri Gratuite la Big Bass

Dacă nu ai cont Betano, oferta asta este pentru tine! Și așa cum suntem obișnuiți, Betano face totul extrem de simplu când vine vorba de oferte și promoții. Tot ce trebuie să faci să primești 100 de Rotiri COMPLET Gratuite pentru jocul Big Bass Bonanza – Keeping It Reel este să deschizi un cont nou la Betano folosind acest link și să  introduci codul „IUNIE600” la înregistrare. Da, ai citit corect, e într-adevăr atât de simplu!

Rotirile le poți folosi doar la jocul Big Bass de pe platforma Betano în cel mult 3 zile de la data acordării acestora, însă mai multe despre aceste detalii găsești mai jos în secțiunea „Termeni și Condiții”.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Verifică contul și primești alte 100 Rotiri Gratuite la Gates of Olympus

Pasul doi care îți aduce și mai multe rotiri gratuite e bineînțeles la fel de simplu ca și pasul 1. Tot ce trebuie să faci este să încarci documentele necesare (buletinul și alte documente dacă sunt cerute) și să verifici contul – și uite așa beneficiezi de alte 100 de Rotiri COMPLET Gratuite la jocul Gates of Olympus. V-am spus că Betano face totul foarte simplu – și după cum observați, nu am mințit.

Nu uita să validezi contul în termen de cel mult 7 zile de la deschiderea acestuia, altfel nu vei putea beneficia de oferta completă de la Betano.

Depune minim 100 Lei și primești 400 Rotiri la Shining Crown

Dar supriza cea mare e rezervată de operatorul de jocuri și pariuri online pentru final. Cu toate că ai primit deja 200 de rotiri complet gratuite la 2 jocuri diferite de pe platforma Betano, gratuitățile nu se opresc aici! Cu doar 100 de lei depuși pe noul tău cont de la Betano (fără condiții de rulaj), te bucuri AUTOMAT de 400 Rotiri la jocul Shinin Crown. Da, nu visezi, ci chiar primești 400 de rotiri gratuite care să te ajute să umplii orele lungi din zi în luna iunie!

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Termeni și Condiții

  • Perioada de desfășurare a promoției este 1-30 iunie 2023.
  • Este necesar să ai minim 18 ani împliniți pentru a fi eligibil pentru participare.
  • Cele 100 de rotiri gratuite la Big Bass primite în urma îndeplinirii pasului 1 trebuie jucate în termen de maxim 3 zile de la data acordării lor în contul de joc.
  • Valoarea fiecărui Free Spin la Big Bass este de 0,10 Lei
  • Cele 100 de rotiri gratuite la Gates of Olympus primite în urma trimiterii documentelor și validării contului sunt disponibile pentru utilizare cel mult 3 zile din ziua următoare în care participanții au îndeplinit verificarea contului de joc.
  • Valoarea fiecărui Free Spin la Gates of Olympus este de 0,20 Lei.
  • Pentru verificarea contului ai la dispoziție cel mult 7 zile de la momentul înregistrării contului.
  • Pentru a beneficia de 400 roriti gratuite la Shining Crown participanții trebuie să depună suma minimă de 100 Lei în contul de joc la cel mult 7 zile de la data înregistrării contului.
  • Participanții care au îndeplinit condițiile de la pasul 3 și sunt răsplătiți cu 400 de rotiri gratuite la Shining Crown au la dispoziție 3 zile din ziua următoare efectuării depunerii celor 100 Lei pentru a folosi rotirile gratuite.
  • Valoarea fiecărui Free Spin la jocul Shining Crown este de 0,20 Lei.

Pentru mai multe detalii și lista completă a termenilor și condițiilor, click pe link.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status