Union St-Gilloise – Rangers, UEFA Champions League, 02-08-2022

Home » Union St-Gilloise – Rangers, UEFA Champions League, 02-08-2022

Rangers F.C. se va deplasa în Belgia pentru confruntarea cu Royale Union Saint-Gilloise din meciul tur al dublei manșe din turul 3 preliminar grupelor UEFA Champions League, în speranța de a obține victoria pentru a-și mări șansele de calificare în grupele competiției. Meciul Union St-Gilloise – Rangers se va juca pe stadionul Den Dreef din Heverlee pe data de 2 August de la ora 21:45.

Sari direct la pont >>

Union St-Gilloise - Rangers

Royale Union Saint-Gilloise

Royale Union Saint-Gilloise, cunoscută și drept Union SG, vine în această partidă cu moralul ridicat după victoria din prima ligă Belgiană obținută pe teren propriu împotriva echipei Charleroi.

Union SG a pregătit acest sezon competițional cu o serie de 6 meciuri amicale în pauza competițională din această vară, obținând 3 remize și 3 victorii, așadar perspectiele pentru această dublă manșă sunt destul de bune.

Drumul spre Champions League

Echipa antrenată de belgianul Karel Geraerts a obținut un loc în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor datorită faptului că a încheiat campionatul pe poziția secundă în Jupiler Pro League, la doar 4 puncte distanță de campioana Club Brugge.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Geraerts pentru această partidă este să obțină victoria, deoarece este de așteptat ca meciul retur din Glasgow să fie unul de foc pentru echipa Belgiană, iar pentru a spera la calificare ar fi bine să câștige, poate chiar la scor, meciul tur.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Adingra, Vanzeir – Lapoussin, Teuma, Lynen, Amani, Nieuwkoop – Van Der Heyden, Burgess, Sykes – Moris

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Rangers FC

Rangers F.C. vine în această partidă de asemenea după o victorie obținută în campionatul intern în deplasarea de la Livingston cu scorul de 2-1.

Echipa din Glasgow a pregătit acest sezon cu o serie de 4 meciuri amicale, din care două au fost victorii și două înfrângeri.

Drumul spre Champions League

Echipa antrenată de Giovanni van Bronckhorst a obținut un loc în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor datorită faptului că a ocupat poziția secundă la finalul sezonului trecut.

De luat în seamă este și faptul că Rangers a ajuns în finala Europa League în luna mai, care a pierdut-o împotriva echipei germane Eintracht Frankfurt.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de van Bronckhorst pentru această partidă este să obțină cel puțin un rezultat de egalitate, astfel încât să-și crească șansele de victorie în meciul retur pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Colak – Wright, Lawrence, Kent – Kamara, Lundstram – Tavernier, Goldson, Souttar, Barisic – McGregor
  • Absenți: Hagi (accidentare), Ofoborh (probleme cu inima)

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciuri recente Union St-Gilloise – Rangers

În ceea ce privește cele mai recente meciuri ale celor două echipe, Union SG a început acest sezon cu o remiză și o victorie în Jupiler Pro League, iar Rangers F.C. a câștigat cu scorul de 2-1 în deplasarea de la Livingston.

Ponturi pariuri Union St-Gilloise – Rangers

Total goluri & GG (Sub 4.5 & Da) cota 2.15 (Superbet)

Având în vedere faptul că ambele echipe au început campionatul cu goluri marcate de ambele părți, și luând în considerare parcursul excelent în campionat al ambelor echipe sezonul trecut, dar și luând în calcul că acest meci este doar meciul tur, voi miza pe o partidă în care ambele echipe vor marca, dar se vor marca maxim 4 goluri.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Pauză sau Final (PsF X) cota 1.72 (Superbet)

Ținând cont de faptul că acesta este meciul tur al acestei duble manșe, așadar nicio echipă nu va risca prea mult să câștige meciul, și având în vedere faptul că ambele vor căuta să evite înfrângerea, voi miza pe faptul că la pauză și/sau la final de meci va fi egalitate.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram

One Reply to “Union St-Gilloise – Rangers, UEFA Champions League, 02-08-2022”

  • […] Partida tur dintre cele două echipe a fost câștigată destul de detașat de Royale SG cu scorul de 2-0, cu toate că Rangers a dominat din punct de vedere al posesiei balonului. Acest lucru nu a fost suficient însă, întrucât Royale SG a avut un total de 14 ocazii de gol cu 6 șuturi pe cadrul porții, iar Rangers a avut doar 5 ocazii de gol și 3 șuturi pe poartă. […]

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status