Sepsi – Djurgardens, UEFA Europa Conference League, 04-08-2022

Home » Sepsi – Djurgardens, UEFA Europa Conference League, 04-08-2022

Sepsi OSK Sf. Gheorghe o va întâlni pe Djurgardens IF Fotboll în meciul tur din turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League, în speranța de a obține o victorie clară pentru a avea șanse la calificarea în faza grupelor competiției. Meciul Sepsi – Djurgardens se va juca pe Stadionul Sepsi din Sfântu Gheorghe pe data de 4 august de la ora 21:00.

Sari direct la pont >>

Sepsi – Djurgardens

Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Sepsi Sf. Gheorghe vine în această partidă cu moralul ușor afectat de rezultatul de egalitate obținut meciul trecut în campionat.

Cu toate acestea, Sepsi are perspective bune obținute în meciurile de pregătire a acestui sezon din luna iulie, cu 3 victorii și doar o înfrângere în 4 meciuri amicale.

Drumul spre Europa Conference League

Sepsi Sf. Gheorghe a obținut un loc în turul 2 preliminar al Conference League datorită clasării pe prima poziție în clasamentul grupei Play-out la finalul campionatului.

În turul 2 preliminar, Sepsi a trecut la limită de Olimpija Ljubljana, învingând-o doar la loviturile de departajare.

Obiectiv

Cu toate că șansele de calificare sunt destul de mici pentru Sepsi, obiectivul acestui meci pentru echipa antrenată de Cristiano Bergodi estă să obțină o victorie la scor, pentru a avea șanse în meciul retur din Suedia.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Bărbuț, Tudorie, Damașcan – Rodriguez, Păun, Matei – Ciobotariu, Ninaj, Mitrea, Ispas – Niczuly

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Djurgardens IF Fotboll

Djurgardens IF Fotboll vine în acest meci hotărâtă să obțină un rezultat bun în acest meci tur pentru a avea o misiune mult mai ușoară în confruntarea din Suedia.

Drumul spre Europa Conference League

Echipa antrenată de Kim Bergstrand a obținut un loc în turul 2 preliminar al Europa Conference League datorită faptului că a încheiat campionatul pe poziția a 3-a la finele sezonului trecut, la doar 2 puncte în spatele campioanei Malmo.

În turul 2 preliminar Djurgardens a eliminat cu victorie în ambele manșe echipa croată HNK Rijeka.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Bergstrand pentru această partidă este să obțină victoria sau cel puțin să nu piardă meciul, întrucât Djurgardens dorește să aibă un meci ceva mai relaxat și ușor în returul din Suedia.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Radetinac, Edvardsen, Asoro – Eriksson, Schuller, Finndell – Bengtsson, Ekdal, Hien, Johansson – Zetterstrom

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Meciuri recente Sepsi – Djurgardens

Sepsi Sf. Gheorghe vine după două rezultate de egalitate și o victorie în campionat, dar a reușit la începutul lunii iulie să câștige și cupa României în fața campioanei CFR Cluj, așadar se află într-o serie destul de bune de meciuri.

Djurgardens vine după 6 victorii consecutive în campionatul intern, fiind de altfel și liderul clasamentului în acest sezon în Allsvenskan.

Ponturi pariuri Sepsi – Djurgardens

Pauză sau Final (PsF X) cota 1.65 (Superbet)

Având în vedere faptul că acest meci se va juca la Sfântu Gheorghe, iar mai presus de toate Sepsi va face tot posibilul pentru a evita o înfrângere, și luând în considerare faptul că acesta este doar meciul tur al acestei duble manșe, așadar probabil echipele nu vor risca prea mult de la început, voi miza pe faptul că la pauză și/sau la final de meci va fi egalitate.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total goluri Peste/Sub (Sub 2.5) cota 1.65 (Betano)

Ținând cont de faptul că acest meci este meciul tur iar cel mai probabil echipele vor juca ceva mai tacticizat până spre final sau poate chiar tot meciul, și luând în considerare faptul că atât la meciul echipei Sepsi cât și la cel al echipei Djurgardens nu s-au marcat mai mult de 2 goluri în meciul retur din turul 2 preliminar, voi miza pe faptul că și în acest meci se vor marca maxim 2 goluri.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram

One Reply to “Sepsi – Djurgardens, UEFA Europa Conference League, 04-08-2022”

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status