Retrospectiva săptămânii 3-5 noiembrie din Ligue 1

Home » Retrospectiva săptămânii 3-5 noiembrie din Ligue 1

Runda cu numărul 11 din Ligue 1 a fost una extrem de săracă în goluri, cu doar 13 goluri înscrise în cele 9 meciuri. Au fost trei rezultate de 0-0, iar doar două jocuri s-au încadrat în categoria de peste 2,5 ca pariuri sportive, însă toate în cea de sub 3,5. Bilanțul nostru de ponturi pariuri este că ne-au ieșit două dintre cele trei meciuri evidențiate, printre care și pariul de la meciul săptămânii. Iar per total am prins 6 din 9.

Cele mai bune cote, cele mai tari promoții
Frank Sport te așteaptă!
Deschide cont ș primești 200 de lei bonus de bun venit!

Ligue 1 retrospectiva săptămânii

Cotă câștigătoare de 1,55, la meciul săptămânii

Meciul cu Montpellier a fost unul mai lejer decât era de așteptat pentru PSG. E drept că misiunea parizienilor a devenit cu mult mai ușoară prin prisma faptului că s-a marcat rapid golul de 1-0, prin Lee Kang-In. După pauză, Parisul a mai punctat de două ori, ceea ce s-a încadrat perfect pentru ponturi pariuri, în care am optat pentru o cotă foarte bună pe intervalul 1-2 goluri înscrise de PSG în repriza a doua.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Ne putem declara extrem de mulțumiți de această propunere de pariu, mai ales că majoritate ar fi optat pe 1 solist, la o cotă de 1,25. Iar prin ponturi pariuri acordate la acest meci am reușit să prindem o cotă mult mai bună, 1,55, la Superbet, pentru intervalul de 1-2 goluri înscrise de PSG în repriza a doua. A fost 1-0 la pauză, 3-0 la final pentru parizieni.

Monaco – Brest, cel mai spectaculos meci al etapei

Am prins o cotă foarte bună la ponturi pariuri pe victoria lui Monaco, scor 2-0, cu Brest. Cotă de 1,75, prinsă la Winmasters – care a avut o cotă mai bună pentru acest meci la 1 solist față de alte case de pariuri. A fost și cel mai spectaculos meci al rundei, pentru că pe lângă cele două goluri înscrise de gazde, printre care și o bijuterie a lui Golovin, au mai fost și multe ocazii de ambele părți.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Brest chiar a punctat de două ori, o dată la 0-0, a doua oară la 1-0 pentru Monaco, dar ambele reușite au fost anulate după intervenția VAR. De remarcat și primul gol marcat de Zakaria pentru Monaco, de la transferul său de la Juventus. Per total, a fost un meci ieșit fără prea mari emoții, fapt reflectat și de rezultatul final de 2-0.

Nice rămâne lider, după ce ne-a stricat pariul la ultima fază

Surpriza plăcută din Ligue 1 s-a remarcat și în această etapă, în care a reușit să mențină șefia ligii, deși a avut parte de un adversar incomod. Într-un meci ce se îndrepta spre 0-0 la pauză, fără mari șanse de gol până atunci, o eroare în lanț în apărarea oaspeților a făcut ca Boga să se trezească singur cu mingea la picior în careul de șase metri.

Deschide cont ACUM la Casa Pariurilor
Ai parte de până la 2100 RON și 500 Rotiri GRATUITE
La verificarea contului!

Acel gol de 1-0 avea să ne distrugă și pariul nostru de pauză sau final X (cotă 1,70 la Superbet). Nice – Rennes s-a făcut 2-0 pe final, după ce ambele echipe au avut câte un jucător eliminat. Iar rezerva Sofiane Diop a marcat cu un șut plasat în vinclu, dintr-o lovitură liberă, golul de 2-0. Rennes a avut doar câteva momente de dominare certă la 1-0 pentru gazde, dar trupa lui Genesio încă nu se ridică la nivelul așteptărilor.

Celelalte ponturi ale etapei de Ligue 1

N-am fost deloc departe de a completa o etapă plină de ponturi pariuri câștigătoare. Chiar dacă bilanțul de 6 ponturi câștigătoare din cele 9 meciuri ale etapei este unul satisfăcător, la un moment dat părea să se contureze ca toată runda să meargă în favoarea noastră.

Winmaster îți aduce calendarul SPORT!
Te așteaptă premii de excepție pentru fiecare zi din săptămână!
Indiferent de rezultat, primești între 25-50 RON!

Ne-au mai fost stricate ponturile la două meciuri din Ligue 1, Strasbourg – Clermont și Toulouse – Le Havre. La primul am forțat o cotă de 2,40 pe victoria gazdelor, cea putea să iasă dacă nu era anulat golul din minutul 73, urmat de o eliminare a unui jucător de la Strasbourg ce a năruit complet șansele de reușită. Iar la Toulouse – Le Havre ne frecam mâinile de bucurie la 0-0 la pauză, având pariu de sub 2,5 goluri în meci, ce a fost deturnat pe final de un surprinzător 1-2.

Dar am prins cote foarte bune la celelalte meciuri, în special la derbiul Marseille – Lille. Sugestia noastră de X2 a reușit printr-un 0-0 cu slabă reprezentație din partea ambelor echipe, dar am rotunjit corect o cotă de 1,85. Am avut câștig de cauză, la cotă 1,67, pentru psf X la Lorient – Lens (0-0 final), plus o cotă de 1,40 la Nantes – Reims, unde am mizat pe interval 1-3 goluri.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Per total, am prins cote bune în această etapă, iar cu puțină șansă am fi putut avea chiar 9 din 9 (cu multe cote mari) – obiectiv pe care dorim să-l îndeplinim cât de curând!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status